Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer

Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer
Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer

Det vi trenger programmer tyveri?

Nå må vi ikke bare tenke på tyveri. Det er svært sannsynlig at ganske ofte glemmer eller mister telefonen, å kjøre gjennom parken på en benk i gresset etter en piknik, etc.

Tyveri programmer er god og plasseringen av telefonen for forskjellige grunner, men jeg tror tyveri er den viktigste årsaken som forårsaker oss til å installere slike programmer.

Nå for tiden er det ingen som er overrasket over at telefoner kan bli stjålet, fordi de er ganske verdifulle og tyver trenger ikke gjøre en stor innsats for å ta dem. Hvordan er mote nå, med telefonen på baksiden, som om tyven er invitert ...

I dag vil jeg presentere to løsninger tyveri. Den første løsningen er å Google, og alle kan bruke google kontoen aktiv og kalles Finn min enhet; Og den andre løsningen er mer komplisert og kalles Cerberus, som etter min mening er den beste løsningen for mobile tyveri, markedet fordi det kan motstå og en total reset av telefonen.

Hva skal vi gjøre etter at vi hadde blitt stjålet telefon?

Det ville være mer korrekt å tenke på hva vi gjør før vi bli stjålet telefon, men dessverre det menneskelige sinn fungerer ikke på den måten. Hvis du tenker på før, blir du kalt paranoid, og hvis du tror etter du ringte headset.

Det er åpenbart at skal gjennomføres den beste anti-tyveri løsning før telefonen blir stjålet, men etter at vi bruker plan B, prøver å finne telefonen med Google som kalles Finn enheten.

Googles tjeneste "Finn min enhet"

Det er en tjeneste som du enkelt kan finne telefonen og ikke engang trenger å installere noe spesielt. Alt er integrert i operativsystemet Android.
Denne tjenesten er lik iPhone eller iPad.
FORSIKTIG
Hvis du vil bruke alle fjernfunksjonene, i tilfelle telefonen blir stjålet, må du ha Enhetsbehandler-rettighetene aktivert for applikasjonen "Android Enhetsbehandling".
På den måten kan du låse / nullstille telefonen eksternt.

Søknad og service Cerberus (motstå å tilbakestille telefonen)

Cerberus løsningen vi presentert en etter noen årMen da klientprogrammet og på nettet har utviklet seg mye.
Nå er dette programmet er en ekte spion. Foruten å være motstandsdyktig mot null hvis du injiserer program i system Link2SD, Cerberus kan få all slags informasjon på telefonen når han var i besittelse av tyven.

Cerberus fordeler:

To versjoner av: Cerberus og System Framework, som er en forkledd program.
Innhenting av posisjonsloggen
Samtalelogg Få
Få SMS-listen
Hent enhetsdata
å lage bilder
lydopptak
video
På / av wifi
På / av bluetooth
sende data
Clear telefonminnet
Slett SD-kort

FORSIKTIG
For å bruke alle funksjonene, må du aktivere "Enhetsadministratorer" for Cerberus eller System Framework

Relaterte Guider:
Plassering av telefonnummer uten netto SMS
Spionasje eller anropslogg og sms backup for Android-telefoner
Telefonen, som kamera, med Perch

Videoopplæring - Hvordan finne en stjålet og tilbakestill telefon - tyverisikring

Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Lucian sa han

  Salut.Sunt og jeg 3.Am OnePlus eier Cerberus kjøpt siden du presenterte det en gang når jeg OnePlus trecuta.Pe root.Atunci 1 og måtte bli tilbakestilt tåle flash se en fil må installeres kun TWRP.Acum APK forkledd versjon eller noe må gjøres for å motstå tilbakestille?

 2. la oss fortsette med opplæringen ... ellers bare rosende ord for det du gjør.

 3. Adrian Marin sa han

  Hei. Så jeg bruker en Samsung Knox. For å dra nytte av hans kunnskap og utgangspunktet Cerberus motstand reset rot skal jeg gjøre? Da jeg gikk knox roten.

 4. Gogu ' sa han

  Det har ikke blitt brukt midt i ordet siden '93, og noen steder er det ingen diakritikere. Jeg bryr meg ikke om det er en opplæringsblogg, i det minste bruker du dem ikke hvis du ikke finner dem 🙂 Ser Iron E?

