Firefox 4, presentasjon og noen essensielle triks - video tutorial

Firefox 4, presentasjon og noen essensielle triks - video tutorial
4.7 (3) 93.33%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om Firefox 4 om hvordan du installerer, laster ned, kommer denne nye nettleseren. Vi bruker noen tilpasninger for å fikse skriftgjengivelse når du bruker Firefox på Windows 4 7 eller Vista. Vi får se hvordan bevegelse og knappene på venstre side for hjem og Reload knappen nå, ble flyttet til høyre side. Vi får se hvordan å bruke nye funksjonene som kommer med Firefox 4 og de er nyttige for oss. Når jeg sier til nye funksjoner, mener jeg: awesome bar, fanegruppe (panorama), Sync, pin som fane app, faner på toppen, menyknappen.
Firefox er mye raskere 4 3.6.16 Firefox åpnes mye raskere lasting av nettsider er mye raskere, støtter maskinvareakselerasjon, støtte for WebM, CSS3, støtter Multi-Touch for Windows 7, Web Console.
Det eneste jeg kan håne den leseren modulen Privat nettlesing. Når vi ønsker å bruke privat nettlesing, vil det lukke sisiunea nettleseren for å aktivere Private Browsing økt. En svært urovekkende, i hvert fall for meg. Jeg ville ha likt å bruke samtidig både vanlig nettlesermodus samt privat nettlesing kan gjøre i Google Chrome, Opera, Internet Explorer.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. ionutsx sa han

  Hvorfor ikke vise meg ditt hjem adresselinjen for å laste, jeg bare sjekket det å se ..ce kan jeg gjøre?

 2. andrei sa han

  Hei jeg har et problem med min PC når du åpner vises gule striper ... Jeg vet noe av det jeg kan si er ... dk vennligst

 3. Dragos sa han

  Super tutorialu Adrian oppmerksom jeg gi deg 10 +

 4. pcsuport sa han

  skam som fungerer gruppering av faner ikke lagre grupper av kategoriene. Etter omstart Firefox grupper er tapt. ellers sted jeg !!

 5. Som jeg gjør på Mozilla å fremstå som å operere med speed dial ??

 6. God timing tutorialul.Eu for bruk xmarks.Am prøvde å aktivere og synkronisere Optiuni.Am mottatt på en gang, en nøkkel sincronizare.La Neste skritt var å få bekreftet at jeg ikke er en robot !!! Vi kunne ikke jeg passerer dette trinnet og jeg sluttet.

 7. Liviu sa han

  det er interessant at selv med defekt vakkert om deg ... men presentasjonen !!!!
  nota 9

 8. axelluny sa han

  Angå tutorial jeg har absolutt ingen klager på det motsatte du Mutum har vi presentert dette browser.In om notatet, selvfølgelig kan jeg si at du var subjektive (som er naturlig og normal), finne at upraktisk å navigere privata.Eu jeg ser ting annerledes, og når jeg sier dette ønsker jeg ikke å bli stemplet som en rusavhengig noen Mozilla nettleser som folosesc.Doresc heller betyr det at det motsatte krom for eksempel du gi denne funksjonen til å navigere privat selv med denne måten om necizelat.Stiu som IE9 er denne funksjonen, men alt som FF.Avand på at folk på Mozilla har lite originalitet venstre side og de er forbi imitasjon av Chrome og Opera er ikke rart vi ikke fant noe spectaculos.Din min kunnskap og Opera har problemer randarea.Asa vi raskt kan trekke concluziile.Preferintele cereintele brukere er avhengig av alle, og ofte av "vane" og i desember Jeg fikk ikke polemikk.
  Ellers kan jeg legge til er at jeg la merke til at du har løst problemet med unsubscribe fra å motta e-post fra dem som hadde videotutorial.ro konto Foruten gmail.Pe også legge til at området for å få tilgang til hastighet økt fenomenalt og det faktum at de tutorials presenteres er upåklagelig, mitt kunnskapsnivå ikke tillater meg å ha noe å adaugat.PENTRU slik du vil og takker kontinuitet og lang levetid.

  • stefan sa han

   axelluny:
   Når det gjelder opplæringen jeg har absolutt ingen klager på det motsatte du Mutum har vi presentert denne forbindelse browser.In notat, selvfølgelig kan jeg si at du var subjektive (som er naturlig og normal), finne at upraktisk å navigere privata.Eu jeg ser ting annerledes, og når jeg sier dette ønsker jeg ikke å bli stemplet som en rusavhengig noen Mozilla nettleser som folosesc.Doresc heller betyr det at det motsatte krom for eksempel du gir dette anlegget til å seile selv med denne private veien som til IE9 necizelat.Stiu om denne funksjonen, men det er alt som FF.Avand på at folk på Mozilla har igjen ganske mye originalitet til side, og har gått videre til imitasjon av Chrome og Opera er ikke lurer vi fant ikke noe spectaculos.Din min kunnskap og Opera har problemer randarea.Asa at vi raskt kan trekke concluziile.Preferintele cereintele brukere er avhengig av alle, og ofte med "vane" og har meningsløs polemikk decinu .
   Ellers kan jeg legge til er at jeg la merke til at du har løst problemet med unsubscribe fra å motta e-post fra dem som hadde videotutorial.ro konto Foruten gmail.Pe også legge til at området for å få tilgang til hastighet økt fenomenalt og det faktum at de tutorials presenteres er upåklagelig, mitt kunnskapsnivå ikke tillater meg å ha noe å adaugat.PENTRU slik du vil og takker kontinuitet og lang levetid.

