Deaktiver varslinger klipp direkte til Facebook

Deaktiver varslinger klipp direkte til Facebook

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan slå av varsler for Facebook-videoer leve.
Som du kanskje vet, Facebook introduserte nylig, og den nye muligheten til å sende levende (sanntid) med smarttelefonen eller nettbrettet, som ser kamera / video av dem. Som TV, gå direktesending leve på Facebook eller hva du vil. Dine venner vil bli varslet når du gjør din tur, og du vil bli varslet når de vil overføre levende.

Fordi alle er thronging å prøve dette alternativet oftere får melding om at "X sender en live video". Det er alltid de som sender levende velmenende og svært sjelden vil sende noen noe virkelig nyttig.
Heldigvis Facebook tillater oss å slå av varslinger bare for "live video". Jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen fordi noen spurte meg på Facebook "hvordan off varsler om direktesendinger fra alle sider som er abonnent, uten å gå over hver side for å slå av varsler?"
Metoden er svært enkel, men er gjemt dypt i den tykke av Facebooks innstillinger.
For å se nøyaktig hvordan jeg begynte å dempe Facebook til "live klipp", inviterer jeg deg til å se videoen opplæringen!
Video Tutorial - Deaktiver varslinger klipp direkte til FacebookRelaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Gratulerer Cristi pt.toate tutorials!

  • Adrian Gudus sa han

   Opplæringen gjøres ved Adrian
   Hver presenteres i begynnelsen av opplæringen. Ikke engang ligner stemmen. Hvis vi har sådd forvirring, men jeg forstår det?

 2. marian sa han

  Det spiller ingen rolle at noen vil forvirre viktig er at mens tuoriale ikke gjør bra, alt er uinteressant :)) Mr Adrian!

  • Adrian Gudus sa han

   Det er det. Jeg tror ikke du har rett, eller du kan snakke for alle. Meldinger som mottas på din personlige Facebook, si noe! Paradoksalt nok, ikke sant? Du er ikke nyttig for deg? Andre synes det!

   • Selv du ikke har den samme følelsen i det hele tatt. Hvorfor ikke presentere interessante programmer? Ta bare det du er interessert i deg, noen ting som var interessert 5% av faste kunder, kanskje.
    Jeg tror at disse tutorials (presentasjoner) av ulike nyttige programmer vil fortsatt være interessant for de fleste.

    • Adrian Gudus sa han

     Hva du føler deg + 40 grader du?
     Husk alltid at vi er mennesker som deg, med familie husarbeid personlige liv om sommeren, avslapping

   • marian sa han

    Jeg forstår tutorials som gjør mer ... personer som eller ptr møtte først med internett :))
    Cristi Adrian, må du være enig med meg at du ikke er svake, men veldig svak i det siste ... jeg har kjøpt produkter anbefalt av du og jeg feil, dette PTR takk, men jeg vet ikke hva som skjer med deg.? (Hvis det kom fra noe denne varmen) Håper å tvinge tilbake snart!

 3. Adrian sa han

  Veldig util.Multumesc!

 4. "Village tramper honeycomb,
  men for den sultne er alt bittert søtt. "

 5. Ofte tutorials ble lovet andre tutorials (muligens relatert), men noen (av dem lovet) oppsto senere!
  Selv når det var mange forespørsler kommentarfeltet til å lage tutorials foreslått, har de ikke gjort!
  Jeg tror det er et problem.
  Eller vil skje i fremtiden, håper jeg!?
  Og så problemet vil bli løst.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.