  • Hvorfor brukes ikke? Hva gjør diskriminering?
   Jeg lærte det på skolen, og jeg føler ikke en gang skolen. En gang på skolen, lærte jeg at det bare Romania, rumensk, etc., er skrevet i A.
   ... i et annet tanketog:
   Da jeg var yngre og dårligere forberedt, kunne jeg ikke vente med å ta noen med en feil for å vise dem hvor smart jeg er. Faktisk…

   De forholdsvise mengder; Hvis Eminescu vil vises på TV med sine tekster, alle trodde han ville rette og ville spotter.

   • Bravo !!! Cristi, fortalte du henne. En annen ser ut til å korrigere grammatikkfeil, men ser ikke sine egne. Pt. Gogus "Pecingine" du ser at du også mangler diakritikere -> omsorg (pleie) og du har mer, les hva du skrev og se dem, så hold kjeft. Først og fremst, på internett, når du skriver, er det viktig å forstå hva det handler om, du gjør grammatikken andre steder hvis du ikke liker det. Til flere veiledninger gutter! Suksess!

   • Fanibu sa han

    Gratulerer, Cristi! Du ga et svar fra akademikeren. Disse sporadiske "lingvistene" som setter 2 "i" i bruk, må også utvikles. Kanskje de vil gro til å gjøre flere grammatiske korrigeringer på et teknisk nettsted. Jeg hilser deg og ønsker deg mye suksess. lengre.

  • Sergiu sa han

   Vi bryr oss ikke om deg og dine kommentarer heller!

 5. Catalin sa han

  Cerberus opplæringen super god gå og mens det er gjort 10 starter sek. butikk foran for å starte opptak. på 5 per år er ikke mye som gjør det mest Test Prey tjeneste hva synes du om ham? Ellers takk tutorials for at du tar all ledig tid. Hva med Gogu ovenfor er det faktisk en slags DOREL

 6. Orce du kan installere anti-tyveri program, etter tilbakestilling av telefonen, bye. Angå Cerberus å tåle reset må heie telelfonul, som få mennesker vet eller akseptere. Så fortsatt et problem å finne alle brukere petnru telefon mistet / stjålet.

 7. Claudiu sa han

  Uten rot, vann, vil ICAT ikke gå?

  si..i legaturacu app “app to sd”, fara root merge? Fordi jeg ikke vil miste garantien på telefonen min // Jeg har hatt den i 7 måneder ... kan du vise oss hvordan vi gjør det med den appen?

 8. Potângă Florian sa han

  Jeg er i fly-i melk, men hvor mye galt i dette landet ikke lenger nødvendig å få Amarasti som bokstaven Q til å skrive en i. Hva skal jeg gjøre nå som mitt navn er skrevet i Q av og som ikke har lest mitt navn lese Potinga men Potâng .I andre nyheter, hvis du skriver inn et navn på et dokument eller offisiell Q i stedet for recunocut navn ikke eu.Si annet .Zice som Hvordan skrive de er eller. Under Q Så min skriving?

  • Regelen "î" fra "a" gjelder ikke navn på personer eller navn på lokaliteter. Så du må laste navnet ditt med "î" fra "i", hvis det opprinnelig var tilfelle. 🙂

 9. Hei, min mening Cerberus eller andre programmer (for det meste betalt) ikke verdt det, se telefonen og klar.
  1 - les bruksbetingelsene - bruken av applikasjonen kan ofte betraktes som misbruk av administratorer og implisitt suspensjon av kontoen. Opplevelsen snakker med min egen telefon bevist med faktura og nummer ,, Jeg gjentar bruken av applikasjonen 2-2 ganger om dagen, det er misbruk, og jeg suspenderer kontoen min i 3 uker 2 måned eller permanent, og du kan ikke gjøre noe for dem. at du har signert bruksvilkårene.
  2- Jeg er ikke sikker på at Cerberus ikke spionerer på meg som bruker ... (mange har data og stifter på telefonen, betalingsapplikasjoner ,,, jeg utvikler ikke).
  3- stort ressursforbruk og batteri ..
  Så tenk nøye før du installerer alle programmer av denne typen, anbefaler ikke

  • Personvern og datasikkerhet ting gjelder for nesten alle Android-programmer og til og med selve operativsystemet.
   Facebook
   Twitter
   Instagram
   Whatsapp
   Chrome
   Hangouts
   Skype
   Messenger
   Viber
   Google Play-tjenester
   etc
   etc
   Alle applikasjonene og tjenestene ovenfor, pluss mange andre, samler inn dataene dine "for å forbedre opplevelsen".
   Jeg tror vi utnyttet til det helt siden jeg startet første smarttelefon.

