Android på din PC eller laptop, suuuper raskt 105.378 i AnTuTu

Android på din PC eller laptop, den raskeste noensinne Android.

Android på din PC eller laptop

Android på din PC eller laptop


Android PC eller bærbar PC er veldig lett å kjøre eller installert. Vi trenger en USB-pinne og en ISO image med Android x86.
Hvis du ikke vet hvordan å sette Android på pinne, Adrian laget for deg en tutorial som vil vise hvordan å sette Android på pinne med Rufus.
ISO image med den siste stabile versjonen av Android, ta det fra: http://www.android-x86.org/releases/releasenote-4-4-r3
Når jeg startet første gang, trodde jeg det ikke er sant, det var den raskeste operativsystemet kjøre på min laptop. Alt er nesten umiddelbar. For å laste ned apps, for å gå gjennom grensesnittet, alt er suuuuper raskt.
Med noen reservasjoner, jeg kjører AnTuTu; Resultatet ga meg tilbake. 105.000 er en poengsum som en hvilken som helst telefon, og alle Android-tablet ikke har sett.
Denne opplæringen er bare begynnelsen, fordi jeg vil fortsette å bruke Android på din laptop / PC til en til å gjøre det perfekt.
Android PC stabilitet.
For noen bærbare datamaskiner kan du oppleve problemer med lyd for svak, men ellers er ganske stabil.
Kjører et operativsystem i sanntidsmodus, det gjorde jeg ikke har nok lagringsplass til å installere store programmer. Det er et minus modus levende, som jeg er sikker på at vi vil løse i neste opplæringen.
Video Tutorial - Android på din PC eller laptopRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi, hvordan installerer jeg meg selv, men Android på din PC, men i dual boot Windows 10 og jeg ønsker ikke å gi opp Windows. Du tror du kan dual boot den i?

 2. Jeg hilser deg, og jeg prøver å si noen idei.În opplæringen skal bemerkes at android arkitektur er spesielt designet for å kjøre x86 innføre driverne imagine.În noen andre nyheter tilbøyelig til å tenke i forhold til 've jeg har hadde installert det i andelen 50% kvalitet teller USB-pinne og gjenopprette kvaliteten på den bærbare datamaskinen som det virtualizes stick.Dacă systemet ble installert på PC-en egentlig tror det var noe selv om du kanskje ikke har sunet.Era for å se hva slags partisjon er anbefalt for installasjon (jeg gjorde ext3). Fra de testene vi har gjort merket jeg at ikke altfor pålitelige og stort sett veldig mange programmer krever rotire.Rotirea stoppes vil ikke kjøre så vi blir nødt til å gi opp søknader som ble etablert og hvile familiarizaţi.În tålmodig enda et system kan gjøre alt vi trenger på det slik at det ikke overraske meg okkupert øverste plassen på distrowatch linux distribusjoner lastet ned.

 3. Android beveger seg utrolig godt nettsted på den bærbare datamaskinen, Cristi! Jeg vil gjerne Android dual boot med Win10, den har bedt om ovenfor, kan du forutsi en løsning.
  I tillegg har jeg en forespørsel (offtopic): hva anbefaling of Honor som et alternativ til 6? Jeg fant en butikk i super tilbudsprisen tilsvarende 850 lei, med ny garanti, handle på alvor. Pengene jeg slags blunker, selv om jeg ønsket å være den nye smarttelefon med AMOLED-skjerm, etter fjor 2 hadde med IPS. Min siste telefonen med AMOLED Galaxy S3 var som om jeg liksom mangler.

