PC-spilling konfigurasjon til god pris

PC-spilling konfigurasjon til god pris

Gaming er mer aktuell enn noensinne, og de fleste av oss ønsker et system som kan spille nye spill; Fordi ingenting er mer frustrerende når spillet ikke vil kjøre eller kjører hele tiden.
Nedenfor har vi samlet de beste komponentene på markedet for et anstendig budsjett. På den prisen lurer jeg selv som jeg klarte å skrape opp et godt system for spill.
Prosessoren er en Haswell, for Skylake Det er for dyrt for de fleste spillere. Selv hace del av forrige generasjon, er Intel-3 i4170 en mester.
Er den nye generasjonen skjermkort, Nvidia GTX 960, siste generasjons verktøy.
Som du allerede vet, valgte jeg en SSD for lagring i GB Kingston 128. Men du kan montere en harddisk i dette systemet, som den vil bruke for lagring. Jeg anbefaler en av 7200 rpm.
Kilden er fra Corsair og har 450W nok for dette systemet, selv med noen ekstra kraftreserver.
PC-spilling konfigurasjon til en god pris - brukt komponenter:
Intel® Core ™ i3-4170, 3.70GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
Asus hovedkort H81M-A, socket 1150
Kingston HyperX minne 4GB Red Fury, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX skjermkort 960, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port
Kingston Flash SSD V300 2.5 "120GB, SATA 3
Kilde Corsair VS450 450W, Active PFC
Segotep bolig SG-CL, ATX Mid Tower uten strøm, Black
Valgfritt lagring ekstra harddisk
Seagate Barracuda HDD 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Gratulerer for opplæringen, ja for en god pc er en veldig fristende pris.

 2. Gratulerer tutorial, Cristi beklager korreksjon, mener du 7200 rpm HDD.

 3. Vennligst anbefale et tastatur og mus kit eller separat.

  • Microsoft Desktop tastatur og mus Kit 3000, Wireless, Blå Track, svart, USB
   Det er en anstendig pris for mus og tastatur kvalitet.
   Tastatur er bare best mekanisk, alt fra 100 euro og oppover. Mus Logitech finne bedre modeller (MX Master, Performance, hvor som helst). koster over 300 Lei hver.
   Jeg sier det ovennevnte kit er det beste valget.

   • Noe til meg, og jeg tenkte kjøpe eller MK330.Dar fra Logitech settet fikk meg til å tenke trådløs teknologi som om det er på grunn av den intense bruken PC-ului.E anbefalt en trådløs kit for PC? Her mener jeg responstid på baterii.Se trådløs teknologi og kan ha lag, til å henge min mus ikke fungerer eller noe sånt som en kablet tastatur (via kabel)? jeg ønsker å bruke tastatur og mus for redigering, planlegging ( kontor / hjemme), fra mindre spilling, men når jeg sier mindre mener ikke en time / to om dagen kan være en hel dag (jeg antar) for å spille noen kamper med venner ... jeg har hørt fra noen som mouseurile er svært dårlig rulle faktum at mine.Apoi ser meg selv som dårlig kvalitet som laser mus sensor, men vi fant i beskrivelser enn Logitech sensor som ellers ville laser.Exista sensor? tastatur mekanisk opplyst med lys og mus jeg vil ikke engang tenke på å gi så mye penger på dem fordi det hjelper meg med nimic.Acum ikke vet hva jeg skal gjøre, jeg bestille det settet fra Microsoft eller det ville være bedre å mus kit Logitech CPC MK330 og velg det settet?

 4. LucianGL sa han

  Hvordan noe Cristi SSD til 7200 rotasjoner? : D jeg si å gjøre om opplæringen du bør nevne 3 eller SSD i stedet for harddisk, ikke den andre, men noen vet bare ikke og ta for gitt hva du hører eller blir fortalt.

  Det var bra hvis du nevner den nye trenden nemlig eGPU som kan kobles til PC eller bærbare datamaskiner eldste og dermed fritatt for å kjøpe en ny, praktisk talt noe sted du 2500 1000 og kjøre de samme spillene.
  Jeg anga ting i en tidligere kommentar, men du var ikke forsiktig.

