NVDA og Ivona mellom nå og den blinde kan bruke PCen

NVDA og Ivona mellom nå og den blinde kan bruke PCen
4.6 (74) 92.7%

I dag betaler vi hensyn til synshemmede, for dem Vi har utarbeidet to programvare som de kan vite hva som er på skjermen.
NVDA er en skjermleserprogramvare, er det på engelsk og litt robot synthesizer-lyder, og det er derfor vi slått til Ivona, en fin digital tale rumensk som kjenner veldig godt, selv med diactitice.
NVDA normalt ville ha hatt til å gå i tandem med syntesen motoren på Windows, dessverre er det fortsatt ikke støtte for rumensk, så jeg slått til Carmen (stemmen til rumenske Ivona).
Jeg prøvde å holde alt så enkelt som mulig, må ta hensyn til at mennesker med synsproblemer har ikke mye erfaring på PC, håper jeg at jeg klarte å forenkle prosessen med å sette maksimum.
Før du finner disse enkle innstillingene jeg søkte og forsøkt flere løsninger, jeg bodde i par NVDA + Ivona, her er enkle innstillinger med best resultat.
Dette verktøyet kan også komme andre kategorier av brukere, ikke nødvendigvis bare blind. Selv dovendyr kan bruke dette oppsettet for å lese bøker uten bilder.
Last ned NVDA (På sourceforge.net)
Last ned Ivona (Commercial, gratis prøveversjon)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Andrew sa han

  Ja, det er Loquendo, og høres super bra http://www.loquendo.com/en/demo-center/tts-demo/romanian/ Det høres flott ut, men du har kjøpt. Tiral ikke engang fant jeg denne programvaren. John og Michael har 2 stemmer.

 2. Eh, blind for en tid ved hjelp av talesyntese og / eller annen programvare som er basert skjermleser. Du rørte seg verdsatt og forklarte at denne type hjelpeprogrammer. En annen programvare er JAWS fra Freedom Scientific, hovedsakelig stemme på italiensk. Det virker som for dem, er det deficientii syn lettere å jobbe med det: office, internett og e-post, direktemeldinger.

 3. daniel sa han

  Dette er nyttig programvare og hvis brukeren blir lei lesing (nyheter, tekst tutorial etc.)

 4. Ciprian sa han

  Når du CONTROLLER tutorial OnLive + = + TABLET MINI KONSOLL?

 5. CiprianNår du CONTROLLER tutorial OnLive + = + TABLET MINI KONSOLL?

  Vi vil ha noe enda bedre, overraskelse ...

 6. Servus!
  Takk for at du tenkte i vårt land, men verden må vite at blinde mennesker bruker sine datamaskiner siden Frem vinduer 95.
  Det er minst 3 skjermlesere flott for Windows og JAWS jeg mener, COBRA, og ikke minst SUPERNOVA NVDA.
  for Linux brukes mest ORCA. Akkurat som forteller deg i turorial, ville vanskelig ting være hvis disse skjermlesere og deres stemmer skal subsidieres selv om ikke gratis som faktisk skjer det over hele verden.
  Svært få mennesker vet at blinde kan bruke en datamaskin som gjorde dem som ser; tydeligvis med liten interesse og tålmodighet er faktisk hvordan og hvor de uten synsproblemer.
  kan du overrasket over å vite at den blinde foreningen nettside http://www.anvr.ro eller Association nettside Pontes http://www.pontes.ro og med den blinde er gjort.
  Jeg selv er blind og gjennom nettstedet http://www.tiflo.ro Jeg prøver å gi en hjelpende hånd til de med synsproblemer.

 7. Daniel sa han

  Cristi beklager å fortelle deg, men for blinde også programvare er ubrukelig, det er en lang tid programvare som ikke kan erstattes (minst så si blind) kalt JAWS for Windows og er produsert av Freedom Scientific og koster mye penger og ala subsidierer enkelte stater for å se hva det er mykt, det tar lang tid å lære, men hvor mange vet at han skal gjøre ...

 8. cristian sa han

  Jeg er blind og bruke noe, men ikke NVDA, men kjever. 13 14 kjever og kjever er brukt til PC og er mye bedre enn NVDA. Jeg gjorde og nettsteder og skript med kjever. det er for telefoner og PC-er. Hvis du ønsker å virkelig tutorials for å hjelpe blinde og kan gi deg flere detaljer og hvordan du installerer og noen hurtigtaster som du vet å forklare folk hvor mye bedre jeg ville gjøre det selv. Jeg er glad du tenkt på den blinde seer som mobber du først gjøre dette. igjen lykke til i det du gjør.

