om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. anonymitet sa han

  Meget god tutorial! takk
  Mr. Adrian kan gjøre en annen tutorial om confidentialitete innstillinger i Facebook, er det nye systemet heller convoluted og skjuler mange funksjoner, jeg ganske fikk ørene gjennom det :))
  Takk på forhånd!

 2. Dani_ella76 sa han

  Så kjære brukere av facebook .... Prøv og d-tra snakker på d-tra facebook konto mer enn mamma, pappa, bestemor, bestefar eller muligens pet dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på denne kontoen, og mindre med fraser som, ,, "ah hva god du er." " 'Or die moren hvor mye jeg elsker deg" .For at du vet aldri hva du får sint og ber deg om å elske mintenas passord fra cont.Dar ..daca om du tilfeldigvis være overrasket over denne " iubitanebuna d-tra for å be om konto ... -Vil du gjøre det ... kjære hånden og ta med den største alvor ... fortell din Facebook-konto .. min -.Draga? det finnes ikke noe slikt i mitt liv .. det -Jeg slettet, jeg vet ikke engang hva fyren da jeg møtte to versjoner tine.Si så stor og bred ... .ori du våkner opp med en pan hode eller vil bevise visdom og vil fortelle ... - ah min kjærlighet som om du fremdeles ikke cred.Si vil tenke på ideen om å spørre meg ... "det du gjør?" vil deres si det ... jeg .eu facebook konto [og virkelig gjorde ikke] ... men mellom de to versjonene? ​​... du velger-begge ess.

  • Dani_ella76:
   Så kjære brukere av facebook .... Og d-tra prøver å snakke på vegne d-handel facebookmai enn mamma, pappa, bestemor, bestefar eller muligens pet dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på denne kontoen, og mindre med fraser som ,,, "ah hva god du er.» « 'eller dø mor hvor mye jeg elsker deg" .For at du vet aldri hva du får sint og ber deg om å elske mintenas passord fra cont.Dar ..daca men du tilfeldigvis bli overrasket av denne "iubitanebuna d-tra for å be om konto ... -Vil du gjøre det ... kjære hånden og ta med den største alvor ... -.Draga mea..contfacebook fortelle dem? det er ikke noe slikt i livet mitt .. slettet jeg ikke engang vet hva fyren da jeg møtte to versjoner tine.Si så stor og bred ... .ori du våkner opp med en pan hode eller gi bevis visdom og si ... Ah min kjærlighet som om du fremdeles ikke cred.Si vil tenke på ideen om å spørre meg ... "det du gjør?" vil deres si det ... jeg .eu facebook konto [ og virkelig jeg ikke] ... men mellom de to versjonene? ​​... du velger, både ess.

   Dani_ella76:
   Så kjære brukere av facebook .... Og d-tra prøver å snakke på vegne d-handel facebookmai enn mamma, pappa, bestemor, bestefar eller muligens pet dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på denne kontoen, og mindre med fraser som ,,, "ah hva god du er.» « 'eller dø mor hvor mye jeg elsker deg" .For at du vet aldri hva du får sint og ber deg om å elske mintenas passord fra cont.Dar ..daca men du tilfeldigvis bli overrasket av denne "iubitanebuna d-tra for å be om konto ... -Vil du gjøre det ... kjære hånden og ta med den største alvor ... -.Draga mea..contfacebook fortelle dem? det er ikke noe slikt i livet mitt .. slettet jeg ikke engang vet hva fyren da jeg møtte to versjoner tine.Si så stor og bred ... .ori du våkner opp med en pan hode eller gi bevis visdom og si ... Ah min kjærlighet som om du fremdeles ikke cred.Si vil tenke på ideen om å spørre meg ... "det du gjør?" vil deres si det ... jeg .eu facebook konto [ og virkelig jeg ikke] ... men mellom de to versjonene? ​​... du velger, både ess.

