Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer

Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer
Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer

Det vi trenger programmer tyveri?

Nå må vi ikke bare tenke på tyveri. Det er svært sannsynlig at ganske ofte glemmer eller mister telefonen, å kjøre gjennom parken på en benk i gresset etter en piknik, etc.

Tyveri programmer er god og plasseringen av telefonen for forskjellige grunner, men jeg tror tyveri er den viktigste årsaken som forårsaker oss til å installere slike programmer.

I dag ikke overraske noen at telefoner kan bli stjålet, fordi de har en høy nok verdi, og tyver ikke nødt til å gjøre en stor innsats for å ta. Hvordan er mote telefonen tilbake, som om invitert tyv ...

I dag vil jeg presentere to løsninger tyveri. Den første løsningen er å Google, og alle kan bruke google kontoen aktiv og kalles Finn min enhet; Og den andre løsningen er mer komplisert og kalles Cerberus, som etter min mening er den beste løsningen for mobile tyveri, markedet fordi det kan motstå og en total reset av telefonen.

Hva skal vi gjøre etter at vi hadde blitt stjålet telefon?

Det ville være mer korrekt å tenke på hva vi gjør før vi bli stjålet telefon, men dessverre det menneskelige sinn fungerer ikke på den måten. Hvis du tenker på før, blir du kalt paranoid, og hvis du tror etter du ringte headset.

Det er åpenbart at skal gjennomføres den beste anti-tyveri løsning før telefonen blir stjålet, men etter at vi bruker plan B, prøver å finne telefonen med Google som kalles Finn enheten.

Service "Finn min Device" fra Google

Det er en tjeneste som du enkelt kan finne telefonen og ikke engang trenger å installere noe spesielt. Alt er integrert i operativsystemet Android.
Denne tjenesten er lik iPhone eller iPad.
FORSIKTIG
Hvis du ønsker å bruke alle funksjoner eksternt i tilfelle telefonen blir stjålet, må du ha administratorrettigheter aktiverte enheter ved hjelp av "Android Device Manager".
På den måten kan du låse / nullstille telefonen eksternt.

Søknad og service Cerberus (motstå å tilbakestille telefonen)

Cerberus løsningen vi presentert en etter noen årMen da klientprogrammet og på nettet har utviklet seg mye.
Nå er dette programmet er en ekte spion. Foruten å være motstandsdyktig mot null hvis du injiserer program i system Link2SD, Cerberus kan få all slags informasjon på telefonen når han var i besittelse av tyven.

Cerberus fordeler:

To versjoner av: Cerberus og System Framework, som er en forkledd program.
Innhenting av posisjonsloggen
Samtalelogg Få
Få SMS-listen
Hent enhetsdata
å lage bilder
lydopptak
video
På / av wifi
På / av bluetooth
sende data
Clear telefonminnet
Slett SD-kort

FORSIKTIG
Så du kan bruke alle funksjoner, må aktiviteter "device" Cerberus eller System Framework

Relaterte Guider:
Plassering av telefonnummer uten netto SMS
Spionasje eller anropslogg og sms backup for Android-telefoner
Telefonen, som kamera, med Perch

Video Tutorial - Hvordan finne en stjålet telefon og reset - tyveri programmer

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Lucian sa han

  Salut.Sunt og jeg 3.Am OnePlus eier Cerberus kjøpt siden du presenterte det en gang når jeg OnePlus trecuta.Pe root.Atunci 1 og måtte bli tilbakestilt tåle flash se en fil må installeres kun TWRP.Acum APK forkledd versjon eller noe må gjøres for å motstå tilbakestille?

 2. Kom med fortsatt tutorial ... resten, bare lovord PTR hva du gjør.

 3. Adrian Marin sa han

  Hei. Så jeg bruker en Samsung Knox. For å dra nytte av hans kunnskap og utgangspunktet Cerberus motstand reset rot skal jeg gjøre? Da jeg gikk knox roten.