  • tiru Florin sa han

   Cristi Hello!
   Jeg har et problem ved oppstart USB Desktop!
   jeg synes
   CPU Type: Intel Core Duo CPU 2 Base Memory: 640K
   CPU ID: 067 Extended Memory: 2046M
   CPU Clock: 3.00GHz Cache-minne: 6M

   Diskettstasjon A: 1.44, 3,5 "Skjermtype: EGA / VGA
   Pri.Master Disk: LBA, 320GB Serial Port (er): 3F8
   Pri.Slave Disk: Ingen parallellport (er): 378
   Sec. Master Disk: Ingen i Bank DRAM (er): 0 1
   Sec. Slave Disk: Ingen

   Hva kan jeg gjøre? Takk på forhånd!

 4. Jeg tror jeg prøvde VirtualBox gå, men her er en tutorial her: https://www.youtube.com/watch?t=745&v=VVuZfqs2K8M

 5. crystache sa han

  Og en Pentium-prosessor P6100 å 2 3 GHz med giga minne beveger seg meget godt savner med et problem jeg kan ikke koble til internett via wifi.
  Cristi Noen ide hvorfor?

 6. Cristi se ut som om du kunne gjøre en tutorial i dualboot android. noe sånt https://www.youtube.com/watch?t=822&v=-LnPXgEVIrE

 7. Hei, kan du hjelpe meg i trøbbel.
  Jeg får en e-postadresse på en gratis online tjeneste som ikke krever registrering telefonnummer er nødvendig som Yahoo, Gmail etc.
  Jeg prøvde og iLink (på videotutorial), men de spør og telefonnummer.
  Jeg nevne at jeg ikke kan motta telefon og SMS-kode for å registrere meg.
  Takk Aneta.

  • Ring en venn med mobiltelefonen!

  • Du kan lage og installere Thunderbird e-posttjenester som tilbys av ham, eller ... bør være andre løsninger, men kan ikke si her som bør være cenzurate.Foloseşte adressen til en betrodd venn.

  • Alex Radu sa han

   OMFG =))))) hvis jeg sier at det ikke er obligatorisk opptak av telefon, hva ville du gjøre ????

 8. Hei, felcictari for Cristian opplæringen, og jeg ville ha et spørsmål om denne opplæringen, er en eldre konfigurasjon mulig å kjøre Android? . Konfigurasjonen er neste, Intel Celeron-prosessor 2.80ghz, socket 775, 1500 GB RAM, GB HDD 80 og 128 MB skjermkort. Thanks !!!

 9. Android kan installeres direkte på en laptop svakere går veldig galt med windows?

  • Vi tester og vi får se. Jeg skal prøve å gjøre systemet funksjonelle 100; Jeg håper du lykkes.

   • Hei Cristi, hvorfor jeg ikke bruke for. 2gb installasjonsplass enn totalt ca 80 gb hdd. så jeg måtte bare 2 gb kjent som lagringsplass, og et par andre problemer som kan oppstå.
    Det hele lovet å komme opplæringen. Jeg håper du lykkes. Alle de beste.

   • sal ... .ai forvaltes? Jeg er veldig interessert i å installere UL Andorid på en bærbar datamaskin.

 10. Som sjåfører forbli innrømmer hovedkort drivere ???????????
  takk

 11. Veldig interessant tutorial, ville det være å installere i eldre spill fordi dualboot kan installeres, avhengig av størrelsen pinne vi tror, ​​jeg brukt til nå Windroye og jeg var veldig glad, selv om det er et program virtual.O og prøve denne metoden! Mer!

 12. Foreløpig har android 1,32 Gb lagringsplass. Hvordan kan jeg sette høyt eller installere på SD-kortet? Det har ikke noe alternativ.
  Det fungerte ikke android versjon 4.4 R3 (var korrupt) og sette 4.4 R2 og gå.
  Jeg ønsker å prøve NOVA 3, 1,5 har Gb og har ingen plass for installasjon.

