Kryptering Android-telefon eller tablett før salg

Hei venner, jeg vet jeg kan tittelen kan virke rart, men jeg lover det er veldig rettferdig. Før du selger en telefon eller et nettbrett, de trenger en mer grundig rengjøring behandling, jeg mener ikke det fysiske renhold, men rent internt minne for at data kan ikke gjenopprettes.
Enhver telefon kan gjenopprette data selv om de ble nullstilt og tilsynelatende ikke har noen data.
De som følger vår side vet veldig godt at slettede data kan gjenopprettes nesten helt, særlig hvis fisken ikke er omskrevet minne. En telefon er som alle andre medier, ikke forsvinne helt slettet data, data nådd hendene på andre, sikkert vi kan gjøre mye skade.
I private samtaler har telefon, private bilder, bankdata, sms, datalogging på ulike nettsteder, forum eller nettbutikker passord på facebook, twitter, Google, Yahoo og mange-mange andre.
Den sikreste rengjøringsmetode er å kryptere telefonen før den tilbakestilles til fabrikktilstand. I denne opplæringen vil du se hvordan du gjør dette. Vennligst ta hensyn til hva som er sagt i opplæringen. Under ingen omstendigheter bør ikke stoppe prosessen.
For de som ønsker å lære mer forståelse kryptering, har vi noen tutorials viet til emnet, som nå er mer aktuell enn noensinne, i sammenheng med avlytting av kommunikasjon internasjonalt.
AxCrypt program rask og svært sikker kryptering av filer eller dokumenter
Cryptophane, rask filkryptering program
TrueCrypt, opprette krypterte beholdere for oppbevaring av data på hard eller pinne
Hvis du er interessert i faget kryptere dataene dine, kan du fortelle oss i kommentarfeltet til å planlegge og andre tutorials om emnet.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Vennligst hyggelig, lage en tutorial om hva vi trenger å vite og være forsiktig før du kjøper en telefon secound hånd med Android eller iOS ... for eksempel: når vi innser at en iPhone er neverlock og hva vi må se før vi kjøper det og mange andre viktige saker .. (jeg virkelig ønsker å kjøpe en iphone)
  Jeg tror det ville være en ganske interessant tutorial for mange av oss ... (særlig ettersom Adrian tok og- iphone, og lovet å lage en tutorial som dette ....)
  Takk så mye, og suksess i fremtiden!

 2. Cristi kan du anbefale et program for å overføre data fra PC til telefon.
  Jeg brukte Snapp men har mange bugs.
  Kan du hjelpe meg ganske behage !!!

 3. Hei,
  Etter gjennomføring av kryptering, lagt til senere filer (bilder, tekstfiler, etc.) vil bli kryptert som standard, eller kan gjenopprettes med spesialisert programvare, selv etter å tilbakestille telefonen og bringe den til sin opprinnelige konfigurasjon, fabrikken?

  • Etter aktivering kryptering, alle satt i telefonen, og selv de bildene de gjør vil bli kryptert.

   • Costelina sa han

    Cristi velkommen
    Pretty kan opplyse meg og meg å spørre min Microsoft-konto påloggingskode ????
    og det ville være to dager, og da jeg lukke den?
    koden ??? der ???
    vennligst svar meg
    takk

 4. Cristi mamreferit et program for usb

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du bruker USB-kabelen som fulgte med telefonen, trenger du ikke spesiell programvare for å overføre filer fra telefonen til PC og vice versa. Når du installerer de nødvendige driverne (som du finner på den offisielle nettsiden til produsenten) når du kobler telefonen / tablet PC lagre det (internminne) og SD-kort (hvis det er en i telefonen / tablett) vises i Min datamaskin . Du kan få tilgang til dem på samme måte som du kan få tilgang til en USB-pinne som du koblet til PC
   Hver produsent tilbyr en programvarepakke som gjør det mulig for filbehandling mellom PC og telefon / tablett. Det Nokia PC Suite for Nokia, LG LG PC Suite, Samsung Samsung Kies deg

   • Costelina sa han

    Adrian hilsen, et år s4 Samsung GT-i9500 og når jeg setter den i recovery mode eller download
    android robot vises kun skriftlig og
    Jeg prøvde alle kombinasjoner av knapper for å starte tlf forgjeves
    Jeg ønsker å endre dem for programvare som beveger seg sakte og har bare feil
    hva gjør jeg?

    • Costelina sa han

     eller PC-en ikke se
     Jeg installerte drivere modellen på Samsungs nettsted (tast)
     og andre forfengelige

 5. George sa han

  Vennligst gjør en tutorial på hvordan å stoppe annonsene vises på YouTube.

  • Cosmin sa han

   Installere tillegget for nettleseren og blokkere annonse løst

   • Hei George,

    Hvis du ikke lenger vil at annonsene i Android YouTube-appen, kan du installere Xposed Installer. Så gå og laste ned dette programmet på Youtube der AdAway søk og installere den.
    For å aktivere den må du starte smarttelefonen ja oppmerksomhet på enkelte enheter fører Bootloop.

    Jeg, for eksempel, hadde vi bootloop.

