Panasonic HDC-SD20 videokamera jeg jobbet før pensjon - Backstage

Panasonic HDC-SD20 videokamera jeg jobbet før pensjon - Backstage
5 (3) 100%

Hei venner, i dag vil jeg presentere videokamera som jeg har jobbet så langt, er det Panasonic HDC-SD20, et videokamera klassisk i dag, men på det tidspunktet han ble løslatt ble han plassert et sted i mellomtoner videokameraer god, full HD-kameraer var en sjeldenhet, nå er en standard selv på kameraer 200 lei.
Mange har spurt oss hvorfor vi filmet, nå ser stua med "I" filmet før, du kan sammenligne og skyteepisoder som har blitt gjort i det siste med denne filmen.
Selv nå Panasonic HDC-SD20 kan ta opp ganske bra i godt lys, når jeg sier godt lys mener jeg utenfor dagen og innendørs med sterkt lys i et rom med flere pærer normale gjør en meget god jobb, fargene blir utvasket og bakgrunnsstøy (bildet) blir uutholdelig.
På audio sitte ganske godt, kan ta opp 5.1 og stereomodus Zoom Mic (lyd "som" optisk zoom), dessverre kameraet ikke har en kontakt for tilkobling mikrofoner beste, og du må holde deg til det du tilbud eller bruke en ekstern lydopptaker etter at du synkronisere lyd med video-opptak bruk programvare for videoredigering (kaste bort tid).
En funksjon som jeg fant det super interessant, selv om jeg ikke bruker det for mye, er PreRec, det danner en buffer i noen sekunder når du trykker på knappen PreRec kameraet tar flere sekunder på forhånd, og vi forventer noe må trykke på REC-knappen, fortalte jeg mer fullstendig i "tutorial".
Dette rommet er ganske gammel, har noen 2-3 år Jeg anbefaler ikke å kjøpe dette kameraet med mindre du kan finne super billig, er sterkere alternativ i markedet, har teknologien kommet mye i 2-3 år, spesielt i behandlingen og kodeker.
Fra nå av vil jeg bare skyte med speilreflekskameraer, de har en mye bedre bildekvalitet og kodeken som brukes på Nikon jeg elsker det (H264, B-Frames), selv om YouTube fordøye raskere. AVCHD (MTS) tok meg alltid til å klatre en YouTube-video kodek som bruker Nikon D5100 ting går som smurt.
Jeg anbefaler ikke for video DSLRs med familien, bedre ta med et videokamera, DSLR-er irriterende i noen tilfeller har ikke autofokus, ingen stabilisering for jevn video, batteriet tar ikke altfor mye, begrenser 20- 30 minutter for en fil og andre som jeg ikke lenger husker nå. Jeg foretrekker fortsatt DSLR for filming fordi jeg trenger for bildekvalitet fullformat sensorer eller APC-C har, oppløsning og mer suveren mål. Jeg bør nevne at jeg bare filme en tripod og sjelden trenger å gjenopprette fokus.
Om DSLR jeg har brukt som skyte vil diskutere dette i en fremtidig opplæringen.
Dette er ikke en tutorial, ikke engang en vurdering, er en presentasjon av utstyr som jeg har jobbet med.
Vennligst nøye analysere videokvalitet og skrive oss dine synspunkter på kommentarfeltet.
Skutt med Nikon objektiv D5100 18-55mm @ 35mm, ekstern mikrofon, dagslys

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Advarsel!
  Jeg sier igjen, dette er ikke en tutorial eller en vurdering av produktet er bare en oversikt over Camara videoen vi filmet noen tutorials, som var nødvendig i skytingen.
  Jeg anbefaler ikke dette kameraet til noen, ikke så dårlig, men fordi de er bedre alternativer på markedet, ikke søkt som teknologien er fremme raskt og rommet som jeg har presentert den i opplæringen kan betraktes som utdatert, spesielt på komprimering brukes der den første generasjonen AVCHD med en maksimal bitrate på 17 Mbps, i stedet for 1080 60 eller 24p.
  Ingen DSLR er ikke en god løsning for hjem video fordi fokus er i stor grad manuell, stabilisering i objektivet fungerer ikke bra på video, begrensning 20-30 minutter per klipp, blodfattig batteri for video, etc.
  Vesker til DSLR video er flott, men bare under visse forhold, for meg er perfekt.

