Hvordan kode en DVD med håndbrems eller Media Converter 8 - videoopplæring

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil vi fortsette affære med den originale DVD, vil DVD i dag slå inn en AVI-fil, som vil inneholde MP4 eller MKV video, lyd dubbing og teksting i rumensk.
For de som ikke vet, sist gang jeg snakket om Kopiering av en DVD med DVD Shrink i pcHvis du ikke har sett den opplæringen jeg inviterer deg til å gjøre det, det vil du lære hvordan du kan bytte fra DVD kopibeskyttelse for å kopiere den originale DVD i PC-en din.
For i dag valgte jeg to programvare, en enkel, men kommersielt, men andre grønne gratis.
Media Converter 8 Programvaren er svært enkel å bruke, pluss det kommer med støtte for maskinvareakselerasjon og støtte for rask Sync, Nvidia Cuda og AMD Stream. Ved hjelp av disse teknologiene vil være raskere transkoding og i prosessen har vi nok prosessorkraft igjen for å surfe på nettet, facebook, chat, kontor, etc. I det siste tidkrevende video transkoding programvare på tvers av datakraft i timevis og brukeren må vente med å fullføre transkoding prosessen.
Håndbremsen Fri programvare er ekstremt god og svært populær blant brukerne, spesielt de av Linux. Håndbremsen er litt mer komplisert, grensesnittet er ikke laget for nybegynnere.
Sluttresultatet er lik uavhengig av programmet som ble brukt, hastigheten nytte av 8 Media Converter med støtte for GPU parallell prosessering. Denne fordelen kan motvirkes at håndbremsen er gratis og gir flere alternativer.
Jeg hoatarat å introdusere deg både som de er om de mest brukte i dag, er valget ditt.
Hvis du ikke er fornøyd med noen av Media Converter, noen av håndbremsen, kan du gå til kategori Multimedia - Video hvor du kan finne mange flere opplæringsprogrammer med lignende programvare.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Vi forventer en spiller og en tutorial om bruk av skjermkort for videoavspilling! ms

 2. Remus sa han

  Når vil h265 gjenstår å se hvordan det vil være med maskinvareakselerasjon og transkoding ganger.

 3. balmariuz sa han

  Nyttig opplæringen, bravo, jeg virkelig ønsker å gjøre det tutorial for å bruke en spiller med kodeker som trengs

 4. vladutz sa han

  Hei, media converter 8 hvis jeg setter min ipad ipad mini 2 gå ??? ??

 5. Hei Cristi, jeg beundrer og respekterer deg alt arbeidet som er gjort, jeg legger sannsynligvis feil i denne opplæringen, men jeg er desperat etter årsaken ... Jeg har passordet på harddisken i bios og det verste er at jeg ikke en gang vet passordet, så jeg kan bli kvitt passordet fra harddisken den sitter på den bærbare datamaskinen
  Forvente å få svar !!! min takk

 6. Andrew sa han

  Jeg prosessor generasjon III med integrert grafikk, men ser ikke Intel Rask Sync alternativ i 8 konverteringsprogram. AMD maskinvare er bare Acceleartion. Hvorfor gjorde jeg og jeg quicky Intel Sync ikke?

 7. Andrew:
  Jeg prosessor generasjon III med integrert grafikk, men ser ikke Intel Rask Sync alternativ i 8 konverteringsprogram. AMD maskinvare er bare Acceleartion. Hvorfor gjorde jeg og jeg quicky Intel Sync ikke?

  Du har valgt å bruke et skjermkort fra AMD, i løpet av denne integrert grafikk fra Intel er død (ved hjelp QuickSync transcoding de gjør.
  Jeg har en teknologi som kalles Virtu MVP fra LucidLogix, hjelper det å bruke begge GPU fra Nvidia og Intel.
  Se at jeg gjorde en tutorial om det.

 8. Andrew sa han

  Jeg har skjermkort fra AMD, men jeg og prosessor generasjon 3 ble Så må installere driveren for Intel HD Graphics 2500? Og jeg har muligheten til å synkronisere raskt det i dette programmet?

 9. Andrew:
  Jeg har skjermkort fra AMD, men jeg og prosessor generasjon 3 ble Så må installere driveren for Intel HD Graphics 2500? Og jeg har muligheten til å synkronisere raskt det i dette programmet?

  Tallerkenen bør ha grunnleggende støtte for Virtu MVP og aktivere funksjonen for BIOS, kommer deaktivert som standard.
  Hvis hovedkortet støtter så du må skrive på boksen, er det noe veldig viktig for markedsføring.

  • Jeg kan ikke laste opp en mkv, sier jeg som ikke fant splitter. Jeg installerte k-lite codec pack og Haali splitter.

 10. adrian sa han

  Rick:
  Vi forventer en spiller og en tutorial om bruk av skjermkort for videoavspilling! ms

 11. John Doe sa han

  Hei ... veldig bra opplæring ... men jeg har også et spørsmål ... nylig introduserte Handrake OpenCL-støtte ... hvilke innstillinger trenger jeg for å gjenkjenne Sapphire HD 5750-skjermkortet mitt? Jeg installerte AMD APP SDK og de nyeste beta 13.6-driverne og ingenting annet, det velger bare prosessoren min som standard ... og konverteringen tar lang tid og vel så ... 5 FPS ... med skjermkortet tror jeg det gikk minst 30-40 FPS ... Takk for svar!

 12. Par-kun sa han

  Cristi, hvis kode konstant kvalitet, det vil si på grunnlag av CRF, kattens CRF lavere så er kvalitet mer vanligvis 16 å se veldig bra, og et sted mellom 19-21 vil se bra ut hvis du har en full HD-kilde, og så kan du sette høyere, men hvis du arbeider med DVDer, er en verdi anbefales som liten

Tilbakesporinger

 1. […] At du løper i bakgrunnen. Hvis du har en nyere generasjon Intel-prosessor som støtter Quick Sync-teknologi, vet Flash Player hvordan du bruker denne teknologien til å spille av videoinnhold under forhold [...]

 2. […] Installert vil avsløre alternativene dine. Jeg valgte h264-koding gjort ved hjelp av QuickSync-teknologi. Alternativene er like for fangst eller skjermdump i spillet, den eneste forskjellen er [...]

 3. [...] Video, jeg valgte Intel, fordi de er de dyktigste prosessorene innen videoredigering. Et pluss er QuickSync-teknologien, som lar oss eksportere raskere hvis vi velger h264. i7 6700K, er den mektigste [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.