Vedvarende USB-stasjon PC-PC uten tap av data ved omstart

Vedvarende USB-stasjon PC-PC uten tap av data ved omstart
Vedvarende USB-stasjon PC-PC uten tap av data ved omstart
Android x86 er en Android-versjon for PC som kan kjøres fra en USB-pinne uten å måtte installere Android på PCen. Problemet med disse USB-stikkene er at de ikke beholder dataene sine etter omstart.

USB-pinne med Android for PC som ikke mister data ved omstart!


Vi fant den beste måten å kjøre Android på datamaskinen uten å installere den permanent, men samtidig holde data mellom bruk.

Hvilken metode brukte jeg for den vedvarende Android-pinnen?


metode skaper en pinne med utholdenhet det er mange. Fra å lage stavbilder til å stikke pinner.
Men jeg valgte en annen metode.

Installere Android x86 på USB-pinnen.


Å ikke bry oss gale med alle slags kompliserte innstillinger etter en hel dag med testing, valgte jeg å installere Android x86 på USB-pinne, som det ville være installert Android på harddisken på PCen.

Lag en vedvarende Android x86-pinne?

 • Vi trenger to USB-pinner eller en pinne og en levende x86 Android-CD
 • Eventuelt trenger vi det SDFormatter verktøy, for riktig formatering av pinnen
 • Den første pinnen (eller CD) vil ha den på Android x86 (som jeg viste deg i denne opplæringen)
 • På den andre pinnen skal vi installere Android x86 fra den første pinnen

  trinn:

 • 1. Formater staven som vi vil installere Android x86
 • 2. Sett begge staver inn i PCen din (en tom og en med Android x86)
 • 3. Skriv inn bios og bytt Legacy i stedet for UEFI
 • 4. Start på nytt og skriv inn startmenyen der du velger Android x86-pinnen
 • 5. Fra startmenyen til Android x86 velger du det siste alternativet, installeringsalternativet
 • 6. Fra disklisten velger du den tomme, nyformaterte USB-pinnen
 • 7. Velg å formatere NTFS-filsystemet
 • 8. Fortsett installasjonsveiviseren akkurat som i opplæringen ...... men ADVARSEL!

Advarsel:

 • Under installasjonen vil du ha en innstilling som du må være forsiktig med. Jeg refererer til innstillingene for oppstart av Windows. Du må velge IKKE, som i bildet nedenfor.
 • Vedvarende USB-stasjon pc-PC uten tap av data ved omstart - opplæringsvideo

  Relaterte Guider  Om Cristian Cismaru

  Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
  Lær som du lærer!

  kommentarer

  1. Super ... ..for å se og installere på en netbook

  2. Alexandru sa han

   Cristian god fin tutorial, jeg setter pris på arbeidet ditt, skal jeg være glad hvis du gjør bærbare harddisken, fordi jeg tror mange bruker Windows XP skal kunne installere Android sakserne pluss, og jeg tror Android er ikke så sårbar som Windows XP. Suksessen fortsetter.

  3. Hei Cristi,
   Takk for disse opplæringene. Jeg er veldig interessert i å installere android på en eldre pc. Hvis du bestemmer deg for å gjøre en slik opplæring, vennligst fortell oss hvilke ressurser dette benet trenger.

  4. Ivancu aurel sa han

   Kjære Mr. Cristian Cismaru,
   Først beklager jeg for innlegget mitt på dette emnet. (Jeg kan ikke finne ut hvordan annet jeg kunne diskutere med deg)
   Min kommentar er faktisk en forespørsel om å svare på et spørsmål jeg ikke har funnet i mitt svar.
   spørsmål:
   Hvordan oversette lyd (ikke tekst) - på rumensk - en videoopplæring på YouTube?
   PS
   Det er noen designprogrammer som jeg vil lære å bruke denne løsningen - billigere - enn å delta i ulike opplæringsprogrammer, spesielt i begynnelsestrinnet.

   • Adrian Guduş sa han

    Dessverre er det ingen programvare eller metode som automatisk kan gjøre det. Også en oversetter som dubbing på rumensk må ringe og kostnader gjennom en enkel og logisk fradrag vil være over prisen på deltakelse i enkelte treninger.