  • Adrian Gudus sa han

   Ikke fullt så enkelt med eGPU nettstedet. Ikke i det hele tatt behagelig å bruke det på en laptop portabilitet går til helvete i løpet av

   • LucianGL sa han

    Hvis du putter i balansen den enorme mengden penger du kan spare, tror jeg verdt innsatsen og for en bærbar PC, er du ikke spiller på den bærbare datamaskinen mens du kjører med laptop i sekken som du forvirret om eGPU-ul.Hai å være alvorlig. Det er noen eGPU formet bokser som er egentlig ganske liten portabile.Acum gjenta fordel er stor i forhold til noen dejavantaj.
    Koblet overføringshastighet pinne og sa: Jeg tror en WinXP hadde viste meg gå gale over 1GB / s, vi gjorde flere overføringer og USB-tilkobling 3.1 gikk like over 300MB / s.

  • Octavian sa han

   Hei folkens hjelpe meg kan du kjøpe meg et skjermkort kompatibelt med hovedkortet. Jeg hovedkort: Hewlett-Packard HP Compaq konverterbart minitårn dc7600. Hva ville matche?

 5. LucianGL sa han

  En annen ting, jeg har nylig kjøpt Kingston Datatraveler HyperX 3.0 256GB ( http://www.hyperxgaming.com/en/usb/dthx30 ) Er blå svart, midten, og ved å koble USB overføring 3.0 jeg gjorde på SSD pinne og gikk over 1GB / s, skriver på det var ~ 120MB / s
  Jeg har sett som har versjon (USB stick) 1TB på stedet, det er som ønsker å kjøpe.
  Ingen offisielle detaljer:
  USB 3.0: 225MB / s lese og 135MB / s skrive
  USB 2.0: 30 MB / s les og 30MB / s skrive

 6. Hils venner! Windows og nylig 10 jeg start-knappen reagerer ikke lenger høyreklikk den, fordi jeg ikke har tilgang til funksjoner der. Jeg vet ikke hvorfor dette skjedde og kan du hjelpe meg. Takk.

 7. Cristi Scusi hilsen meg, men hvor mye vet du og mil mil hvis sendt til Italia?

 8. Konfigurasjon noe interessant, men egentlig ikke verdt i3 fordi alt har en dual core og så bedre å få en Pentium GHz frekvens enn 3 men det er halv pris eller bedre du legger litt penger og ta i5.
  SSD er ok så noen ssd føles konfigurasjon og vivta et levende til dag ikke too'll se forskjellene mellom en SSD billig og dyrt ett, men at Kingston ikke fortjener fordi de endret minner om ham, og nå er jeg ganske svake og finne bedre alternativer på markedet fra andre produsenter.
  Som kilde er laget av CWT velgerne og ikke engang har Bronze sertifisering slik at du kan gå til andre versjoner .For eksempel på en SIRTEC W 500 ærlig, til en rimelig pris og seriøs selger.
  PS: Prøv også når systemkonfigurasjoner er du til å målrette og til andre butikker fordi de har et bredere spekter av produkter.

 9. Hei Videotutorial hele laget.
  Ser med interesse på en stund og er fornøyd tutorials din informasjon innhentet.
  Hjalp ofte samle ny informasjon for å løse noen tekniske problemer.
  Selv 2 uker siden hjalp jeg en venn til å gjøre en Gaming PC basert på informasjonen du finner her.
  Jeg gikk på en Intel CPU plattform i5. Mange venner fortalte meg at jeg har fått billigere hvis du velger AMD og at jeg hadde "mer ytelse".
  Jeg studerte et lite problem før, og jeg konkluderte med at det for tiden er en forskjell mellom de 2 så store kapittelet spillselskaper, i hvert fall for et system med opp til ca.. 3000 - 4000 lei
  Fra hva jeg så i site'ul siste 2 år, ble de fleste systemer presenteres Gaming plattform for Intel.
  I det siste var det noe regel liker å gå på AMD Gaming.
  Jeg ser frem til en mening og en tutorial system på AMD Gaming
  Gratulerer for hva du gjør.

