Hvordan lage Bitcoin Miner og søknad cgminer med BitForce

Hei venner, vil dagens tutorial vise deg hvordan jeg bruker BitForce miner fra Butterfly Labs for generering av digitale valutaen Bitcoin, sette lommeboken full av gruvedrift programvare og innstillinger til bassenget.
Sist gang jeg present styrt enhet på Butterfly LabsI dag vil jeg vise deg hvordan du gjør Bitcoin med denne enheten basert på to chips ASIC.
Hyggelig overraskelse, da jeg satt i verk, var at gruvearbeidere med 7-8 GH / s istedenfor 5 GH / s, ekstra ytelse som ærlig hadde jeg ikke forventet. Det betyr at gruvearbeideren er basert på ASIC produsert 28 nm, noe som betyr at de kan bli tvunget til å minereasca med 10-12 GH / s dersom laget firmware-oppdateringer.
Etter et år eller så har jeg forklart hva det betyr og hvordan det fungerer Bitcoin nettverk, Noen måneder senere prøvde jeg å fortelle deg at er beste hardware gjort Bitcoin. Når det gjelder nettverk og hvordan Bitcoin transaksjoner er validert er det ingen endring i motsetning når det gjelder maskinvare, ting er ekstremt volatile. Hvis inntil i går verdt gruvearbeidere skjermkort, i dag knapt verdt å bruke en eneste BFGA ASIC fortsatt den mest effektive og økonomiske løsninger-rangel AV Bitcoin.
Enheten du bruker tutorial er en Bitforce gruvearbeider gruvearbeidere og 8 GH / s, prisen er omtrent 1500 Lei alle avgifter, et skjermkort koster omtrent like mye og knapt gruvearbeidere med 700 MH / s, dvs. 10 verste av ganger. Hvis vi teller og forbruk på henholdsvis Bitforce 30w 300W skjermkort, ikke lenger ønsker ikke rart til verden for å minereasca og skjermkort.
Retur til vår veiledning, har vi noe vi trenger å bruke mining programvare.
Softrule nødvendig:
Bitcoin lommebok - multistråle
CLI gruvedrift søknad - cgMiner (Merk zip til den nyeste versjonen)
drivere - Zadig (I tilfelle enheten ikke gjenkjennes korrekt)
I opplæringen se hvordan du kobler mellom lommebok og basseng du velger å gruvearbeidere, valgte jeg BTC Guild, Kan du velge noe annet basseng.
Advarsel!
Ikke glem å ta kanalisert lommebok i bassenget innstillinger.
Økning i arbeid!


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Daniel sa han

  Hei Cristi,
  Jeg mener at fra begynnelsen urmerec dine tutorials og jeg liker veldig godt.
  Jeg tenkte hvis du ønsker å selge enheten fra ButerflyLabs jeg ville være veldig interessert i å kjøpe den.
  Vennligst gi meg nyheter når du ønsker å selge den.

  Takk og lete etter svaret.

  Alle de beste og holder opp det gode arbeidet.

 2. Hvis du bestemmer deg for å selge den jeg er villig til å kjøpe den når som helst!

 3. adrinar76 sa han

  Det er en fin tutorian. Jeg tenkte når du gjør opplæringen.
  Cristi, Jeg har en HTC Desire 500 og kan ikke se hva som er på TV snub Usb (sees bare bilder). En smart 3 er alt ok kan vrdea filer, bilder og feil og filmene. går heller gjennom MHL (ikke kompatible). DLNA har, men blir avbrutt, er det vanskelig å se en film. Kan noe gjøres?

 4. Sigla6 sa han

  Hvis du i dag $ 3 + dag (selv om 3 $ 'm ganske usannsynlig) over 2 1,5 uker + $' ll gjøre i en og en halv måned, og du gjør - 2,7 $ (på nåværende brukstid). Endelig får alle gruvearbeiderne i den røde, men ikke i tide nesten umiddelbart :))

 5. Ellipser personlig anbefale en grunn: PPS er 5% provisjon på formørkelsen 7.5% i forhold til klanen.

 6. Băcilă sa han

  Salut! Jeg har et problem med lommeboken: backup, men vet ikke hvordan å sette det backup etter system reinstallasjon. Og et annet problem, lommebok, uansett partisjon som er installert, gjør filer i C :, som ikke er ok, og jeg ønsker å vite om jeg kan endre banen. Jeg har en liten SSD G 60 og 16 å okkupere min lommebok Giga enda mer. MS lykke til!

