PC-spillingskonfigurasjon med høy ytelse på AMD - maks FPS på LEU

Kraftig PC Gaming-konfigurasjon på AMD
Kraftig PC Gaming-konfigurasjon på AMD

Hva handler “High-performance PC Gaming Configuration on AMD” -opplæringen om?

I denne videoopplæringen vil jeg konfigurere et spillsystem basert på AMD, som du kan spille med de nyeste titlene med høye innstillinger. Med utgangspunkt i Ryzen 5 3600-prosessor vil jeg lage en kraftig PC Gaming-konfigurasjon på AMD.

Ryzen 5 3600 er en helt ny prosessor som er fantastisk i forhold til pris og ytelse.

Jeg valgte for denne builden, en CPU fra AMD, fordi mange av dere har bedt om dette. I det siste har vi laget PC-konfigurasjonsveiledninger mer om plattformen Intel, men nå synes jeg AMD med de nye Ryzen-prosessorene gjorde en utmerket jobb og det fortjener virkelig oppmerksomhet.

Hvorfor valgte jeg ikke Ryzen 5 3600X? Kraftig PC Gaming-konfigurasjon på AMD

Ryzen 5 3600x er den samme prosessoren som 5 3600, bortsett fra at den har en høyere frekvens og en litt større kjøler i esken.

Dessverre er det ikke verdt det, fordi det gir 5% mer ytelse til en pris med 20% høyere.

Med forskjellen på penger kjøper du en kjøligere bedre enn den som følger med 5 3600X, som hjelper deg med å heve frekvensen enda raskere, og med de samme pengene du måtte betale på en X, får du enda bedre ytelse.

Hovedkort for Ryzen 5 3600?

Vi valgte et ganske enkelt Gigabyte-oppføringskort med B450-brikkesett, som gir oss alt vi trenger for feilfri prosessordrift.

Vi har ikke luksuriøse fasiliteter, men vi trenger heller ikke, det viktigste er budsjettet.

Skjermkortet er en RX580 med 8GB og en god kjøler.

Det er viktig å vite at for tiden, selv om vi også har RX590, er RX580 fortsatt det beste kjøpet når det gjelder AMD-grafikkort. Imidlertid er RX590 nesten det samme skjermkortet, forskjellen er bare en høyere frekvens på RX590 uten RX580.

Adata XPG-minne.

Jeg valgte Adata fordi det gir god ytelse, RGB og anstendig pris.

SSD?

Jeg anbefaler Adata XPG SX8200 PRO som tilbyr topp ytelse til en super anstendig pris. Uansett hvordan du tar det, med denne SSD kan du ikke gå galt.

Jeg personlig bruker denne SSD, og ​​den oppfører seg bra, selv når den er lastet, føles den knapt. Han tar alle de uten å gi et gisp.

Kilde og bolig?

Som vanlig er kilden Seasonic med bronsesertifisering, også for budsjettet, og saken er en generisk en med montering av kilden og “luftstrøm” nok; Men jeg er sikker på at noen av dere vil velge saken i henhold til dine preferanser.

Liste over komponenter som brukes i AMD Performance PC Gaming Configuration tutorial:

 1. AMD Ryzen ™ 5 3600, 35MB, 4.2 GHz Wraith Stealth-kjøligere
 2. GIGABYTE B450M S2H Hovedkort AM4, 2 x DDR4, rev. 1.0
 3. ADATA Memory XPG Spectrix D41, 8GB DDR4, 3000MHz, CL16, RGB
 4. MSI Radeon RX 580 Armor OC videokort, 8GB DDR5, 256-bit
 5. ADATA XPG SSD SX8200 PRO 512GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280 NVME
 6. Kilde Seasonic S12II-520 bronse, ATX12V, 520W
 7. PC Serioux MAKENNA etui, uten kilde, Middle Tower, ATX

Oppdater Bios for Ryzen 3000-støtte

For øyeblikket er alle disse kortene basert på F40, som er kompatibel med Ryzen 3000-serien prosessorer. Imidlertid kan det være et eldre brett, utsolgt eller brukt hvis du har en eldre bios som ikke støtter Ryzen 3000-prosessorer.
Hvis du ikke har den nyeste versjonen, må du gjøre en Bios flashback, og den minst vanskelige delen er at du må gjøre dette uten prosessor, minne, skjermkort, skjermbilde osv.


Her er en flashback bios tutorial for Asus. Og det ligner på Gigabyte (se nedenfor).