 13. Hei alle lesere av denne opplæringen. Jeg kan si at jeg lastet ned en fil IMG Android august 2015 og kan brukes med tillit i UEFI boot har gratis wi arv så vel som arbeider direkte med kabel. Jeg monterte ham med Rufus, men nøye sjekke muligheten for å lage fordi ikke alle filer rufus i esta iso ser som bakgrunnsbilde.
  Bemerket at HP ProBook ER PÅ EN 4540s og hdd er .cin GPT mener meg å kontakte meg, men jeg gjorde ikke ekspert bevis og respekt for operere VIDEOTUTORIAL.RO

 14. Jeg lastet ned en fil img hoder og kan installeres i UEFI-modus hdd GPT 64bit

 15. hvis brukt i sanntidsmodus 16 gb stick er ok, men bedre gjør monteringen ext 4

 16. Cristi din bærbare ikke har UEFI BIOS, egentlig ikke forstår er den nyeste laptop, men har ikke UEFI BIOS?

  • UEFI grafisk grensesnitt betyr ikke nødvendigvis at du kan gå med musen.
   Den viktigste kvaliteten på UEFI BIOS er å hjelpe operativsystemet med rask maskinvare initialisering.
   Grafiske grensesnitt er nyttige på skrivebordet, der gjør overklokking og komplekse konfigurasjoner; Og selvfølgelig markedsføring.
   På bærbare datamaskiner alt må være så enkelt og så raskt som mulig. Derfor oftest gi opp grafikk UEFI.

 17. Alexandru sa han

  Aminstalat .iso og fungerer perfekt!

  Mitt neste spørsmål er ... Kan jeg liksom som filbehandler (android) kan du se HDD partisjoner eller selv å se musikk?

  • axelluny sa han

   Jeg husker en manager filer lastet ned fra Google Play og partisjoner kunne se, men jeg kan ikke huske at era.Am prøvd mange og hvorfor.

   • axelluny sa han

    Jeg har en tendens til å tro at en NTFS partisjon installasjon i stor grad hjelpe anerkjennelse av de andre partisjoner på datamaskinen og få tilgang til dem.

  • Computer filutforskeren heter Play-butikken

 18. pop Vasile sa han

  Installasjonen gikk ok, selv med `automata` spinne av noen programmer installert tilbake bildet beveger seg feilfritt.
  Cristi anbefaler et virus (eller et sikkerhetsprogram) som en renere og bli kvitt irriterende annonser.
  Men nr.1 prioritet er sikkerhet, kan 2,3 råd, respekt og takk.

  • Jeg tror ikke det ville være en sikkerhetsrisiko så stor. Det er mange Android-telefoner som ikke bruker antivirusuri. Og antivirus android prositie som virker unødvendig forbruker ressurser og batteri. PC antivirus er akseptabelt, selv om jeg foretrekker å bruke når det trengs. Og om annonsene, se etter en host-fil på XDA og erstatte den med en på android (fungerer bare med root)

 19. Cristi, jeg har et problem jeg løp inn hvordan lever en Samsung laptop og wi-fi fungerer ikke på noen måte ... som er problemet?

 20. Catalin B. sa han

  Hei Cristi test og prøve en dual-boot mellom Ubuntu og Android på samme PC. Tusen takk.

 21. Jeg så at du ikke har operativsystemet før du installerer Android
  android og installerer GRUB (hvis du vil bruke i dual boot med win7)
  linux installerer alle områder grub det er derfor lurer på om det er sant for android (som bare de har samme kjerne) __ i VBox gå om naspa__
  Takk og god dag

  • Adrian Gudus sa han

   Min kollega ikke har installert opplæringen for å kjøre live på en oppstartbar USB-pinne laget med Rufus

 22. Jeg instlat android programvare på en partisjon for dine behov og bruksområder introdusert dadetele forblir lagret, men selv da er det fortsatt lagret Hva gjør jeg? takk

 23. rosoaga ja sa han

  Hei Cristi, super hardt, ikke fungerer å installere som vanlig program, og åpne den direkte fra Windows? Som orce program?

 24. Scorpalau sa han

  Det er noe x64 Android? For å fungere enda bedre på en PC arkitektur 64 bit?

