Den raskeste ekstern lagringsenhet, USB SSD på et stativ 3.0 - video tutorial

Den raskeste ekstern lagringsenhet, USB SSD på et stativ 3.0 - video tutorial
4.6 (29) 91.72%

Hei venner, som jeg lovet, i dag ser vi hvordan en SSD Corsair Force beveger seg på GT 3.0 ekstern USB-stativ.
For testing brukte vi en eldre versjon av Everest, men det spiller ingen rolle uansett, alle biter er biter. For å unngå overføring hastighetsbegrensninger vi satt på plass raskt en RAM-diskDenne mini-partisjonen kan tilby hastigheter på opptil 10.000 MB / sEnda større hvis vi bruker DDR3 minne med høy frekvens.
Oppriktig å si, jeg forventet mer, men det ser ut til at stativet kontrolleren USB 3.0 var flaskehalsen (data rate for lavt). Men jeg nådde hastigheter på 180 MB / s, nok for alle. Vi må tenke på at vi er på USB, og inntil nylig maksimalbeløpet per USB-hastighet var rundt 2.0 35 MB / s.
For de som leter etter en forbedret ytelse PC-harddisken for operativsystemet, foreslår jeg at du følg disse dager vil jeg publisere en interessant tutorial som vil hjelpe.

Last AS Cleaner 0.5


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. yonut sa han

  Ram disk Hva mener jeg ?? er mest nybegynner !!! stedet for å gå til å sette harddisk eller RAM jeg fikk det galt?

 2. Fest en print screen fra harddisken konfigurasjon av den bærbare datamaskinen. http://i42.tinypic.com/34g5x5t.jpg

  Hvis jeg kjøper denne ssd det går?
  http://www.emag.ro/flash-ssd-kingston-hyperx-3k-2-5-120gb-sata-3-sh103s3-120g/pd/E4H9TBBBM/?ref=list_p1_l2#Ancora_Opinia

  • Moss sa han

   Du kan sette hva du vil på en hvilken som helst SSD system forutsatt at hovedkortet for å ha SATA (helst 3 og 2 men det er ok) og kilden til å ha sata strømkabelen (hvis du ikke eksisterte molex adaptere - SATA)

  • Da

 3. Corleone sa han

  Jeg ønsker å se, og selv ganske Please Mr. Cristi å gjøre en installasjon av et Windows-operativsystem helst 7 Enterprise (tror det er den samme og n video) på Corsair SSD Force GT. Å skyte med kameraet.

  Jeg støtter noen for denne opplæringen video.

 4. Adrian Gudus sa han

  yonut:
  Ram disk Hva mener jeg ?? er mest nybegynner !!! stedet for å gå til å sette harddisk eller RAM jeg fikk det galt?

  Du kobler til opplæringen ramdisk i teksten over opplæringen. Klikk på ordet RAM-disk, og du vil gå direkte til video tutorial

 5. Corleone:
  Jeg ønsker å se, og selv ganske Please Mr. Cristi å gjøre en installasjon av et Windows-operativsystem helst 7 Enterprise (tror det er den samme og n video) på Corsair SSD Force GT. Å skyte med kameraet.

  Jeg støtter noen for denne opplæringen video.

  Og jeg er enig

 6. John Julian sa han

  Corleone:
  Jeg ønsker å se, og selv ganske Please Mr. Cristi å gjøre en installasjon av et Windows-operativsystem helst 7 Enterprise (tror det er den samme og n video) på Corsair SSD Force GT. Å skyte med kameraet.

  Jeg støtter noen for denne opplæringen video.

  Ja jeg er interessert i meg.

 7. Cristi vet nå å være off-topic, men du sier fortjener en lei 200 3gs iphone ???

 8. CLEANER AS er ikke i nedlastingen teksten opplæringen

 9. Cristi, forlot du link for AS Cleaner 0.5. Jeg søkte på nettet, og jeg har ikke funnet. Pretty behage ham noe å klatre på en server og vi kan laste det ned. Takk!

 10. Emil:
  Cristi, forlot du link for AS Cleaner 0.5. Jeg søkte på nettet, og jeg har ikke funnet. Pretty behage ham noe å klatre på en server og vi kan laste det ned. Takk!

  Kom som jeg satte nedlastingen serveren videotutorial.ro ser det som tekst.
  De fra OCZ ikke lar deg laste den ned med mindre du bruker.

 11. END:
  DownloadAS CLEANER er ikke i teksten opplæringen

  Nå er det.

 12. zame77 sa han

  Kristus er oppstanden! Å være sunn og nyt! God påske!

 13. Viorel sa han

  Takk for opplæringen, det er veldig interessant, men jeg forsto ikke, sporer vi halerota, vel hvis jeg kjører Cleaner ikke slette disse dataene på SSD, omskrive med 1 selv om operativsystemet?

 14. Viorel:
  Takk for opplæringen, det er veldig interessant, men jeg forsto ikke, vi spore halerota, vel du spiller acestAs Cleaner sletter ikke data på SSD, omskrive med 1 selv om det installerte operativsystemet sistemulde?

  Jeg tror det sier seg selv at en SSD kan bare fjernes hvis operativsystemet som kjører på den. Er nøyaktig hvordan ville du kutte grenen under hans føtter, hvorfor ville du gjøre det?

 15. Dragos sa han

  hei hvis du gjorde i den siste opplæringen for å sette opp et budsjett PC
  kan du gjøre en tutorial oppsett ubegrenset budsjett

  takk på forhånd

 16. Andrew sa han

  Når en ser tutorial ytelsesforbedring hdd operativsystem?

andre referanser

 1. [...] PC? 1. En rask stick, minimum 20MB / s skrive. 2. Remix OS-operativsystemet for de som har ekstern harddisk i stedet for pinne, er det best å bruke Rufus søknad i stedet for søknaden Remix OS USB Tool, [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.