   "Jeg vet og IE9 er denne funksjonen, men alt som FF" ... Nei, ikke som i Firefox i IE er fortsatt åpent vindu som du navigere og du åpner et annet vindu InPrivate-visning ... FF deg nær (sparer ) gjeldende økten du åpner en ny Private Browsing session og etter at du er ferdig med å surfe her tilbake til forrige sesjon

  • AdrianGudus sa han

   MK:
   Howdy! FF god tutorial, 8 og meg. !!! IKKE les videre hvis du er interessert favoritter !!! Nå har jeg: 1.opera, 2.chrome, 3.firefox ... og det er pt.windows - etter min mening. 1. Hvorfor opera "1"? ... Fordi jeg jobber f. Long med bokmerker nettsteder og lagre dem litt ff datafil med utvidelsen ".adr"(Og neste installasjonsarbeidet er f.simplu import) og". Html"Pt. lasting senere i krom. I opera, kan hver bokmerker sette en beskrivelse som "den siste opplæringen så ... xyz". 2. Den store fordelen til krom (Pt. De du google konto) kan synkronisere f. Enkelt om alt ... og neste installasjonen kan du sette dem akkurat som de var! Ulempen for. Jeg kan ikke si det hver beskrivelse bokmerker. 3. Firefox - Det er super ... hva du vil ... men for de beste. meg er fortsatt i den fasen av "testing" for å tale, fordi den har de funksjonene som er nevnt ovenfor at (ærlig) er nyttige ff. Vennligst ikke sverge meg ... bare hva en bruker amatør! Alle de beste!

   Firefox er like fleksible i forhold bokmerker. se DENNE clicp (Klikk på dette ordet i rødt)

   axelluny:
   Når det gjelder opplæringen jeg har absolutt ingen klager på det motsatte du Mutum har vi presentert denne forbindelse browser.In notat, selvfølgelig kan jeg si at du var subjektive (som er naturlig og normal), finne at upraktisk å navigere privata.Eu jeg ser ting annerledes, og når jeg sier dette ønsker jeg ikke å bli stemplet som en rusavhengig noen Mozilla nettleser som folosesc.Doresc heller betyr det at det motsatte krom for eksempel du gir dette anlegget til å seile selv med denne private veien som til IE9 necizelat.Stiu om denne funksjonen, men det er alt som FF.Avand på at folk på Mozilla har igjen ganske mye originalitet til side, og har gått videre til imitasjon av Chrome og Opera er ikke lurer vi fant ikke noe spectaculos.Din min kunnskap og Opera har problemer randarea.Asa at vi raskt kan trekke concluziile.Preferintele cereintele brukere er avhengig av alle, og ofte med "vane" og har meningsløs polemikk decinu .
   Ellers kan jeg legge til er at jeg la merke til at du har løst problemet med unsubscribe fra å motta e-post fra dem som hadde videotutorial.ro konto Foruten gmail.Pe også legge til at området for å få tilgang til hastighet økt fenomenalt og det faktum at de tutorials presenteres er upåklagelig, mitt kunnskapsnivå ikke tillater meg å ha noe å adaugat.PENTRU slik du vil og takker kontinuitet og lang levetid.

   Firefox er den eneste nettleseren som du vil lukke gjeldende økt for å åpne den private visningsøkten. Internet Explorer 8 og 9 ikke gjøre det. Verken Opera eller Google Chrome

   • AdrianGudus: ... Se DENNE clicp (Klikk på dette ordet i rødt).

    ... Jeg beskrivelsen sette noe sånt som "Firefox 4, presentasjon og noen essensielle triks" for å vite hva vi så sist på nettstedet. Du sier du er dårlig hukommelse, men det er flere steder (i løpet 150 I bokmerker nettsteder og over 50 med beskrivelse), og det er lettere å sette en beskrivelse av hvor vi trenger. fra Filmer du har gjort for. takk f det. Mer ADRIAN, er det klart at de kan gjøre (som i opera) beskrivelser. ALL !!! Beste

 9. myname sa han

  Ms nyttige ytterligere tutorial.Succes

 10. Csabaxb sa han

  Hei Adrian, god forklaring, og jeg har et par spørsmål. Jeg så denne kampen virkelig gå fort leseren, men for meg er det tregere. Uansett grunn, er det PC god (Amd dobbel med 4000 2 + Gb RAM). Opera og Chrome nesten flyr, men FF tar meg 4 5 åpning sekunder og sakte en åpning sider. Jeg bare 2 installert addons. Muligens forskjellen hvis installert på W7 eller XP? (Kanskje dumt spørsmål) Ett svar ville være velkommen. Hyggelig søndag.

