Hva er status for PC-komponenter - log viewer

Hva er status for PC-komponenter - log viewer
4.8 (12) 96.67%

Hva er status for PC-komponenter
Hva er status for PC-komponenter
Vi kan se hvordan komponentene i PC-en din, og hvis de gjør møte visse situasjoner.
Det er svært vanskelig for mennesker å vite hvordan det føles PC-er, fordi han ikke gi oss beskjed når han "føles dårlig"; Bare gir og klar.
Men vi kan forhindre for tidlig svikt i komponenter som nå og da vi kaster et øye med driftsparametere for maskinvaren.

Hva er loggene?

Innlegg er skrevet rapporter i et dokument rapporter som inneholder rammebetingelser for komponenter.

Hvor får vi loggene?

På markedet finnes mange programmer som kan generere logger, applikasjonslogger som kan gjøre en hvilken som helst maskinvare parameter. For eksempel HWinfo er en applikasjon som gjør de mest detaljerte logger for prosessor, minne, grafikk brikkesett, spenning, temperatur, etc. GPUZ er et program som genererer logger relatert til skjermkortet, alt som du har koblet til skjermkortet.

Last ned koblinger:

GenericLogViewer
Søknaden GPUZ
Søknaden HWINFO

Det jeg trengte?

Jeg hadde en nysgjerrighet knyttet til de tre viktigste nettlesere for Windows. Jeg kjører Basemark Microsoft Edge, Google Chrome og Mozilla Firefox.
Jeg ønsket å se hvilken nettleser du bruker mest skjermkort som vil komme først å score.
Hvis du har gjort det samme nysgjerrighet:
Først i Basemark - Google Chrome
Først minimum ressursforbruk Microsoft Edge
Antall 1 avspilling video på Youtube ([Email protected] og 8K ikke slippe rammer) - Microsoft Edge
Den største forbruker grafisk - Mozilla Firefox
Den eneste nettleseren som startet skjermkort fan - Mozilla Firefox
Chrome Edge føler at hastigheten
Firefox er nølende på enkelte områder
Hvis du vil ha flere tester, fortell meg i kommentarer, og jeg vil gjøre en fullstendig sammenligning mellom nettlesere.

Video Tutorial - Hva er status for PC-komponenter

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Viorel sa han

  vennligst kom med et fullstendig sammenligning mellom nettlesere. Takk.

 2. Dragos Ionut sa han

  Det er en god idé å gjøre en sammenligning mellom nettlesere, kan du vurdere og Vivaldi eller Opera.

 3. Calin sa han

  interessant opplæringen. og jeg ser for gamle ting, men jeg kunne ikke nå ham. og nettleser app hva du sier er sant. Firefox er ikke hva det en gang var. gå galt både vinne og på linux. og EDG er ok, ja ikke mer enn krom. opera sa ikke noe. at arbeidet virker ok

 4. Gabi sa han

  Hei Kristus, hvilke tjenester kan deaktiveres Windows10 trygt? Windows 10 er det nyeste operativsystemet fra Microsoft, og som et resultat av mange mennesker ønsker å installere det på sine datamaskiner eller enheter ikke / vil i stor grad bidra til en videotutorial om deaktivering av unødvendige avanserte funksjoner. Som med Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, etc. Jeg vil gjerne ha en Windows 10? "Ren" uten Cortana og andre funksjoner som den gjennomsnittlige brukeren ikke bruke takket

 5. florin sa han

  Beklager at jeg satte denne intervensjonen av meg her, men jeg trenger øyeblikkelig hjelp fra deg hvis du kan, eller noen kan hjelpe meg.
  Jeg kjøpte en Asus bærbar PC som har en SSD 512 GB (system ser 476 GB), Windows 10 Home på 64 bit, og jeg vil gjerne vite om du kan lage to partisjon på SSD, hvorav den ene er for system og i så fall hvordan du går frem, hvilke verktøy osv, for ikke å true SSD og data på den. Jeg antar dette påvirker ikke produktgarantien.
  Jeg ville være veldig takknemlig om du kunne lage en tutorial for denne saken, siden vi forstår at partisjonere en SSD skiller seg fra hvordan å lage en harddisk, og jeg er mindre kjent med disse problemene, alltid følge dine tutorials og meg var det svært nyttig.
  Takk på forhånd.

  • Adrian Gudus sa han

   Programvare som kan partisjonere en harddisk, partisjon og en SSD kan kjenne seg selv å gjøre en forskjell og fortsett deretter for hvert tilfelle. Du kan partisjonere med Windows-verktøy som heter Diskbehandling. Vi har tutorial på dette, skriver i søkeboksen øverst til høyre "Partisjonere en harddisk som inneholder operativsystemet partisjonen bare" trykk enter og du vil finne opplæringen.

  • Misu sa han

   IM-magi Partition Resizer.

 6. florin sa han

  Tusen takk.
  Jeg har spør om trinn to eller SSD defragmentering er gjort, og som jeg leste på nettet som ikke er bra å defragmentere SSD. Hvis du kunne svare meg og at min frykt, kan jeg komme til å gjøre partisjone SSD fordi jeg stoler på dine råd, fordi jeg alltid har vært nyttig.
  Nok en gang takk.

 7. Nelu sa han

  fin tutorial. takk! Noe Mikrotik kommer videre til Hap Ac? Cristi suksess!

 8. Csabaxb sa han

  God tutorial nyttig. Hva med nettleseren FlashpeakSlimjet verdt "logget" brukes hver dag?
  Og noen kan dette krom derivat annet.
  Flere tutorials gutter.

 9. florin sa han

  Jeg partisjonert SSD, følge ditt råd igjen, og jeg var veldig nyttig. Takk.
  Jeg ønsker fortsatt å ha makt til å gjøre så mange tutorials som er svært nyttig, spesielt nybegynnere som meg.

 10. costy sa han

  Hei Cristi Jeg har et spørsmål hva synes du om cyberangrep på "WannaCry", og hvordan kan vi forsvare å snakke ms

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.