Den beste beskyttende deksel til din telefon, Spigen Neo Hybrid

Den beste beskyttende deksel til din telefon, Spigen Neo Hybrid
3.8 (13) 76.92%

Den beste beskyttende deksel til din telefon

Fra mitt synspunkt, er Spigen Neo Hybrid best dekning for telefonen, som gir en god balanse mellom utseende og beskyttelse.

Hva du skal se etter i en pose for telefonen?

Det kommer an på brukeren, avhengig av prioriteringer av hver. For litt mer viktig er utseende, og andre mer viktig er beskyttelse. Jeg har sett mer "beskyttelse" telefonen, som faktisk er noen klistremerker som ikke gir noen beskyttelse mot slag, men et nytt utseende.

Vokt dere for gjennomsiktige deksler!

Det er n'te gang når jeg blir spiddet med gjennomsiktige deksler. De ser svært stygg gulnet etter ca 1-2 måneders bruk. Uansett hva produsenten sier (som ikke ville ingalbenii) ikke tro. Hvis du absolutt gjennomsiktig casing velge en nyanse av grått eller en annen farge som vil maskere gulning. Du sier at du slippe telefonen i toalettet ...

Neo Hybrid Spigen.

Spigen har å tilby flere typer deksler. Opplæringen er presentert av meg i Neo Hybrid og består av to deler. Den første delen er et deksel av TPU (semi fleksibelt materiale), som kommer påført over en stiv ramme. Endelig posen skal bo svært nær til telefonen, og det vil gi god beskyttelse og ser flott ut.

Hva telefonmodeller fabrikken Spigen?

Vanligvis trenger du ikke Spigen dekker hvilken som helst telefon på planeten. Spigen'll finne dekker for populære merkene (Apple, Samsung, LG, HTC, Sony, etc.) og enkelte populære modeller. OnePlus merkevare for eksempel, er bare dekker for OnePlus 3.

Prisen på nettstedet er ganske bratt Spigen

Ikke kjøp på den offisielle nettsiden, hvor prisen er høyere i markedsføringshensyn. Amazon dekker er mye billigere. Jeg har betalt alle transport 14 euro (linken er nedenfor), sende den offisielle nettsiden Spigen Neo Hybrid-modellen er 35 dollar.
Pris Spigen Neo Hybrid og andre modeller for enhver telefon

Den beste beskyttende deksel til din telefon

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Veldig kult cover og fra det jeg ser av klitoris, var det de på Tudia men er ganske frekk mot Spigen.

 2. Ser ok, men fortsatt en pose bag jeg vil ikke endre det jeg bestilte den med OnePlus telefonen, jeg tok plastdekselet som sandstein og føles veldig fint i hånden.
  Takk for. anbefaling
  Jeg kunne bruke en tutorial med en oppdatering for å bygge Comunity ikke gå hvor jeg ser på OnePlus stedet.
  CyanogenMod tiden brukes i AnTuTu poengsum 13 156000 har raskt beveger seg

 3. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg har brukt en gang bolig 1 samtaler. Nemlig Samsung S2 da han var på den tiden. Og da telefonene kommer med mange forbedringer enten til skjermen boliger, etc. Og deretter bruke sine telefoner uten folieklaff eller hus etc. Jeg kjenner en hvis du telefonen til å ta vare på deg mer enn nok år. Telefonen er lett og det puster bedre og lettere for meg. Jeg vet ikke hvordan hver avgjørelse passer. Men etter min mening disse skrotter som resten er bare markedsføring. Jeg sier ikke at det er gode show og ulemper, men hva tilfellet er som jeg sa. Telefonene i dag er nødvendigheter som tilbyr motstand sufienta hvis du har lite vare på dem. Du trenger ikke å slå spiker eller gå for å slette dem. Det var og er fortsatt min mening. Og forresten var ikke før nå ingen telefondisplayet for å ha brutt den falt ut av lommen eller etc. Og jeg hadde saker. 3-4 noen glitches. Som jeg sa motstå telefoner skjermen og casing er ikke som om du har et egg eller pære i lommen. En prefar være ditt lys i meg å puste også. IKKE verdt å investere i gode folk hus

 4. Sandu al-III sa han

  Jeg tror å sette telefonen posen, varmen akkumulert i det etter en viss tid for operasjonen ikke lenger spre eller gjort svært vanskelig på grunn av ryggen casing som dekker akkurat som varmer telefonului.Eu aldri hatt telefonen casing og heller ikke vil am.Pentru som lommen når jeg telefonen, jeg har aldri nøkler, mynter synes sympatisk etc..Totusi korttype.

 5. bedre lage en ramme og tutorials for billigere telefoner Allview slags lenovo etc. tota ikke alle har penger eller penger på mobil Top

  • Adrian Gudus sa han

   Spigen store produsentene som ikke gjør husene for enhetene enn toppen.