 9. mosanton sa han

  Se hva jeg fant ... ser kjent sang?
  "Http://www.youtube.com/watch?v=B76N76229Wo"

 10. mmg1818 sa han

  NVDA prosessor bruker mye.

 11. Prototype sa han

  Hei, Cristi! Jeg vil at du corectez.La opplæringen du sa trebuies begynner å se (blind) .Ingen ønsker å fornærme, men har lite å se ... siden du ikke kan se!

 12. cristian sa han

  Du tar feil. først må du vite blinde og deretter du omtaler fase I er sagt å ligne en anoastra det bare ikke kan fortelle dem at du må røret Internett. så vi sier. og ikke være underlagt de lover deg dette fordi det egentlig ikke spiller noen rolle fordi jeg sa ser i stedet si lytte eller PIPA. og hvis du ikke tror meg du vil ta med noen venner av meg som bare det, eller for å si at vi er vant til oss. Vi ser fingre og dette kalles vi ser oftest ikke så PIPA. svært sjelden hører på en blind famler å si ja. de fleste vil si ja meg se. men denne tingen har ingen betydning hva jeg sa i forrige kommentar.

  • Prototype sa han

   Beklager hvis jeg fornærmet deg.

   PS: Takk for mer klart jeg har ingen anelse om hvordan det er å være blind.

 13. Etter min mening kan datamaskinen brukes mye bedre med et tastatur enn med musen. For eksempel NVDA + pil ned lese linjer uten pauser under NVDA + F12 si hva tid er, sier NVDA + T vindustittel etc. NVDA Nøkkelen er praktisk talt Insert-tasten. Det ble kalt NVDA de som gjør det, de som gjør Jaws kalles en nøkkel Jaws, etc.
  Flere tastaturkommandoer kan bli funnet i Start-meny \ Alle programmer \ NVDA \ Dokumentasjon \ Kommandoer Quick Reference.

 14. ............ sa han

  Det ville vært kult hvis det var en programvare som kan hjelpe en blind via microfonului.Adica microfon.Cineva å gi kommandoer ved å si at Windows Vista kan gi talestyring microfon.Este sant?

 15. Lucian Bădois sa han

  0Bună kveld, jeg er blind og bruker datamaskinen på en stund og jeg gjør det veldig bra i de fleste aktiviteter med ham fra å surfe på internett for å jobbe med de mer komplekse audio spillere, Video omformere, programmer som deler, men alle disse tingene er bare tastaturet fordi det er et program som vi bruker for lang tid, som kalles Jaws for Windows.
  I dag den beste og mest komplekse skjerm og har en rekke kommandoer med tastaturet og kan manøvrere musen og alt av tastaturet, for eksempel navigasjonskontrollen med mus tastatur er gjennom kombinasjonen setter blokken rykke inn alle numeriske + numeriske tastaturet, og klikk er henholdsvis / * på det numeriske tastaturet venstre og høyre.
  Det er mange ting å si om dette programmet i over 15 år hjelper blinde å bruke datamaskiner nesten som en seer.
  Men det er et problem, ikke les alle listene, f.eks Flash-programmer mer komplekse programmer som Gold Wave nyere versjoner, og noe grafikk, men jeg er ikke bra å gi detaljer om type grafikk, noen av de blinde er enda programmerere som gjorde nettsteder og mange typer programmer og skript.
  NVDA er et tilleggsprogram som Window Eye, men ikke så komplisert, men at dette ikke vil ha det som Jaws lese når du flytter musen.
  Det blir satt pris på at selv om du ikke har visst hvordan en blind person som arbeider med datamaskinen, presenteres du en av sine vennlige løsninger.
  Fortsatt suksess.

 16. Lese kommentarene jeg har hørt og også andre spesielle programmer. Dovendyr er bra selv for synshemmede

 17. cristian sa han

  Anka hvis du ikke vet hva du snakker om? dvs. hvor blind folk er late? dvs. vi ikke trenger programmer til vår jobb enklere? bare de som får lov til å se livet og de som ikke ser det? prøve å tenke skikkelig hvis du ikke tankene jeg kan ikke gi deg fra meg som jeg ga med glede. før du sier noe det ville være mye bedre å faktisk tenke. det er mange blinde mennesker som vet mye mer som en seer og som ikke betyr noe? hvilket som helst program eller et program som letter vårt arbeid er velkommen. fordi det er mange programmer som vi ikke håndterer så vi oversette nettstedet og eventuelle NVIDIA kjever. og de som ser det, og så skal vi styre oss selv. hvis vi ønsker noe vi jobber enklere betyr ikke at vi er late.