 4. Gogu ' sa han

  Q i midten av ordet er ikke lenger brukes i '93, og i noen mangler diakritiske tegn. Jeg bryr meg ikke det er en blogg tutorials, selv om du ikke bruker dem hit

  • Hvorfor brukes ikke? Hva gjør diskriminering?
   Jeg lærte det på skolen, og jeg føler ikke en gang skolen. En gang på skolen, lærte jeg at det bare Romania, rumensk, etc., er skrevet i A.
   ... i andre nyheter:
   Da jeg var yngre og ... .slab klar, bare venter på å fange noen med en feil, for å vise hvor smarte de er. Egentlig ...

   De forholdsvise mengder; Hvis Eminescu vil vises på TV med sine tekster, alle trodde han ville rette og ville spotter.

   • Bravo !!! Cristi du fortalte henne. Hver og en ser ut til å korrigere grammatikk feil, men ser ikke hans. Pt. Gogu er "Ringorm" se så mangler du diakritiske tegn -> omsorg (omsorg) og mer av, citestete du har skrevet og du ser, så hold kjeft. Først på internett når du skriver er viktig å forstå hva dette handler om, grammatikk du gjøre det i Alata del hvis du ikke liker. Flere tutorials folkens! Suksess!

   • Fanibu sa han

    Gratulerer, Cristi! Du ga et svar academician.Mai bli satt på plass "lingvister" 2 gutta brukt til å sette "i" i folosi.Poate vil helbrede grammatiske rettelser til å gjøre gode et nettsted tehnic.Te hei og ønsker deg lykke til videre.

  • Sergiu sa han

   Vi gjør, bryr vi oss ikke ... du og dine kommentarer!

 5. Catalin sa han

  Cerberus opplæringen super god gå og mens det er gjort 10 starter sek. butikk foran for å starte opptak. på 5 per år er ikke mye som gjør det mest Test Prey tjeneste hva synes du om ham? Ellers takk tutorials for at du tar all ledig tid. Hva med Gogu ovenfor er det faktisk en slags DOREL

 6. Orce du kan installere anti-tyveri program, etter tilbakestilling av telefonen, bye. Angå Cerberus å tåle reset må heie telelfonul, som få mennesker vet eller akseptere. Så fortsatt et problem å finne alle brukere petnru telefon mistet / stjålet.

 7. Claudiu sa han

  Uten rot, vann, vil ICAT ikke gå?

  si..in legaturacu app "app til SD" uten rot reise? Fordi jeg ikke ønsker å miste telefonen min garantere deg jeg 7luni // ... og vise oss hvordan man skal håndtere det app?

 8. Potângă Florian sa han

  Jeg er i fly-i melk, men hvor mye galt i dette landet ikke lenger nødvendig å få Amarasti som bokstaven Q til å skrive en i. Hva skal jeg gjøre nå som mitt navn er skrevet i Q av og som ikke har lest mitt navn lese Potinga men Potâng .I andre nyheter, hvis du skriver inn et navn på et dokument eller offisiell Q i stedet for recunocut navn ikke eu.Si annet .Zice som Hvordan skrive de er eller. Under Q Så min skriving?

  • Regel "t" i "til" ikke gjelder for navnene på folket eller navnet på byen hennes. Så du må ditt navn fattigdom "i" i "og" hvis det var opprinnelig.

 9. Hei, min mening Cerberus eller andre programmer (for det meste betalt) ikke verdt det, se telefonen og klar.
  1- lese vilkårene for bruk utilizare-- programmet kan ofte anses som misbruk av admin og standardkonto suspensjon .experienta snakke med din egen telefon regningen og funnet nummeret, mau kalt til å se meg på hvem de suspenderte kontoen 2 uker ,, gjentatt bruk påføring av 2-3 ganger om dagen er misbruk og kontoen suspendert eller permanent måned 2 1 uke, og du kan ikke gjøre noe for dem. du registrerte bruksvilkår.
  Gjerne Cerberus 2- jeg ikke spionere på meg som en bruker ... (mer pins har data og telefon, betal-applikasjoner ,,, ikke utvikle).
  3- stort ressursforbruk og batteri ..
  Så tenk nøye før du installerer alle programmer av denne typen, anbefaler ikke

  • Personvern og datasikkerhet ting gjelder for nesten alle Android-programmer og til og med selve operativsystemet.
   Facebook
   Twitter
   Instagram
   Whatsapp
   Chrome
   Hangouts
   Skype
   Bud
   Viber
   Google Play-tjenester
   etc
   etc
   Alle applikasjoner og tjenester på toppen, pluss mange andre, det samlet inn data "for å forbedre kundeopplevelsen."
   Jeg tror vi utnyttet til det helt siden jeg startet første smarttelefon.

