Hvordan kan vi komme i Windows 8.1 uten passord

Hvordan kan vi komme i Windows 8.1 uten passord
3.1 (182) 61.76%

Hei venner, dagens tutorial vi vil snakke om Windows og Windows 8 8.1. Spesielt vil vi se hvordan vi kan få tilgang til operativsystemet hvis brukerkontoen har satt et passord og vet ikke lenger.
Noen ganger kan det skje til å glemme din brukerkonto passord eller annen grunn. Om jeg satt det travelt eller fordi jeg ikke har brukt Windows 8.1 så ofte. Uansett hva årsaken er mulig å få tilgang til operativsystemet uten å vite brukerkontopassord.
For å utføre denne oppgaven trenger vi en CD eller USB-pinne og en ISO-image Leien er BootCD nærmet oss og under andre tutorials
Vi må gjøre en CD oppstartbar Leien er BootCD ISO image eller å lage en oppstartbar USB-pinne ved hjelp av hans Rufus
Etter at jeg satte ISO image med Leien er BootCD pinne eller CD du må sette datamaskinens BIOS slik at den starter opp fra pinne eller CD. Hvis du ikke kan gjøre dette, vil min kollega Cristi forklare dette i opplæringen Noen korte forklaringer om BIOS-innstillinger
Når jeg startet opp fra Leien er BootCD må velge sin opsjon fra menyen og forventer Windows XP Mini PC / laptop for å laste operativsystemet Windows XP Mini. Når vi kommer inn i grensesnittet til desktop operativsystem Mini Windows XP vil kjøre live på pinne eller CD (avhengig av hvor du velger å bruke Leien er BootCD) må finne frem til HBCD Meny meny som vil gi oss tilgang til verktøyet NTPWEdit hva na kan du slette Windows-brukerpassord 8 / 8.1 Windows eller for å endre det uten det gamle passordet.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Wow gutta gå uker uten opplæring når du tar dem en etter en. Ikke at jeg ville elske. Jeg liker å snakke, og jeg er i virksomhet.
  Fortsett med det gode arbeidet!

  • Kom våren, Snøklokker var ute, har vi styrket og vi hodet av ....

   • Sterian Viorel sa han

    salut.si respect.pentru du gjør det, kjøpte jeg en bærbar Toshiba Qosmio rugaminte.am og Windows ikke åpne eller passord kreves im gjør? stiu.dc ikke be om et passord hvis det igjen? jeg ikke kan vente folosi.te vennligst svar. multumesc.frumos

 2. Kyo costy sa han

  Veldig nyttig tutorial. Adrian Don Tusen takk. helse

 3. Glad du kom! Fordi nærmer 8 8.1 april kjøpte vi en seier, og jeg ønsker å installere det, men jeg har noen spørsmål: kan installere over Win XP som er chitibusurile? Vennligst lage en tutorial! Takk !!!!!!!!

  • Adrian Gudus sa han

   Hvorfor skulle du ønske å installere Windows XP over Windows 8.1? Du kan gjøre en dual boot (å bo med Windows XP og Windows 8.1) eller du kan formatere C-partisjonen og bli med Windows 8.1
   Om hvordan du installerer Windows 8.1 eller hvordan å lage en dual boot har allerede gjort flere tutorials i fortiden. Bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne tutorials.

 4. Catalin sa han

  Mange takk for denne tutorial.Am prøvd andre metoder, og vi mistet en dag, men har fortsatt ikke klart å avverge konto påloggingspassordet Microsoft.Abia vente med å komme hjem for å teste ham.

 5. Adrian kan hjelpe meg jeg vil gjerne kjøpe meg et hovedkort og ikke vet hva kjærlighet er bedre nettverket er realteck eller intel.
  Kan du hjelpe meg !!!

 6. Costelina sa han

  Adrian kanskje vil hilse fortelle oss hvordan du kan forhindre Windows fra noe
  Jeg ønsker ikke at noen skal komme til meg og gå inn uinvitert inn i min hage
  om din kollega Cristi ..ai stær helvete ..

  • Adrian Gudus sa han

   Det er forholdsvis enkelt. Krypter C-stasjonen ved hjelp av BitLocker. Det kommer forhåndsinstallert i Windows og Windows 7 8 / 8.1
   Om hvordan du bruker BitLocker opplæringen vi allerede har på området, bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne den opplæringen. De som bruker Windows XP kan bruke TrueCrypt. Og det er allerede om TrueCrypt opplæringen.
   Bruk søkeboksen, har vi over 1100 opplæringsvideoer!