Hvordan lage bios flashback til Asus (fra 8 minutt: 12

Her er prosessen for Gigabyte:
https://www.gigabyte.com/in/MicroSite/372/images/safe.htmlmisbilligende

Beslektede opplæringsprogrammer:

 1. Billig spillsystem for 2020
 2. 2019 Rimelig spillkalkulator
 3. Bærbar PC MED STRICT SCREEN (svart) - problemløsning
 4. PC-konfigurasjon med ny Intel i3 med 4 NUCLEE Coffe Lake
 5. Rimelig og stille spillkalkulator - Small Budget Gaming
 6. Rulldatamaskinens ytelse og rolig

Videoopplæring - Høy ytelse PC-spillkonfigurasjon på AMD

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ja. Takk for opplæringen. Selv om jeg har nådd en alder av spill og jeg absolutt ikke vil ta et slikt system, lytter jeg alltid med glede til videoene dine fordi de henter nyttig informasjon fra dem. Fra diskusjoner med venner som er gode på IT, utledet jeg at AMD tilbyr den beste verdien for pengene, noe du bekrefter. Intel er veldig bra bare hvis score er høyere.

 2. For at det valgte hovedkortet skal støtte tredje generasjons Ryzen-prosessor, må det gjøres en BIOS-oppdatering. Hvis du ikke har en AM4-socketprosessor, kan du ikke gjøre det. Leveres med F1 må oppdatere til F40.

 3. Jeg anbefaler ikke det skjermkortet, men min radeon rx 580 rustning oc 8gb, til meg etter et års bruk allerede begynte å finne på platen (skjermen gikk av i noen sekunder og kom seg igjen, en annen gang gikk på og skjermen ble slått av) Jeg skiftet brettet med en ny saprhire radeon rx 5700 xt nitro + blir hvit for nå.

 4. Jeg vil ha en anbefaling for nettnettbrettet, jeg henger i spill det store ping 140-360 ping jeg nett fra fiberlink digi 1000, hovedkortet er og b450 tomahawk, og jeg skjønner ikke hva det er at jeg har en så stor ping.

 5. Jeg vil ha en anbefaling for nettnettbrettet, jeg henger i spill det store ping 140-360 ping jeg nett fra fiberlink digi 1000, hovedkortet er og b450 tomahawk, og jeg skjønner ikke hva det er at jeg har en så stor ping.

 6. Det er ikke nødvendigvis det. Det som er bedre enn en Intel eller AMD, ligner litt på en bensin- eller dieselbil. Hver og en har plussgrader og minuser.
  Jeg foretrakk personlig en i5-9400F kontra en annen AMD. Denne prosessoren er god (og) for spill og koster rundt 600 lei. AMD er på 1.000.
  Det jeg lagret fra prosessoren la jeg på skjermkortet. RTX 2060 er mye mer enn en RX 580. Eller til og med over en GTX 1660 TI.
  Jeg fikk BF-systemet nedenfor på 3.950 lei.
  https://www.pcgarage.ro/sisteme-brand/lenovo/gaming-legion-t530-tower-procesor-intel-core-i5-9400f-29ghz-coffee-lake-16gb-ddr4-512gb-ssd-plus-1tb-hdd-geforce-rtx-2060-6gb-freedos/
  PS: Jeg er ikke en dårlig spiller. Men et spillsystem er en annen liga fra de klassiske stasjonære PC-ene.
  Litt som biler ... en slags sportsbil :))

 7. Hei Cristi.
  Jeg vil kjøpe et gammesystem, men jeg er veldig ubesluttsom, så en mening fra deg vil være velkommen.
  1. Mot et budsjett på 4500 lei, kan en bærbar PC håndtere noen år? Eller er det å unngå og insistere på en stasjonær PC?
  2. Når det gjelder smarte prosessorer, er den merkbare forskjellen mellom en smartere i5 og en i7? Hva anbefaler du for en bærbar datamaskin. . . .Jeg vil ha noe med et godt pris / ytelsesforhold.
  3. Når det gjelder nvidia-videokortet, er det verdt å kjøpe en gtx1060ti til en anstendig pris. . . .eller gjøre en innsats for den nye rtx2060? Ser du en stor forskjell mellom dem, som skal brukes i de neste 3-4 årene?

  Tusen takk, og jeg venter på svar.

 8. Jeg har fortsatt et spørsmål. . fordi ingen sa det til meg.
  Hvis jeg for eksempel vil kjøpe en Asus bærbar PC, har produsenten flere nivåer av teknisk utstyr på nettstedet. Men i de fysiske / nettbutikkene i Romania presenteres bare noen få konfigurasjoner av hver bærbare modell.
  Kan jeg velge konfigurasjonen jeg ønsker fra produsentens nettsted, og deretter den fysiske / nettbutikken som skal levere den bærbare datamaskinen? Eller skal jeg bare begrense meg til hva butikken har på lager?

  Takk.

 9. Videokort 01.11.2019 = 949 lei
  Videokort 18.12.2019 = 2300 lei

  Emag folk :)))
  til enhver annen distributør som finner minst 1000 lei.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.