   Dani_ella76:
   Så kjære brukere av facebook .... Og d-tra prøver å snakke på vegne d-handel facebookmai enn mamma, pappa, bestemor, bestefar eller muligens pet dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på denne kontoen, og mindre med fraser som ,,, "ah hva god du er.» « 'eller dø mor hvor mye jeg elsker deg" .For at du vet aldri hva du får sint og ber deg om å elske mintenas passord fra cont.Dar ..daca men du tilfeldigvis bli overrasket av denne "iubitanebuna d-tra for å be om konto ... -Vil du gjøre det ... kjære hånden og ta med den største alvor ... -.Draga mea..contfacebook fortelle dem? det er ikke noe slikt i livet mitt .. slettet jeg ikke engang vet hva fyren da jeg møtte to versjoner tine.Si så stor og bred ... .ori du våkner opp med en pan hode eller gi bevis visdom og si ... Ah min kjærlighet som om du fremdeles ikke cred.Si vil tenke på ideen om å spørre meg ... "det du gjør?" vil deres si det ... jeg .eu facebook konto [ og virkelig jeg ikke] ... men mellom de to versjonene? ​​... du velger, både ess.

   Dan, fra hvor og til der så dum? Jeg mener ikke at du er klar har en kjæreste for en dag eller daua og du begynner å gi dine passord, kredittkort, bankkonto, house viktige, du putter alt du navnet hennes og hva ikke, vet jeg ikke ias bedt om passordet til noe til noen, selv om jeg ville ha gift bror eller sønn 20 år gir ingen jeg ville ikke gi passordet ditt.

 3. Dani_ella76 sa han

  Jeg tror du vet ... skillet .se skutt til helvete visdom.

  anonymitet:
  Meget god tutorial! takk
  Mr. Adrian kan gjøre en annen tutorial om confidentialitete innstillinger i Facebook, er det nye systemet heller convoluted og skjuler mange funksjoner, jeg ganske fikk ørene gjennom)
  Takk på forhånd!

 4. HELLO !! DU KAN GJØRE EN VIDEO Windows Vista installasjonen når du starter CA CALCULATORU vise meg PRES ELLER EN Chey CD DVD etterpå vise meg en CD RECOVERY FEIL CA striked såvidt LASTET Windows® LAM og ikke har endret 3 GB

 5. Dani_ella76 sa han

  Jeg glumit..pur David og jeg spøkte enkel ... sz ... ..men? Jeg fikk ikke det jeg mente i mine kommentatorer. Mitt navn er David og Dan er ikke måten Dani er ikke så ... Men mann eller kvinne, men som takk for sfaturi.Si ja ... du har rett i alt du listet opp ovenfor ...... mindre med 20 år ... det ville være en svikt, men det ville være min jobb ... .vi kan dømme noen uten å vite hvorfor ... og selv da. En god kveld David.

  DavidTDan, fra hvor og til der så dum? Jeg mener ikke at du er klar har en kjæreste for en dag eller daua og du begynner å gi dine passord, kredittkort, bankkonto, house viktige, du putter alt du navnet hennes og hva ikke, vet jeg ikke ias bedt om passordet til noe til noen, selv om jeg ville ha gift bror eller sønn 20 år gir ingen jeg ville ikke gi passordet ditt.

  • Dani, på den ene siden jeg rett ut og en annen jeg ville og underholde de som leser anmeldelsen, eller hvordan du fikk ideen, jeg ønsker ikke å skitne boks Kommentarer fra forklaringene, i tilfelle du ønsker id rot det er david.tenal eller finne meg på facebook David Tenal

 6. mørk One sa han

  alexandru:
  HELLO !! Kan du lage en video når du starter Windows Vista installasjonen CA CALCULATORU vise meg PRES ELLER EN Chey CD DVD etterpå vise meg en CD RECOVERY FEIL CA striked såvidt LASTET Windows® LAM og ikke har endret 3 GB

  Skriv i søkeboksen øverst til høyre ...: Installere og optimalisere Windows Vista. Det var vanskelig å gi et søk på nettstedet? ... Eller hvis ikke på stedet da google.