   Nå hva du skal gjøre?

 10. Jeg har en samsung og bruk https://findmymobile.samsung.com
  Å være garanti, og lettere å lage rot, tror jeg findmymobile
  Takk for dine tutorials.

 11. I henhold til europeisk lovgivning fører IKKE ROOT og tilpasset programvare til tap av garantien. Jeg har brukt Cerberus på flere enheter uten problemer. Installer deretter fra gjenoppretting for å motstå tilbakestilling. For tiden bruker jeg en Meizu m2 som jeg ikke har tilgang til gjenoppretting til, men jeg installerte den forkledde apk og deretter i link2sd gikk jeg til System Framework og så kom jeg over alternativet "endring i systemapplikasjon" og det fungerer perfekt. Den bruker ikke ressurser eller batteri og er også enkel å bruke.

 12. Valentin D. sa han

  Hei Cristi. Respekt for opplæringen. Hvis du kan hjelpe med et problem.
  Jeg telefonen ved roten og tilpasset android på XDA dev. Tel er j5 (6).
  Tanken er k jeg endret Cerebus søknad (system rammeverk) av link2sd i søknaden systemet. Nå ønsker jeg å avinstallere og kan ikke finne det i link2sd. K telefoni applikasjoner som en normal apk ikke lenger et problem. Det er en måte du kan avinstallere. Takk.

 13. software3g sa han

  Jeg kjøpte lisensen fra Cerberus .. den var fortsatt ok ... men den startet ikke hver gang etter en omstart .. og hvis jeg tilbakestiller telefonen, vil den gå tilbake til fabrikkinnstillingene .. som gjorde den litt ubrukelig ... hvis du tilbakestiller telefonen .. ikke Jeg kunne fremdeles finne den på Cerberus-kontoen min. Cerberus kom tilbake til innstillingene fra første gang ... det er en god applikasjon, men ikke for alle telefoner .. Jeg tror programvaren må fungere før den annonserer applikasjonen ... grønn .. Jeg er ikke fornøyd fordi den ikke kan motstå å tilbakestille innstillingene ,, og jeg synes den er forgjeves hvis bare applikasjonen motstår

 14. Hei Cristi.
  Fortell meg hvilket program du bruker for å vise telefonskjermen på din PC.
  takk

 15. Den kan brukes Vysor

 16. Adrian Covaci sa han

  Jeg har en rotfestet telefon Xiaomi NOTE3 Redmire, uten SD-kort. I dette tilfellet kan du installere Link2SD?
  Takk!

 17. Hei, hvis jeg mistet telefonen, og jeg fant den, tilbakestilt jeg den og gjorde den til fastvare igjen, kan jeg finne den igjen?

 18. Daniel sa han

  Hei Cristi, jeg har oneplus 3 root-at, men jeg har ikke et SD-kort. Hvordan legger jeg appen i systemet uten kort? Jeg prøvde med link2sd og det virker ikke. Den ene på lekebutikken åpner ikke engang, jeg nevner at jeg har android 8 på telefonen. Jeg venter på et svar, eller hvis du kan gjøre en opplæring med Link2sd om dette emnet. Takk.

 19. Daniel sa han

  Hei Cristi, jeg gleder meg fremdeles til å svare på spørsmålet mitt over denne applikasjonen. Takk på forhånd!

 20. Vajas Attila sa han

  Hei, kanskje en dag vil finne en løsning, og uten rot telefonen, men likevel ønsker å finne mistet telefonen, selv om det gjorde total fabrikktilbakestille telefonen mobil.Nu egentlig enig, telefonen min Root, bedre, Jeg foretrekker å ta vare på telefonen, ikke å miste den.

  En vakker dag!

 21. Bra! Telefonen min ble stjålet og den ble tilbakestilt, jeg har en annen telefon, jeg installerte applikasjonen, men hva gjør jeg med roten? Takk!

 22. Ionøttmarinasje sa han

  Hei Cristi kan du ringe meg eller kontakte meg, vennligst hjelp meg med å finne soramea og hvis du hjelper meg med å betale, vennligst hjelp meg er viktig

Snakk Your Mind

*