   • Jeg mener ikke store produsentene eller fikse dette firmaet. men annet. Jeg sa at må gjøres for billige telefoner og eller mindre kjent. slik som meg ville jeg trenger min Telugu folie for glassmonter og egentlig ikke vet hvor. og trygt og andre på jakt etter billige telefoner på minst kabinetter. Jeg sa i ondskap eller nag. som jeg skulle ønske jeg hadde tatt dyre telefonen, men ingen penger i vesken

    • Adrian Gudus sa han

     Problemet er at disse produktene ikke produserer slikt tilbehør. Nettopp fordi de ikke er veldig populært. Søk herdet glass på temperedglass.ro

    • Cris Adrian recomandami telefonen til 900 maks lei. Jeg vil ha en pro Xiaomi notat eller notater 3 4 kan ha en bedre anbefaling

     • Jeg eier en redmi bemerker 3 32 pro gb, og er veldig fornøyd med å låse opp bootloader el.singurul ulempen er at du bør be om tillatelse fra Xiaomi, og du ikke er interessert asteptat.daca å låse opp bootloader, er telefonen super , beveger seg svært godt, fingeravtrykksensor svarer godt

     • å spørre? dvs. jeg vet at du kan låse opp uten pb. du kan ikke låse dem eksternt

     • Xiaomi låse opp bootloader med et program som kobler til serveren lor.daca de ikke gi deg tillatelse, kan det ikke debloca.bineinteles at det er en annen mer uformell måte, men ut fra det jeg så på forumet er i fare

    • Calin, Auchan produksjonen av Galaxy Medias "stall", og tilbyr deg gratis vanzatrorul du tar din film, jeg satt på en j1 2016, dekker også, lurer på om du ser utsatt

     • Jeg vet at jeg setter meg selv Rares Jeg bestilte et glass film beskyttelse 0.3 mm Super Redmire Stone for Xiaomi Merk 3 pro som til slutt beordret jeg 3 pro Xiaomi notat. og Costi for alle bruksområder og er utsatt for dem.

 6. Trollhammeren sa han

  Og som teller når det blir gult, for å ta en annen 13ron eller hvor lang en. Ikke verdt hundrevis av lei for å gi en dritt sekk.

 7. Cristi..Am et spørsmål: Diztronic du prøvd? Jeg hadde og jeg Opo og OP3 ... Det er det samme material..Iti gi en link til den autoriserte forhandler for Polonia.Eu fikk det ... Jeg er seriøse gutter.
  http://homescreen.pl/en/oneplus-3/

 8. Cristi du gjør en veldig fin tutorial om 2 eller 3 typer Ethernet> LAN de fra Intel - KILLER - Realtek. Selvfølgelig som en tutorial fordi så mange av oss bryr oss om hva hovedkortet for å kjøpe og hva CHIPSET være bedre for LAN eller GAMING etc.
  Jeg er interessert i disse nye modellene til I218v 219v fra Intel og Killer 2200 - 2205 og Realtek.
  Venter tutorial og det er mange som ønsker å se forskjellen mellom disse typene av LAN 3. Som er bedre å laste ned spill buffer etc.
  takk

 9. Florin MILO sa han

  Hei Cristi,
  Jeg har min telefon en S5 beskyttelse mot SPIGEN posen verifiseringskode på 2 år, og ikke engang vet. Jeg droppet om 7 eller telefon, betong og hadde ingenting, det var verdt hver krone. Det er dyrt, men verdt pengene.

 10. Og omslaget til Spigen er stygg etter noen måneders bruk, jeg kjøpte en i fjor for en S6 Edge, men i mellomtiden vi ga det opp. Nå bruker en skinnpung med lommer for kort-type kort. Praksis, selv om ingen telefon kommer ut med det.

 11. valentin fritz sa han

  Siden nesten bare gjøre tutorials om mobil jeg ikke har sett her.

 12. Fra det jeg ser Cristi, må du ikke bruke beskyttende herdet glass eller folie telefon. Kan du anbefale en herdet glass folie? Følelse.

 13. Greuceanu sa han

  Jeg forstår ikke hvorfor vi skal komplisere Amazon eller den offisielle nettsiden Spigen når denne typen kabinetter finnes på MobileDirect.ro til omtrent samme pris.
  For eksempel jeg tok notater 5 bare Spigen Neo Hybrid Carbon Gun Metal å fikse 85 lei (en liten reduksjon), det er akkurat Euro..Acum et sted under 20 99.99 lei, ca 23 Euro.
  Amazon, samme modell som kobling opplæringen er 26,50 euro, det vil si dyrere enn mobiledirect.ro.
  Jeg trekker konklusjoner!

  • Konklusjonen bør trekkes til deg. Det ser ut til at du ikke brukte en originalpose for å se forskjellen ...
   Og du lurer på hvorfor du drar opp. Hvis du ikke engang spør deg selv et spørsmål, da når?
   Og hvis jeg ikke villede meg, har du gratis frakt 🙂 Rent prute.

 14. Android lønnsarbeid i Romania?

 15. Jeg liker ikke dekker telefoner, selv om vi foretrekker å holde "oss" så vi valgte en hud fra dbrand, f fornøyd med kvaliteten og hvordan beskytter åpenbart ikke faller fra bro ... Jeg hadde ip på samsung og nå op3..ma å koste ca € 15, transport inkludert (Spania) .. anbefaler

 16. Adrian sa han

  Hei Cristi. Og jeg prøver å bestille fra Amazon, og jeg sier at du ikke kan levere i Romania. Du kan fortelle meg hvordan du klarte å gjøre det for at andre nettsteder koste nesten dobbelt. Takk.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.