 10. Anderson sa han

  God gaming system, at pengene raskere eller gå på en 260x 380 fra AMD med litt mer. Hvem ønsker å kjøpe HDD, Blå WD eller Seagate jeg anbefale begge.
  Tips !!! Ikke kjøp Hitachi eller Toshiba HDD er det verste, for meg at de har delt etter en halv 1 på ulike tidsintervaller. Oppsøk Deres problem er at du gjør på standby så uzand og parabol, og hodet lese / skrive.
  Seagate er et veldig stort problem, nemlig at APM er fabrikkinnstilt på 128 254 og ikke, på grunn av dette vi synes ledet til 10 sekunder hvis nødvendig.

  • Hvis du hadde problemer med disse selskapene betyr ikke at alle deres produkter er rett og slett probleme.Pur du hadde uflaks.

   • Anderson sa han

    Du vurderinger på utsiden eller du bare lagre det på nettet enn WD og Seagate anbefaler ikke det. Hvis du vil ha problemer med data om Toshiba eller Hitachi du trenger å gjøre. Pluss det er de i SMART feil Les Seek feilrater og feilrater det er mye i forhold til WD som er ren. Hver kjøpe deres produkter på egen risiko.

 11. Hva anbefaler du å overvåke dette systemet?

 12. hei. hvordan å sette rekorder i flere rom i NAS IP reise? Cristi deg hvis du har både på hånden. alle er lokale. på samme router.

 13. Jeg hilser dere, jeg har en tablett med Windows 8.1 full (alwiev impera i8), og hvis du kan gi meg noen råd hvordan kan jeg installere en Linux-distribusjon på det, fordi det ikke er like bærbar eller stasjonær, er annerledes. Metodene for å installere Linux på bærbare og stasjonære vi prøvde på denne tabletten, men ikke går, vet jeg ikke kjenner, og ikke oppstartet stik Linux, og BIOS fant ikke innstillingene i dette (jeg ga bios for å starte opp stik primu stedet, men ingenting). takk

 14. Cosmin Petre sa han

  Cristi Hei, jeg har en rugaminte, kan du fortelle meg hvordan jeg får drivere for den sammensatte PC?

 15. Laurentiu sa han

  Hei folkens! Jeg har et problem på PC, jeg vet ikke om du er god på dette, men vil prøve å forklare. Selv om jeg har en litt kraftig PC, et spill som bør passe greit i sine krav (fifa 16- originale) har punkter i spillet (lag, sacadeaza). Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vi har redusert fra høyde til lave innstillinger, returnerte jeg til win7 fra 10 å tro at dette kan være en årsak, men ingen endring, bare gjøre det. Hva er nysgjerrig, en venn hun går perfekt med en PC svakere enn min. Me går feilfritt før mot slutten av første omgang, deretter begynner å henge ... Noen detaljer på min PC (CPU AMD FX 8320 okta core prosessor, ATI Radeon r9 200 ddr5, 2 gb ram, 256 litt 8 gb RAM. Harddisk gb klassiker 500. nevne at driverne er oppdatert. spillet er originalt, kjøpte gjennom origo. Vi prøvde alle slags innstillinger fra skjermkortet, er det ingen endring. ett problem klart, men jeg kan 't jeg visste at det skal være. har du noen løsning ide? Takk på forhånd.

 16. Vennligst hyggelig mot meg vet at det er forretnings latency minne jeg så CL10-CL9-CL11-Hva er forskjellen mellom dem og hva disse ventetid som ville være bedre? Takk så mye, jeg innrømmer at jeg ikke god og litt hjelp miar ikke vondt.

 17. Kort sagt, er latency RAM ventetiden for lasting mindre denne gangen, jo bedre, ventetid er målt i nanosekunder (ns).

 18. MihAiFCUCRAIOVA sa han

  Jeg hilser dere ber hjelpe meg og meg med et problem, jeg har installert Windows 3zile jeg sette en Windows Ultimate 7 på 64biti. Og når lyset PC til et minutt å laste CPU til 80 90 og noe%. Uten å gå inn i noe, jeg har ikke skjedd så langt https://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ eller https://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ bruker systemets register filen svchost.exe jeg 7 vinduer.

