om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. nick5roo sa han

  Veldig nyttig! Alt ditt!

 2. Den beste løsningen synes imidlertid å lukke kontoen min. Fordi marshmallow og acolytes vil spionere på proselytene.

 3. Vel, det forblir whatsapp som er dem alle, så vi kan ikke holde det hele veien!

 4. ViorelR sa han

  Veldig interessant, i de innstillingene jeg hadde mye på Aktiver, takk.

 5. annonser sa han

  Det er bare et flott leketøy! Vi er på hånden, vi har ikke mye å gjøre

 6. Ionel Manea sa han

  Godt arbeid, Adriane, men nå tar jeg skrittene mine for å tørke nesen min. av mobil, som jeg passerte da de ba om det. Takk for opplæringen, og vær så snill, det er mange på dette nettverket, vi vet ikke.BaFTA.

 7. Facebokens største fiende er pålegg av virkelige data. Med denne tilstanden blir den store databasen kommersiell, begrunnet av troverdigheten til dataene. Så lenge det krever ekte data, er risikoen for sammenbrudd høy.

 8. Alin Moraru sa han

  Hvorfor når jeg går inn i RECLAME-delen og gir alt som er der på slett eller deaktivering, og etter at jeg går ut og går helt frem og tilbake, som om jeg ikke lagrer det jeg gjør?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.