 11. Howdy! FF god tutorial, 8 og meg. !!! IKKE les videre hvis du er interessert favoritter !!! Nå har jeg: 1.opera, 2.chrome, 3.firefox ... og det er pt.windows - etter min mening. 1. Hvorfor opera "1"? ... fordi jeg jobber f. Mye bokmerker nettsteder og lagre dem lett ff datafil med utvidelsen ".adr"(Og neste installasjonen mesterverk er f.simplu) og". Html"Pt. postloading i krom. I dette arbeidet kan hver bokmerker sette en beskrivelse som "siste tutorial så ... xyz". 2. Den store fordelen til krom (Pt. De du google konto) kan synkronisere f. Enkelt om alt ... og neste installasjonen kan du sette dem akkurat som de var! Ulempen for. Jeg kan ikke si det hver beskrivelse bokmerker. 3. Firefox - det er super ... hva du vil ... men for de beste. meg er fortsatt i "test" for å tale, fordi den har de funksjoner som er nevnt ovenfor at (ærlig) er nyttige ff. Vennligst ikke sverge meg

  • stefan sa han

   MK:
   Howdy! FF god tutorial, 8 og meg. !!! IKKE les videre hvis du er interessert favoritter !!! Nå har jeg: 1.opera, 2.chrome, 3.firefox ... og det er pt.windows - etter min mening. 1. Hvorfor opera "1"? ... Fordi jeg jobber f. Long med bokmerker nettsteder og lagre dem litt ff datafil med utvidelsen ".adr"(Og neste installasjonsarbeidet er f.simplu import) og". Html"Pt. lasting senere i krom. I opera, kan hver bokmerker sette en beskrivelse som "den siste opplæringen så ... xyz". 2. Den store fordelen til krom (Pt. De du google konto) kan synkronisere f. Enkelt om alt ... og neste installasjonen kan du sette dem akkurat som de var! Ulempen for. Jeg kan ikke si det hver beskrivelse bokmerker. 3. Firefox - Det er super ... hva du vil ... men for de beste. meg er fortsatt i den fasen av "testing" for å tale, fordi den har de funksjonene som er nevnt ovenfor at (ærlig) er nyttige ff. Vennligst ikke sverge meg ... bare hva en bruker amatør! Alle de beste!

   Alle kan etablere om bruk av en nettleser eller et annet hierarki han vil, men må gjøre det vet de andre kandidatene ... hva jeg mener? "Fordi det har de funksjonene nevnt ovenfor" neadavarat arbeid fordi Firefox har mye disse funksjonene (selv uten å bruke en add-on) og ta dem én etter én: kan ikke eksportere (enkel) bokmerke? Klikk på bokmerke, Vis Alle Mark (pt. vs. gammel Organiser bokmerke) deretter Import og Backup-menyen, velg Export HTML hvor du vil ... Lagre og klar. Må være enklere enn det .. Forresten filene ADR tror ikke det kan bli åpnet og ingenting, men bare Opera ... og noe Opera kan backup (gjenopprette) en lagret sesjon? En annen funksjon: beskrivelse bokmerke ... Tags halm boksen gjør hva arbeid? Enhver bokmerket har ... Som synkronisering mener at med bruk funksjonen Sync det er ingenting å sammenligne med Opera eller Chrome ... Men hver til sin mening ... og en annen ting jeg glemte å nevne ved hjelp av følgende nettlesere: IE9 FF 4, Safari, Opera, Chrome (stabil og beta) og Wyzo-alt i en bærbar versjon!

   • stefan... Klikk bokmerke, bokmerke Vis Alle (pt. Vs. gammel Organiser bokmerke) deretter Import og Backup-menyen og velg Export HTML hvor du vil ... Lagre og klar. ...

    OK du har rett! Cam FF i fjor prøvde jeg å gjøre det, og jeg gjorde ikke det. Takk "!

 12. george sa han

  hvorfor ikke lage en tutorial om google siden? er det så vanskelig?

 13. SideBySide sa han

  Jeg likte spøken, vet ikke :)). Jeg liker markøren, og jeg vet at vil føre til tilpasning og individuelle preferanser, men gi det et forsøk ... Jeg gir det til meg

 14. video går

 15. nå gå

 16. daniel sa han

  Gratulerer, veldig bra tutorial.
  Hvis du gir notatet 4 8 Firefox, andre nettlesere (Chrome 10, 11 Opera, IE9, Safari 5) Hvilken klasse vil du gi? så nysgjerrig rart Numa

  • daniel:
   Gratulerer, veldig bra tutorial.
   Hvis du gir notatet 4 8 Firefox, andre nettlesere (Chrome 10, 11 Opera, IE9, Safari 5) Hvilken klasse vil du gi? så nysgjerrig rart Numa

   Men hvor far skriver at Firefox alltid må få høyeste karakter?! Kanskje han gav sin 10 IE9 ...
   Hva er problemet?