 7. Det, og en måte å vise meldingene, dvs. å se hvem VB venner på FB for eksempel, for å se hvem som er "cetuximab" Hvis det er denne metoden for å se hvem som "cetuieste" som / som person?

 8. Jeg har et forslag opplæringen, nemlig: å lage en tutorial hvordan å starte opp en ISO bilde direkte, men å gå hardt hele Windows eller Linux OS heller. er det noen programmer som gjør denne jobben, men fikk ikke gå på noen OS som Easy BCD. Jeg ville virkelig bruke den. for de menneskene som jeg installerer skålding systemer er ikke alle gode eller cdrom DVDROM. Jeg er sikker på at andre fange dem godt. Ms fint om du

 9. Madalina sa han

  Sir Adrian Jeg har et spørsmål: Jeg kan se hvem som er online på Facebook, selv om du ikke har på listen min? Og hvis du kan hvordan kan jeg gjøre?
  Takk for alle de nye tingene du lærer av dine tutorials

 10. Men det kan gjenopprette slettede meldinger? Jeg slettet noen meldinger å tro at jeg ikke bruker, og vi trenger det nå, er det noen måte å bli frisk? om ikke på facebook PC kan vite hva som ble skrevet på den !! Takk!

 11. Som jeg slår til dagsorden stanga.lam men jeg hadde disparut..vedeam sikkerhet som kommenterte eller gitt du liker eller svarte i dag ... Takk !!

 12. jhon23 sa han

  Hei Jeg har et spørsmål om meldingene uhell slettet eller vår vilje på facebook kan gjenopprette noen gang, kan dette med vrun program eller noe annet, må vi hente noen meldinger gamle i over 6 måneder ut av en samtale og ikke vet hvordan de skal gjøre, hvis noen har ideer eller forvaltes slik ser frem til ditt råd takk.

 13. hei! Jeg ønsker å bringe til din oppmerksomhet følgende nemlig: Jeg snakket med en venn chatting på facebook. på ett punkt fjernet han noen meldinger i samtalen, da han tørket konto. tanken er at jeg fortsatt har samtaler med ham, men er ikke ferdig. noen meldinger jeg ikke lenger se. Det var ikke vanlig å bo i innboksen min? hvorfor i innboksen min forteller meg at jeg har tillatelse til å se disse meldingene? men jeg kan se andre i samme samtale? Vennligst forklare meg. på forhånd takk

 14. Bra! Jeg ønsker å stille et spørsmål om jeg slettet facebook-konto, samtaler som vi har hatt i arkivet bli venner? Su tørke når kontoen ikke eksisterer ????

 15. Marius Cristian sa han

  Jeg ser ikke frem i et innlegg alternativ.

 16. Jeg har en ... Jeg forstår intrebare..ok slette samtaler permanent, men vi har en optiune..in at vi kan se alle bildene som er sendt til oss av en venn, selv om vi tørkes samtale med ham.
  For å være mer exacta..am jeg tørket conversatia..am begynte da en noua..si bilder rimelige alternativer i alternativene over tråden, jeg forsvare alle bilder som sendes via chat. Er det noen måte å bli permanent slettet og bilder med samtalen?

 17. Hei kan du gi meg informasjon relatert til å slette samtaler arkivere Facebook. Jeg slettet nøyaktig hvilke skritt det ser ok, men jeg ser ikke noe tusen en person som sa han fortsatt ser mine samtaler, de ønsker å vite. Når slettet dem permanent samtaler til å fortsatt gå og møte en annen vogn der du kan se det? Person etter at jeg slettet alt jeg leste mia Thanks

  • Adrian Gudus sa han

   Som jeg sa i opplæringen. Du kan bare slette samtaler som skjer med deg på Facebook, din konto, chat-delen. Det du skrev / responsen du sa og det som vises i sin chat, kan du ikke slette deg. Han blir nødt til å slette det som ser ut til ham.
   Det ville være høyden som du kan ha makt til å slette min chat, vår samtale selv om du har deltatt. Du gjorde det frivillig, og jeg føler at jeg kan holde samtalen ...