  • Octavian sa han

   Băcilă men hvorfor så mye opptar lommebok 16gb Jeg ønsker å forklare kanskje Cristi, jeg har fortsatt min 60gb SSD ser 55.7gb og jeg 48gb ledig plass ... men hvis jeg bruker en gruvearbeider ønsker å vite alle disse nyansene ...

 7. Octavian sa han

  Salut! Cristi takk for denne opplæringen er ok, jeg ønsket å se fra deg hvordan du gjør det riktig backup lommeboken din etter at du installerer Windows som retten til å installere backup lommebok, legge vekt på disse tingene slik at kanskje noen har samlet et Bitcoin eller Palta hundre dollar på den enheten og gruvedrift vil være svært ubehagelig å miste dem alle bitcoinii umiddelbart, ville det være en tragedie ... .og bare satept neste opplæringen slik at jeg kan få Bitcoin alene.

 8. Marius sa han

  Hei gutta på videotutorial! Jeg har og jeg har en forespørsel Cristi. Du sa på slutten av opplæringen om å konfigurere ruteren DIR 655 at hvis vi kan lære hvordan vi kan koble sammen to eller flere rutere. Jeg ville trenger noe, og jeg tror kan hjelpe andre slik tutorial nå eller i fremtiden. Nå forklare hvorfor jeg trenger den andre ruteren jeg har et abonnement på UPC router inkludert (Technicolor TC7200.U) og jeg har en router (D-link DIR-modell 615 4-5 eldre år, så jeg at nye modellene er mye mindre i størrelse). Bra. Nå problemet er at CPU-lokalområdet gir signal som internett-fjernsynssignaler via koaksialkabel. UPC ruteren har signal inngang for koaksial kabel, har D-link router WAN-inngang. I konklusjonen kan jeg ikke koble min kabel Internett-ruteren DIR-615 jeg ønsker å gjøre dette fordi i motsetning til ruteren fra UPC som ikke har noen trådløs antenne ekstern DIR-615 har 2 ekstern antenne, pluss det faktum at jeg bruke den i et annet rom et par vegger unna.

 9. Zenith sa han

  Gjerne har vi her noen fremtidige millionærer!

 10. andrei sa han

  noen fortelle meg hvem landet tilbyr en elendig kunde trafikk 50 gh.s som kan gjøre gruvedrift som gir meg virksomheten.

 11. Cristi Hei! Meget god tutorial, forventer vi 5 luni.sunt, og jeg er interessert i å skaffe seg slik ASIC.te Jeg ba ham om å fortelle oss hvordan du gikk for å bestille sommerfuglen gitt at de ikke aksepterer en betaling mindre enn $ 550 og derfor kan ikke bestille 1buc.poate finne tid for en raspuns.multumesc forhånd og gratulasjoner for det du gjør.

 12. Vlad Sorodoc sa han

  3 per dag ville bety Bitcoin dag 2700 GROSS dollar ville være så super.

 13. david m sa han

  Hei veldig bra tutorial, men det ville være interessant tutorial på hvordan å lage en tilpasset ROM android ren kilde som vi introduserer noe verden-ment utvikling og sammenstilling av python

  • Ciprian sa han

   Det er vanskelig å søke på Google? Har du en tutorial på XDA svært detaljert spesifikt sier hvordan å lage en tilpasset rom!

 14. Crist Hei! Takk for en veldig bun.As opplæringen gjerne spørre om dette Monarch http://www.butterflylabs.com/monarch/ gruvedrift er også en enhet eller et kort er satt inn unul.Multumesc forventet.

 15. Costelina sa han

  med en smart-telefon kan gjøre Bitcoin?