 18. Cristi Anca ikke si "for lat blind", men "late seere". Hvis alle veltalenhet bruk i høy hastighet når du føler en mistenkt ord, lese ham bokstavene.

 19. STEFAN sa han

  Cristi kan du hjelpe meg ut. Ivona meg VB ikke i rumensk språk og vet ikke hva jeg skal gjøre. Vennligst mer

 20. cristian sa han

  Det bakkene på 14 og 32 64 eller 13 bit som har bare på italiensk stemme. 14 stemme, men også i rumenske Simona er hvis du lar meg-ter eller messenger ID og forklare hvordan du installerer kjevene området du ønsker. hvis du avtale med italiensk gå for perfekt 14 som har rumensk.

 21. Hvor skal jeg sende tekst id her?

 22. cristian sa han

  Jeg kan gi teksten og sende den til å løse.

 23. Jeg sendte kontakt ms videotutoriak.ro og mer

 24. cristian sa han

  Cristi Stefan som du refererer? Hvis du ønsker å vite hvem du snakker selv fortelle oss en måte å forstå hvem du mener. Shefu hvis du henviser til dette området, forteller ham en eller annen måte, og jeg skjønner at han er alt krystall.

 25. AlexCristi Anca ikke si "for dovendyr blind", men "late seere". Hvis du fortsatt bruke din veltalenhet i høy hastighet når du føler en mistenkt ord, lese ham bokstavene.

  Takk, Alex.

 26. STEFAN sa han

  Mr CRISTIAN CISMARU
  Han er også leder av videotutorial.ro?
  Jeg spør meg selv at jeg ikke vet
  tusen takk

 27. Adrian Tamasan sa han

  Cristi Hei, og velkommen til alle andre.
  Jeg er blind, og jeg bli den oppfatning at blinde mennesker har kommentert ovenfor med din egen mening.
  Jaws for Windows fra FreedomScientific.com er faktisk den mest brukte skjermleser i Romania og starter med versjonen inneholder en stemme i rumensk Simona fra Realspeak. Selv om mesteparten av brukerne har piratkopiert versjoner av Jaws, totusieu mener at NVDA er nesten like bra som Jaws, og hvis vi regner det er gratis, så jeg tror den veier mer. Og kanskje en gratis e tryggere enn en på penger og Cracu.
  Til slutt, gå over det er to unøyaktigheter som du gjorde i artikkelen, eller til og med tre.
  One, det faktum at NVDA er bare på engelsk, som ikke er sant.
  NVDA kan grensesnitt i rumensk og eSpeak kan snakke veldig godt i rumensk, enda mer korrekt enn Ivona Carmen, selv om det høres ut som. Det er forventet, for de er to helt forskjellige typer TTS som konstruksjon.
  Men sammenlignet med Ivona eSpeak er det mye slankere og mer ansvarlig.
  Den andre unøyaktighet er knyttet til det faktum at blinde ikke er veldig erfaren med datamaskinen.
  Vel, det er falsk. Det er mange blind på et avansert nivå av databruk er en kjekk rekke programmerere og webutviklere selv som sagt ovenfor og Golddy.
  Jeg har selv opprettet en rekke nettsteder, og for blinde har en dedikert http://www.nevazator.info nettsted som skapte alt på wordpress, og hvor vi snakker om alt relatert til teknologi for blinde eller emner av interesse for dem.
  Før du forlater Romania, jeg var den første romerske blind mann som hadde mot til å åpne en virksomhet på Internett, og her jeg henviser til http://www.electroniceonline.ro som var en elektronikkbutikk på nettet som opererte mellom 2007 og 2010.
  Jeg lukket da jeg emigrerte.
  At jeg blind meg selv fullstendig styrt område og hartzogaraie ble holdt av min kone som ikke har noen problemer med synet.
  Så jeg tror jeg har nok argumenter til dette andre punktet.
  Tredje unøyaktighet programmer knyttet til oppgjør av forsikringsselskapet. Så noe som ikke er gjort i Romania, og selv om det er noen uttalelser om dette spørsmålet i lovverket dedikert til mennesker med nedsatt funksjonsevne, praktisk talt har jeg ikke hørt en eneste tilfelle av blinde mennesker i Romania som jeg har avgjort noe programvare slag.
  Så hold deg til piratkopiert programvare, eller gratis som N-VDA.
  Så, som svar på en kommentar ovenfor jeg kan si at forsøket er ikke sant at NVDA prosessorbelastning mer enn Jaws.
  Det prøver og data ved behov og sette en rapport om det.
  Sannheten er at NVDA er mye mindre ressurskrevende enn Jaws, spesielt hvis det fungerer med eSpeak.
  Grunnen til at mange blinde mennesker i Romania bruker Jaws er fordi de er mer kjent med ham og lært av hverandre hvordan de skal bruke det, så NVDA er en myk relativt ny, og bare i løpet av de siste to årene hadde bedret seg så den betydelige at det kan konkurrere med peer Jaws.
  Og tro meg, bare gjøre det nå.
  Så, i form av bruk, har NVDA alt en hjemmebruker datamaskin, og mer.
  Så dette er strengt om preferanser og vane, når vi snakker om sammenligningen mellom de to programvare.
  Apropos av de ovennevnte bemerkning, forbereder jeg meg for å skrive en serie artikler om NVDA i nevazator.info om planer om å vise den romerske blind som NVDA er en likeverdig konkurrent Jaws, det eneste som ville være enda prisen.