    Lykke til!

 6. Cristi lund sa han

  Sal! PTR android-telefoner som ikke har kryptering, ex. Allview A5 Duo Kryptering kan gjøres? Hvis ja, hva myk, utilitaristisk?
  Takk på forhånd!

  • Adrian Gudus sa han

   Har ser bedre. Er en funksjon av operativsystem basert på Android (og andre) har bare skjult det andre steder på grunn av Allview liker å tilpasse grensesnittet ganske aggressiv

 7. Viorel sa han

  Hvem kan hjelpe meg, jeg logget inn Skype fra din mobiltelefon som har Android OS, og nå selv om jeg forlot Accountant meg og jeg slettet synkroniseringskonto for Skype, stadig bor online Skype med totate at jeg PC offline og smartphones alike ... .help

 8. Claudiu sa han

  for eksempel har jeg en android Huawei 4.3 ikke har den muligheten i innstillinger, kryptering telefon, hvorfor? hva gjør jeg?

 9. Iulian sa han

  hilsener

  Jeg har en stor tjeneste ved å VideoTutorial team. Ser på på 22 og ennå jeg fant, jeg ser at det var på tide 03, og her jeg søkte, men kunne ikke finne det jeg leter og jeg ville virkelig betale for en slik veiledning i øyeblikket, og jeg håper det do.

  Så hva det er. Jeg ønsker å sette på en annen video lydspor, og har muligheten til å synkronisere lyden på videoen. Hvis du fanget serien gjort på YouTube av Satans Tegneserier ... For eksempel har jeg laget en video fil på en viss tegneserie minutter og har den originale lyden, og jeg ønsker å fjerne den originale lyden og kommer med ny lyd (men jeg gjentar, jeg kan synkronisere med video eller annen måte).

  Hvis du tror du kan gjøre en tutorial på dette, gi meg beskjed, faktisk gi meg beskjed, og hvis du ikke kan, du vet om gjør utgravninger på nettet i morgen kveld.

  Takk for at du leser denne posten avsatte tiden, og jeg håper du kan hjelpe meg.

  Alle de beste,
  Iulian

  PS Jeg prøvde å sende dette via kontaktskjemaet, men ikke sende meldingen.

  • Camtasia Studio er en funksjon av fortellerstemme, og laste opp videofilen mens du kjører snakk inn i mikrofonen. Det er perfekt for oversettelser og duplikasjoner.
   Men jeg tror du skjønner, du kan ikke sitte gjennom denne videoen lydspor hvis ikke perfekt synkronisert.

  • axelluny sa han

   For en tid siden jeg gjorde akkurat det tu.Softul ut detaljer bare ikke huske det, men jeg tror det er Ashampoo-Movie-Studio.sau av programvaren fra NCH VideoPad Video Editor.

 10. Cristi Zarafin sa han

  Hello! Kom med et spørsmål: Jeg har en samsung telefon at siden jeg kjøpte den (butikken) installerte jeg mange tilpassede ROM ... .intrebarea kommer nå, i stedet kryptere det, jeg kan ikke installere den opprinnelige ROM? Men hvis du gjør dette, kan de tilpassede ROM filene gjenopprettes?

 11. Hei Cristi,

  1. Etter at du kryptere tlf. og reset / fabrikkinnstillingene, fortsette å kryptere og som kjøper? Forblir berørte kjøperen?
  Kanskje spørre noen ønsker å kjøpe, selge og ikke nødvendigvis vet hva de kan forvente!

  2. Etter at du kryptere tlf. Du kan ta det med tilbake til tilstanden de hadde før kryptering?

  Takk!

 12. god
  Jeg ønsker å spørre om tilbakestilles til standardinnstillingen er tilsvarende det hard reset Site?
  hvis den krypterer. dekryptering alternativ kan fjernes?
  Takk!

 13. HELLO Kristus ER pleas hvis du kan og vil gi meg AID: Jeg kjøpte en splitter PHONE PERFECT RUN FAST RAINBOW WIKO, noen måneder begynte å jamme, IKKE start enmesh; KUN Vises WIKO, AM Reset FABRIKK gikk, men igjen begynte å krasje og prøvde igjen og ikke tilbakestilt: KJENT I ROMANIA ennå SANT MARKET EL E MADE IN FRANCE: PLEASE veldig mye hva råde meg ; Hva skal jeg jobber ikke i det hele tatt splash; E noe fra SOFT ELLER GJØRES EC needful: HVIS DU KAN TA AJUTAMA: MANGE TAKK:

  • La oss se om jeg forstår. Telefonen er fastlåst i bagasjerommet logo (logoen til produsenten når starter), men etter en stund kom han seg, og deretter bestemte seg for å gjøre dem en retur til fabrikkinnstillingene. Nå stakk og selv om du lar tid starter ikke lenger. I dette tilfellet kan du prøve å komme inn i utvinning ved hjelp av tastekombinasjonen oppgi din modell av telefonen (Samsung for eksempel er Volum opp + Hjem + Power. Den skiller seg fra modell til modell, men generelt er det. Et søk på google kombinasjon) og facory det treffer reset-knappen.

