Flytt innstillinger, passord, bokmerker fra Firefox til Chrome

Flytt innstillinger, passord, bokmerker fra Firefox til Chrome
Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan å flytte alle innstillinger, passord og bokmerker i nettleseren Firefox i nettleseren Chrome.

Hvis min kollega hadde en tutorial Hva er den beste nettleseren - Firefox vs Chrome vs Edge Jeg vil vise slike trekk alle "catrafuses" fra Firefox til Chrome.

Selv Edge kom ut generelt beste nettleser, Google Chrome fortsatt hatt suksess med utvidelser laget for utviklere, og er høyt verdsatt av brukerne. For noen praktiske ting mindre nå bare utvidelser og nettleser.

Jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen i respons til en bruker som heter Adi fortelle oss i kommentarfeltet ovenfor tutorial nevnt som ville gjøre å bytte til Chrome nettleser hvis du visste hvordan å flytte alle innstillinger, passord og bokmerker nettleseren Firefox i Chrome.

Flytting Prosessen er meget enkel og krever ingen ekstra programvare. Bare gå til innstillingene i nettleseren Chrome og deretter gå til Importer bokmerker og innstillinger eller Importer bokmerker og innstillinger.

Selv om vi valgte å importere data fra Firefox til Chrome, kan den samme prosedyren importere innstillinger, passord og bokmerker i alle nettlesere Chrome.Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Michael Alexu sa han

  Hei! Du kan gjøre en tutorial på hvordan du oppretter en skjult gjenopprettingspartisjon ved tilpasset så som bærbare datamaskiner med Windows forhåndsinstallert? Du vet at hver produsent en liten endring i at operativsystemet fortsatt finne noen av sine verktøy, inneholder noen informasjon om enheten i System propriertes, endre bakgrunnen, og det er alt. Jeg i dag har bare Windows-programvare og drivere installert på laptop, og jeg ønsker å gjøre en backup system i staten er bakgrunnen for at jeg nå har momeentul jente, programmer og drivere fra Lenovo som nå har installert etc, jeg forstår deg. Jeg fant en video som viser jobben eller hva, noe som ser ut som.: https://www.youtube.com/watch?v=Pv9taoybxOs. Jeg prøvde hva er det stort sett går bare unngår jeg at bakgrunnen (vi sette alle de blå fra ned Windows), og hvis du sier at jeg Annyversary Update og etter å ha mottatt oppdateringene Creators Update og jeg vil ha jeg gir Tilbakestill PCen, ikke gå, at det er som jeg ville gjøre ren installasjon, ikke lenger står for at backup skjult partisjon utvinning som jeg opprettet og jeg configuat det sånn video. Hvis du kjenner en annen løsning ved å lage et system backup sette den på en skjult partisjon akkurat som gjør produsenter av bærbare datamaskiner, og hvis du gir Tilbakestill PCen eller systemgjenoppretting til å gå tilbake til den opprinnelige (som det var da jeg opprettet partisjonen) vil jeg er takknemlig! En god kveld!

 2. Takk til alle for hjelp og opplæring slitasje!
  Takk så mye for punktlighet!
  Jeg vet at det ikke er komplisert å flytte informasjon mellom nettlesere, men det ser ut til at enkle problemer er vanskelige å løse. Jeg fulgte trinnene i videoen og DET FUNGER IKKE FOR MEG. Ja ... vanskelig å tro ... men det spiller ganske enkelt ingen rolle passordene, eller nettleserloggen eller preferanser / bokmerker. Jeg vet ikke hva problemet kan være fordi det er en ganske enkel ting, kanskje noen "rare" innstillinger jeg gjorde gjennom Firefox, selv om jeg ikke egentlig stakk nesa der inne.
  Vet du at kan være problemet?
  Hvordan kan jeg håndtere dette?

  Hvorfor insisterer jeg? Jeg har ikke en PC med høy ytelse, og Firefox dreper den ... !

 3. daniel sa han

  Den gjeldende versjonen av Chrome er ikke lenger mulig å importere direkte fra Mozilla.
  Det kan bare HTML-fil.
  Men du kan eksportere fra Mozilla til html og importere til Chrome. Problemet er at det bare viser bokmerker vertikalt i en "Importert" katalog.

  • Adrian Gudus sa han

   Det er også mulig. Vi brukte den nyeste versjonen av Google Chrome, denne opplæringen er bare 3 dager postet. Kontroller at du har den nyeste versjonen av Google Chrome. Gå til menyen oppe til høyre knappen og deretter Om Chrome eller Om Chrome og se om en ny oppdatering er tilgjengelig, eller hvis du skriver at nettleseren Google Chrome er oppdatert

   • daniel sa han

    Meg til å skrive dette:
    Versjon 58.0.3029.110
    Google Chrome er oppdatert.
    For "importer bokmerker og innstillinger" har jeg bare IE- eller html-fil med bokmerker.

    Hva kan variere: Jeg har ikke gitt at Chrome skal være standard nettleser. Må være det?
    Må han ha "fulle rettigheter"?

    • Adrian Gudus sa han

     Vel å importere noe fra Firefox, må du ha Firefox installert og satt som standard nettleser. Logisk, ikke sant? Hvis du har installert Firefox, hvordan og hva du skal importere fra Firefox hvis du har det installert på din PC?

     • daniel sa han

      Adrian
      Du har misforstått.
      Tydeligvis Fiefox jeg installerte. Jeg installerte Chrome som standard nettleser, men forble firefox.
      Jeg antar at det er derfor jeg ikke "ser" menyen som i videoen.
      Eller ikke?

 4. ViorelR sa han

  Takk for opplæringen. Og for meg det samme problemet som ekstra ovenfor. Oppdatert til nyeste versjon av Chrome, som standard brawser, og jeg importere alle bokmerkene i en mappe i bokmerkelinjen.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.