  Min CPU er: http://www.cel.ro/procesoare/procesor-amd-fx_6300-x6-6_core-socket-am3plus-l/

  Hva er forklaringen på hva du skal bli? bli prosessoren gå?
  Vennligst hjelp meg mye

  • Installere operativsystemet, original, ikke piratkopiert på en ny harddisk.

  • Ditt problem kan være fra et virus
   Umiddelbart etter omplasseringen installere et antivirus?
   Muligens er din seier kit ikke bare "ren" eller installere et program problemer eller plukke et virus på nettet.

 19. MihAiFCUCRAIOVA sa han

  Ok takk Cristi, dere stein !! Fortsett med det gode arbeidet !!! ;-)))

 20. Misu mnultumesc fint om jeg forstår godt for respons latency er hastigheten på responsen memoriei.Ar være et spørsmål en Nvidia GTX MB minne 2000 125 samme biter og nVidia GTX minne 2000 256 Mb og med samme bit .Placa hva er forskjellen-bits funksjoner til 125 256? mange takk

 21. Refererer til banen mellom prosessoren og minnet bussen båndbredde (buss) forteller oss hvor mange biter kan sirkulere på en måte samme tid, mange stier er fysiske data mellom minne og prosessor.
  På litt BUS 128 128 kjøres samtidig hver bit, og jo mer det er mer enn 256, 384 eller 512 litt med bedre, passerer flere biter samtidig.

 22. Misu Mange takk, hvis jeg forstår det handler om informasjon flyter mellom minne og prosessor grafikkort

 23. Ja, minne, skjermkort og skjermkort prosessor.

 24. Khalimdutz sa han

  Jeg ønsker å endre mitt skjermkort GTX GTX 560 i970 5k 2500.Am prosessor og hovedkort Asus P8Z68-V LX med en Corsair TX-strøm 650W og 16 gb ram installert GTX3 DDR970.Oare jeg gå? Takk for alle svar !

 25. Leica Dan sa han

  Jeg lurer på hva som ville ha gjort stopper å produsere tutorials systemer og konfigurasjoner som alt er nevnt ovenfor, jeg tror det ville være mer fordelaktig for alle! Jeg vil gå videre på hånden Crtisti.

 26. Catalin Botezatu sa han

  Jeg ønsker å kjøpe disse komponentene:
  Asrock hovedkort 970 Pro3 R2.0, AM3 + socket, AMD brikkesett 970, 3.0 USB, ATX
  Kingston HyperX minne Fury Blå 8GB DDR3 1866 CL10 MHz Dual Channel Kit
  AMD FX X8 8300, AM3 + kjerner 8, 3.3 GHz-frekvensen, L3 8MB Cache, TDP 95W, Box
  Pluss Zalman bolig Z3
  PS: Jeg er en nybegynner, og jeg tror spesielt om hovedkort kompatibilitet med RAM (Hvis du bor på denne frekvensen)..

 27. Laurentiu Sirbu sa han

  Hei. Jeg er Laurentiu gutt som hadde problemer med fifa spillet 16 med lag ... Du vet hvordan jeg løste det? Jeg gikk til en tjeneste mest lønnsomme og begynte å gi meg ned hver komponent erstattet med deres. RAM endret, ingen endring, trakk prosessor, som de sette en annen skjermkortet også. Husk at når de fjernet den gamle termo ledende lim på prosessoren og brukt dem en annen, hva du skal se, ikke sacadeaza tatt. Flytende go head-hale. Hvem ville trodd at en enkel form kan være så viktig. Vel jeg løste "big problem".

  Men nå har jeg en annen, nemlig svart-fredag ​​tilnærming og forfølge en SSD for å holde OS, stoppet jeg på det http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-samsung-850-evo-2-5-120gb-sata-iii-mz-75e120b-eu/pd/D4J9BMBBM/ At etter kommentarer du har ville være flott. Det gjenstår å se om det vil sette på salg, men allikevel, selv om han eller vil bli begynt å kjøpe den. Problemet er at dagens ASRock hovedkort nemlig VGS960 3GM-FX (CPUSocket) bare støtter SATA og SSD 2 ønske kommer sata 3. Og fra hva jeg forstår det vil være kompatibilitetsproblemer, men hastigheten på lese- / skrive blir bare 50%. Og nå ønsker jeg å få et hovedkort som støtter SATA 3, men være av høy kvalitet, stabil, og at jeg kunne bruke i fremtiden, hvis det er en nyere skjermkort er kompatible.