   • Hei Cristi.Multumesc mer. Jeg gjorde som du sa til meg og fortsatt fast i hvert fall jeg kom inn i systemgjenoppretting og gjorde akkurat etter en video postet av fabrikken i deres hjemmeside og merkelig figur hode, som kan være like jeg gir opp på den og orientere til noe annet, så ille: Et siste spørsmål du råde meg til å gjøre? i Systemgjenoppretting har så: reboot systemet nå oppdatere fra ADB = = Påfør Påfør Påfør oppdatering fra sdcard = System fra Cache = sletting av data / fabrikk reset tørk cache partisjon = = = gjenopprette brukerdata backup av brukerdata .. Det grøfta og blir sittende fast. Ha en god dag hilsen.

    • I recovery må tørke data / fabrikk reset (Clear data / fabrikk reset på rumensk) å få tilbake til fabrikkinnstillingene. Så Reboot system nå skal være (startes systemet nå) for å starte telefonen på nytt.

 14. Gabriel Gorea sa han

  Hei. Jeg har en Samsung S2 Plus (I9105P) som jeg kryptert. Så etter noen timer og restart stoppet opp. Jeg kom inn i recovery, jeg ga fabrikk reset og nå ber passord når starter, jeg satte den vi satt det, og jeg sier det er galt. Hva kan jeg gjøre? Hva anbefaler du? PS jeg har forsikring og garanti hvis du trenger å sette ham i tjeneste eller endre det. Tusen takk.

 15. Ruxandra sa han

  Jeg har ingen kryptering alternativ, hva skal jeg gjøre?

 16. Lucian Anghelescu sa han

  Hei,
  Jeg prøver å finne 2 timer tutorial "overføre videoer fra PC til iPhone"
  Rugaminte havet. Vennligst send meg en link til denne opplæringen
  Vennlig hilsen

 17. Jeg har. Question! Hvis du krypterer android miste akkurat nå er alt jeg har til ham? (Bilder, programmer, etc ..) Det 3G har en forbindelse eller bare 4G 2G og jeg kan ikke se opplæringen! Takk på forhånd.

 18. claudiu sa han

  Hei, jeg har en sikkerhet Huawei og når jeg får "Krypter telefon". Hva gjør jeg? Og PIN fyr som jeg satt for kryptering og jeg spurte ham da han åpnet den som kjøper hva? Når det åpner må skrive inn PIN-koden som?

 19. Geani Adrian Bucur sa han

  Hei, 6 + .Jeg en telefon jeg tilfeldigvis slettet noen bilder vi har av ham, jeg ville være i stand til å gjenopprette dem .. Og hvordan Venter på ditt svar vil;? .Multumesc Fff mer.

 20. Marius Cristian sa han

  Hei, vær så snill, krypterte jeg telefonen og glemte koden jeg ga tilbakestilling fra knappene. Men fremdeles vises koden Du kan hjelpe meg

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan ikke gjøre noe mer. Den eneste løsningen er å formatere den, gi den en tilbakestilling av fabrikken og miste alt.
   Neste gang, stopp med å spille av sikkerhetsfunksjoner hvis du ikke kan huske passord eller passord.

 21. Hei vær snill hvis jeg krypterer androiden min og antar at den mister eller stjal den, hvem finner den kan låse opp den for service ved å bryte krypteringspassordet?

 22. Hvor kryptering er avbrutt? Jeg har en tefefon som viser neste sesaj "Cripătarea ble avbrutt og er ufullstendig. Som et resultat er enhetsdata ikke tilgjengelige. / N / nFor nyttig tablett, må du gjenoppretter standardinnstillingene. Når du setter enheten etter restaurering til fabrikkinnstillingene, kan du gjenopprette data tok backup på Google-kontoen din. "Jeg har en knapp under meldingen" Reset phone", trykk på den og ingenting skjer. Kan jeg gjøre noe annet?

  • Adrian Gudus sa han

   Ja, du kan tilbakestille den fra gjenopprettingsmodus. Recovery modus er satt opp ved å lukke nettbrett trykke kombinasjoner av knapper, da en start. Du har sagt modell så jeg kan ikke si hva tastekombinasjon for å bruke for å komme inn Recovery.
   Jeg kan bare foreslå deg en metode som du kan prøve å få tilgang til Recovery:
   - Lukk tabletten (vent på at den lukkes)
   - trykk på strømknappen og volum - og ble driftsenhet presset til å inngå Recovery. Det volumknappen - velg sletting av data / fabrikk reset og trykk på strømknappen for å bekrefte den neste, alle med volumknappen - velg Ja og bekreft med strømknappen.
   - Velg deretter omstartssystemet nå og bekreft med strømknappen igjen

Tilbakesporinger

 1. [...] Forbereder en Android-telefon salg, som ikke vil være i stand til å gjenopprette noe: Kryptering Android-telefon eller tablett før du selger Hvordan bruke data-programvare Recuva? Etter installasjonen vil du snarveien på [...]

 2. [...] Kryptering av Android-telefon eller nettbrett før salg [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.