Nokia Her Maps for Android (offline navigasjon)

Nokia Her Maps for Android (offline navigasjon)
4.2 (15) 84%

Hei venner, i dag vil jeg presentere Nokia Her Maps, kart og navigasjonsprogrammet fra Nokia til Android er gratis.
Dette er ikke en anmeldelse, men en kort presentasjon ledsaget av mine meninger om den første versjonen for Android Nokia her.
Fra begynnelsen må jeg si at dette er en betaversjon, og at det kan snike bugs her og der. Du må forstå at enhver applikasjon i beta-versjon kan være litt ustabil og noen ganger uforklarlige feil kan forekomme. Det skjer alle programmene som er startet på en ny plattform.
Siden den første kontakten med Maps Her likte jeg det grensesnittet som er intuitiv og enkel, lett å forstå.
Kart og stemmer kan lastes ned gratis, men ikke tilgjengelig ennå rumensk. Heldigvis har vi det engelske språket som jeg kunne forstå. Språk er i to versjoner, lo-fi og hi-fi, hi-fi selvfølgelig språk høre bedre, men tar opp mer minne ROM og RAM for tale må legges i RAM seiling programmer.
Jeg ville være urettferdig å sammenligne Nokia Her Maps med Google Maps, som lenge har vært på markedet i tiden har utvidet og modnet plafa funksjoner, mens Nokia Her er en betaversjon.
Nå Google Maps er uten tvil den mest solide navigasjon løsning, selvfølgelig så lenge du net. Med Google Maps kan bla gjennom og offline, men ikke forvent rekonfigurering av ruten, trafikk eller advarsler.
Nokia nyhet som kommer ikke i det hele tatt ny, har offline navigasjon lenge vært tilgjengelig på smarttelefoner, men Nokia ønsker å tilby noe gratis som andre lade oss.
Nokia Her Maps selv om ikke på det nivået som tvang Google Maps til å gi ham selvtillit og forhåpentligvis snart vil bli en formidabel motstander for Google Maps.
Akkurat nå Nokia Her Maps kan neppe brukes, kan i ekstreme situasjoner når vi ikke har noe annet valg, ellers Google Maps er fortsatt kongen i dette området.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. CoPilot GPS kan teste og søknad.
  Det er mulighet for gratis nedlasting på kartet!

 2. Hei Cristi.
  Først takk og hele team av "videotutorial.ro" hva du gjør, uansett tema !!!
  Dernest kan du prøve dokumentasjon og applikasjon "Waze" (også for navigasjon, tilgjengelig på flere operativsystemer) .... For noen måneder siden hadde jeg en "utvekst" i et annet område enn Europa eller Amerika; alt jeg kan si er at der jeg var (for ikke å si at ikke annonsere), når noen kjøper en telefon (eller tablett) er den første søknaden som installerer appbutikkene (vel, kanskje du og vane) men faktum er at ingen bruker Google Maps ....
  Til sammenligning legger jeg dem både på telefonen og jeg brukte dem både der og her hjemme; kort tid etter at jeg avinstallerte Google Maps tilbake, bortsett fra å okkupere mer plass var ikke gjør noe spesielt ...
  Alle de beste, god jul, helse og nytt år som du vil !!!

 3. Godt sagt. Vi må være medfølende, akkurat som det er beta.
  Jeg er symbian bruker og WP.
  Den andre dagen jeg gjorde en venn på telefon beta her, og ikke altfor begeistret meg ... Jeg hadde håpet på noe av kvalitet over WP og Symbian, spesielt at søknaden må være seg selv en form for reklame for merkevaren Nokia. Jeg håper dette kommer så snart viktige oppdateringer.

  Jeg må si at de har en Nokia 700 vi installert Europa og noen få land 1020 Nokia.
  WP programmer på Symbian er bekymret over hva som er vist på android.
  Foruten å være svært nøyaktig, har de andre forbedringer som:
  - Voice i rumensk språk (viser faktisk mye mer språkpakker)
  - Ruter kan være 3 måter: den raskeste ruten, korteste og balansert
  - Fonts programvare er bra (jeg bryr meg ikke at mens jeg kjører jeg sliter med å se hva det står på telefonen når jeg ønsker å endre en innstilling eller noe, men for å gjøre det svært raskt under kjøring)
  - Viser en knapp for å "ta meg hjem" (symbian) i rumensk vil du reise hjem-knappen ikke lenger stå å se igjen, og at din adresse.

  Ideen er at du bruker både .NET og uten, selv i Romania.
  La oss innse det, google det være vanskelig, men selv så han ikke har nøyaktige tall intotdeauana gate med nokia jeg ærlig talt aldri feil (og det offline) og jeg henviser til ikke-kjerne husnummer.

  Jeg spør herrer / damer som ønsker å dra til fjells for eksempel hvor ingen telefon signal, eller signalet kan bare ha visse nettverk som er i så fall. Jeg bruker telefonen som en GPS som fungerer greit.

  Jeg ble også spørre de som bruker google hvis du ikke går til utlandet, og vet ikke helt? Last liksom google maps? Eller gjorde de går og gjør en tur til Europa og velge spor som du vil uten å måtte stille inn noe. Svar: de som kommer med dem Android-telefon med GPS-navigasjonssystemer med programvare som i-GO!
  Eller kjøpe navigasjonsprogramvare ...

