IP Webcam, slå telefonen inn i kameraet eller webcam - video tutorial

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil jeg presentere programvare for Android-telefoner som vi kan forvandle telefonen til et webkamera eller overvåking IP Webcam søknad kalles, er det gratis og finnes i Android Market.
Ip Webcam tillater oss å gjøre en rekke ting med kameratelefonen, den opplæringen du vil se hvor mange funksjoner gjør dette programmet. på IP Webcam programvare offisielle nettsiden du finner flere detaljer.
Hva vi gjør med IP Webcam:
Vi kan slå telefonen til et webkamera for Skype, Facebook, Google Plus, etc.
Vi kan bruke telefonens kamera overvåking kamera stasjonen, det kan nås fra hvor som helst i verden, for å få tilgang til Internett-telefon må gjøre en port forwarding trådløs ruter.
Foruten videostrømmen kan vi aktivere og lyd, slik at vi kunne høre alt som skjer i rommet der jeg la telefonen "spion".
Passordet kan få tilgang til menyfunksjonene program på telefonen, så vi kunne se elven som gjør ham telefonen. Jeg tror jeg glemte å fortelle deg, programmet er installert på telefonen, og Popat nås fra hvor som helst, en gang satt søknad IP Webcam vi ikke jobber med telefonen, starte serveren menyen på telefonen og klar handling beveger seg i den stasjonære leseren tablett eller andre telefonen.
I tillegg til enkel streame video og lyd, gir vi flere fjernkontroller, kan vi justere fokus, kan vi slå på eller av telefonen flash, og andre som skjermbilder.
Hvor du kan se på stream?
Uansett hvor vi har en nettleser som støtter Javascript (99 100 %% mobile og stasjonære). Vi kan se og kringkasting telefonen med en videospiller, er VLC media player anbefales.
Stream og fjern menyen kan confort ved hjelp av en nettleser, men på svakere enheter kan kjøre ganske hakkete stream.
Hvis vi bestemmer oss for å bruke telefonen som et webkamera, må du installere Webcam 7Kan du bruke dette programmet med andre typer IP-kameraer.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 600 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. En myk som jeg hadde, men jeg har fjernet meg som bare hadde plass og nå Lam dyttet igjen, og er enda ok jeg liker, men du Cristi du sa at du ser tyven med blits NOOO ptr som skulle brukes IR (infrarød ) for å se hans krus i hot flash er ikke det så skremt tyven og kjører :)), det er litt usannsynlig som lagrer data der du ikke kan stå non-stop for å se hva som gjør "nanny", men det er noe god lagringsplass og dette er ikke dårlig softu`.

 2. Du kan gjøre en tutorial på Microsoft Visual Basic
  Vennligst fint !!!

 3. nyttig ... merci!

 4. Veldig kul bror, ms opplæringen.

 5. Gratulerer opplæringen. Cristi, hva telefonen har du?

 6. Gå uten trådløs? dvs. USB-tilkobling ??

 7. KosminYoZ sa han

  Veldig interessant program Hold opp det gode arbeidet

 8. KosminYoZ sa han

  Du kan se for applicati "Samsung Chat 335"? ?

 9. FaraVirusi sa han

  Veldig bra dette programmet, kan jeg si at jeg testet for å se om det fungerer og kvalitet videoenT telefonen er mye bedre enn Webcam.

 10. Cristi på Windows MIBI reise?

 11. ktalin.liviu sa han

  meg går ... Jeg får ikke tilgang til nettleserens adresse generert av myk ... Jeg trådløst nettverk.

  • AdrianGudus sa han

   ktalin.liviu:
   meg går ... Jeg får ikke tilgang til nettleserens adresse generert av myk ... Jeg trådløst nettverk.

   Du må gjøre port forwarding i ruteren for port 8080. Portforwarding om hvordan du gjør det allerede finnes opplæringen. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: hvordan å lage portforwarding, skriv deg og du vil finne opplæringen.

 12. Hva telefonen har dere Kristus?

  • Andrew:
   Hva telefonen har dere Kristus?

   Jeg har en veldig gammel telefon, er det HTC HD2. Opprinnelig var han på den Windows Mobile, Android nå nødt til å "danse" og går perfekt, jeg har en original versjon av android launcher grunnleggende nettleserbasert, alt som Nexus One eller Nexus S.
   Hvis du ønsker å kjøpe en telefon, ikke prøv å få din HTC HD2 er mer interessante enheter på markedet.
   HTC har HD2 mine 2 år, da han dukket opp på markedet var en slags UFO Ghz prosessor 1, 576 RAM, ROM 512 kapasitiv skjerm × 800 480 fra 4,3 tommer. Nå er alt dette er en bagatell.

