Counter Strike 1.6 på Android, den opprinnelige spillet på PC-en til telefonen

Counter Strike 1.6 på Android, den opprinnelige spillet på PC-en til telefonen
4.1 (16) 81.25%

Counter Strike Android porting 1.6

1.6 å spille Counter Strike for Android, akkurat som vi har massevis av spill? Svaret er enkelt: Counter Strike har en enorm gruppe av spillere som ønsker å ta spillet med dem hvor som helst.

Hvorfor trenger vi å kjøre Counter Strike 1.6 Android?

1. Counter Strike 1.6 installert på din PC
2. Xash3D (Android APK installatør)
3. CS16Client (Android APK installatør)

Hvordan installere Android 1.6 Counter Strike?

1. Vi i mappen med navnet "PC Desktopxash"
2. Kopier mappen APK områder "xash"Desktop
3. Counter strike spillet mappen, kopiere mappene "cstrike"Og"ventil"Og stikker dem i mappen"xash"Desktop
4. Kopier mappen "xash"Desktop, roten lagring i telefonen.
5. Telefonen, innstillinger / sikkerhet, aktiver "ukjente kilder"
6. Installer apk er "CS16Client"Og"Xash3D".
7. oppstartsprogram CS16Client og den nederste "CS16-Client Launch"
8. Økning i gaming!


... Fortell meg hvordan du skriver kommentarfeltet kjører på deg, og du telefon ...

Tutorial - Counter Strike Android 1.6

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei,
  Hvis vi står kan ikke installere deirect damp damp på telefonen ... Jeg kjøpte alle områder Counter Strike ???

 2. Jeg trodde selv med makt. ja rart at disse gutta ikke gjorde cs, cs gå for telefonen som spiller mye

 3. Adrian Iulian sa han

  Hvor bag xash fil? i android OBB eller date?

  • Adrian Gudus sa han

   Det ble nevnt i videoen opplæringen og bemerket i teksten over videoen opplæringen. Ikke lenger kjøre tutorials og du vil forstå hva du skal gjøre.

 4. Kunne gå som installeres: Condition Zero, Source og Global Offensive?

 5. Jeg klarer å koble til å bli noen server.Dupa gi serverkonsollen åpnes, og blant annet skriver at Spooting demo spissen. og det skjer ikke noe.

 6. Cristi,
  Du må endre med en ny versjon CS16Client v1.3 CS16Client v1.31 kan losse her -> https://github.com/FWGS/cs16-client/releases/tag/v1.31

 7. Steam Counter Strike Global Offensive og jeg mappe Valve ...
  Hvordan installere på disse to?

 8. LucianGL sa han

  Noe anbefalinger for en laptop skjermkort 1080 8VRAM, intel i7 minimum 2.7 GHz, dual SSD og en HDD, men HDD foretrekker versjonen tykkere hvor jeg kan sette en HDD (laptop 2.5) av 3TB hva litt en tykkere enn normalt, 32 ram minimum, jeg bryr meg ikke Windows.
  Hvis det er noen med noe sånt, be ham om å si noe meninger om hva som lager lyd, hvor mange knekt eller USB usb3 kan 3.1 har andre interessante detaljer.

  • Ja du gjøre med denne laptop ... tekniske tegninger i AutoCAD ... Dermed tildelt budsjett for en laptop ???

   • LucianGL sa han

    Budsjett mistenker at salt 2000 €, men det er ikke viktig, hva du skal ha i sine data nevnt, og hvis noen har noe, eller en bærbar PC med 1080 nvidia be ham om å fortelle meg hvor stille det er, den versjonen som er kjølevannet er ikke, og for 1080, jeg mener at ASUS ROG, men det finnes andre firmaer / som ikke vet mye. På grunn av dette, og be noen meninger.

 9. Cristi og jeg er problemet med lydkortet integrert på hovedkortet, kommunisere med venner via Skype mikrofon høre at støy (buzz) am.instalat siste driveren etter produsentens hjemmeside 7 x64 Peter vinduer. Jeg har denne asus hovedkort p8h67-m.pro: https://www.asus.com/ro/Motherboards/P8H67M_PRO/

  • luciangl sa han

   Noe som jeg hadde en gang noen registrering eller hvis du ikke bruker mikrofonen kan høre en summende, noe etter at jeg satte to beskyttelser svamp for mikrofon redusert i lyd, men fortsatt hørtes mer langsomt, mest tilrådelig å erstatte med et eksternt lydkort.

 10. Minner meg om gamle dager i videregående skole når vi ville samle på internettkafeer og domino spiller cs 1.6. Nå har jeg egentlig ikke har tid til spill, tidene har forandret seg ...
  Putting nostalgi til side, satte jeg meg på telefonen spillet. Det synes å være kjører ok. Bare fordi jeg finner vanskelig å counter strike spill på telefonen fordi det er et spill som er designet for mus og tastatur. Jeg flytter som om jeg ble bind for øynene med touchpad-skjerm ... og jeg skjøt nesten alt

  Sikkert mange vil sette cs1.6 telefon med vinterferien. Takk for opplæringen.

 11. Cristi Hello! Du kan gjøre et Google Play Services tutprial om å stoppe kjører kontinuerlig i bakgrunnen og automatisk starte umiddelbart hvis du stopper, kan stoppe uten å avinstallere Google Play og Google nå?

  • Adrian Gudus sa han

   Google Play-tjenester er viktige Google fungerer som den skal, kan agenda, kalender og andre programmer synkroniseres med Google-kontoen.
   3 tusen i de siste timene av den siste lasten brukte min 148 MB RAM og batteri 0%.

 12. Jeg installerte spillet, og synes flere Internett-servere som jeg kobler til. Jeg 1.6 cs men serveren min, og jeg kan ikke koble til den. Er jeg galt eller noe du ikke kan koble servere cs 1.6 ekte?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.