 17. Veldig nyttig tutorial. Fortsett med det gode arbeidet!

 18. polferis sa han

  Jeg er veldig interessert i å se noen videotutoriale, men vennligst forklare meg noen hvordan? Jeg laster ned en dag flash-spillere og ingenting om 8. hvordan ser du tutorials? eller er det en spøk? hjelpe meg og fortelle meg hva jeg skal gjøre! Arbeidet med flash player er tilgjengelig over internett, så kan du fortelle meg hvordan du går frem? Takk!

  • polferis:
   Jeg er veldig interessert i å se noen videotutoriale, men vennligst forklare meg noen hvordan? Jeg laster ned en dag flash-spillere og ingenting om 8. hvordan ser du tutorials? eller er det en spøk? hjelpe meg og fortelle meg hva jeg skal gjøre! Arbeidet med flash player er tilgjengelig over internett, så kan du fortelle meg hvordan du går frem? Takk!

   10.0.32.18 Flash Player (Non-IE)
   10.0.32.18 Flash Player (IE)
   instaleaa

 19. Bogdan sa han

  Hei, god tutorial. Hvis du kan gjøre en og Googles Chrome ville være flott.

 20. andrei sa han

  i min firefox 4 åpner meg i 1 andre og en maksimal 2 og jeg har en 5 add-on installert på krom ikke hva jeg skal si så jeg brukte maks 2 timer da hun dukket opp så jeg kan ikke si sin mening .

 21. tutorialiu og vakker presentasjon

 22. sumomanu sa han

  takk

 23. sailorriver sa han

  Takk for opplæringen.

 24. ALLLex sa han

  En enklere måte å lage bokmerker i bokmerkelinjen favicon er å klikke på og dra og slippe deg ta med mappen.

 25. stefan sa han

  axelluny:
  Når det gjelder opplæringen jeg har absolutt ingen klager på det motsatte du Mutum har vi presentert denne forbindelse browser.In notat, selvfølgelig kan jeg si at du var subjektive (som er naturlig og normal), finne at upraktisk å navigere privata.Eu jeg ser ting annerledes, og når jeg sier dette ønsker jeg ikke å bli stemplet som en rusavhengig noen Mozilla nettleser som folosesc.Doresc heller betyr det at det motsatte krom for eksempel du gir dette anlegget til å seile selv med denne private veien som til IE9 necizelat.Stiu om denne funksjonen, men det er alt som FF.Avand på at folk på Mozilla har igjen ganske mye originalitet til side, og har gått videre til imitasjon av Chrome og Opera er ikke lurer vi fant ikke noe spectaculos.Din min kunnskap og Opera har problemer randarea.Asa at vi raskt kan trekke concluziile.Preferintele cereintele brukere er avhengig av alle, og ofte med "vane" og har meningsløs polemikk decinu .
  Ellers kan jeg legge til er at jeg la merke til at du har løst problemet med unsubscribe fra å motta e-post fra dem som hadde videotutorial.ro konto Foruten gmail.Pe også legge til at området for å få tilgang til hastighet økt fenomenalt og det faktum at de tutorials presenteres er upåklagelig, mitt kunnskapsnivå ikke tillater meg å ha noe å adaugat.PENTRU slik du vil og takker kontinuitet og lang levetid.

  "Jeg vet, og IE9 er denne funksjonen, men er alt som FF" ... Nei, ikke som i Firefox, forblir IE åpent vindu som du navigerer og du åpner et annet vindu InPrivate Browsing ... Den FF deg nær (sparer) gjeldende økten det åpner en ny Private Browsing økt og etter målgang for å navigere tilbake til forrige sesjon her ...

 26. Cosmin sa han

  Salut.Am meg en problema.Inainte på firefox 3.6 hadde en fil som heter "classic.manifest" du bytter C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ krom med denne filen, for å gjøre disse knappene for hjem, laste, tilbake blå i stedet for grønne som Windows XP (jeg nevner Windows XP) .Nå firefox 4, er at mappen tom og ikke kan gjøre som blå knappene på vinduene var 3.6 7 :(. Hvordan jeg kunne gjøre det som før? jeg håper jeg kan bli forstått.

 27. stefan sa han

  Veldig interessant tutorial ... Jeg så noen funksjoner nyttig og veldig godt forklart, det Tabs Group, Alternativer, etc. Det eneste jeg er uenig med Adrian: merke. Jeg tror ikke som en modul, ellers brukes av mange mennesker, noe erkjent selv av Adrian verdt et depunctare av 2 poeng. Note riktig i min ydmyke mening er 9, 9,5 er det verdt for. Private Browsing meg modul. "Den store feilen" nevnt Adrian kan løses veldig enkelt. Hvordan? Til min kunnskap Firefox lar flere samtidige sesjoner. Så når du ønsker å bruke privat nettlesing, med en dobbeltklikker du åpne en ny sesjon hvor du kan navigere uten Private Browsing. Samme gjør bare IE så ikke bruke et dobbeltklikk. Så dobbeltklikk 2 minus poeng verdt ??
  Ingenting har blitt sagt om noen svært viktige funksjoner (tror jeg, for mange mennesker) 3D Web, for Maskinvareakselerasjon. skjermkort ... "Firefox gir uavbrutt surfing når en modul som Adobe Flash, Apple QuickTime eller Microsoft Silverlight ender uventet"
  og så videre
  Takk for opplæringen! Jeg har lært mange nye ting.

