Bruk DSLR-kamera i stedet for webkamera

Bruk DSLR-kamera i stedet for webkamera
3.8 (4) 75%

Hei venner, i dag vil jeg vise deg hvordan du bruker ekte en DSLR eller kompaktkamera i stedet for et Web-kamera (Webcam) på Yahoo Messenger, Google Hangouts, Skype, etc.
For de som ikke har kamera, anbefaler jeg Denne opplæringen der du vil se hvordan du kan bruke webkameraet i stedet.
For det å bruke et DSLR i stedet for WebCam?
Rett og slett fordi den beste og ikke trenger å kjøpe et webkamera. I tillegg til en DSLR er mer følsom for lys, og vil automatisk få et godt bilde, høy kvalitet i svakt lys innendørs, hvor WebCam viser sine grenser.
Hvis vi setter en premie linse f / f eller 1.8 / 1.4, så bildet vil være drømmen axact som filming i Hollywood.
For å bruke DSLR eller kompaktkamera i Camara nettsted, må du installere SparkoCam.
SparkoCam er et kommersielt program, men vi Vresse prøving og vi kan prøve å se om det fungerer, og hvis vi vil.
Jeg brukte?
Windows 10 (forhåndsvisning)
SparkoCam 2.3.5 Beta (programvarekontroll)
Nikon kamera D5200
AF-S Nikkor objektiv 35mm f / G 1.8
SparkoCam nedlasting (prøveversjon)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. mihai1307 sa han

  Cristi hei, vet du om det fungerer med NIKON d3100 ?? mye ser noe som dette!

  • Octavian sa han

   Jeg har en Nikon D3200 god Cristi prøve å bruke det som et webkamera ved hjelp av trinnene i videoen. Jeg kunne ikke ha brukt NKRemote og alle for ingenting. Det ville være flott om du ess en video om dette problemet!

 2. mihai1307 sa han

  takk på forhånd!

 3. Cristi ikke lenger gå nedlastingskoblinger til Windows 7, hvor kan jeg laste ned windows ultimate 7 juridisk x86.
  Pretty behage hjelpe meg !!!

 4. caisinDonici sa han

  velkommen til min laptop å brenne kammer, som betyr febrilsk hardt, og jeg måtte angre kameraet mitt ut og wind.se ofte høre at fordi den starter, men skjermen forblir svart, en venn ga meg et annet rom, men ikke kommer i jack det fordi det er en annen modell, og jeg vil gjerne spørre om det er mulig å sette det på USB, er kameraet fra en Dell vostro 1510 jeg Asus x53u, prøvde jeg å sette den på usb men USB har 4 brann, men rommet 6 og jeg vet ikke hvordan de skal forene orden ... behage hjelpe. barmhjertighet.

 5. caisinDonici sa han

  Jeg prøvde det som ble vist i opplæringen, men jeg har en samsung L100 ikke gå selv om jeg visste ikke å gå. Jeg ser frem til dine tutorials og få oftere enn på facebook ... videotutorial.ro helse og tålmodighet!

 6. Cristi Hello! Jeg prøvde å koble et Canon Powershot s5is og unnlater program i device manager ser ut til bærbar enhet. Jeg har lagt et bilde her: http://postimg.org/image/dq3qudy15/ Hva bør jeg gjøre?

 7. ViorelR sa han

  Takk, og jeg skal prøve å se om kameraet går, er det et Fujifilm FinePix S5600.

 8. DJ NICHI PIZZA sa han

  Jeg vil gjerne ha en tutorial på Windows 10 og oppdateringer fra Windows til Windows 7 10 hvis mulig.

 9. Cristi hei, jeg har et Nikon D3200 men ikke klarer å koble til, valgte jeg alternativet NIKON men ingenting hvis de velger obtiunea laptopu webcam av hans verker-men enheten !!!!!!!!!

 10. iflorin07 sa han

  Hei Cristi har all min respekt for hva du gjorde for å videotutorial.ro

  På stedet er det mange tutorials på alle kategorier, men vi ønsker en tutorial "tredjepart" om makt, solceller, hva spesifikasjonene bør vurdere. For eksempel ønsker vi å gi strøm fra en photovoltaic panel koblet til en lett akkumulering besparende ECO noaprea å ha lys i gården.

