Sammenlignet mikrofoner Sony ECM-V1BMP vs DPA 4060

Hei venner, i dag tester vi mest verdsatt miniatyr mikrofon er produsert av DPA i Danmark og modellen er DPA d: screet 4060.
Kanskje nå du ikke har hørt om selskapet DPA, det er fordi de ikke lage produkter som adresserer allmennheten, selskapet DPA produsere mer for profesjonell lyd og mikrofoner som de gjør er eksepsjonell.
DPA-selskapet ble grunnlagt i 1992, da to ingeniører fra Brüel & Kjær bestemte seg for at de kunne gjøre noe annet enn lydtestutstyr og teknologi. På kort tid klarte de å få mange premier for innovasjoner og kvalitetsprodukter.
Hvordan vi kom til denne mikrofonen?
3 måneder siden kjøpte jeg en Sony UWP trådløs mygg D11. Produktet er utmerket samlet, men jeg følte at mikrofonen kan være mer. Så jeg bestemte meg for å undersøke markedet og til slutt stoppet jeg på lavalier mikrofon DPA d: screet 4060, selv om lite informasjon om ham pløying. Mangel på informasjon om DPA 4060 presset meg til å gjøre denne opplæringen og bringe i Romania og litt informasjon om disse tingene.
4060 DPA er en meget følsom mikrofon med en utmerket dynamisk område og naturlig bakgrunnsstøy ekstremt liten. I tillegg 4060 er svært liten og kan skjules hvor som helst, selv i sikte. På kino og i filmer, er denne mikrofonen skjult i håret og parykker. Forresten, i filmen Les Miserables dialoger og musikalske scenene ble tatt med denne mikrofonen.
I demonstrasjonsvideo på begynnelsen brukte jeg Sony mikrofon lager og i det andre vi endret DPA. De var identiske innstillinger, samt mikrofonplassering.
Jeg beklager at jeg ikke var tilgjengelig og andre lavaliere, som du kan gi et klart bilde.
Hvorfor Sony ikke liker mikrofonen?
Jeg kan ikke si at jeg ikke liker, akkurat som lyden er litt kvalm til tider, og følsomheten er mye mindre Sony.
Hvorfor har ikke det beste mikrofonen fra Sony?
På grunn av prisen!
Hvilke andre gode lavaliere er på markedet?
Audio Technica AT899
Sennheiser MKE2, MKE1
Sony ECM 55, 77 ECM, ECM 88
Voice Technologies VT401
Countryman B3, B6, EMW
trikk TR50
COS SANKEN 11
Advarsel!
Denne mikrofonen fungerer ikke koblet direkte til PC-en. For å bruke den må du koble den til en opptaker med strømtilkobling (Zoom H1, H2n, ...) eller til et trådløst sett med en kompatibel adapter.
Når du kjøper denne mikrofonen, må du velge og en adapter som vil betale ham for seg. Pakken kommer bare to mikrofongitter (flat og myk boost).
Hvis du trenger en mikrofon for desktop, spill, Skype, Messenger, etc., vil anbefale dra Samson mikrofon C01U
Fortell meg boksen comantarii som ser ut som lyder bedre?Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. salutare.poate ikke starte sted, men jeg vil gjerne spørre ceva.niste tutorials på tasker søknaden som en søknad binevenite.este super, og jeg tror mange vil være interessert i det

 2. decebal12345 sa han

  Sony virket for meg som høres veldig bra. Så la jeg merke til at DPA høres tydeligere og sterkere.

  • Innstillingene var de samme for begge mikrofoner, men du må huske på at disse innstillingene er gjort for Sony mikrofon og DPA var mindre vanskeligstilte.
   De med trente ører vil legge merke til små skjevheter som kommer fra forforsterker rom, som ligger på et volum for stor for DPA mikrofon. I situasjonen der volumet er i rommet, vil DPA mikrofonlydkontroll bli bedre definert.
   DPA 4060-mikrofonen er en "varm" mikrofon og derfor må volumet stilles inn nøye. Hvis volumet er for høyt, overstrømmes forforsterkeren i rommet med signal og klarer ikke å gjøre jobben sin ordentlig, til slutt kan gjenstander vises i lydkolonnen.

 3. Constantin sa han

  Hei alle sammen jeg har og jeg har en forespørsel til deg Cristi Adrian Jeg anbefaler deg til en DNS-server som ikke gir meg alvorlige problemer eller hva ikke, å registrere et domene ¨exemplu.com¨ eller ¨exemplu.net ¨ jeg ikke ønsker ¨exemplu.ro¨. Takk.

  • Hvis du mener toppdomener, disse er myndighetene som kan gi områder.
   For forumene er hyggelig å jobbe med RoTLD direkte.
   For .com spiller ingen rolle, alle jobber som forhandlere (unngå GoDaddy).
   Hvis du mener serverprogramvaren versjon, Bind DNS-server er den mest populære.

   • Constantin sa han

    Takket Cristi respons.
    Hold tio alt slik at du gjør en veldig god jobb med å inpartasi av din kunnskap med oss. Bafta videre.

 4. ReCuler sa han

  SAL
  du sier
  (Unngå GoDaddy)
  Hvorfor? / Antireclama?

  • GoDaddy vanskelig å bli kvitt (komplisert prosedyre), hvis du ønsker å flytte domenet til en annen server.
   Jeg kommer med forslag og råd, anti annonsere ikke fordi de ikke har interesser i dette feltet.

