Wi-Fi-nettverk kan brytes med denne USB-adapteren og Kali

Wi-Fi-nettverk kan brytes!

Det er vel kjent som Wi-Fi-nettverk kan brytes. Noen enklere, noen hardere, men til slutt alt kan brytes hvis vi har ingen tidsbegrensning.
En angriper med mye tid og litt kunnskap, kan trenge gjennom Wi-Fi-nettverk, og kan stjele data eller verre, kan det spionere uten hans viten. Som jeg viste deg i tutorial stjele passord i Wireshark.

Hvor trygt er mitt nettverk?

Jeg viste etter en tid hvordan å knekke en Wi-Fi WPS banenDer jeg rådet til å deaktivere WPS. Imidlertid kan Wi-Fi-nettverk bli brutt i flere retninger, og det er derfor jeg ønsker å starte en ny serie med tutorials nettverkssikkerhet.
Vi får se hva angrepsmåtene er brukt og hvordan vi kan beskytte dem; Fordi bare hvis du forstår fenomenet kan for å holde seg unna trøbbel.

Den mest verdsatt hackăreală Wi-Fi-adapter.

TP-Link TL-WN722N Det er en trådløs adapter 2.4 GHz-båndet, som er i stand til å operere i monitormodus for å overvåke TOT trådløs trafikk i luften uten ruteren er koblet til.

Hvorfor er så bra TL-WN722N?

Vår adapter er i stand til og injeksjon. Dette er ganske viktig når du ønsker å koble alle fra en ruter til WPA håndtrykk fange dem. Dette håndtrykket skal senere brukes til å finne Wi-Fi-passordet.

Hvor mye?

En annen fordel med denne adapteren pris og tilgjengelighet. I motsetning til andre adaptere med lignende evner, TL-WN722N Det er ekstremt billig.
-
Pris TP-Link TL-WN722N
-

Opplæring - Wi-Fi-nettverk kan brytes med denne USB- og Kali-adapteren

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristian sa han

  Salut! Man kan bruke denne adapteren med en smarttelefon eller USB microUSB type C?

 2. Jeg har denne adapteren er enhver 5 ani.acum sett gjennom en skuff :) bruk Reaver startet i wifiway, deretter backtrack, xiaopan bein. passord bryte dem med gode naboer som hadde WPS aktivert frenezie.cei var den enkleste å knekke WPA håndtrykk pt.capturi parolele.aveam ordbøker. Jeg har sett med stor glede tutorial

 3. hvorfor du stjal adapter ?? :))

 4. Jeg forstår at kontrollene er de samme som var i terminal og Backtrack?

 5. Resten er svært interessante og lærerike tutorials din, jeg lærte mye av deg siden 2009 da jeg oppdaget, til alle kontinenter så, gratulerer og lykke til videre!

 6. Kaly adapter og vet hva som kan :)) oppmerksom på hva du gjør i Kaly. og de som har eller vil sette Kaly du kan forvente og problemer fordi de har liten gjeldsbyrde i systemet baren på Kaly.

 7. ,, ,, Jeg jobbet på ganske blacktrack med Reaver og denne adapteren bryte passord, men ikke alle. Vil følge på vei !!

 8. Hva tror du wifislax?

 9. WPS ajuat ikke aktivt nyere modeller av rutere.
  Du kan bruke ordbøker eller opprette dictionare.subiectul er veldig tett og kan snakke uendelige !!
  Jeg ønsker deg suksess vostare tutorials, sende hardt arbeid og fortjener vår respekt!

 10. Tror du ikke det ville være mer ærlig for alle å betale for å ha Internett og ikke å stjele, som du oppfordrer.
  Selv din videeourile så med glede.

  • Poenget er ikke at vi ikke har noen forbindelse til Internett, eller du ønsker å stjele naboens nett. Det er godt å vite hva vi arbeider med, slik at vi kan unngå de trusler.
   Du vil se hvor enkelt det hele kan passere noe trådløst nettverk, og hvordan du kan bli spionert på uten at du er klar over.
   Vi vil lære å beskytte mot trusler og hvordan å gjøre det trådløse nettverket ugjennomtrengelig.

   • Kostnader sa han

    Og du skynder deg med uttalelser. Enten passerer du et hvilket som helst nettverk, eller så kan du lage et ugjennomtrengelig nettverk. Som om det er ugjennomtrengelig, kan du ikke lenger passere gjennom det, det vil si noe nettverk.
    Jeg er nysgjerrig på å se hvor langt veiledningene går ... Jeg håper du ikke holder deg til noe trivielt ...

   • Achim Moga sa han

    Bravo Cristian dette er målet at vi kan vi sikre nettverket ble ikke spionere på andre gratulasjoner for alt du gjør er jeg flere BATRIN (65 år) hadde jeg Studi området, men bidro i arbeid når vi jobber, er pensjonert, men jeg lærte mye av deg ønsker deg god jul og så mange tutorials ,, er den beste på internt i tutoriarelor på PC. Jeg kan ikke respektere noen Achim ,, contazice

  • onnest Cristi ønsker å vise hvordan sårbare nettverk, og viser oss hvor lett vi får og hva vi lære å bedre sikre får ikke tilgang til noen. men hvis mannen er ansvarlig for, og bryr seg ikke det er det. Rikdom er ikke en sikker ruter.