 13. i tilfelle jeg ikke har wi-fi Telefonen kan stilles inn til å sende signal og mobilt Internett?

 14. Jeg forstår at telefonen kan bare sitte hjemme og du ser det fra et annet sted på en bwroser omvendt kan ikke? For eksempel, jeg må bli hjemme og sette spion annet sted hvor jeg har tilgang til wi-fi, men uten router.sper som meg forstått.

 15. Claudiu sa han

  Hei, du sa vi skulle ha med alle web-kamera søknad, vel jeg ikke har ... hva gjør i dette tilfellet? hvis vi ikke ... kameratelefon søknad gå med VLC jeg gjorde nøyaktig som skrevet. ge skype men ikke forstå. Takk.

 16. hei,
  Du aner ikke hva slags programvare jeg trenger å koble 2 for Android-enheter via Bluetooth og se i sanntid
  ett rom? Jeg vil ha et overvåkningssystem er uten å måtte koble til nettet.
  takk

  • Adrian Gudus sa han

   Dessverre bluetooth hastighet og rekkevidde er svært liten for alle å bry henne med et program for å gjøre hva du vil. Selv om det skjer, må du logge inn for å få tilgang til andre enheter.
   Fra hva jeg forstår / antyde at du ønsker å spionere på naboen din smarttelefon for å starte sitt rom uten hennes tillatelse nødvendig.
   Uansett årsak, er dette ikke mulig, og ikke tror det snart vil være mulig for de grunner som er nevnt tidligere i comentaariu.

 17. Hei,
  Takk for svar. Mitt mål er mer fredelig nemlig å føre tilsyn med barnet når du sover, og jeg er i et annet rom eller i bilen han og jeg i gården. Jeg vet at enhetene har "intermated 'likevel ikke spionere på andre enn den lille. En dag fornøyelig.

 18. Hei Jeg er veldig fornøyd med tutorials ,, og ofte jeg møter dem (TNX) ,, jeg har et spørsmål, kan liksom fjerne noen plass til å tilpasse seg en eller annen måte bærbar PC og en USB-kabel?

 19. Hei, Hvordan får du tilgang til kameraet hvis du har et domene og en Apache server?
  Lokal alt er ok, men jeg ønsker å være i stand til å se det på nettet ved å gå min adresse som domeniul-meu.ro
  Jeg har følgende situasjon:
  PC kjører ulike tjenester (Apache server, mail server etc.) og er gitt et domene som dynamisk DNS (gi den fri fra RDS). Jeg kan ikke koble til tilgang til kameraet via IP-kameraer jeg endret port i 8080 8282 til port forwarding i ruteren din kan gjøre og ikke er i konflikt med Apache server. De? Hvem vet hvilke innstillinger som må gjøres for å få tilgang til kameraet som domeniul-meu.ro:8282 eller domeniul-meu.ro/camera. takk

 20. Jeg fikk ip kamera, men de kommer inn i url i nettleservinduet vises ikke at jeg ser videotutorialul men informasjon om at IP. Jeg gikk glipp av noe? Jeg gikk glipp av noe?

 21. Sebastian sa han

  Samme problem som ion, har jeg også.
  Jeg introduserte ip flere ganger, men jeg trenger ikke ... vises.

 22. HELLO ... Jeg har et spørsmål ... Cristi MERGE bruk telefonen som et webkamera på FACEBOOK, ASK.FM eller for eksempel ... eller programmene kan bare lastet ned til datamaskinen din?, For eksempel MESSENGER, Skype og andre ...

  • Det bør gå som en vanlig webkamera. Nå avhenger av den enkelte, hvordan innstillingene.
   OS leseren ber om en web-kamera, og systemet vil overholder og telefontilgang er sett på som et webkamera.

 23. salut..pot å gjøre det som en web-kamera bare ingen trådløse nettverk eller andre mobile datatilkobling?

 24. Hvordan port forwarding ajutatima

 25. Silviu sa han

  Hei.
  Vennligst la meg vite hvorfor jeg ikke kan slå på det sekundære kameraet primære kamera. Det er en tablett som Asus bruker min datter.

 26. Silviu sa han

  dintr`un webkamera kan gjøre uten Android-telefon?

