Sandisk Extreme USB 3.0, hold deg raskt og rimelig

Vi vet at leger er Sandisk Minnekort, SSD og USB-stasjoner; Jeg valgte å kjøpe en pinne ytelse fra dem, pinne som jeg bruker operativsystemene leve, spesielt Remix OS, som vil introdusere deg i løpet av få dager.
Men det jeg kjøpte en annen pinne, jeg hadde en haug, pluss harddisker og eksterne SSD? Du skjønner, disse operativsystemene bor, er ganske Fito når det gjelder å starte opp; spesielt Remix OS, som er basert på Android, kjent som ultra rask lagring er tørst.
Jeg var litt nervøs om resultatene SanDisk Extreme USB-pinne 3.0 er ikke fordi jeg ikke ville stole på SanDisk, men fordi remix dette er den mest lekker operativsystemet. Heldigvis Extreme er bekreftet, selv med svært gode resultater. Fly Remix OS menyer. Men om det i noen dager.

Sandisk Extreme USB 3.0, hold deg raskt og rimelig

Spesifikasjoner Sandisk Extreme USB3.0 64GB
Lesehastighet (sekvensiell) offisielt - 245 MB / s
Lesehastighet (sekvensiell) testet - 256 MB / s

Skrivehastighet (sekvensiell) offisielt - 190 MB / s
Skrivehastighet (sekvensiell) testet - 196 MB / s

Advarsel!
Hvis du gjør de samme testene, sørg for å kopiere og skrive ved hjelp av en SSD. Harddisker er ikke rask nok for denne pinnen.
Alternativt, hvis du ikke gjør det SSD, Du kan gjøre en RAM-disk.

Bonus kryptering!
SanDisk Extreme USB 3.0 etter modell, gir oss en veldig interessant og kryptering / passord til visse filer. Du bør ikke kryptere hele stasjonen, men bare visse filer "hemmelig".

Til sammen er Sandisk Extreme USB den mest kostnads ​​3.0 rask USB stick nå tilgjengelig på markedet. Jada, det er pinner og raskere, men dyrere, og ikke engang mye raskere. Raskere er stokk monster som jeg gjorde for en tid siden, en M2 SSD og en spesiell stativOg det vil ikke koste for mye.

I løpet av noen dager vil jeg publisere opplæringen Remix OS, der mer enn jeg jobbet for å gjøre det brukbart for deg.
Pris Sandisk Extreme USB 3.0 64GB (Amazon UK levering i Romania)
Pris Sandisk Extreme USB 3.0 "32GB" (Shop Emag)
Pris Sandisk Extreme USB 3.0 64GB (Oppbevares PC Garage) (bilag =I1I7YG41)
Video Review - SanDisk Extreme USB 3.0, hold deg raskt og rimelig


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg har tenkt å ta min pinne rask høy kapasitet. selv for å få det. Jeg ønsker å sette multiboot med XP, 7, 10 (32x, 64x) .... Jeg ønsker å bag noen 5, 6 operativsystemer. xboot problemet er ikke valgt dem alle. 4 fra 2 viser meg støvelen på pinne, så ... hva godt program for å bruke jeg kunne lage en multiboot pinne?

 2. Hei jeg har et problem med usb ikke godkjent Windows-feil 10 hvordan du kan bli kvitt dette problemet. takk

 3. Hei Cristi,

  Kan du gi meg noen råd til meg? Hvorfor valgte du en Kingston SSD V300, 60 GB (SATA jeg bare 2) og stick (jeg har bare USB 2.0)? Takk på forhånd.

  • SSD er bedre å kjøpe den på SATA3 og hold deg til å ta ham på USB 3.0 fordi i morgen vil du sannsynligvis ha et annet system eller laptop mer i stand.
   Prisforskjellen mellom SATA og 2 3, er nesten ikke-eksisterende, samt USB2 / USB3.
   Du vil ikke ha kompatibilitetsproblemer, sata3 gå på sata2, samt usb3 på 2.

 4. Grigor Danut sa han

  Meget god tutorial jeg var veldig interessert i å finne ut hvilken er den beste merkevare innen informasjonslagringsprodukter. Jeg visste ikke mye om ytelse SANDISK men pinne opplæringen er presentert i rett veldig bra i forhold til andre merker.
  Multu for opplæringen.

