Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hva spesiell programvare som fanger p500 telefon?

 2. Det ville være interessant å legge taleanrop og videosamtale ...
  Merk 10 Adi

  • AdrianGudus sa han

   Rasu:
   Det ville være interessant å legge taleanrop og videosamtale ...
   Merk 10 Adi

   Det er for mye, vil jeg si ....
   Takk for notatet!

 3. Marianu s sa han

  Takk!
  PeerBlock kan lage en tutorial?

 4. hvordan å dekode en telefon

 5. Jeg har et spørsmål om Android. Jeg tok en LG Optimus One, da jeg kjøpte telefonen ble oppgradert til 2.3, men har et problem når vi går inn i galleriet eller google maps, eller nesten alle spill, får jeg en svart skjerm, bli hjemme til du trykker. Så jeg laget en dowsgrade å 2.2.2 tro at et problem med kompatibilitet med 2.3. Men nå har jeg et annet problem med alle disse programmene. Noen spill som Angry Birds forbli hele med svart skjerm, men galleriet, kart, eller spill som Fruit Ninja, åpen, men se bare små deler av de elementene som skal skje (f.eks maps se små biter av motorveien på icicolo, skjelvende, jeg vet ikke nøyaktig hvordan jeg skal forklare det, håper jeg du forstår). Mitt spørsmål er: Tror du det er et programvareproblem eller et maskinvareproblem (fra grafikken)? Venter på svar og vennligst ikke ignorere meldingen fordi jeg trenger å vite om å returnere telefonen raskt.

  • AdrianGudus sa han

   Zizi:
   Jeg har et spørsmål om Android. Jeg tok en LG Optimus One, da jeg kjøpte telefonen ble oppgradert til 2.3, men har et problem når vi går inn i galleriet eller google maps, eller nesten alle spill, får jeg en svart skjerm, bli hjemme til du trykker. Så jeg laget en dowsgrade å 2.2.2 tro at et problem med kompatibilitet med 2.3. Men nå har jeg et annet problem med alle disse programmene. Noen spill som Angry Birds forbli hele med svart skjerm, men galleriet, kart, eller spill som Fruit Ninja, åpen, men se bare små deler av de elementene som skal skje (f.eks maps se små biter av motorveien på icicolo, skjelvende, jeg vet ikke nøyaktig hvordan jeg skal forklare det, håper jeg du forstår). Mitt spørsmål er: Tror du det er et programvareproblem eller et maskinvareproblem (fra grafikken)? Venter på svar og vennligst ikke ignorere meldingen fordi jeg trenger å vite om å returnere telefonen raskt.

   Jeg sier for å gå tilbake. Jeg ville ikke si, bortsett fra at problemene med spillene. Jeg hadde installert før spill, jeg liker ikke, trenger ikke støtte dem ... det eneste spillet som jeg hadde installert nysgjerrighet var en biljard som gikk veldig bra, men ... etter 5 minutter etter installasjon, jeg avinstallert.

   • AdrianGudus: Jeg sier for å gå tilbake. Jeg ville ikke si, bortsett fra at problemene med spillene. Jeg hadde installert før spill, jeg liker ikke, trenger ikke støtte dem ... det eneste spillet som jeg hadde installert nysgjerrighet var en biljard som gikk veldig bra, men ... etter 5 minutter etter installasjon, jeg avinstallert.


    Takk for svar dere begge, jeg kom tilbake for reparasjon.

    Som mange tutorials Android-programmer!

  • FaraVirusi sa han

   Zizi:
   Jeg har et spørsmål om Android. Jeg tok en LG Optimus One, da jeg kjøpte telefonen ble oppgradert til 2.3, men har et problem når vi går inn i galleriet eller google maps, eller nesten alle spill, får jeg en svart skjerm, bli hjemme til du trykker. Så jeg laget en dowsgrade å 2.2.2 tro at et problem med kompatibilitet med 2.3. Men nå har jeg et annet problem med alle disse programmene. Noen spill som Angry Birds forbli hele med svart skjerm, men galleriet, kart, eller spill som Fruit Ninja, åpen, men se bare små deler av de elementene som skal skje (f.eks maps se små biter av motorveien på icicolo, skjelvende, jeg vet ikke nøyaktig hvordan jeg skal forklare det, håper jeg du forstår). Mitt spørsmål er: Tror du det er et programvareproblem eller et maskinvareproblem (fra grafikken)? Venter på svar og vennligst ikke ignorere meldingen fordi jeg trenger å vite om å returnere telefonen raskt.

   Og jeg sier bringe den tilbake, og jeg har en LG Optimus One P500 og gå veldig ok, til nå har jeg ikke var låst aldri (må innrømme at jeg ser hvilke programmer går samtidig).
   Hvis du sier når du kjøpte den har allerede blitt oppgradert betyr dette at var utette og kan lagre dem som de forsøkte å se hva som kan.
   Jeg da jeg kjøpte stor nettstedet mitt var å gi meg en uforseglet dem, men jeg nektet å kjøpe den, så jeg ventet en uke før den store-brakt en forseglet helt (jeg må innrømme at jeg jeg hadde gleden av å angre).
   Hvis alle gir penger til en ny telefon, må vi ha stor forsiktighet for å bli beseglet, selv om det er fra en butikk på alvor. Hvis utette bedre ikke kjøpe den.

 6. FaraVirusi sa han

  Jeg har en LG Optimus One, og har 5 supn stasjonære til dem så jeg vet ikke jeg ønsker bare en. Jeg gir menytasten => Tema Innstillinger => og her kan vi sette til 7 5 skjermer eller skjermer, og jeg jeg vil bare ha en skjerm og klar.
  Hvis jeg kan hvor jeg kan sette den til bare én skjerm ??

 7. AdrianGudus sa han

  FaraVirusi:
  Jeg har en LG Optimus One, og har 5 supn stasjonære til dem så jeg vet ikke jeg ønsker bare en. Jeg gir menytasten => Tema Innstillinger => og her kan vi sette til 7 5 skjermer eller skjermer, og jeg jeg vil bare ha en skjerm og klar.
  Hvis jeg kan hvor jeg kan sette den til bare én skjerm ??

  Dessverre kan du ikke kan gjøre dette med det klassiske grensesnittet som følger med LG. Men ting endrer seg hvis du installerer en Launcher. Jeg skal lage en veiledning om dette emnet eller artikkelen. Jeg foreslår at du besøker blog.videotutorial.ro fordi snart vil det begynne å nærme artikler på Android

 8. Andreea sa han

  Bildene kan ikke åpne chat området fra facebook ???

 9. Hvordan laster jeg ned og får jeg ge iPad Facebook Messenger?

 10. Som ACTV facebook messenger på tlf ALCATEL Thaci oan

 11. Constantin Vulpescu sa han

  Jeg vil slå meg på Facebook Messingeru

 12. Martha Turcu sa han

  Hvordan kan jeg synkronisere tiden på Facebook messenger time telefon du? Hour viser meg på fb messenger 8 timer siden ...

 13. Hvordan bytter jeg språket fra engelsk til rumensk på facebook messenger ??

 14. For noen dager vises min messenger på russisk, og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det igjen. Jeg har den avinstallert og installert igjen, men forgjeves .. alt i russisk vises. Hva må jeg gjøre for å være tilbake på rumensk?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.