  Newsflash - Nokia Maps PROGRAMVARE OG PÅ HER ER GRATIS!

  Hva jeg har aldri forstått hvorfor google maps er at nesten alle lovpriser gjøre med selve kartene offline og ikke bare en kopi av et bilde som deler av en by eller noe sånt ...

  Har ikke noe imot, men mine telefoner er telefoner og GPS og, oppfylle både krav veldig godt.
  La meg legge til at bak programvare NAVTEQ kart er HER, hvis teknologien eies av Nokia og så vidt jeg visste at disse kartene er brukt blant annet Igo er trolig en av de mest populære satelittnavigasjonsprogramvare?

  Til sammen  Her er lobbyvirksomhet for søknad og med rette fordi det er en av de beste gratis GPS-programvare.

  Cristi vente med interesse og mulige framtidige vurderinger og mulige oppdateringer for Android her.

  • Godt med Goole kart er enkelt hvis du har internettforbindelse du bare se etter adressen til da Posi stoppe og bremse surfe på Internett som ikke har nevoie.Eu så når man kommer fra Paris România.Deci internett må du gjøre akkurat som innstillinger der du vil deretter gå etter det begynte du kan stoppe regissere Internett.

   • Jeg er enig, men hvis du tar en annen vei uten deg, eller din vilje og ønsker en rekonfigurering av programvaren ruten avhengig av hvor du er? Ser wi-fi i butikkene?

 4. det ville være hyggelig å gjøre en videotutorial: hvordan du gjør en mail server på Linux og Windows. Jeg tror mange har en gammel PC som jeg kunne gjøre bruk Linux som server og området ville være perfekt.
  ps; økte krav til videotutoriale :))
  takk

  • Constantin sa han

   Først vil jeg hilse deg og å ønske deg God jul som det er lite før jul.
   Faktisk Stefan her, og jeg er enig med deg, og jeg liker at du har bedt om en slik tutorial for en stund siden (jeg tror det er bedre enn ett år), og jeg ble lovet av Cristi vil gjøre, men fortsatt venter denne opplæringen. Med all respekt for Videotutorial.ro lag merke til at enkelte løftene ennå ikke møtes. Igjen respekt for det du gjør for det, og jeg i min tur jeg lært mye av deg, men jeg har et ordtak (en gang løftet er gjeld ren).
   Hei igjen og ønsker deg god jul.

   • @Constantin
    Det kalles "fritid" og alle har det mer eller mindre, og det klarer han cuviinta.Din vidt jeg vet (selv om det kan være feil ikke sterkt støtte uttalelsen) Cristi sier: "Hvis noen er interessert, og jeg forlanger jeg å gjøre, og denne opplæringen "(ikke bare de ulike emnene nevnt av deg og Stefan) Sannsynligvis ikke for tiden har nok tid til å håndtere en tutorial eller så at vi er få som ønsker det (og meg jeg ville være interessert) ikke svarer til "forespørsel i tabellen"
    God jul!

    • Folkens ... ..
     Akkurat nå jobber jeg i en tutorial med noe veldig nær din forespørsel, jeg kan ikke ødelegge overraskelsen, men jeg kan fortelle deg det handler om servere som bruker mindre fooooarte.

 5. Det er en veldig god kart fra Nokia kan lære ruten for tog, T-bane, buss og trikk i Berlin. Offline uten internett.

 6. Cristy og alle dine kolleger: jeg si GRATULERER MED DAGEN !! ETT ÅR FULL AV MYE BEDRE OG INPLINIRI. Gå videre med SUKSESS: LA MULTI MULTI ANI:

 7. anbefale https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.aponia.bor3&hl=ro
  BE-på-vei-programmet vi testet den i ulike situasjoner, og gjorde best blant gratisprogrammer.

 8. Nicholas sa han

  Her det, men hvorfor sette deg selv på røyking?

  • seniordady sa han

   Ingen maps're satt her på røyking, men de fra CNADR eller rådhuset, osv ... at hver dag bryte mang en gate eller en annen asfaltert gate. I siviliserte land (Tyskland, Østerrike, Italia) når de stenger eller avlede en vei (rute), de kommuniserer med de som lager kart til å oppdatere dem.

 9. Cristian sa han

  TAKK !!! Cristi're en stor mann.

 10. God kveld, jeg brukte her kartene i ulike situasjoner ved Romania til Valley Vaseruli i Suceava og Oradea, Bistrita i Storbritannia, her testet jeg parallelt med en GPS Tom Tom og indikasjoner var nøyaktig uten forskjellen mellom dem og ikke planlagt endring ganske raskt rekalkulerer ruten .Ingen vet hvordan det fungerer på android, WP gjør stor.

 11. MapFactor - navigator offline (uten internett) og taleveiledning på rumensk meny, laste ned gratis kart over hele verden, oppdatert hver måned. Og det er den beste. . . Free. Finn dem på Google Play. Teste den for å se selv. God dag.

 12. Maps fungerer ikke her. :) Jeg var tapt. Cam kommentarsider alle sier det samme. Her Maps siden siste oppdatering ikke er åpnet

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.