Xiaomi MI bærbar Bluetooth høyttaler, klar lyd, bass uventet

Xiaomi MI bærbar Bluetooth høyttaler, klar lyd, bass uventet

Bluetooth-høyttalere er veldig populært i det siste, spesielt fordi de er super bærbare og noen av dem tilbyr svært god lyd. Hvor gode høyttalere er ganske dyrt, jeg begynte å lete etter den perfekte Bluetooth høyttaler, og jeg tror jeg fant den.
Xiaomi MI Det er en Bluetooth-høyttaler, Micro SD-kortspor og en veldig hyggelig ekstra BASS genererer nesten utrolig for sin størrelse.

Hva er en bærbar Bluetooth høyttaler?

Bluetooth bærbare høyttalere høyttalerne er drevet av batteri eller batterier og utstyrt med Bluetooth for å koble ulike enheter for å spille lyd eller musikk. Bluetooth-høyttalere noen ganger har ekstra funksjoner: høyttaler telefon funksjon, SD-kortspor, AUX-inngang, FM-radio, etc.

Hvorfor trenger jeg en Bluetooth høyttaler?

Akkurat nå er de fleste brukerne lytte til musikk på telefonen på høyttaler. Jeg tror dere alle skjønner at telefonen ikke er det beste verktøyet for musikkavspilling. Selv om noen-produsenter har gjort store anstrengelser for å forbedre lyden fra høyttaleren (HTC, Axon, Sony, Nexus, etc.), videre kan ikke gå fordi vi ikke har noen plass på telefonen for en samtalepartner og høyttalere kvalitet. Høyttalerne høres svak løse problemet på sine telefoner i en svært elegant måte. I tillegg ikke lenger bruker telefonens batteri så fort.
Hvis du ikke har budsjett for Bluetooth-høyttalere, kan du gjøre deg en fra en bestemt høyttaler. Hvordan du gjør en en høyttaler eller Bluetooth-hodetelefoner du?

Bluetooth er et lagringsområde der?

1. I dusjen
2. I hotellrommet
3. løpet
4. grillet
5. på piknik
6. På skolen (pause)
7. På utsiden med gutter / jenter

Jeg valgte Bluetooth høyttaler er Xiaomi MI?

Det er flere grunner til at vi valgte acasta Bluetooth høyttaler, som jeg vil liste nedenfor, men du bør fortelle deg at jeg prøvde flere høyttalere før du ta denne beslutningen. Jeg vandret butikkene, akkurat som jeg var å kjøpe kjelleren, måtte jeg høre, og har ikke funnet noen høyttaler som å like og å ha en anstendig pris. Jeg fant en som jeg likte (Bose), men det var for dyrt og litt høyere enn Xiaomi MI. Endelig, etter ca 6-7 høyttalere og en god klask, men dyrt, jeg dro hjem og søkte på nettet på spesialiserte områder. Etter forskning, bestemte jeg meg, Xiaomi MI Bluetooth høyttaler for meg.
Sterke boksen:
1. lydkvalitet
2. Design og utførelse (aluminium)
3. Bass selv ved lavt volum
4. Gull farge begynner å like
5. Micro SD slot (kjører MP3 på kortet)
6. Avhengig høyttaler (god mikrofon)
7. AUX-inngang (kan koble en hvilken som helst)
8. kompakte dimensjoner
9. Batteriet varer hele dagen om
Noen negative poeng (mindre):
1. Kinesiske batterinivå innlegg
2. Manuell i kinesisk (med PDF på engelsk online)
3. Etter hvert oppstartsvolumet er 30-40%

Hvor kan man kjøpe Xiaomi MI Bluetooth høyttaler?

Bluetooth høyttaler Xiaomi MI på Amazon.de (derav jeg kjøpte meg selv)
Xiaomi MI Bluetooth høyttaler fra Amazon.co.uk

Video Tutorial - Xiaomi MI bærbar Bluetooth høyttaler, klar lyd, bass uventet

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei Cristi, kan du lytte til hennes radio og telefon (med eller uten hodetelefoner introdusert)? Men musikken på TuneIn og andre programmer som at "?

 2. Laurentiu sa han

  Hei Cristi. Super kult er kjelleren. Jeg vet ikke om du har prøvd mini X2 vertikalt utvides. Det er super ok. OnePlus koblet til en brønn med kraftige basslyder. Jeg er en av ca 7 år og er veldig fornøyd med det. Ulempen er at det kun høyttaler har ingenting annet den eldre modellen. Nyere modeller har kort, radio, Bluetooth ... Osv Jeg hilser dere. God kveld.

 3. Hei Cristi, er meget interessant høyttaler, jeg også Sudi og jeg unpic markedet speaker bluetooth bærbar, ja høyttaler Bose høres veldig bra, men jeg fant 2 høyttalere, de har kjøpt og som høres like bra e A3143 om Anker og Heavy Metal Jam HX-P920 er 2 høyttalere til en svært lav pris, men med kvalitet kan sammenlignes med bose. Ankers bass er kraftigere enn Jam Jam området, og i stedet er bedre enn middels og høy Anker nettstedet. Høyttalerne er ikke funnet i Romania i øyeblikket, har jeg fått dem på Amazon. Lykke til i fremtiden!

  • Anker høres ut som Bose eller mindre. De er alle interesserte i denne kjelleren og ikke vet hva du skal velge mellom Anker og Xiaomi

   • noen sammenligninger er gjort på youtube, jeg var aldri i stand til å sammenligne dem side ved side, men har en tendens til å synes det er minst like Bose. Men prisen er langt under bose

 4. en liten ulempe ikke ofte satt på ryggen eller et sted foran en liten LCD-skjerm for å vise hvilken del som er de grunnleggende funksjonene i kortet volum på hvordan og hvorfor ikke å vise og batteri. et sted i et hjørne micur ikke vondt. En annen ikke gi en momendant vet ikke hvor du forlot deler eller hva

 5. Hei Crisi kan du gjøre et tutorrial med de siste endringene i Windows som ble lagt i den siste oppdateringen takk

 6. En tutorial oppdateringer fra Windows 10 ville være velkommen

 7. Cristian Nechifor sa han
 8. Utmerket produkt! Jeg ønsker å gjøre mer nøyaktig som en retro nysgjerrighet, som i årene 70 radioer til Bucuresti Electronics produkter, økende nivåer bass på lavt volum kalles fysiologisk volumkontroll. Det var basert på eiendommen til det menneskelige øret å oppfatte svakere bass på lavt volum, noe som har kompensert ved å øke bass. Alt jeg har sagt er for informasjon og skyldes alder hvor du ikke trenger å vite. Vennlig hilsen,

 9. Costel sa han

  Cristi Hello! Fortell meg du har kortspor, jeg kan ikke se det i bilder. Takk.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.