 28. Adrian er helt riktig. Jeg vet veldig godt denne mannen og alt som kan sies er sikker på å bevise. Han er en mann som vet mye kunst programmering og selv jeg og mange andre blinde mennesker vet om Internett, og vi var ikke engang vanskelig sted å få tilgang til Internett. Faktisk NVDA er et program som jeg tror er mye enklere å installere og enkel å bruke akkurat som Costco og faktisk alle kjever nettstedet er best brukt av mennesker. Cracu for ham fordi vi finner på nettet, og vi trenger ikke å kjøpe den. men det er mange som ikke vet om kjevene som er et veldig bra program for Windows. Fordelen med NVDA er som den gamle bare hadde det på en pinne, og trenger ikke å installere det du kan bruke den direkte på pinne i en hvilken som helst datamaskin. Men hvorfor er vi her, og det er andre som kan bidra til å spre disse programmene vet at alle blinde mennesker bruker skjermen readerele en av dem vi blir enklere surfing. Jeg er glad vi er flere folk her blind, og jeg tenkte at den eneste. Ved å abonnere på comenturi meg, men jeg har lært at vi er nok til å støtte noe som vi vet. Takk uansett, og Cristian Cismaru som er velvillig og ønsker å hjelpe blinde samfunnet spre disse programmene er nyttige for de som bare ser fingrene.

 29. Hei alle sammen!

  Kanskje ikke helt det rette stedet å be om hjelp, men jeg ble sittende fast og jeg trengte et presserende veiledning.
  (Said "haster" fordi det bare til i kveld jeg har tilgang til datamaskiner - forlater landet -)
  En venn spurte meg blind å installere JAWS + Simona ii.
  Installasjonen gikk greit, men jeg vet ikke hvordan du velger innstillinger i JAWS Simona.

  Tekniske detaljer:
  Operativsystem - Windows 7 32bit
  JAWS - 14.0.1037
  Simona - Vocalizer-1.0.139.101-hvis-Simona-Premium-High-enu

  Takk på forhånd!

  • Til slutt klarte jeg

   PS Hvis noen trenger 14 JAWS (32 / 64biti) eller Simona sende en melding på facebook.
   (Søk name => Pinduur)

 30. blomst Cosmin sa han

  Desember super denne kombinasjonen, jeg bruker Ivona bare "lese", jeg som svekket, bruker briller hele tiden.
  Nå kan du bruke din PC uten store hodepine med disse programvare.
  Takk så mye for denne opplæringen

 31. Catavarga sa han

  Bravo, er du ASI IT

 32. Dami og Ivona meg hvis u ha det dascarcata

 33. Min e-post Remus [Email protected] venter ?????

 34. Hei,
  Slike programmer finnes for Linux?

 35. Andreea sa han

  Hei mars interessert i en app gratis for en blind person å lese hans agenda for android interessert kan ringe mars tachscrim du hjelpe meg?
  Ms

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.