Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Veldig nyttig tutorial. Bafta-n videre !!!

 2. Min gjetning som å velte en google + facebook, ingen form av sammenligning for video chat.Probabil at facebook måtte bevege seg raskere.
  @Adrian Jeg har et forslag til en tutorial knyttet til ooVoo er en tjeneste som jeg bruker i to år og ærlig jeg ble imponert over både kvaliteten på lyd og videovinduer og android.Mi finne en jobb og mer enn yahoo skype på spillservere android.Cred de sannsynligvis ikke er veldig bra, og så aglomerate.Cei som ikke allerede bruker det verdt å prøve.
  God dag ...

  • vasman71 sa han

   Radu:
   Min gjetning som å velte en google + facebook, ingen form av sammenligning for video chat.Probabil at facebook måtte bevege seg raskere.
   @Adrian Jeg har et forslag til en tutorial knyttet til ooVoo er en tjeneste som jeg bruker i to år og ærlig jeg ble imponert over både kvaliteten på lyd og videovinduer og android.Mi finne en tjeneste på mer enn Yahoo og Skype android.Cred svært gode spillservere, og de sannsynligvis ikke er så aglomerate.Cei som ikke allerede bruker det verdt å prøve.
   God dag ...

   Du har rett om tjenesten ooVoo er veldig bra, men ikke brukt av romerne selv om brukervennligheten i rumensk vidt jeg vet ... det er service Alene, 100% rumensk, men som ubrukt ... Hva ønsker det jeg foreslår administratorer Videotutorial er en presentasjon av det sosiale nettverket Habi Side, et nytt nettverk, bygget av romerne. Relatert til dagens tema, har en feilfri videochat basert på ordinært og allestedsnærværende Flash fra Adobe. Habi Page Incercatin og du vil se at ...

 3. Kvalitetsbilder avspilles på Logitech Høyre Sound C270 og funksjon er OK høre barberhøvel Dasta er og jeg ga det 99 RON

 4. Jeg kunne fortelle deg hva du skal gjøre? Jeg installerte wordpress på nettstedet mitt akkurat som i opplæringen "Hvordan lage en nettside, det 3, WordPress, eller hvordan å gjøre nettstedet ditt en 5 minutter?" .Etter jeg jeg var installert på området, og jeg fikk ikke se noen vindu konfigurasjon nimi.Imi kan si hva kan jeg gjøre?

 5. Hei. Jeg svarer for meg noen i dette dilemmaet? (Jeg plassert den og tutorialu med Pay Pal og likevel forvente et svar) Jeg 3 euro i Pay Pal konto transaksjoner og de resterende fra andre 150 dollar som iam dyttet nylig, som gjør hans 3 som konverterer euro i dollar?

  • georgekent sa han

   Alex:
   Hei. Jeg svarer for meg noen i dette dilemmaet? (Jeg plassert den og tutorialu med Pay Pal og likevel forvente et svar) Jeg 3 euro i Pay Pal konto transaksjoner og de resterende fra andre 150 dollar som iam dyttet nylig, som gjør hans 3 som konverterer euro i dollar?

   Hvis du ønsker å få et sted etter å stikke send en e-postadresse satt i Acol euro dollar CHEAR deg hvis du holder k automatisk slå for å nå målet euro.

 6. Hei mitt navn er Adrian og jeg vil ønske deg en tutorial der vi Areti hvordan du installerer linux på facebook takk videocall

Tilbakesporinger

 1. [...] Fra dem eller hvorfor ikke organisere hendelser. Alt dette kan skje gjennom Hangout forblir tilgjengelig for sider, og ikke bare for enkeltpersoner. Hvis du ønsker å lage [...]

 2. [...] Om Google Plus nemlig: Google Plus personverninnstillinger som presenteres i detalj eller Sammenligning mellom Facebook og Google Plus Hangout Video Call Extra Et kraftig verktøy som ligger i Pls Google er veldig kraftig photo editor, en gratis [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.