  • AdrianGudus sa han

   stefan:
   Veldig interessant tutorial ... Jeg så noen fasiliteter, nyttig og veldig godt forklart, Tabs Group, Alternativer, etc. En ting jeg ikke er enig med Adrian: notat. Jeg tror ikke som en modul, ellers brukes av mange mennesker, noe erkjent selv av Adrian verdt et depunctare av 2 poeng. Note riktig i min ydmyke mening er 9, 9,5 er det verdt for. Private Browsing meg modul. "Den store feilen" nevnt Adrian kan løses veldig enkelt. Hvordan? Jeg vet om Firefox tillater flere samtidige sesjoner. Så når du ønsker å bruke privat nettlesing, med en dobbeltklikker du åpner en ny økt der du kan surfe uten Privat nettlesing. Samme gjør bare IE for ikke å bruke et dobbeltklikk. Så dobbeltklikk 2 minus poeng verdt ??
   Ingenting ble sagt om noen svært viktige funksjoner (tror jeg, for mange mennesker): 3D nettet, for Maskinvareakselerasjon. skjermkort ... "Firefox sikre uavbrutt navigasjons når en modul som Adobe Flash, Apple QuickTime eller Microsoft Silverlight ender uventet"
   og så videre
   Takk for opplæringen! Jeg har lært mange nye ting.

   Det har blitt sagt hvis du leser teksten over denne opplæringen (som er like viktig som den opplæringen!) Pluss FF4 ble også diskutert på en annen tutorial som ble presentert 4 Firefox Beta. Skriv opp i søkeboksen øverst til høyre: 4 firefox beta, skriv ja og du vil finne opplæringen.

   • stefan sa han

    AdrianGudus: Det har blitt sagt hvis du leser teksten over denne opplæringen (som er like viktig som den opplæringen!) Pluss FF4 ble også diskutert på en annen tutorial som ble presentert 4 Firefox Beta. Skriv opp i søkeboksen øverst til høyre: 4 firefox beta, skriv ja og du vil finne opplæringen.

    Mr. Adrian, jeg ønsker ikke å uroe ... Jeg beklager hvis det er forståelig ... Jeg leste og skrev han på toppen av opplæringen ... Jeg trodde jeg tydelig skrev "No sa noe om noen fasiliteter svært viktige ... "Les alltid hva som er skrevet på toppen ... men vet ikke hvor mange mennesker gjør ... Og angående beta alle vet at mellom beta og endelig kan være mange endringer ... se Win7 som vist i de første bygge nettsteder og hvordan du kan komme til en slutt. Allikevel takk igjen!

    • AdrianGudus sa han

     stefan: Mr. Adrian, jeg ønsker ikke å uroe ... Jeg beklager hvis det ble forstått ... og jeg leste det som ble skrevet på toppen av opplæringen ... Jeg trodde jeg tydelig skrev "No sa noe om noen fasiliteter svært viktige ... "Les alltid hva som er skrevet på toppen ... men vet ikke hvor mange mennesker gjør ... Og angående beta alle vet at mellom beta og endelig kan være mange endringer ... se Win7 som vist i de første bygge nettsteder og hvordan du kan komme til en slutt. Allikevel takk igjen!

     I 4 FF Tutorial Beta snakket om maskinvareakselerasjon og resten, du vet at mye har endret seg siden da! Den ble ferdig et par funksjoner som eksisterte da, men kunne ikke brukes. Men sfatiesc du å se at opplæringen.

  • AdrianGudus sa han

   stefan:
   Veldig interessant tutorial ... Jeg så noen fasiliteter, nyttig og veldig godt forklart, Tabs Group, Alternativer, etc. En ting jeg ikke er enig med Adrian: notat. Jeg tror ikke som en modul, ellers brukes av mange mennesker, noe erkjent selv av Adrian verdt et depunctare av 2 poeng. Note riktig i min ydmyke mening er 9, 9,5 er det verdt for. Private Browsing meg modul. "Den store feilen" nevnt Adrian kan løses veldig enkelt. Hvordan? Jeg vet om Firefox tillater flere samtidige sesjoner. Så når du ønsker å bruke privat nettlesing, med en dobbeltklikker du åpner en ny økt der du kan surfe uten Privat nettlesing. Samme gjør bare IE for ikke å bruke et dobbeltklikk. Så dobbeltklikk 2 minus poeng verdt ??
   Ingenting ble sagt om noen svært viktige funksjoner (tror jeg, for mange mennesker): 3D nettet, for Maskinvareakselerasjon. skjermkort ... "Firefox sikre uavbrutt navigasjons når en modul som Adobe Flash, Apple QuickTime eller Microsoft Silverlight ender uventet"
   og så videre
   Takk for opplæringen! Jeg har lært mange nye ting.