  I øyeblikket mine komponenter er:
  - hovedkort - ASRock 960GM-VGS3 FX (CPUSocket) (jeg ble tvunget i fjor for å gjøre dette hovedkortet til de av EMAG fordi etter å ha testet henvisning av "bazaieli fra den gamle kilden," hun de har satt en relativt lavere effekt, og jeg brente den gamle hovedkort, MSI G45 en støttende sata3 og i stedet ga meg en fra Asrock er miniAtx stablet uten for mange alternativer UGRAD men jeg hadde ingen problemer med det.) vil bare noe mer komplisert for min Systemisk hvis riktige betegnelsen ...

  - Prosessor - Socket AMD Vishera FX-8320 AM3 + (942) 32nm åttekjerners prosessor
  - Video - AMD Radeon R9 200 Series, Sapphire, DDR5, du 256, 2048 MB minne
  - Ram - 2 4 × GB, hyper x, kingston 1600
  - Source - Inter-Tech Energon kilde 550W

  Jeg vil anbefale et hovedkort soketul min am3 + til å bære mitt CPU strøm, for å ha sata3, men vær om mulig, og en "fremtiden" for en mulig oppgradering for å imøtekomme du kjøper et skjermkort mer effektivt å matche, trenger jeg ikke å kjøpe og en annen. Som maksimalt budsjett 450 lei. Jeg håper jeg ikke skrive for mye, og du har tålmodighet til å lese disse linjene. Vennlig hilsen, Lawrence.

  • Evo 850 Samsung SSD er veldig bra, men enda bedre ville være en pro 850, hvis du finner den beste prisen. Ytelse, pro evo og er mye på samme sted, i stedet vil beholde den pro-time ytelse.

 28. Laurentiu Sirbu sa han

  Takk for svar, anser som et hovedkort ytelse hvis du kan kalle det i prisen på 450 lei ...? Hvis du tar SSD SATA 3 og han kommer på dagens hovedkort har SATA 2 og jeg ville ikke ønsker å stoppe dem fra å utføre SSD ...

  • Dessverre har jeg ikke testet plater på AM3 + til rådet jeg kan gi.
   Hvis du har begrenset budsjett, kan du prøve å kjøpe platen din kommer til budsjettet. Det absolutt må ha og SATA3.
   Grunnen til at jeg anbefaler Intel er enkel og USB3 flytte SATA3.0 beste på Intel-brikkesett, fordi de har innebygd støtte direkte inn i brikkesettet.

 29. Cabron2433 sa han

  Hei cristi..ce jeg kan forbedre på dette systemet:
  GHz Intel Pentium-prosessor g2030 3.0 4gb ram, nvidia GeForce 210. Takk.

 30. Cristi hilsen,
  1) AMD A6 X2 6400K, 3.90GHz, Socket FM2, Box, Black Edition (Dual Core) er bra for gaming? Foreløpig har jeg X2 AMD Athlon Dual Core 340Ghz 3.2. Du vil vite forskjellen? Verdt å endre?
  2) SATA jeg SSD Kingston 120GB 3. Og har spesiell SATA datakabel og SATA-kabelen går 3 eller vanlig?
  3) 8 DDR3 GB RAM er nok for gaming? 16GB fortjener å gjøre?

 31. Hei ..! Vi reduserte budsjettet snarere enn anger, er mye ok .. Intel Haswell Refresh, Core i3 boks = 4170 3.7 559,49GHz lei HyperX minne Savage 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel Kit lei = 203,59 GIGABYTE GA-H81M-H Kingston HyperX SSD 205,78lei FURY 120GB tommers SATA-III 2.5 lei = 227,48 Asus Radeon skjermkort R7 250GB DDR1 5 128-bit [R7250-1GD5] = 350,20 750 lei kilde w hdd kabinett 500 og det gamle systemet ..

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.