  • Constantin sa han

   Hei, iflorin07 jeg kan gi deg et svar på dette området for at er spesialist i photovoltaic solenergi alt avhenger av hva investeringen du vil gjøre, for markedet her i Spania finne kits for deg late som du eller for hva du vil på rundt € 500 men de er ikke bra for noe. For en installasjon ytelse anbefaler jeg at du kontakter en spesialist i photovoltaic solenergi og hvordan å gjøre prosjektet. I dette tilfellet gir jeg deg en av exemplurile med å gjøre prosjektet (et batteri for en levetid lengre og bedre bør ikke slippes ut under 50%) så ser du her må foreta en beregning av forbrukernes ikke falle under 50% for en periode på 12 / 13 timer, ville ha mye å si, men ting som jeg sa du kan fortelle en profesjonell å gjøre et prosjekt og viser deg selv, og jeg tror det er best bruk RENEL strøm til pæren forbruk som litt billigere enn å gå ut for å kjøpe en plante dintrasta. Jeg kan ikke utdype langt comentari du hva jeg lærte i 2 år. Nå på slutten av anmeldelsen til å fortelle deg noe jeg tror at hvis du investerer hundrevis av roni i pærer ledet rundt i huset du vil se forskjellen, og du vil ikke nå hvor mye du må betale for dette settet Energy Salara photovoltaic her jeg slippe en pære som forbruker exemlu watt og belyse hvordan 4 40 en watt, men skuffende pris: http://domoelectra.com/tiendaonline/iluminacion/iluminacion-led/lampara-estandar-led-4w-e27-3000k-serie-oro. Jeg håper du har fjernet denne kommentaren.

 11. salu tCristi! I det samme programmet kan også bruke telefonen kamera, masse!

 12. Hei Jeg har en Nikon D3100 jeg kan koble til? Og i så fall hvordan? Jeg prøvde jeg koblet til USB-kabelen, og jeg kjenner ikke kameraet programmet. takk

 13. Hei kan du svare på hvorfor kan ikke koble sparkocam i 8.1 gjelder skype i windows, vil jeg nevne at i desktop-programmet fungerer perfekt takk

 14. Johnny sa han

  Eller vil du klarer til slutt! :))

 15. Hei Cristi prøvd alle slags endringer i innstillinger og kan ikke koble en Nikon d3200 kan du noen gang en idé jeg ville være svært begeistret for det jeg har å DSLR oppsett ingen mulighet for å koble datakabelen enkelt sagt direkte Mass lagring.

 16. Ionut sa han

  Hei Cristi,
  en tutorial sjelden fikk meg til å se, men det jeg ønsker å vite, som om jeg kan gjøre dette med et Sony DSC hx50? takk vakker

 17. Adrian George sa han

  Jeg har ikke en programvare oppdager kamera Canon Powershot a810 kan du hjelpe meg

 18. DoarAtat sa han

  Cristi hallo, jeg vet det er litt sent, men jeg har et spørsmål ... kan liksom fjerne "sparkosoft.com" mellom arbeid video?

 19. Ionut Zavati sa han

  Fungerer med NIKON D3100 for ærlig vi gjorde !!!

 20. Ciprian Marin Emanuel sa han

  Cristian meg godt og hjelpe meg med informasjon
  Jeg fikk nikon d5100 og jeg ønsker også å knytte den akkurat slik du gjorde hodelykt vet ikke hva kabel jeg trenger, fordi jeg har prøvd gjennom hdmi fra DSLR og hdmi laptop og programvare ikke funnet, kan du hjelpe meg fordi jeg ønsker å gjøre en live event takk

 21. Hei Jeg har en Nikkon D3300 og fortsatt prøver å bruke kameraet til å kringkaste levende og jeg faktisk ikke går i det hele tatt jeg gasaste enhet som er koblet via usb ingenting gjennom hdmi fortsatt ingenting skjedd?

 22. babyen sa han

  Programmet er bra, men hvordan fjernet logoen "Sparkosoft.com" på bildet ?????

 23. Cristian sa han

  Hei Cristi, kan bruke et webkamera videokamera på stasjonen? Jeg har en spesiell myk? Takk.

 24. God Kristus! 80D Canon DSLR kan brukes til videochat. Du kan sjekke om programvaren er kompatibel med 80D`ul? Hvis så jeg trenger en spesiell opptakskort med HDMI eller DSLR`ul bare koble til via USB-kabel? Takk!

 25. Spesielt for 80D kan bare bruke programmet eller program SparkoCam SparkoCam + overføring kort eller bare fange kortet AVerMedia Live-Gamer Portable FullHD uten SparkoCam søknad. Takk!

  • Jeg har ikke testet Canon, testet vi Panasonic og Nikon G7 5200, både ren HDMI-utgang.
   Det kan gå og 80D direkte via HDMI koblet til AVerMedia LGP, og derfra gjøre streaming direkte eller gjennom ONS.

 26. Stefan Adrian sa han

  Hei Cristian, jeg har lenge slitt med å finne 2.3.5 Beta, jeg finner ikke Sparko offisielle nettside, jeg har søkt på google og jeg har en liten bit å krenke min pc, kan du gi meg beskjed med adressen der de kan laste ned nøyaktig 2.3.5 Beta! Jeg ville være veldig takknemlig! Tusen takk!

 27. Lataretu Ciprian sa han

  Hei! For Mac er denne programvaren kompatibel?

 28. Robert sa han

  Hei der, jeg har et spørsmål: Har jeg en Nikon1, J1, er det noen måte jeg kan bruke den som en ekstern webkamera på min laptop? Jeg prøvde med #sparkocam ser det ikke av noen farge, og med #digicamcontrol som lar meg ta bilder og så mye .... hjelp med noen forslag, thnx

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.