 25. 61277 AnTuTu poengsum. Jeg brukte NOX, er det en virtuell maskin som gjør jobben. Nevn at prosessoren var maksimum ved 40%. Jeg brukte NOX for et spill fordi det rot og jeg spilte med resultatet nå oppdaterer etter kampen ikke lenger kan kjøre på PC.

 26. Etter ca 2 timer, tre pinner og flere forsøk gikk 4.3r1 versjon (4.3.r3 ,, Lili fortalte meg "som har ødelagt filer .... Ja, vet hun dem alle) på en MSI Wind 100, beveger seg bra, selvsagt ,, ikke se "Wi-Fi stedet (bloothooth stedet ser) og interessant, men vil bli installert på en partisjon ... er åpenbart en løsning for gamle bærbare datamaskiner ved bruk audio-video mer enn ett kontor på en sosial og mer ...

 27. Jeg kjører og jeg bor, men hvis du kan installere i dualboot og å være i stand til å sette mer minne 2048 Mb maksimalt tilgjengelig som ryster beveger suuuper flink gi ham å gjøre en make instant det ikke å tenke at vinduene ... TE Cristi du gjøre tester, og hvis det er ok å gjøre en tutorial større installasjon i dualboot

 28. Jeg glemte å si at jeg kjører og to Lolipop (5.0 - 5.1) og gå super ok, kobler og wi-fi, etc ...... .. bluetoch

 29. Salut.As gjerne vite om du kan og evebtual hvordan å gjøre overgangen fra Windows RT otableta 8.1 overflaten, vinduene 10.Merci

 30. Jeg forstår ikke. hvorfor skulle jeg ønske å kjøre Android på datamaskinen? som er haken?

 31. Jeg testet 5.0.2 og 5.1 installere Android i dual boot med Windows på en partisjon 10 32 GB, og så kom jeg tilbake til Windows 10. Hvis du ønsker å fjerne fra din PC android se denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=2A3VuK-Umzs. På mitt arbeid.

 32. Hvordan kan jeg få en tekst oversatt fra engelsk til rumensk direkte ved å merke den og deretter høyreklikk på den? Jeg 10 vinduer og bruke Microsofts nettleser kanten. Takk.

 33. Hei Crist. Kan jeg bruke Android på nettbrett (jeg har en pro 2 overflate, arkitektur x86)?

 34. Hei, jeg har root-tilgang i denne android? eller om vi kan rykke ,, hvordan jeg har? at uten rot øl .. det er som en trazvita

 35. on-m kjøre på en PC, men hver eple sestart må konfigurere tunger osv er normal eller jeg gjorde noe riktig

 36. går installert (kjører fra pc) i dual boot med UNetbootin MEN, er det som om ingenting forblir lagret løp bor i setari.parca du i den filmen at hver dag du våkner opp på samme sted og gjøre de samme tingene som du gjøre først. Jeg så på youtube som det installeres på en Windows tablett som DAR kan installeres på smarttelefonen ?????
  Men hvis du har root installere et program (Xposed installatør) krever omstart, starte på nytt etter en restart som ikke gjør noe.

 37. En Android-telefon kan kjøre Windows?

 38. Valentin Silviu Salamalichi sa han

  Jeg installerte android r4.4 3 7 i dual boot med Windows fungerer godt .Jeg forbli alle endringer som er gjort for å installere to operativsystemer på en netbook Acer Aspire One D255E.Sunetul er noe svak i Windows 7 gå og kamera og en trådløs .For de hvor de fungerer trådløst leptop å demontere og skifte ut styret wi-fi enkelt fjerne .Da jeg gikk android har sjåføren ikke var nødvendig, men jeg erstattet den andre leptopuri og deretter gikk android drifts .Sistemul gå raskere men jeg har noen problemer som Windows-partisjonen .Selv om jeg gjorde det for android er FAT 32 så jeg kan se fra vinduene på android kan ikke se annet partitii.Am tildelt for android 50 Gb hardt hardnakket android sannsynligvis bare bruke den 2 Giga er satt til å bruke bare så .Som ønsker en løsning.