 11. Bravo!
  Jeg kan ikke vente med å se de andre tutorials !!!

  • Kostnader sa han

   Hvis du ønsker å lære å bryte noe nettverk, kaller redde deg.
   Les ... nøklene mine:
   1. Endre fabrikkinnstillingene - IP-adresse, brukerkonto og passord
   2. MAC-adressefiltrering
   3. Deaktivering via trådløs konfigurasjon (kun én kabel koblet LAN-portene IDN)
   4. WPS-ruter med funksjonshemmede eller beskyttende mekanisme WPS
   5. Fest med WPA2, ikke med WEP
   6. (Og veldig viktig for alle typer innlogging) Passord personlig (som har en logisk bare for deg) består av en blanding av store bokstaver, små bokstaver, tall og spesialtegn

 12. Ice Alinutza sa han

  PC Garage er 35 lei (betalingskort) gratis frakt! Billigere som Emag!

 13. Hei,
  Mens en tutorial
  “Ugyldig imei reparasjon imei null Ukjent Baseband noe brikkesett”
  Takk.

 14. LucianGL sa han

  Han så noen på PC / laptop enten Windows eller Mac OSX fra:
  TimeScapes 4k CineForm (GB har 307 film og er i avi forlengelse)?
  Jeg er nysgjerrig på hva spiller og hvordan det gikk.

 15. Cristii vente tutorials om wi-fi / kali .Tine ditt ord og bruke noen tutorials bilder når du har tid.

 16. Mer enn jeg liker å teste meg selv i WiFi sikkerhet, men et håndtrykk WPA kryptering er lett å gjøre, den vanskeligste delen er å finne passordet ordbok, med mindre du liksom endret nå. Jeg vet at det var en metode hvis WPS-aktivert ruter var å angripe Reaver. Jeg er nysgjerrig på om det dukket opp nyere metoder. Bafta

 17. Når tror du vi vil ha en ny videotutorial sånn det?

 18. Deaconu Iliuţă sa han

  Hei Cristi, anbefale meg en god antenne med å erstatte det som har eksistert i TL-WN722N.
  Takk på forhånd!

 19. Giura Florin sa han

  Hei Cristi.Acest wirless adapter fungerer på Windows 10?

 20. Adrian Gudus sa han

  Jeg kan fortelle deg at det fungerer på Windows 10

 21. Adrian Gudus sa han

  Jeg kan fortelle deg at det fungerer på Windows 10.

 22. Julian Artene sa han

  Howdy! Jeg har en beskjed til noen fra personalet. Det Lenovo laptop G50-70 med S / N YB10232 kom med Windows 8.1 forhåndsinstallert, jeg iincercat å lage en pinne oppstartbar med Kali, Backtrack og Beini og bare oppstart er Beini men ser ingen WiFi-adapter. Kan du hjelpe meg med noen råd hvordan å gjøre det arbeidet eller Retur Kali. Takk!

 23. p linux bare kommer til å finne wifi passord på Windows rett?

 24. David sa han

  miam adapter jeg kjøpte akkurat det samme, bare en annen serie, men ser det samme, og alle TP-LINK, men kali millioner ikke gjenkjenne stedet, hva kan jeg gjøre for å kjenne det, jeg prøvde alt mulig ii

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis det ser det samme, betyr ikke at det er det samme. Uansett hvordan det ser ut på utsiden. Hva er inni er viktigere.
   Hvis det ser det samme, betyr det ikke at oppfører seg på samme måte, eller det

 25. David sa han

  Adi, møter jeg noen?

 26. Linux-utviklere har uttalt "" "TESTING wifi" "" "ikke" "HACKING" "" "
  Chibritului__cu teorien kan antenne brann å lage mat, men med samme kamp kan du gi og brann
  For å vekke opp noen diskusjon butikk, når nesten alle hytter i Romania Internett
  Hvis det er fare, må du være sikker på at de har problemer. Android-programvare for "trådløs testing" har allerede begynt å dukke opp. I Sverige brukte jeg torrenter og gaboriene kom til døren.
  ****** adrian eller krystaller _cum du har installert vbox ???? ___ Kali kan ikke installere versjon guestadditions verken levende eller disk____este montere et alvorlig problem på linux___ smaks tillegg eller pakke fluxion___sa bli elsket

 27. Skikkelig! Kan du hjelpe meg med litt informasjon? : ”Prøver pin 12345670
  ADVARSEL: Kunne ikke knytte seg til ———– (ESSID: D-Link DSL-2740B)
  ADVARSEL: mottakere timeout skjedde
  Sender EAPOL START-forespørsel ”… .. en løsning (råd). I 3 dager… .. alt. Takk!

 28. Fortell meg il Cristian Cismaru som alternativ adapter TP-LINK TL-wn722n jeg har brukt mange varianter som er utpekt v.1, v.2, v.3.Acestea har annen betydning Atheros chipset Realtek og for v.3 vi ikke har funnet date.S ville virke, i kommentarer på nettet, anbefales variant v.1 Atheros chip.

 29. Hvordan bruker jeg kali-linux 2020.2?

 30. Hvor kan jeg kopiere flyt? Hvordan bruker jeg kali linux 2020.2.?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.