   Jeg tror du ikke har forstått nytten modulen Privat nettlesing. Hvis jeg gjør som du sa, ville jeg ikke ha det for å åpne en ny økt, kunne jeg rett og slett har åpnet en ny fane! Jeg ønsker å bruke begge øktene parallelt, både normal og privat surfing fordi kanskje jeg ønsker å lage en gave av sin kone og hvis du er i den andre økten ville seile med en normal session bare det er i et annet vindu, er det fortsatt lagret historie og sider jeg var (jeg vil ikke dette)

 28. AdrianGudus sa han

  Også for MK, anbefaler jeg at du skriver opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Effektiv forvaltning av bokmerker i Firefox og eksportere dem i andre nettlesere, trykk enter og du vil finne en tutorial knyttet til alle ting bokmerke i firefox.

  • AdrianGudus:
   ... Effektiv forvaltning av bokmerker i Firefox og andre nettlesere i sin eksport, trykk enter og du vil finne en tutorial knyttet til alle ting bokmerke i Firefox.

   Tilbake da jeg var interessert ikke bare arbeid, men virkelig og Firefox kan håndtere

 29. AdrianGudus sa han

  Også for stefan om jeg forklarte i opplæringen gjør privat nettlesing: i privat nettlesing vil ikke bli lagret coockie nettsteder, cache, nettsteder tilgang til, så hvis du navigerer i privat nettlesing, vil kona ikke vite hvilke nettsteder jeg besøkt vil vite at jeg ønsker å forberede dem en gave / overraskelse ... privat surfing er nyttige og mange andre underverk ikke bare for å handle kjære at de ikke mistenker noe.

 30. Cristi sa han

  Jeg liker veldig mye, lenge brukt firefox, og det er den beste og rask og vakker jeg ble vant til ham og ingen bedre pare.De jeg lært noe av denne opplæringen, en takk notat 9 .

 31. Utmerket opplæringen.
  Bafta videre !!!

 32. Whybal sa han

  Hei. Ms for mer opplæring er fantastisk.
  Et spørsmål
  AM Win XP og vet ikke hvorfor jeg ikke går faner på toppen enn når mark av / fjern merket ikke gå faner som vist i opplæringen som er baren som blå (SCz ikke hvordan i helvete hun sier) men bare endre posisjon med AwesomeBar deres nettsted.
  Jeg kan si at jeg oppgradere til Firefox 3.6

 33. Ser det er noe rart. Se etter oppdateringer vises ikke lenger på om. De brakte + boksen som endret hjemmesiden til høyre i stedet for venstre til å forlate henne. Ingen flere kan sjekke oppdateringer etter deg.

 34. djciupi sa han

  Jeg vet ikke hva som vil gråte så

  • AdrianGudus sa han

   Spuh:
   Ser det er noe rart. Se etter oppdateringer vises ikke lenger på om. De brakte + boksen som endret hjemmesiden til høyre i stedet for venstre til å forlate henne. Ingen flere kan sjekke oppdateringer etter deg.

   Du tar feil, nå hver gang du Firefox-knappen, og klikk deretter Hjelp og deretter Om Firefox vinduet som åpnes sjekken automatisk etter oppdateringer. Under skriving stor svart Firefox 4.0 skrive litt grå etter noen sekunder ferificare etter oppdateringer "Firefox er up to date" Hvis de er tilgjengelige i november oppdateringer, det automatisk ned, og du vil få på knappen for å starte oppdateringen APIer trer i kraft.

   djciupi:
   Jeg vet ikke hva som vil gråte så er fortsatt BETA versjon: derfor jeg har mange bugs

   Er stabile versjonen, ikke lenger beta litt mye, er den endelige versjonen. Skrev selv under knappen der jeg lastet ned. Lær å lese

 35. Meget god tutorial

 36. Det er ikke det at vi klager. Og be som om alle har til å klage Dreptu LSA gjøre. Butonuul oppdatering sier at det ikke har satt på Om.
  Og noe annet er ikke allerede BETA Final. Beta var ca 2 uker siden.

  • AdrianGudus sa han

   SpuhDu tar feil, nå hver gang du gir Firefox-knappen og deretter på Hjelp og deretter Om Firefox-vinduet som åpnes sjekken automatisk etter oppdateringer. Under skriver stor svart Firefox 4.0 skrive litt grå etter noen sekunder ferificare etter oppdateringer "Firefox er oppdatert" Hvis de er tilgjengelige i november oppdateringer, det automatisk ned, og du vil få på knappen for å starte oppdateringen APIer for å tre i kraft.

   Du tar feil, nå hver gang du gir Firefox-knappen og deretter på Hjelp og deretter Om Firefox-vinduet som åpnes sjekken automatisk etter oppdateringer. Under skriver stor svart Firefox 4.0 skrive litt grå etter noen sekunder ferificare etter oppdateringer "Firefox er oppdatert" Hvis de er tilgjengelige i november oppdateringer, det automatisk ned, og du vil få på knappen for å starte oppdateringen APIer for å tre i kraft.

 37. Marian sa han

  Howdy!