    • Ivancu aurel sa han

     Takk for tilbakemeldingen din.
     Kanskje jeg hadde galt - Ikke nødvendigvis automatisk -
     Kanskje gjennom sekvensiell behandling etter at du lastet ned filen til PCen, men jeg vet ikke hva jeg skal bruke.
     Kan det være en "skype oversetter" mellom to datamaskiner?

  5. Samson Vasile sa han

   Bra. Jeg likte tutorialul.Eu jn eldre datamaskin med Windows XP, og jeg ønsker å gjøre for min datter android datasystem, men for å være installert på din PC. Nå et spørsmål: Stik kan kjøres på enhver datamaskin programmer som er installert på STIK eller datamaskin Thanks?.

  6. Hei. Cristi, jeg har en pinne med winsetupfromusb med flere operativsystemer på den. Kan jeg sette denne androiden med utholdenhet ved siden av andre systemer uten å bryte noe?

  7. Cristi du kan hjelpe meg å velge hva arven eller UEFI BIOS og om arv eller UEFI Countess hvis de velger, og hvordan det ville være bedre å formatere en pinne på arv eller UEFI Jeg ønsker å sette Windows 10 stick?

  8. Jeg venter på å se hvordan du installerer den på PCen din

  9. Hei Cristi, hva synes du om remix os og phoenix os?

  10. Baravo, takk for opplæringen. Ingenting endres i min bios. Jeg har all energi og har en enkel bios som aldri gir hodepine.

  11. Installere den installerer, men det som gjør at drivere ikke kobler seg til Internett. Jeg prøvde denne tingen på en HP netbook som forsøkte å endre de ultimate windows på den "ødelagte" godt forstått slik jeg kjøpte den fra noen som det vanligvis kom med forhåndsinstallert Windows-startpakke. I stedet fungerer det veldig bra med Linux (jeg brukte ubuntu ).

  12. Jeg har et spørsmål om samsung s7 demo live-enhet. Er det mulighet for å bruke en 4G-pinne for å kunne ringe?

  13. Constantin sa han

   Hei, Cristi, men en veiledning hvordan du installerer Android på bringebær 3, jeg prøvde flere varianter, men det virker ikke bra, takk farvel.

  14. Hei, jeg gjorde den nøyaktige måten du sa, men det virker ikke å kjøre Android på min PC eller på min bærbare PC.
   Den stopper på Android x86 x64: # _ og ingenting her ...... ..
   Hva er galt? takk

   • Hei, jeg har det samme problemet. Jeg prøvde 2 skrivebord og 2 bærbare datamaskiner annerledes, og det virker ikke hvis jeg prøver å kjøre pinnen, hvis jeg løper live, går jeg ... Jeg tror at alle prosessorer, skjermkort osv. Ikke støttes. til meg

    • Stefan sa han

     velkommen
     Nøyaktig det samme jeg gjorde. Jeg brukte forskjellige bokser og prøvde å starte opp fra en bærbar datamaskin og et skrivebord. Begge de samme resultatene som ovenfor. Den går ikke i live eller den ene på den andre staven

  15. Narcis Sandu sa han

   kan du gjøre en Android-installasjonsveiledning i dualboot med Windows 10?

  16. hei, jeg har følgende problem: i bios kan jeg ikke endre Legacy i stedet for UEFI,
   Jeg har to Acer bærbare datamaskiner med intel atom og vind. 7 og vind 10, en toshiba laptop og en Sony Vaio og kan fortsatt ikke endre Legacy i stedet for UEFI. takk

  17. Cornel sa han

   Hei,
   Fain opplæring. Jeg fulgte trinnene du beskrev på flere bærbare datamaskiner og med forskjellige pinner. Android Run-alternativet går bare en gang på slutten av installasjonen. Når den bærbare datamaskinen er startet på nytt, virker den ikke lenger, den starter ikke bare i Android. Har du noen ide om det er galt? har det skjedd? Jeg gjør noe galt.
   Gratulerer med arbeidet ditt, vet at jeg har ditt lagrede nettsted - med pins på alle bærbare datamaskiner /

  18. Poenaru Mihai sa han

   Hvordan kan jeg kontakte deg for å løse problemet? Jeg kan ikke åpne pinnen. En annonse vises som sier at forbindelsen ikke kan gjøres.

  Snakk Your Mind

  *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.