Acer BIOS-oppdatering, svart skjerm bug

Acer BIOS-oppdatering, svart skjerm bug
5 (3) 100%

Oppdater BIOS er normalt når vi har problemer. Hvis din bærbare eller på hovedkortet, er det ingen problemer, ikke krever en BIOS-oppdatering.
I mitt tilfelle, jeg har problemer når den bærbare datamaskinen Acer VN7 ut av ventemodus og har svart skjerm; Og for å vise bildet du må klikke flere ganger på styreflaten eller tastaturet.
En BIOS-oppdatering kan løse kompatibilitet med noen maskinvare, for eksempel nettverkskortene wifi nye harddisker for høy kapasitet og ny generasjon SSD.
I det siste har vi snakket om BIOS-oppdateringer; Jeg gjorde selv en BIOS-oppdatering fra diskett (Sorry for lyd og bilde) eller Gigabyte @bios. Eller kanskje du ønsker å se hvordan du gjør BIOS-oppdatering Asus hovedkorteller kanskje UEFI oppdatering for Asrock.
I det siste en BIOS-oppdatering var en slags busemann, men nå prosessen er super enkelt og intuitivt; Selv en uerfaren bruker kan gjøre det hvis mindre oppmerksomme.

Acer BIOS-oppdatering, svart skjerm bug

Hvordan oppdatere BIOS?
1. Last ned Bios egnet for laptop eller våre kort basen
2. Bios pakke og kjøre exe
3. Vent til prosessen avsluttes
Advarsel!
Det er veldig viktig å laste ned oppdateringen BIOS riktig, ellers vil det ikke fungere.
Drivere, håndbøker og BIOS nettsider for å finne den Acer Acer offisiell støtteside.


Video Tutorial - Oppdater BIOS Acer, svart skjerm bug


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Titi Visan sa han

  Cristi Hello! 10 vinduer og jeg vet ikke hvorfor Start-knappen reagerer ikke lenger til å høyreklikke og som sådan ikke har tilgang til funksjoner der. Hva gjør jeg? Takk for tiden din.

  • Du kan installere alle programmer som du har gjort endringer i registret.
   Prøv å gå tilbake til et gjenopprettingspunkt der alt gikk galt; Hvis du aktivt system restore, selvfølgelig.

 2. Sall Cristi, går dette for alle typer bærbare ???? Eller går til PC ??

  • Det jeg gjorde i opplæringen gjelder for Acer. For andre bærbare datamaskiner eller stasjonære hovedkort er lignende metoder; Men oppmerksomhet må laste ned BIOS bestemt modell av bærbar PC. Selv BIOS opplæringen, kan du ikke installere på andre Acer bærbare datamaskiner.

 3. Vinn 10 som du startet oppdatering av BIOS, er UEFI installert? Jeg spør dette fordi når du prøver å oppdatere BIOS på en Toshiba bærbar PC med Win 7 installert på å sette bios "Legacy", fikk jeg en kategorisk avslag av flash programvare. Skrap gjør et fornuftig fordi UEFI BIOS og sannsynligvis ikke kan oppdateres kun på denne måten. Det er muligheten for at produsenten ikke lenger gidder å gjøre en BIOS kan oppdateres og ikke-UEFI-modus. Hvis du vinner 10 installert uten UEFI, som har satt "Legacy" i bios, vil jeg bekrefte at BIOS UEFI kan installeres på denne måten, ikke avhengig av hvordan du stiller inn og alt avhengig kjøkkenprodusenten .

 4. Cristi bra, og jeg nå har mulighet til å gratulere deg for det arbeidet du setter inn her, og selv følge deg til des..referitor tutorial nok i dag, har jeg en Acer Travel 5335, 7 Win, 32- bit, Intel Celeron 925 Intel GMA 4500MHD er eldre, men jeg har det samme problemet som lignende i opplæringen. Jeg fikk linken som du forlot ham, gjorde jeg alle innstillingene for min modell laptop, men ærlig når jeg sjekket boksen bios for å se hva jeg laste ned denne laptop, jeg vet ikke egentlig hva du skal velge, særlig ettersom det ikke er noen en fersk oppdatering (som i forrige 2011) og jeg så at for din modell av Acer installert en fersk 2015..Te pen du hvis du kan se og fortelle meg hvilken BIOS-oppdateringen skal jeg velge? Takk og hører bare bra

 5. Cristy sa han

  Cristi Hei, Jeg har en Acer bærbar PC, installerte jeg Windows 8.1 og jeg har et problem. Når du gir den stengt, skal være på etter pære går ut (den bærbare datamaskinen er på, men skjermen er fortsatt svart), og når jeg gir omstart, starter noen ganger blir sittende fast {skrive på skjermen, skjermen fryser praksis}. Vennligst hyggelig mot meg og fortelle meg hva problemet er.

 6. Eduard min sa han

  Hei Cristi.Am en Acer Aspire 7750G, i5 2450M med 2 Intel og AMD skjermkort og skjermkortdrivere har et problem ... alltid gir meg feil og blå skjerm etter at du instalez.Ajuta meg behage. (Jeg hadde en chip grafisk defekt og ble erstattet) for å fortsette Da er problemene startet, men nå ...)

  • Eduard min sa han

   Nå med Windows 7 10 seier ... jeg hadde før, men jeg ble fortalt at denne modellen er ikke egnet for bærbare

 7. Hei jeg har et problem med en Acer laptop ES1-532G-P8HS. Jeg gjorde en fabrikk reset av din bærbare BIOS respekt og når jeg lagret min nøkkel F10 mørk svart skjerm. Start det som ingenting skjermer. Hva kan det være? Vennligst hjelp meg!

 8. Hei. Jeg har en Acer Aspire E5-575G Intel Core i5-7200U Ram 8GB, Disk 1TB, NVIDIA GeForce 940MX 2GB. Jeg gjorde oppdatere bios fordi jeg prøvde alle slags løsninger på følgende problem: Disk 100%. Jeg prøvde alle slags miljøer, og vi har deaktivert noen funksjoner, men også umiddelbart inn Disk 100% og krasjer. Har du støtt på slike problemer W10?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.