  Først gratulerer for opplæringen!
  Jeg selv følgende spørsmål: menylinjen og fjerne merket når jeg klikker den første knappen for Firefox ikke lenger ser ut til Verktøy-menyen.
  Hvordan kan du løse problemet? Dessverre jeg trenger Verktøy-menyen, og jeg liker å holde ukontrollert menylinjen.

  Takk,
  Marian.

  • AdrianGudus sa han

   Marian:
   Howdy!

   Først gratulerer for opplæringen!
   Jeg selv følgende spørsmål: menylinjen og fjerne merket når jeg klikker den første knappen for Firefox ikke lenger ser ut til Verktøy-menyen.
   Hvordan kan du løse problemet? Dessverre jeg trenger Verktøy-menyen, og jeg liker å holde ukontrollert menylinjen.

   Takk,
   Marian.

   Hva var de Verktøy Alternativer-menyen er i. Hvorfor du ikke kan gå glipp avhengig Verktøy-menyen? Integrasjon hadde med tilleggsprogrammer installert? I menyen til Firefox Add-on-menyen eller høyreklikker en side og du med dem i kontekstmenyen integrering den. Eller du kan aktivere Add-on bar i Firefox> Valg> Legg-på bar og ned hele nettleseren i kjelleren på en bar for å ha alle tilleggsprogrammer installert.

   • Marian sa han

    AdrianGudus: Hva var de Verktøy Alternativer-menyen er i. Hvorfor du ikke kan gå glipp avhengig Verktøy-menyen? Integrasjon hadde med tilleggsprogrammer installert? I menyen til Firefox Add-on-menyen eller høyreklikker en side og du med dem i kontekstmenyen integrering den. Eller du kan aktivere Add-on bar i Firefox> Valg> Legg-på bar og ned hele nettleseren i kjelleren på en bar for å ha alle tilleggsprogrammer installert.

    Problemet er at jeg har en "tilpasset" add-on som jeg bruker på jobb (utvikling av selskapet) og tillegget vises ikke at andre add-ons vanlig.
    Han synes bare i avsnittet verktøy direkte over alternativene og prøvde å flytte det enklere å få tilgang, men vi gjorde ikke det.

    • AdrianGudus sa han

     Marian: Problemet er at jeg har en "tilpasset" add-on som jeg bruker på jobb (devel Company) og dette tillegget vises ikke som andre add-ons vanlig.
     Han synes bare i avsnittet verktøy direkte over alternativene og prøvde å flytte det enklere å få tilgang, men vi gjorde ikke det.

     Prøv add-on som heter Skjøte Options Meny vil gjøre en ny meny i Firefox knappen ringte selv så Skjøte Options Menu, holde musen på det vil gi deg direkte tilgang til forlengelse hvor du ønsker å gå og innstillingene uten slutte å gå på Add-ons opsjon på utvidelser poi

 38. Mitchell sa han

  Jeg selv arrow ditt!

 39. Nelutu sa han

  I Firefox og Opera tegnene ikke vises for meg i noen språk som hebraisk eller gresk, i stedet krom og IE alt er ok.
  Jeg installerte Windows-skrifter som kreves forgjeves, store bokstaver eller tall vises i deres sted.
  Jeg må gjøre noen innstillinger i Firefox eller gi avkall på det?

  • AdrianGudus sa han

   Nelutu:
   I Firefox og Opera tegnene ikke vises for meg i noen språk som hebraisk eller gresk, i stedet krom og IE alt er ok.
   Jeg installerte Windows-skrifter som kreves forgjeves, store bokstaver eller tall vises i deres sted.
   Jeg må gjøre noen innstillinger i Firefox eller gi avkall på det?

   Du går i en ny fane og skriv: om-config
   Skriv inn Dai (vist i videoen opplæringen hvis du ser head-hale) og klikk deretter på "I` ll Vær forsiktig, jeg lover!" Og skrive dette innlegget Filter:
   "Gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading" (uten anførselstegn)
   Jeg skal vises nedenfor i "table" (under Preference navn) linje av scriso ovenfor (dvs. at "gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading")
   rask venstre dobbeltklikk på den for å slå den i den falske sant og alt skal være OK. Ja for å starte nettleseren din. Hvis denne innstillingen ikke hjelper, kan du også deaktivere nettleseren maskinvareakselerasjon. hvis du vet hvordan, fortell meg og løse ...

   • Nelutu sa han

    AdrianGudus: gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading

    Jeg gjorde som du fortalte meg, men ingenting er endret.

    • AdrianGudus sa han

     NelutuJeg gjorde som du fortalte meg, men ingenting er endret.

