om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Jeg hadde 2 fb kontoer, en er blokkert. De spurte meg om et bilde, jeg sendte dem (jeg vet ikke om jeg gjorde det bra at jeg sendte dem). Nå ber jeg om et dokument med et bilde, fornavn og etternavn, fødselsdato. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kan ikke engang slette min konto.

 2. ROTARU ADRIAN sa han

  navn er tillatt å slette fb-kontoen

 3. Marius Adrian sa han

  Hei men hvordan gjøre for å forsvare mine gamle innlegg som går igjen i en bestemt tid til å gi meg som andre fra listen over venner i et spill for eksempel jeg ønsker å slette alle ikke å dukke opp igjen neste gang det kan være noen sette noe og jeg kan ikke finne det ut ...

 4. Som alltid har Adrian en veldig godt dokumentert opplæring. Takk for alt!

  Jeg har selvsagt forslag om en ny opplæring. Hvis du har en veiledning om hvordan vi kan laste ned Facebook-venners album (nettleserutvidelser) eller programvare

 5. Bare i går sluttet jeg fb.Lam permanent slettet.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.