 18. Problemet er at det er iam skrive noen andre og en annen person ser conversariile som er slettet er sant at han har passordet mitt Jeg må løse, og dette ... men IFF slettet hvor man går for å se om det er mulig å gå til oopţiunile general fra frakobling og for å gå til det siste alternativet var blå og jeg laste ned en kopi av alle data? Og et stort spørsmål. Viktig, kan det bli slettet? Jeg ser frem til svar takk

 19. Hei,

  Jeg vil gjerne spørre om du vet om dine Facebook-samtaler forblir lagret et sted i datamaskinen, i en hvilken som helst mappe eller mappen skjult nettleser som vi får på fb.

  Et annet spørsmål er om noen form for chat-samtaler som bruker sin datamaskin slette forbli et sted?

  Takk og forventer et svar.

 20. Det var ingen mulighet til Abraham samtaler slettet? Jeg trenger virkelig ... Og jeg forsto at det poste lage et arkiv med alle PC aktivitet, inkludert Facebook innlegg slettet ... Men det fungerer ikke ... Hjelp

 21. Corina sa han

  Hei,
  for noen dager siden ..din nerver og jitters på FB sender en melding til noen, så tenkte jeg å slette det ..nu ble haket at jeg hadde sett, og jeg tørket av telefonen med delete..dar jeg forstår ikke hvordan han fikk .Nå jeg ønsker å finne ham, å si at personen minciuni.Va tigge hvordan kan jeg gjenopprette mesajul..Nu nevne at jeg ville si til ham re'trimita kan .Ajutorrrrrrrrrr mye

 22. Hallo

  Hvis jeg sletter min Facebook-konto vil bli permanent ørret arkiv samtaler med venner som har snakket eller vil bli permanent slettet og det?

 23. dan Ionescu sa han

  overalt viser hvordan å skjule det faktum at du kan lese en melding fra innboksen kjenner ham som har sendt // // uten å forårsake sett, men hvordan kan jeg vite at personen som mottar meldingen avsender og aktiverer // // lest melding lest inkognito. Hvorfor synkroniserer med gmail og facebook hvordan du gjør / ?? takk,

 24. Gabi danci sa han

  Hvorfor kan jeg ikke se meldinger eldre enn en dag en samtale med noen i går ... for eksempel jeg ikke viser noe Thanks

 25. adrian daniel sa han

  God morgen. Hvem kan fortelle meg hva den grå plassen foran en person på chat?

 26. cristian mirea sa han

  Jeg ønsker å slette meldinger på facebooc frukt, men vet ikke vil hjelpe meg

 27. ma3mihai sa han

  Hei Adrian!

  Kan du fortelle meg behage hvis jeg kan gjenopprette en slettet samtale?

 28. Ionutz sa han

  Jeg har et spørsmål kan du kan du hjelpe meg mye, og jeg har arkivert en samtale på Facebook og AKM dearhiva kan du ikke hjelpe meg vær så snill !!! takk

  • Adrian Gudus sa han

   Være mer spesifikk, som betyr "Jeg kan ikke pakke ut"? Hva skjer når du ønsker å pakke?

 29. Georgeta Popscu sa han

  Takk! Det kan gjenopprette en slettet facebook venn? Takk!

 30. hjelpe !!! Hvordan kan jeg slette en diskusjon på messenger, men som skal slettes og den personen jeg gikk denne diskusjonen ???????????

 31. Vakre Takk ^ _ ^

 32. Genna sa han

  Mitt dilemma er dette ... Jeg hadde en samtale med noen, og at personen ga meg min plutselig block.problema som ikke lenger er i stand til å visualisere meldinger fra denne personen i samtalen nettopp skrevet meg. Takk på forhånd

 33. costi gheo sa han

  comversatie hvis jeg hadde en prat med en venn på facebook og ønsker noen comversati bli slettet, og fra ham og fra meg hva jeg ønsker et svar så snart som mulig og en klar

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.