 2. Det hjelper meg og meg med informasjon please! Jeg har en gammel hovedkort M2V og ønsker å sette normal ram ... jeg har hatt, og jeg satt 512 mb 1gb.mai kan legge at for å kjenne om å kjøpe eller ikke. Ms!

 3. Hvis dette bør hvis du bare 1.5 eller hvor mange du har, være forsiktig med å være så hyppig, hvis det er hva jeg har funnet deg DDR RAM .. 2 fra 800 / 667 / 533, 8 se selv at skrive gb maksimal plate .. hvis jeg gjenta det jeg har på nettet. http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/#specifications vente på svar hvis de ovennevnte.

 4. anonym sa han

  nyku: Ram ... Jeg norm

  nyku:
  Det hjelper meg og meg med informasjon please! Jeg har en gammel hovedkort M2V og ønsker å sette normal ram ... jeg har hatt, og jeg satt 512 mb 1gb.mai kan legge at for å kjenne om å kjøpe eller ikke. Ms!

  Ja, du kan legge til maksimalt opp til 8GB Ram, DDR2 med 800 Mhz frekvens Maxim.; Hvis du vil ha noen linker der du kan kjøpe minne, kan du få tilgang til nettstedene nedenfor:
  http://www.pcgarage.ro/memorii/filtre/general-tip-ddr2/general-frecventa-800/
  http://www.emag.ro/memorii/filter/tip-memorie-v136,ddr2-ig1095/frecventa-mhz–v2759,800-ig1555/last/f1f7

 5. hei .... Jeg CX130 Sony videokamera på en stund og er veldig fornøyd med det
  Hva synes du om denne modellen? .... takk

 6. Utmerket opplæringen.

 7. george sa han

  ikke pensjon av som hva pensjon er ikke nok selv for dem å lade acumulatoru

 8. Om rom Hva gjør jeg tenker på JVC GZ .Jeg er en Mg 135 og er ganske en mening buna.Vreau
  om det er bra eller nu.Va takk.

 9. Galaxy:
  hei .... Jeg CX130 Sony videokamera på en stund og er veldig fornøyd med henne Hva synes du om denne modellen? .... takk

  Valy:
  Om rom Hva gjør jeg tenker på JVC GZ .Jeg er en Mg 135 og er ganske en mening buna.Vreau
  om det er bra eller nu.Va takk.

  Hver må velge ett eller kameraet, ikke noe jeg fortelle deg å kjøpe Panasonic HC-V700 eller HC-X900, alt du ønsker å kjøpe.
  Hvis du mener at disse videokameraene er godt at det er ok, hvis ikke, bør slutte å se informasjon om dem.
  Jeg har ingen måte å vite hvordan man skal oppføre seg hvert kamera, er det umulig å teste dem alle, generelt det er godt å gå på produkter som har vist kvaliteter. Dessverre er vi fortsatt velge i henhold til budsjettet, og det bringer oss bare svakt produkt i hjemmet.

 10. Cristi, Sami du kan gjøre en tutorial hvordan du legger sal subistrarea en film, og du kan lagre film med subistrarea gjorde sal kan laste opp f.eks blogg, hjemmeside

 11. Hei Cristi Jeg har nylig tatt en Handycam SONY-PJ200 filming super ok, men når sekken filming Computer høre en raslende forferdelig bakgrunn det være noen innstilling eller få kortet jeg tror ikke klassen små til ex jeg bruker ADATA Class 6 av 4GB

 12. Jeg lurer på at kanskje noe vil treffe deg, uavhengig av bakgrunn susing kamera problem
  takk

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.