PC stemmegjenkjenning aksent med Dictanote

PC stemmegjenkjenning aksent med Dictanote
5 (1) 100%

Talegjenkjenning er trolig den mest spennende skrivemetode i datamaskinen. I de senere årene har vi gjort store fremskritt på dette området. Algoritmer som brukes i stemmegjenkjenning har forbedret seg til det nivået der maskinen gjenkjenner den første uten å lykkes (nesten) dikterer det rumenske språket i normal hastighet.
Borte er de dager da diktatorene ett ord om gangen; I dag diktatorer datamaskinen som om vi var i en samtale med ham.

PC stemmegjenkjenning aksent med Dictanote

Etter en tid presenterte jeg andre løsninger som stemmegjenkjenning Google Keep for Android eller diktat. Nå Dictanote vi som tillater oss å redigere og diktat test.
En annen fordel med applikasjoner / tjenester for stemmegjenkjenning er støtte for andre språk. For eksempel ønsker vi å skrive med noen på engelsk og vi ikke gjøre det bra med å skrive korrekt, men vi snakker i dette språket relativt godt; Ved hjelp av talegjenkjenning hastighet og nøyaktighet for å vinne ord angitt. Samme for fransk, tysk, spansk, italiensk, etc.
Uansett hvilket program eller tjeneste bruk, anbefales det å bruke en kvalitet mikrofonOg rommet til å være stille.
Diktat uredigert utvalg:
Hei venner mitt navn er Cristi nå bruke programmet diktere notater by'll dra på ferie i Afrika for å spille med isbjørn og kenguruer strikkhopping er en sport veldig interessant selv om jeg aldri praktisert for det, ikke engang meg beklager
Side service med stemmegjenkjenning:
dictanote.coVideo Tutorial - PC stemmegjenkjenning aksent med Dictanote


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Nancy L. sa han

  Tusen takk, veldig mye "tippe denne"; Jeg trengte en slik søknad

 2. unnskyldning før det er offtopic. men jeg vil vite er hva som er forskjellen i cleromizor og atomizer? Jeg fant ikke noe her i andre tutorials blitt gjort om elektroniske sigaretter og alle andre partier. og hvis du gjør en tutorial forskjeller. Cristi ms

  • Clearomizorul er en semi Servis tank cartomizers gjennomsiktig og har vanligvis en motstand som kan erstattes når slitt.
   Cartomizorul er en forstøver med et absorberende materiale som lagrer væsken. Etter tett forkaste helt. (Old school tech)
   Forstøveren er en generell definisjon, som vanligvis inkluderer alle typer av fordampere. En slags "joggesko" i stedet for "sko".

   • ms mye. Jeg har kjøpt en elektronisk sigarett virksomhet tota koste meg 160 lei av all væske fra Vipers som var 30 29 ml lei. nemlig batteriet har blitt svært ettertraktet 1100 68 27 Lei Lei cleromizor av cartomizers og en bok cartomizers 9 lei. Jeg finner mest kost ok så ikke kast intretinrea men i utgangspunktet det er cartomizoru sverger ved 7 9 fra 1.8 omi lei e cartomizers. resten kan du bruke det lenge og hardt. Jeg forsto at batteriet er 1 2 deg i år, avhenger av hvordan det brukes og tarm cartomizoru her kan du stole på 10 en måned eller så avhenger hvor vapeaza hver. beklager igjen for offtopic. og ja jeg forstår fra det jeg har bedt om at så godt som cleromizorul atomizer og cleromizorul noe nyere. ms igjen for råd

 3. Cosmin Petre sa han

  Cristi Hei, jeg har en rugaminte, kan du fortelle meg hvordan jeg får drivere for den sammensatte PC?

  • Adrian Gudus sa han

   Finn ut hva hovedkort du hva skjermkort og gå til produsentens hjemmeside hovedkort, skjermkort og finne de laster ned drivere. Du vet hva komponentene i PC søker vår tutorial "Speccy, programvare som forteller oss alt om vår datamaskin" som du finner ved å bruke søkeboksen øverst til høyre

 4. Hei. Cosmin Petre, finner du drivere på CD CPC hovedkort. Hvis du ikke har det, og deretter skrive navnet på hovedkortet på google og gå til produsentens hjemmeside, og det velger du operativsystemet som du installerer og laste ned alle drivere LAN, lyd, video etc. Hvis du har et eget skjermkort skjermkort og ikke hovedkortet, en start over og skrive navnet ditt og deretter søke på skjermkortet. Hvis du ikke vet hvordan jeg skal si hovedkort, grunnleggende eller video, er programmer som Everest eller SIW som er tatt. Rock på.

 5. Filelist laste ned Driver løsning hvis du starter den med daemon verktøy og så installere drivere automatisk

 6. Hei Cristi. Vennligst svar meg hvis jeg allerede har et lydopptak av opptakeren kan bruke ovennevnte søknad, uten kombinasjon Høyttaler?

 7. velkommen sa han

  hei. du kan gjøre en videotutorial om mat overvåkingskameraer gjennom samme UTP kabel? Jeg sitter hjemme og det er vanskelig trekke ledninger 2 + gjeldende data. og så videre 70 meters avstand hørte jeg spenning og strømstyrke er tapt og ikke vet hvilken kilde du bruker. verdt lagring på minnekort?

 8. Takk for opplæringen. Det er interessant. Jeg gjorde dictanote konto og micforon ok, men når det går det går. Dvs. kun 2 skrev ord og lyder jeg kontrollpanelet viser volumet for innspilling mikrofon som fungerer.

 9. Haralambos vlad sa han

  Cristi ser mer enn 3 år jeg kjøpte meg unPC etter konfigurasjonen 2 år siden
  Jeg 60 år og ikke vet engelsk om du kan hjelpe (begrenset tid) kan faoooooo vil ikke bry deg med et spørsmål enn en uke (eller mindre) har mye å avklare for meg på internett og skal være i ro
  Takk Haralambos [Email protected]

 10. Michael Ricman sa han

  All respekt for ditt arbeid og forfølge colaboratorilor.Vă tutorials fra starten, og jeg kan si at hvis du vet hva de vet om datamaskiner, som du skylder.
  Hilsen, Michael R. din

 11. anti Microcost sa han

  Jeg tenkte "re annerledes, men mam juks! Jeg ser at hver dag tutorials gjøre omtrent Microcost, pacat.Linux, Android har blitt glemt på bekostning av pinnen så billig PROPAGANDA begge, og ikke noe mer !!!

 12. Du er min helt
  TAKK
  VI ELSKER DEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.