Trekker ut Wi-Fi-passord med en rask USB-pinne med én kommando

Fjerner Wi-Fi-passord en USB-pinne

Hva er videoopplæringen Å trekke ut wi-fi-passord fra en USB-pinne?

I denne videoopplæringen, Utpakking av Wi-Fi-passord fra en USB-pinne, vil jeg vise deg hvordan du kan trekke ut alle WI-FI-passordene fra PC-en din, direkte på en USB-minnepinne, i løpet av noen få sekunder med en enkelt kommando i CMD.

Hvor raskt kan jeg skrive passord fra min PC på en USB-pinne?

Det hele tar omtrent 10 sekunder eller mindre. Avhenger av hvor raskt vi beveger oss.

I prinsippet må jeg bare legge inn en ordre og være klar.

Hvorfor trenger vi en USB-pinne for å fjerne Wi-Fi-passord?

 1. Tilgang med administratorrettigheter til respektive PC
 2. En USB-pinne eller ekstern harddisk
 3. I noen sekunder for å endre og utføre kommandoen

Hvordan fungerer kopiering av passord fra PC til pinne?

trinn:

 1. Sett USB-pinnen inn på PC-en din og se hva brevet har (D, E, G, etc.)
 2. åpent CMD som administrator og angi kommandoen netsh wlan export profile folder=D:\ key=clear hvor "D”Må erstattes med bokstaven som pinnen har
 3. trykk Enter og alle profilene til lagrede Wi-Fi-nettverk, sammen med passord, vil forsvinne

Hva skal jeg gjøre for at andre ikke skal "bruke" passordene våre?

 1. Ikke legg igjen noen på PCen din, eller bare legg den igjen på din GUEST-konto
 2. Beskytt kontoen din med passordet ditt
 3. Bruk din PC med vanlige brukerrettigheter, ikke administrator.

anbefalte veiledninger nedenfor ...

Sikkerhetsopplæringer, passord:

Trådløs videoordopplæring:

Trekker ut Wi-Fi-passord på en USB-pinne - videoopplæring

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei alle sammen. Mye enklere, ingen kommandolinjer, ingen pinner eller andre komplikasjoner. Last ned programmet - WirelessKeyView - Viser alle trådløse passord.

 2. mircea enescu sa han

  God morgen og beklager uleiligheten. Etter å ha sett videoopplæringen din, ønsket jeg å gjenopprette passordene mine på en eldre hdd, en digital western eldre enn 2 TB, som jeg hadde en fantastisk samling av bilder og familievideoer og filmer. Overraskelsen kom da jeg satte denne hdd-en i den bærbare datamaskinen. Jeg ser den bærbare datamaskinen, men til slutt leser ikke de gamle filene på dem, som om de ikke eksisterte, selv om det viser meg at hdd-en er opptatt 64%. Jeg koblet hdd-en fra den bærbare datamaskinen og la den i usb på tv-en, og overraskelsen var at den så alle eksisterende filer. Jeg kom tilbake til den bærbare datamaskinen og problemet vedvarer, selv om jeg kopierer noe på hdd-en. fungerer normalt, spiller, sletter, bare de gamle filene forblir usett. Du kan være i stand til å hjelpe meg med dette problemet, selv om jeg er ved siden av det aktuelle spørsmålet. Med takknemlighet og takk på forhånd.

 3. Forutsetninger sa han

  @ Ionel .... spør et ord. Fortell meg hvilket passord det er?

 4. Adrian Guduş sa han

  Peter: Jeg ber ikke om passord. Du har lastet ned applikasjonen fra feil sted! Vi presenterte den også sammen med den offisielle siden der du laster ned den gratis og hvordan du bruker den: https://videotutorial.ro/wirelesskeyview-ne-recupereaza-parola-uitata-de-conectare-la-reteaua-wireless-tutorial-video/

 5. florin sa han

  Hallo Mircea gå til søkefeltet og skriv inn cmd, og når du ser ikonet med svart åpen, høyreklikk åpne som administrator eller på engelsk, og kjør som administrator, og lim inn denne kommandoen for første gang i cmd:
  chkdsk c: / f / r
  la den fullføre, og når den er klar og du ser at ingenting skjer, limer du den inn med kopi ... lim inn:
  sfc / scannow
  det vil ta en stund til hele systemet er skannet. Når den er klar til å gå ut av cmd, må du starte datamaskinen på nytt og koble den eksterne harddisken igjen.
  Alle de beste.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.