 27. Jeg er ikke i mobiltelefoner og ikke bruke den enn pt. suna..Am ..nu til en ny telefon var i huset mitt enn ..og det var et bilde av min datter som er filmet vidio ... min svigersønn fungerer i IT..va kan du hjelpe meg å belyse hva er?. .mentionez som vidio som er anstendig ... .Det se telefonens front vindu som jeg tror er installert det ... .Ingen en hadde tilgang til denne telefonen ... hvor kan jeg sjekke hva som skjedde hvis en plante eller sette på telefonen din? Vennligst Hvem kan gi meg forslag til å gi meg en iMail adresse [Email protected]... Takk

  • 1 versjon.
   Sannsynligvis på telefonen er brukt samme Google-konto som din datter eller sønn i lov.
   Bilder og opptakene synkronisert.
   2 versjon.
   Sannsynligvis gjorde noen filming ikke du husker, eller innebygd i Micro SD-kort telefon med videofiler / bilder på den.

 28. Anamaria sa han

  Bra!
  Jeg ønsker å liksom koble telefonen til tablett Asus Samsung s5 mine døtre å se dem fra en annen camera.cum jeg gjøre? Jeg har wifi hjemme ...
  Det er mulig å kjøpe en wifi pinne og å se dem når vi la dem være alene og ikke la dem hjemme ... for eksempel å sove i bilen og gå til banken ... takk !!

 29. hei! Jeg har en Philips-telefonen ...... w3500 web cam kan koble en kabel for å se ham for et område av hagen min? ... Jeg gjorde ikke ..pt glass i directie.multumesc!

 30. Jeg skulle ønske jeg kunne sette en telefon post overvåkingskamera og se en annen tlf hva som skjer ............. alt dette fra en avstand på 4 m ....... kan gå gjennom bluetooth ?????

 31. victor Stoicescu sa han

  super!
  Wirless hus i perfekt!
  port Videres.valg ... gjorde ... en perfekt start
  problemer: lyden forsvinner etter 1 minutter reactivare..revine;
  kobler telefonen genererer en annen IP-adresse, må pt.conectare ta hodet.
  Jeg vet ikke hvor jeg tar feil.
  kan sette en fast ip web cam tlf? eller hvordan du går frem på riktig måte pt. lenke web cam fast Wirless ruteren tlf
  Tusen takk,
  victor

  • victorstoicescu sa han

   Og forventer et svar tilbake, please!
   super!
   Wirless hus i perfekt!
   port Videres.valg ... gjorde ... en perfekt start
   problemer: lyden forsvinner etter 1 minutter reactivare..revine;
   kobler telefonen genererer en annen IP-adresse, må pt.conectare ta hodet.
   Jeg vet ikke hvor jeg tar feil.
   kan sette en fast ip web cam tlf? eller hvordan du går frem på riktig måte pt. lenke web cam fast Wirless ruteren tlf
   Tusen takk,
   victor

   • Adrian Gudus sa han

    Du trenger en statisk IP å få tilgang til kameraet fra utenfor nettverket (når du ikke er hjemme), og at du kan bruke DynDNS. Skriv opp i søkeboksen øverst til høyre "To gratis DynDNS å sette opp IP-adresser TK dynamisk eller andre" Trykk Enter og du vil finne opplæringen.

    • victorstoicescu sa han

     Tusen takk for svar.
     Jeg har statisk IP Telekom, som er problemet.
     For det kan være noe enkelt, men jeg mislykkes.
     Statisk IP 109.99.224.105 fra TELEKOM router HG658, faktisk har en tel.cu ip cam link, det gir meg "http: // 168.192.1.2: 8080 'jeg koble huset, men utenfor merge.Ma ikke tenke port fremover kan ikke riktig gjort; men gikk med de ovennevnte problemene .I tid endret min router som var feil og tok den fra cap.Acum ikke klarer noen cum.Daca mulig, jeg foretrekker å få hjelp med Teamviewer, som ... øl selvfølgelig.
     Takk Videre
     Victor

 32. Salut!

  Søknad kan bruke en mobil datatilkobling?
  Hvis ja, hvordan og om hva forbrukeren data ville registrere seg på 24H?

  Takk!

Tilbakesporinger

 1. [...] Yahoo Messenger, Google Hangouts, Skype, etc. For de som ikke har kamera, jeg anbefaler denne opplæringen der du vil se hvordan du kan bruke webkameraet i stedet. For det å bruke et DSLR i stedet for WebCam? Rett og slett fordi den beste og ikke trenger å [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.