 5. Valentin sa han

  Jeg vil gjerne se en tutorial på DSLR som skyter.
  Gratulerer med alt du gjør! Bravo!

 6. Constantin sa han

  Hei til alle Lumes, Cristi Adrian Jeg har spurt i det siste, og jeg tror jeg var den eneste tutorial med en NAS installasjon av en eldre PC. Jeg forstår at for de få menneskene som ber denne opplæringen (hvis du har en gammel PC i huset) gå til butikken for å kjøpe en PC eller NAS-komponenter for Montri sagt. Alt, og du kan starte en serie med tutorials hvordan å lage en web-side og ta den med hjem på en PC ved hjelp av for eksempel det beste operativsystemet for dette prosjektet, vi alle vet, og du Cristi du sa vinduer 7 / 8 / 8.1 og XAMPP er ikke en alvorlig løsning. Jeg kaller denne opplæringen, eller en serie med opplæringsvideoer om mulig blant annet fordi videotutorialele teamet Videotutorial.ro året 2009 jeg er sikker på at er litt utdaterte og at du vet og for eksempel: (SEO pakke har flere konfigurasjonsmuligheter i dag, installasjon av beste plugins etc.) Hvis det er folk som er interessert i dette temaet la dine kommentarer. Jeg håper du ikke tar denne kommentaren som ondskap fra min side jeg bare foreslå disse videotutoriale du avgjøre om du vil, og hvis du kan oppnå disse acetat eller videotutoriale. Takk.

  • Jeg lover du vil starte en serie med tutorials på bruk av eldre PC til ulike oppgaver (nese, web, ftp, media server.
   Da jeg sa at XAMPP er ikke en alvorlig løsning, mener jeg å bruke denne løsningen for en produksjonsserver 24 / 7. For eksempel videotutorial.ro oss kan vi ikke bruke XAMPP.
   XAMPP eller wampp brukes til testing og utvikling. Videre er produksjonen skjer dedikerte løsninger (VPS, dedikert server).

 7. Anderson sa han

  Hei Cristi eller Adrian, hva med en serie om FreeBSD, så er det bare om Ubuntu området, som de fleste av dere vet, men ikke for FreeBSD bruker man beveger seg rundt. Det var et forslag, du bestemmer deg for om det er verdt, mener jeg en som fortjener mye og Peter de som ønsker å bli ledere Server, etc.

  • BSD utvikling er svakere enn Linx hvor utviklere er mye mer.
   Free BSD noen år siden ble ansett i å sette opp og vedlikehold av nettverk.
   Nå Linux er en topp når det gjelder å servere eller nettverk. The Free BSD-brukere er de som ble kjent med systemet og har ingen grunn til å endre.
   Jeg tror ikke en tutorial Free BSD ville ha mye suksess.
   Kanskje hvis det var etterspørsel, vil jeg stikke.

 8. belastning sa han

  Synd denne siden jeg ser at du ikke legger ut noe. 1 opplæring per uke? Hva skjer? Du har ikke tid lenger? Ta andre samarbeidspartnere hvis du ikke har tid. Et annet forlatt nettsted ...

  • Tempoet i oppslaget ikke er etablert, det er naturlig.
   Vi jobber ikke på tape, postet når vi har noe klart. Vi stoler ikke på media, vi har ingen tidsfrister, ikke tilsatt KG.
   Det finnes tusenvis av nettsteder på internett som setter minimum daglig 5 ikke nødvendigvis trenger å vente på oss.
   Generelt raske emner som trenger informasjon og testing, og det tar tid.
   Vår mening er at kvalitet er viktigere enn fart og mengde. Vi ønsker ikke å bidra til støy som andre produsere den.

   • belastning sa han

    Tidligere har du også lagt ut 1-2 opplæringer om dagen ... på transportbåndet

    • Jeg tror ikke jeg noensinne har gjort to tutorials dag.
     Kanskje det var perioder da kommer til å legge ut oftere, men de var unntak.
     Selv nå, hvis du tilfeldigvis å fullføre arbeidet på mer tutorials startet, i den samme perioden, tempoet på innlegget kan bli fremskyndet.
     Postăţile men vanligvis er de ikke så tett at igjen, dokumentere og testing tar tid.
     For eksempel jobber nå på anmeldelsen OnePlus En vurdering jeg ønsker å være ekstremt nøyaktig, fordi dette ikke er en tradisjonell telefon. Du vil se hvorfor!
     Dokumentasjon og tutorials og anmeldelser testing er tidkrevende og kan spre seg over svært lange perioder. Begynn en dukker en annen, må du gå tilbake til noe annet, etc., etc. Arbeid er utbredt, og når alle sitter på sin plass, tid på innlegg.
     Jeg må innrømme at noen ganger hodet mitt er en storm av informasjon, som noen ganger overskride, så vi må stoppe PC, telefon og komme opp for luft, ellers vil det ikke la / skriv noe i / hodet.
     Men jeg kan ikke klage, som jeg elsker å gjøre, og gjør det med stor glede.

     • ikke fortsett med oneplus lenger. er uten interesse. å lage veiledninger for å hjelpe oss. dette telefonporselen gir ikke mening

 9. Sergiu sa han

  hei. kan du lage en tutorial på hvordan å gjøre en mail server på Linux? Jeg tror mange ville være interessert.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.