 16. Băcilă sa han

  Og jeg hadde et problem Cristi! Salut! Jeg kjøpte en ModMiner QUAD fra btcfpga.com, og jeg klarte å gjøre produktet Bitcoin Sad
  Hva er problemet: prøver å gjøre det firmware-oppdateringen vi omdøpt minne (som etter en reset vises som en stokk) som var CRP_DSABL, og styret er ikke anerkjent av PC!
  Bortsett fra denne ulempen, LED-kortet normalt blinke på meg forble helt tent en gang koblet til strøm. PC for å koble en enhet som ser, men ikke klarer å tilbakestille modminer å bli sett på som en pinne, og det er derfor jeg ikke kan sette firmware. Metode noen vet hva jeg kunne se og minne til redumesc CRP_DSABL og montere en ny firmware? jeg klippet http://www.youtube.com/watch?v=3zWjzrmy-As
  Jeg investerte om 400 euro, og er villig til å hedre mannen som meg ut av trøbbel! Takk skype ktine.2013

 17. er bortkastet tid, de eneste som virkelig tjener penger fra noe er trolig de av sommerfugler og tett av sine egne som er satt på enheten på plass, men ikke etter måneder med zile.Baiatu` med toturialul er trolig verken dårlig investering -og gjør mindre enn $ 2 vanskeligheter å være crestere.Bafta dag!

 18. Marian Adrian sa han
 19. TUTORIAL glad!
  Dessverre realistisk, er dette bare en fantasi Bitcoin (at hvis vi bruker litt logikk)
  Du er beskjedne mennesker, kanskje trengende i stedet Jeg er en bobestyrer ekte i kroner (det er ironisk, selvfølgelig). "I" vil tillate kun en datamaskin med x Deler for gruvedrift, så det følger at du bør begrense deg fra, sier 2-3 dollar per dag.
  "Jeg mandataru" med milliarder tenkt å investere hundretusener kanskje millioner av datamaskiner med den beste ytelsen, så å vinne minst 4-5 dollar per dag, noe som åpenbart må frem og tilbake tusenvis av datamaskiner eller millioner.
  gjøre en "parentes" ... finne en bedrift så "lett" og "PROVITAL" flere regjeringer i flere land, blant annet den amerikanske regjeringen har besluttet å investere sine reserver av National Bank business "Bitcoin" .is en naturlig steg, gitt den siste nyheten som bringer oss til flere og flere multi-milliardærer bak Bitcoin samfunnet.
  Det kan virke en spøk, men husk at vi Incept fra "La oss tenke logisk", og hvis spørsmålet er hva vi gjør-er en vits hva jeg skrev? Vel, det er ikke om du ikke har en gluma.Sa inntrykk som om det var en pengene-gjør løsningen ville bli vedtatt av personer med økonomisk potensial.
  Konkludere dette kapittelet, foreslår jeg å tenke seriøst om hvordan å gjøre barns fantasier og la baniii klasse 4.
  Jeg ønsker IKKE BEDRE OG MULTIII BANIII !!!

 20. Octavian sa han

  ade først at du blir i realiteten en bobestyrer milliarder, så må de skrive innlegg hvor er du for real gi deg leads og hjelpe trengende barn som er full romania fattigdom, veritabilule're en milliardær, selv TACE Vezet og hyggelig .... og den andre er så rik så hva ser du Bitcoin la dem tjene penger trengende som bare noen få dager av å leve ... ..for alle regjeringer rundt om i verden er noen idioter milliarder inn i bankene, men andre ... vanlige folk med Studi øvre og midtre arbeider trykk enten knærne kan tjene penger og være i stand til å eksistere på denne jord ... Konklusjon hvis du vet tusenvis av år siden Israel ble styrt av guden i den tiden av Moses, og da de eller benektet gud sier at hennes folk israiliteni er alene Medfølgende å lede og gud har kommet tilbake for å spise og tallet lov til å gjøre kongens egen på jorden, og så vi fikk alle nasjoner til å bli ledet svært folk ufullkommen som vi sliter med ulike skatter og lave lønninger ....... sa i Bibelen er virkelig super: Ve jorden og himmelen når vil være den siste dagen ....!

  • "I" handler ikke om meg, kan du være om du vil at "jeg" er ikke en form for uttrykk, ironisk hvis vrei.Normal hvis jeg var at "jeg" Jeg er ikke å se på tutorials på nettet.