  • Gaby Steaua sa han

   EASEUS Partition Master bruker til å lage en del 10.5 2 EXT.
   Jeg gjorde en sceen det ser ut for meg.
   http://imgur.com/NXN8c2M
   Plassen er mare.La installasjon som et varsel skal vises, og ext2 partisjonere PC, velger du et skip
   instalare.La formatering og følg intructiuniile lagringsplass deg nøyaktig hvordan å ha en partisjon satt til å være minus ext2 størrelse android programvare
   Asus x550c Jeg installerte en dual boot med win7 så ... problemer med wifi ser ingen telefon, klarte vi en gang gikk via USB og Internett, men ikke klarer å gjøre det

 39. til slutt jeg din android testet dette i dualboot? eller Duar du har gjort dette en bølge.?

 40. maryuss sa han

  Cristi Hello! Tror du det ville gå denne Android på en PC med 512 mb ram?

 41. Peter Dragos sa han

  Jeg er veldig interessert i hvordan du kjører spill fordi for mange av dem knapper er funnet på nettbrettet eller telefonen! Berør tastene på telefonskjermen finner tastaturet?

 42. Salut!
  En oppløsning for wi-fi-tilkobling hvis ikke fungerer

 43. Hei Cristi
  Det er mulig å lure en telefonprogrammet er rutet, ex eToken fra BCR ikke fungere hvis det er forankret Telugu
  Takk!

 44. Alex Radu sa han

  Jeg vet om Google allerede jobber med et operativsystem for PC-er, som en kombinasjon av Android, Chrome OS, vil jeg gi opp hvis du google microsoft ville skape et operativsystem for PC-er

 45. Gaby Steaua sa han

  Jeg la merke til at KitKat stå om dårlige drivere.
  Jeg setter spillet Horizon Chase - World Tour v1.3.0 KK går på tastaturet i stedet for å gå på Lolipop perfect.Inca ikke finne en måte å koble til via wifi på asus x550c

 46. Romulus Dorin (Alnichei) sa han

  Jeg vil gjerne ha en tutorial dual boot med seier 10 og en gjeldende Android
  Ellers ... alle tutorials er fparte intetesante! D og hvorfor jeg abonnerer på dine Hilsen

 47. Romulus Dorin (Albichei) sa han

  Jeg ønsker å rette opp navnet mitt Albichei

 48. Cristi dukket REMIX OS basert på Android ..5..1.1 Jeg har prøvd det på en laptop (e exelent) ,, på en stasjonær klarte å starte opp.

 49. Cristi Jeg har et spørsmål om du installerer Android på PC i stedet for Windows med Windows forsvinner eller rester og er fortsatt som Windows og Android ???

 50. Hei,
  Jeg installerte meg selv, men det installert PC vil ikke starte! Jeg bare oppstartet fra pinnen.
  Noen ideer?

 51. xnic sa han

  PT Adroid bare et konsept PC, og brukere vil snart være definitivt på PC helt WINDOWS XP 8 7 10 HISTORIE FORTSATT VIL TRO. Som det ser ANDROID BRUKES 100 100 & et system og virker til Android SPESIELLE PT PC!

 52. Jeg har en Samsung notebook nc110 ville gå og jeg ... bare 1GB Ram ??
  takk på forhånd

 53. for meg installerer på pc, men cad å gjenopprette det nn ikke kjører spør etter noe kode

 54. Iulian sa han

  Hei! Jeg har et spørsmål! Jeg installerte Android Toshiba eldste ham nærmere, men jeg vet ikke åpne Google-tjenester kan derfor ikke kjøre noen søke! Android vs 4.4.4

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.