     Klikk på Firefox-knappen, og klikk deretter Alternativer og deretter igjen alternativer. Deretter går du til kategorien Avansert og deretter Generelt underfanen og fjern haken "Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig" og deretter starte nettleseren

     • Neluţu sa han

      AdrianGudus: Klikk på Firefox-knappen, og klikk deretter Alternativer og deretter igjen alternativer. Deretter går du til kategorien Avansert og deretter i underfanen og fjern haken General "Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig" og deretter starte nettleseren

      Noe er blitt bedre, men i stor grad fremdeles ikke gjenkjenner

     • AdrianGudus sa han

      Neluţu: Noe er blitt bedre, men i stor grad fremdeles ikke gjenkjenner

      Refa gfx.font_rendering.directwrite.use_gdi_table_loading linjen (dobbeltklikk på den for å slå den fra falsk til ekte) som det var bare la maskinvareakselerasjon av.

 40. Ja endret unpic. Når du gir oppdateringer om å se etter parken var det interessant fremmet egen knapp. Det jeg liker er ikke som åpner i samme side Privat nettlesing. Det er en dårlig ting. Ellers er alt ok er super rask nettleser. Må si hvor sa Adrian Si fase og skriving kan ikke sees tydelig. Dvs ikke satt Windows kommer 7. Du har alltid må være "fyrverkeri" Kanskje i fremtiden som vet vil løse Selv om det hadde den endelige versjonen 4.0 være ok å gi alt godt

 41. AdrianGudus sa han

  Rettelse: skrive about: config

 42. AdrianGudus sa han

  En veldig nyttig ting og gjennomføring er gitt i høyreklikkmenyen i awesome bar (adressefeltet) Pasta & Go-funksjon. Den kommer nå som standard uten å måtte installere en add-on. Denne funksjonen kommer i Opera, Chrome, Internet Explorer 9 det mangler.
  Lim & Go gi fritar oss for å gå inn etter at jeg tok kopi innført en url i adressefeltet

 43. daniel sa han

  hvorfor så medvirker med bokmerker? Du tar dem med enkel dra og slipp ..

 44. Caesar sa han

  Super tutorial jeg liker med Mozilla Firefox tutoralul 4 har jeg også!

 45. Csabaxb sa han

  Hei. Hvis noen kan skrive, hvordan du lagrer bygninger i Panorama. Jeg gjorde det flere ganger, men ble reddet ved omstart er tom eller ikke vi gjøre noe bedre? Han ble også bedt om å kommentere, men ingen respons kom, og opplæringen er ikke sett!

  • AdrianGudus sa han

   Csabaxb:
   Hei. Hvis noen kan skrive, hvordan du lagrer bygninger i Panorama. Jeg gjorde det flere ganger, men ble reddet ved omstart er tom eller ikke vi gjøre noe bedre? Han ble også bedt om å kommentere, men ingen respons kom, og opplæringen er ikke sett!

   Hvis du har sett opplæringen uten å kjøre hode-hale, ville du ha sett at jeg snakket om historie og innstillinger knyttet til det du ønsker å gjøre din nettleser når du starter. Se veiledningen video mer nøye.

 46. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid koble fra Facebook sier om å logge ut av det blå, og etter noen minutter spurte igjen og ga 4 autentificarea.Folosesc firefox lagre passordet og mailu å være inceput.De hva som har skjedd noen?

 47. HiPnOz3 sa han

  Hva kan jeg forsvare min bunnlinjen k før, ellers super bra tutorial

  • AdrianGudus sa han

   HiPnOz3:
   Hva kan jeg forsvare min bunnlinjen k før, ellers super bra tutorial

   Den nederste linjen er oppnevne Firefox Status Bar 3.6.16 4 nå kalt Firefox Add-on Bar. Klikk på Firefox> Valg> Legg-på Bar

 48. Cristi sa han

  Jeg har et problem når det lukket og åpen firefox gir meg etterpå jeg hadde en side åpen, ikke lenger tilbake til google, hva kan jeg gjøre? Hilsen!

  • AdrianGudus sa han

   Cristi:
   Jeg har et problem når det lukket og åpen firefox gir meg etterpå jeg hadde en side åpen, ikke lenger tilbake til google, hva kan jeg gjøre? Hilsen!

   Hode-hale for å se på opplæringen uten å rulle. For å spesifisere hvilke innstillinger du trenger å gjøre det "problemet" knyttet til å starte nettleseren. I kategorien Alternativer Geer i stedet for å vise mine vinduer og faner fra forrige gang velger Vis hjemmesiden min. Lær engelsk. Hvis du vet engelsk du vet hvordan du skal leke seg med programvaren og innstillingene.

 49. Hei Jeg har et problem i Mozilla Firefox 4

  Enkelte tegn jeg vise dem noe sånt som dette: [img] http://s2.postimage.org/9616dz16o/fdf.png [/ img]

  og det er aa problem med rendering og Google Chrome på Windows XP og fortsatt ingen ga ham hodepine

 50. Jeg io arrow tutorial.Deci bra og det som du ... hvordan du facuto?

  • AdrianGudus sa han

   nicolas:
   Jeg io arrow tutorial.Deci bra og det som du ... hvordan du facuto?

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Hvordan installere musepekere i Windows XP, Vista og Windows 7, skriv deg og du vil finne opplæringen.
   Eller du kan søke i alle søkeboksen til høyre: CursorFX, programvare for å tilpasse musepekeren i de minste detaljer, går du inn og du vil finne den opplæringen

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.