   Nå hva du skal gjøre?

 10. Jeg har en samsung og bruk https://findmymobile.samsung.com
  Å være garanti, og lettere å lage rot, tror jeg findmymobile
  Takk for dine tutorials.

 11. Under EU-retten ROOT programvare og tilpasset programvare ikke vil resultere i tap av garantien. Jeg brukte Cerberus på flere enheter uten problemer. Deretter installere fra utvinning til å tåle reset. For øyeblikket bruker jeg en Meizu m2 som ikke har tilgang til utvinning, men vi installert APK forkledd i link2sd da jeg gikk på System Framework og ga ham valget "endre søknaden system" og fungerer perfekt. Ikke spis eller som vet hva ressurser og makt, og er enkel å bruke.

 12. Valentin D. sa han

  Hei Cristi. Respekt for opplæringen. Hvis du kan hjelpe med et problem.
  Jeg telefonen ved roten og tilpasset android på XDA dev. Tel er j5 (6).
  Tanken er k jeg endret Cerebus søknad (system rammeverk) av link2sd i søknaden systemet. Nå ønsker jeg å avinstallere og kan ikke finne det i link2sd. K telefoni applikasjoner som en normal apk ikke lenger et problem. Det er en måte du kan avinstallere. Takk.

 13. software3g sa han

  Jeg kjøpte en lisens til Cerberus .. alt var ok ... men ikke start hver gang etter en restart .. og hvis jeg ga telefonen tilbakestilles til fabrikktilbakestilling .. Det gjør litt ubrukelig ... hvis den ikke tilbakestille telefonen .. mai var i Cerberus.Cerberus konto null første gangs bruk .... er en god søknad, men for alle telefoner .. Jeg tror fikk muncesca de i programvaren før annonsere søknaden ... Verd .. ikke fornøyd fordi ikke bestandig å tilbakestille innstillingene ,, og jeg tror det er forgjeves hvis bare motstå søknad

 14. Hei Cristi.
  Fortell meg hvilket program du bruker for å vise telefonskjermen på din PC.
  takk

 15. Den kan brukes Vysor

 16. Adrian Covaci sa han

  Jeg har en rotfestet telefon Xiaomi NOTE3 Redmire, uten SD-kort. I dette tilfellet kan du installere Link2SD?
  Takk!

 17. Hei, hvis jeg mistet telefonen, og jeg fant den, tilbakestilt jeg den og gjorde den til fastvare igjen, kan jeg finne den igjen?

 18. Daniel sa han

  Hei Cristi, jeg har oneplus 3 root-at, men jeg har ikke et SD-kort. Hvordan legger jeg appen i systemet uten kort? Jeg prøvde med link2sd og det virker ikke. Den ene på lekebutikken åpner ikke engang, jeg nevner at jeg har android 8 på telefonen. Jeg venter på et svar, eller hvis du kan gjøre en opplæring med Link2sd om dette emnet. Takk.

 19. Daniel sa han

  Hei Cristi, jeg gleder meg fremdeles til å svare på spørsmålet mitt over denne applikasjonen. Takk på forhånd!

 20. Vajas Attila sa han

  Hei, kanskje en dag vil finne en løsning, og uten rot telefonen, men likevel ønsker å finne mistet telefonen, selv om det gjorde total fabrikktilbakestille telefonen mobil.Nu egentlig enig, telefonen min Root, bedre, Jeg foretrekker å ta vare på telefonen, ikke å miste den.

  En vakker dag!

 21. Bra! Telefonen min ble stjålet og den ble tilbakestilt, jeg har en annen telefon, jeg installerte applikasjonen, men hva gjør jeg med roten? Takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.