 5. hei, Mr. Cristi Jeg har en stor rugaminte hvis jeg kan anbefale et skjermkort maks lei rundt 1000 1100. Jeg har et system som dette: - AMD FX 6300- ghz 3,76, 8 GB RAM, MSI og Corsair vs650 kilde. Foreløpig har jeg GTX skjermkort du 650 øke. Takk på forhånd

 6. Cristi hva er poenget i å kjøpe en stik løpet 100 lei da jeg tok en av de 8 8 DataTravel gb GB lei 27 3 og 35 alle USB-tallet 16 50 32 gbsi av gb. og stiku jeg jeg vil raskt kjøre linux levende. og ikke bare har en live klinux. ikke si at du ikke vet hva som er et selskap som dette gjør ikke noe så lenge stikuri billigere og har god overføringshastighet og transferu er 80 100 mb og Os remix suger. Jeg har Linux på den forbli

 7. Catalin sa han

  Salut! Jeg ble overrasket over kvaliteten og pris klistremerker, men du har akkurat å remikse bein, tror jeg ikke det fortjener, i dag klarte jeg å sette remix bein i dual boot med Windows 7 på en ssd og flytter ekstraordinære lenger mer arbeid fra ham minst vi ikke gjorde meg gå skype, facebook raskende gikk til apelezi.In hvilerom og lyden beveger seg godt i nettverket og på nettet, jeg vet ennå ikke godt eller i det minste ikke jeg fant et bilde som jeg ser minst 4gb væren 6 foreløpig er bare tilgjengelige 2gb minne.

 8. Hei Cristi, jeg vet ikke riktig sted, men jeg ønsker å spørre deg om noe. Jeg har en Allview P6 Life. På nettstedet sier de som kan gjøre dem oppdatere til Lollipop 5.1. Jeg gjorde oppdateringen, akkurat som det Allview Scire områder, alt vel og bra bare å starte opp, ser jeg et dobbelt bilde. Jeg kan gå på det, men ser dobbelt. Kan du fortelle meg hvordan å formidle i 4.4.2 versjon, jeg søkte men visste ikke nøyaktig hvilken metode som fungerer og hva som ikke virker.
  Takk på forhånd

  • Sergiu sa han

   Jeg har en lenovo A2010 til og returnert av noen 2 ganger til fabrikkinnstillinger ...
   Jeg har muligheten innstillinger:
   lage backup
   med:
   Fabrikkinnstillinger (sletter alle data fra telefonen)

  • Sergiu sa han

   Jeg postet nedenfor ...

 9. Mr. Mitica sa han

  Jeg vil gjerne bestille det selv, dette EXTREME SANDISK USB FLASH DRIVE 3.0 64 ,,, GB ,,, som sier i vurderinger at det beveger seg raskt og er tilgjengelig for alle, å laste på den mp3-mp4 musikk, bilder , jocurii, filmer, hva som helst, og laste ned SONY ,,, STIK repede.Am 1, de32 GB w ,,, men det lades, ansikt, hvorfor de sier dette stik.Pe Amazon.com er billigere? jeg fant på VEXIO, pris og frakt gebyr 180,51 Lei fan kurer eller post romana.Va ,, vær så snill, gi meg et svar hvis Amazon.com er eftin med all transport er domiciliu.Ce provienenta STIK ,,, dette er amerikansk, laget i Kina, som hennes hånd eftina ting.

 10. Mr. Mitica sa han

  Jeg tror, ​​he ,,, FFF.BUN er, hva er skrive om dette EXTREME STIK SANDISK USB FLASH DRIVE 3.0GB 64.

 11. Hva med denne pinnen? http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_262092.html
  E og EMAG med 109Lei!

 12. Cristi hei, jeg kjøpte pinnen, og jeg har problemer ... vil ikke starte operativsystemet ... ..merge å gjøre det oppstartbar med Rufus, men vil ikke starte ... Jeg sjekket i linux med GParted hvis sjekket bagasjerommet og er ... sjekket. Du hadde ingen anelse om hva jeg fac..mentionez jeg brukte en annen USB-pinne 2.0 på samme PC .. og gå ... USB PC er 2.0 ... takk !!!

  • SanDisk omtale som stikker oppstartet en annen PC ... Jeg har ingen anelse om hvilke innstillinger jeg kunne gjøre ham BIOS for å starte opp pc som ... ..nu ønsker å starte opp?

 13. Marin F. sa han

  Jeg hilser dere herrer. Jeg trenger hjelp. Jeg prøvde å formatere en USB Sandisk Ledetekst ved 16 Gb. Gå inn i Command Prompt med diskpart list disk og se bare to harddisker installert i datamaskinen, kan det 0 40 Gb disk til disk partisjon C og 1 120 til partisjoner D og E. Gb USB stick ikke se ham som disk. Jeg kan bare se hvis det er satt på plass av Volume list disk kommando liste volum. Jeg skannet og formatert USB BitDefender normalt. Ingenting. Notebook er den samme situasjonen.
  takk

 14. Achilles 1978 sa han

  Cristi sal
  det liksom Piatza Gen 3.1 2 USB stick?

 15. Marius sa han

  velkommen
  Jeg har denne lille pinnen av 3 måneder. først var det ok både skriving og lesing. Han begynte nå å lage bråk. Jeg ønsker å kopiere en film fra laptop (asus usb ssd i7 3.0) stokk først gå med en hastighet på 400 mb / s deretter faller til 1mb / s maksimal 2mb / s. hva du skal gjøre? er brukket pinne eller USB 3.0 PC?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.