  • lenger leser meldingen fra ade gang og kan fange essensen ... du trenger ikke anstrenge intelligens og nerver hvis ikke faktisk forstår hva du gjør

 21. Octavian sa han

  ade (du vil bli forsonet hjerte) ... selv om du var du en det, men det er mange multimillion og milliardærer verden over meldingen er for de som er forårsaker regjeringer og alle slike uregelmessigheter .... og tror ikke noen jeg dømme noen egen mening bare. Hver mann må dømme ham veldig selv du gjorde bra og hva gjorde og beklager sjel og gjenkjenne god som ikke anerkjenner og gjør feil er hans eget valg ... Ikke du aldri sette spørsmålet: Hvorfor 12 disiplene Jesus valgte vanlige mennesker, men høytstående prester som anså seg selv den mest religiøse og ba, tilba Gud oftest (selv en!) og med store og små motsagt prest med Jesus. Tenksomt godt.
  ok la oss komme over disse diskusjonene som gir meg sorg og skrive, lære nye ting fra videotutoriale laget av Cristi Adrian.

 22. marius512 sa han

  Faktisk, det er vanskelig å lage Bitcoin øker med tiden, men på samme tid du har til å vokse og verdien av Bitcoin. Jeg leste et år siden på nettet, og da var det mange som sa at det er ingen måte å motstå denne mynten, men i mellomtiden Tyskland har akseptert det. Allikevel ikke en fiat valuta, som klappet i hendene som dollaren eller andre valutaer.

 23. Hei Cristi.
  Jeg fikk et ATI Radeon HD 5450 og sa ikke nei cgminer det oppdager enheter oppdages, jeg oppdaterte drivere.
  Hva kan jeg gjøre for å løse problemet?

 24. Cristi kjenner som etter off-topic, men jeg vil ha din mening:
  http://www.emag.ro/compare/454
  RON 500 har budsjett og vi fant disse to.
  Hvilken du skal velge ???
  En viktig faktor for meg er og batteri, men jeg leste at både varer ganske godt.

 25. Michael Alexu sa han

  Videotutorial.ro Hello! Jeg har et forslag til en tutorial, faktisk en rekke tutoriale.Este om litt gamle operativsystemet: Windows 98 SE.Stiu det høres rart denne tingen, dette forslaget, jeg vet at jeg vil si jeg er gal jeg foreslo så, men kanskje det er noen mennesker som har datamaskiner svært gammel, og de ønsker å sette opp, eller for de som er nostalgisk som meg og bare ønsker å gå på Windows, eller noen vil huske de første årene når man går på så 98 ceva.Windows sE finnes overalt torrents som ikke er et problem, og installasjonen er enkel å justere det vanskeligere fordi du må se dem manuelt laste ned oppdateringer som Microsoft ikke lenger tilbyr suport.Daca ikke tidvis klarte å finne oppdateringer for eksempel at du kan hjelpe meg, jeg har gått en lang tid og fortsatt gå med 98 fordi minst jeg har begynt mysterier datamaskin med Windows 98 Second Edition på en datamaskin du jeg har nå og fortsatt fungerer veldig bine.Vorbesc Second Edition av Windows 98 fordi det var den beste og mest stabile Windows-serien 9x (95,98 og Millennium) .Jeg sier det ikke er en dårlig idé, selv ved uni vil de vekker minner med dette systemet operare.Acum opp til deg, bestemmer du det er din side, tror jeg at det er ingenting galt hvis du gjør denne serien om Windows 98 Second Edition.Oricum veldig fint det du har gjort så langt i disse 4-5 år hvis ikke bedre Videotutorial.ro.Eu der helt siden jeg lærte mye av deg, jeg selv foreslått og andre til å lete etter nettsteder som har mye å lære.

  • Bo med Windows 98 CPC. Brother hvordan du kan være nostalgisk, men win98 og XP er svært mye utdaterte programmer vreme.Unele ikke på dem. Med 1200 lei du kjøper en veldig god pc

 26. et spørsmål, påvirke SSD hvis du er overklokking prosessoren og RAM video pl forventede ms

 27. Mihai florin sa han

  Hei,
  Jeg intereseaa å gjøre en investering i bitmining men å ønske å vite hvor den vises Gh \ s enhet PC (skjermkort, CPU?) Jeg 4 skjermkort GIGABYTE GeForce GTX 780 WINDFORCE V2.0, 3GB, GDDR5, 384bit, 2 x DVI, HDMI, Displayport, PCI-E 3.0 med en båndbredde på 288 gh \ s.
  Jeg er interessert hvis de kan beregne avkastning prosesseringsenheter.
  MS

  • @mihai florin hvis du fortsatt vil ha tilgang til platene og sette dem til å arbeide, er mitt råd å gruve i litecoin. I Bitcoin har du ingen sjanse.