 7. Adrian er den beste Intel eller Realtek nettverkskort.
  Jeg mener laste ned og dampende.

 8. Costelina sa han

  Jeg prøvde å kryptere harddisken, men fungerer ikke (krasj som går med TPM og administrator for å se denne funksjonen ved oppstart)

  Jeg husker år siden da jeg kom win7 en PC med AMD proc og gikk fra første kryptering

 9. Hva synes du om denne programvaren?
  'Http://ophcrack.sourceforge.net/download.php'

 10. Hei alle sammen! Jeg installerte Windows 8.1 fra en oppstartbar pinne og var i stand til å installere det uten noen etter å spørre meg noen passord eller konto. Det jeg gjorde er svært enkel, og du trenger ikke noe annet enn pinne eller DVD oppstartbar Windows 8 eller 8.1 (ja, gå på både denne metoden). Denne metoden vil ikke ha for å lage en konto på Microsoft og jo mindre du spør noen passord ved oppstart av operativsystemet.
  Det eneste du trenger å gjøre, er at når du installerer Windows, vil du bli bedt om å konfigurere det trådløse nettverket du la hoppe over dette trinnet (puchinos skriver i en coilt nederst til venstre på skjermen). Hvis du har en Internett-tilkobling direkte via Ethernet-kabel koblet til PC / laptop, koble fra kabelen under installeringen og koble denne kabelen kun etter installere OS var vellykket. Koble til Internett etter at installasjonen var vellykket som windows'ul til og kan gjøre oppdateringer 100%.
  Jeg håper jeg var nyttig!

  • Nenicule ... du ku! Denne opplæringen omfatter et operativsystem administrator passord eller brukernavn, ingen cd nøkkel stedet installasjon av Windows. Du misforstått !!!

 11. kan ikke gjøre noe, kan ikke fjerne eller endre

 12. Hei, jeg har et stort problem med "User Account Control" (UAC) kan ikke installere noe fordi ja-knappen metoden er inactiv.am prøvde å komme inn i sikker modus med kommandoen "net user administrator / aktiv: ja, og jeg jeg denied.ma sier tilgang er en annen måte du kan hjelpe? ms ...
  [URL = http: //postimage.org/] [img] http://s17.postimg.org/sx7lgqpof/e_Okv_K.png [/ img] [/ url]
  [URL = http: //postimage.org/] bildeopplasting ingen grense [/ url]

 13. Mariuz sa han

  Howdy! Prøv å skrive i Run (Win-tasten + r) netplwiz
  I kategorien Brukere uncheck boksen med brukerne må skrive inn et passord for å logge
  I vinduet der jeg be deg om å angi passordet for å skrive inn passordet du brukte en logging
  ok
  restart
  SUKSESS!

  • FOS interessant, men noe som er vist i opplæringen "hvordan å sette eller slette passordet for brukerkontoen i Windows 8", og denne opplæringen handler om hvordan 8.1 komme inn Windows uten å vite passordet. For å bruke presenteres metoden må du vite passordet for å logge inn vil da være i stand til å tilbakestille passordet.

 14. mini meg inn i min Windows XP, men jeg vet ikke HBCD vises menu..ce kan jeg gjøre?

 15. HBCD hvorfor jeg ikke vises i mini xp? ..

 16. HBCD menyen * unnskyld

 17. Lorian sa han

  Hei folkens Jeg har et problem med windows.u og jeg trenger akutt hjelp jeg kan for å la en messenger eller skype id noe der vi kan jobbe sammen ??

 18. Lorian sa han

  Hei folkens Jeg har et problem med Windows 8 mer komplisert og vil trenge hjelp jeg kan for å la en messenger eller skype id for å snakke mer? eller gi meg lorian_ddi messenger og skype legge lorian1807

 19. Aurel sa han

  Hei, se på meg og ikke Windows-partisjonen der jeg 8.1, viser kun B: Ram Drive. C: HBCD 15_2 og X: mini xp.
  Jeg og Local Disc

 20. Adrian sa han

  Jeg får en feilmelding etter å ha åpnet minixp "lasteren er laget for å kjøre under WinPE / BartPE" Noen ide?

 21. Sal. At jeg hjelpe meg selv? Jeg kjøpte en Asus tirsdag og jeg satte et passord som dagen ikke har recunoscut'o laptop. Han sier det er feil. Jeg fulgte trinnene i opplæringen, men ønsker ikke å gå inn i aksjemarkedet. Jeg endret bios å starte opp "eze pinne, men belaste noen sekunder, og deretter blir svart og vinduer og bedt om passordet.

 22. hei, er det en enklere måte? Jeg har en Dell Inspiron laptop 3537 som utvinnes fra en insolvent selskap, jeg har ingen kjennskap til at bærbare, har jeg ingen CD med Windows, Windows har passordet og ønsker å tilbakestille / remove

 23. Flor1n sa han

  Jeg hilser noen kan hjelpe meg i forbindelse med min BootCD Hiren`s denne irriterende feilen oppstår når jeg prøver å bruke det "advarsel: den høye minneområdet (HMA) er ikke tilgjengelig.
  Tilleggs lite minne (Nedenfor 640k) brukes i stedet.
  Opprette 100mb ram stasjon som r "hvis u cd bag på min gamle systemet fungerer hvis du holder deg til det nye systemet jeg ikke lenger fungerer, eller BIOS på z170 blokkere det ikke lenger forstår noe.

 24. Bra! Hvordan kan jeg få den bærbare hp har glemt passordet hvis åpning? Vennligst hjelp meg

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.