  • ManiaKMiner sa han

   Så du kan cryptocurrency Miners (Bitcoi, Litelcoint, FTL, PPC og Viru er dusinvis av mynter du REBU minst følgende konfigurasjon:
   Harddisk SATA-III 500GB WD Caviar Blå KX 7200rpm 16MB
   4GB Zeppelin Memory Dual Channel Kit DDR3 1333MHz CL9
   ASRock B75M
   Intel Celeron Dual-Core G1620 boks 2.7GHz
   Sapphire AMD Radeon skjermkort R9 280X, 3072MB, GDDR5, 384bit, DVI, HDMI, PCI-E
   Tote en heis til 4.400 ron, avhengig av hvor du kjøper!

   • Hvilken jobb gjør HDD og RAM i hele denne saken? Jeg tror du ville skryte til din PC ....
    Utenom dette for Bitcoin: disse maskinvare fra BFL kan utvinne og en telefon, eller en PC til 2000.

 28. Hei,
  Kan noen forklare meg hvordan gjør "mining"?
  Hvem bruker CPU eller GPU, og hva de brukes i produksjon av Bitcoin?

 29. Venner får sansene, er total nonsens du gjør det, den første dokumenterte deretter gjøre et enkelt regnestykke, mental og se hvilke resultater du får. Ikke bli rik over natten stå for noe. Netizen, våkn opp!

 30. Jeg kan se tutorials

 31. Daniel T. sa han

  Har bordell kan jeg betale med Bitcoin? Er det noen som vet om et bordell som godtar Bitcoin?

 32. UmbraNinja sa han

  Kan du videotutorial som en enkelt mineral.
  Det selv fortsatt som et gruvemaskin har nettopp kjøpt 1Tb / s problem er at frekvensen av vanskeligheten er høy, og jeg få pengene 5-6 mandag så også gjøre tjene penger.
  Jeg ønsker om mulig en tutorial hvordan gruvearbeidere hvis man er best alene eller i et basseng (gruppe).

  • ManiaKMiner sa han

   Alle ønsker å inbogateasca fort! Det er feil!
   Vanligvis gruvedrift investeringsmynter fjerne virtuelle 10-12 måneder at dersom trekke betale elektriske regninger.
   Men du kan tjene doble eller tredoble transaksjonen med virtuelle mynter, at hvis du er flink.
   Mining er bedre å gjøre go-n gruvedrift basseng (gruvedrift basseng som jeg liker å si) alene er veldig vanskelig ..
   Minste investering go-n Ring Mining er 4.500 Ron dvs. 1000 Euro + noen 300 ron på strømregningen hver måned (forbruk er 850 m / time, dvs. 20 av Kw / dag = 11 EUR / 24 timer = 330ron / måned ... ..kw / time kostnad -. 0.16 dollar)
   Og hele virksomheten er ikke trygt, i samme grad CUN kan tredoble pengene dine, du bedre takket ikke fjerne din investering!

   • kantine sa han

    Endelig en intelligent kommentar. Det er sannheten folkens, det er ikke lurt som jeg hørte mens det er ingen gratis penger fra springen. Alt har en risiko og eventuelle behov for å investere og risiko hvis du ønsker å vinne. Ingenting er garantert 100%.

   • Hei,

    Vi kan snakke privat?
    Merci hyggelig.

 33. Jeg har et spørsmål jeg kunne gruvearbeidere hvis jeg har skjermkortet fra Intel? Intel HD-grafikk 3000.Cineva spesielt fortalte meg som merkelig som mulig, men jeg ville spørre deg.

 34. inteligent_ideea sa han

  Han foreslår hvem som helst med en 60 GH / s Enkelt ASIC BFL Butterfly Labs som Bitcoin Miner kan fjerne en måned (ca). 700-800 verdt å investere £?

 35. UmbraNinja sa han

  Jeg ønsker å komme enda en del av dette beløpet, som ved 1300USD som det var for BTC er nå 812USD.
  Vanskeligheter i et basseng hastighet øker dag for dag, og egentlig ikke vinne så lett nå.
  Gjør daglig 1Tb / s med vanskeligheter: 2893847870.17 (som meg å si jeg gjør 0.17 0.2) og jeg 25 dag break blokker.
  Så jeg kan se hvordan jeg gjør alene BTC er altceva.Asa store flertallet av pengene går til alle pol og jeg får mindre eller like mye til alle som deltok.
  :( PS og gevinsten er bare ett kvartal fra 1-500BTC på en enkelt blokk eller kryptert Darma informert).
  5Mh-200Gh lenger fortjener å tjene penger i et basseng, men fra 200Gh-1Tb + bedre å gjøre det selv.

 36. Hei venner, jeg ønsker å spørre om du er en 2000 dollar investert for kjøp av styrene 600Gh / s mens ombord kan tjene penger? hvor mange dollar kan produsere dette kortet en dag? (Utenom energi) er verdt investeringen? Hvis Kristus sa at "maskin" produkt ut om penger dollar per dag for å 3 6 / 7 Gh / s, en på 600 Gh / s bør ikke trekke rundt 100 og noe dollar? venter på din forklaring

 37. Her er en interessant nyhet ... president Bitcoin ble arrestert ... Jeg lurer på hvorfor? CICA hvitvasking baniiii ...

 38. Hei Cristi litt og se ut over dette bildet, ser det for meg at jeg har prøvd Windows 8 64Bit programmert ala Zadig

 39. Emanuel sa han

  Hei Cristi,
  Jeg ønsker å kjøpe enheten.
  Ta kontakt med meg når du ønsker å selge.
  Takk,
  Emanuel.

 40. kommandanten sa han

  Nene forklarer meg litt middag gi penger til noen som sitter andre steder på nettet? Bitcoin Hva mener du? Hva er det? Hvor kommer disse pengene og hvem du gi ham? Hvordan? Som gruvearbeidere netto Nene meg? Vel noen folk som gir så mye penger som sitter rundt på nettet? Noen må jobbe for pengene! Jeg tror ikke det er mulig å tjene penger på nettet uten å gjøre noe! innebærer "gruvedrift" det? Dai fra spisshakker å grave? SCAN hva? skanningen for å tjene penger gratis? Hvor pengene kommer fra Den Hellige Ånd?

  • Adrian Gudus sa han

   Være rolig. Hvis du leser opplæringen videoen nedenfor hadde rubrikken "Relatert" og hadde i underkant av verdipapir andre tutorials skrevet i rødt på at hvis du gjør en enkelt venstreklikk, og nådde henholdsvis festet til opplæringen.
   Klikk på tittelen av seksjonen i røde Lignende artikler kalt "Bitcoin, tjene penger med en datamaskin forestilling" Det forklarte hvor de kommer fra og hva Bitcoin.
   Hvis du mangler tålmodighet til å informere deg, vil du aldri tro noe og alt er bullshit for deg, det er bare fordi du nekter å informere
   Ofte er informasjonen rett under øynene er bare ikke så fin farge og et bilde av en kvinne uanstendighet, må du se, å være tålmodig, å lese, å se, å observere, ikke for å være forhastet

 41. Med Adrian vi slags ryddet opp ... ingen coment.
  Cristi ... men med deg er det annerledes.
  Jeg er overrasket over at du er så naiv.
  UNED investeringen din er nå? når guttene ble gjort usynlig ???

 42. allora ... Cristi ... Bitcoin er 419 dollar ....
  du fikk noe, du vant noe?

 43. Sorin sa han

  Hei. Videotutorialul vente, som du sier om deg selv minelagt i Bitcoin nettverket. Vennligst hvis mulig raskere. Takk.

 44. Ikke kommer til å gå på btcguild

  Denne nettsiden er ikke tilgjengelig

  ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
  skjul info
  Kan ikke opprette en sikker tilkobling fordi området bruker en protokoll som ikke støttes.

  Jeg viser meg behage hjelpe meg
  Takk!

 45. Jeg håper du begynte å gjøre bitcoins på den tiden. Fordi hvis du gjorde det, er det absolutt verdt en formue. Nyere Jeg begynte å spekulere kurset, du kan få litt fortjeneste ... ikke mye, men noe kan komme ut. Det avhenger av hvor mye du er villig til å kjøpe og risikere.
  Synd jeg trodde ikke på bitcoin da fordi jeg ville vært mer fordelaktig.

 46. hei kan du gjøre en veiledning med online sikring av virtuelle mynter som off-line papirwalk eller byte mynter?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.