om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Veldig interessant og nyttig opplæringen. Takk.

 2. En veldig god tutorial. Forresten, hvis du kan i fremtiden å gjøre, og om "Hvordan kan vi se hvem som var online på facebook fra vår liste over venner når vi logger ut vi Pc stengt, kan vi se morgen hvem og til hvilken tid gikk og hvordan var logget «jeg vet det er noen programmer på facebook. Bare du kan forklare etyl som har vakker kursiv.

  • Marius L. sa han

   Det er ikke. Søknader som skal huske er bare tull, tull at mange godtroende raskt sette snuten.

   • Vet, kanskje det er programmer å fortelle som var online fra listen din, og til hvilken tid og hvor staten er enkelt i teorien (ikke programmer som som flyttet Mine viste profilen til alle utlendinger på facebook) Kan du en totorial.

    • Marius L. sa han

     Jeg ser du hardnakket insisterer og be om noen programmer som ikke finnes, eller hvis det er bare finter. Det kan være, som det er "programmer som som så på min profil på facebook fra alle utlendinger", som alle vet er tull. Søk og du kan finne noe. Men mer sannsynlig er det at når du laster ned et program som lover å gjøre hva du vil, du pricopsesti med et virus. Suksess!

 3. Robert Dobrescu sa han

  Hei Adrian! Facebook applikasjons huder og usett "X type"?

 4. Jeg stoler ikke på extensions som arbeider for at hvis astiuia fb d ela direkte fra spillserveren og se på hvordan å lese meldingene vil ikke gå disse utvidelsene. Det vil ikke fungere alltid 100% pluss utvidelser som vi hadde disse utvidelsene noen ganger jeg ikke.

 5. Du kan gjøre en tutorial eller en kunngjøring ved utgangen av september microsoft gi gratis plass til onedrive 15GB gratis. 30GB dvs. totalt.

  PS Mitt budskap kan godkjennes eller ikke, ingen lovbrudd. Bafta

 6. Adrian hilsen. kan opplyse meg, hvorfor gjorde jeg ikke dette videotutorial i internet explorer? er nøyaktig som noen andre spiller ikke. mer presist de som er installert blir spilt på jwplayer youtube.probabil har å gjøre med dette, og hvis så hva kan jeg gjøre. (jeg nevne at Google Chrome er i spill.

 7. Jeg hilser deg! Jeg har et problem og ikke kan løse. Datamaskinen kan ikke få tilgang til området etter at jeg installerer Windows, jeg har installert Windows på alle vinduer 7 8 32 på biter og ingenting. Jeg prøvde uten antivirus og antivirus og ingenting. Hva kan jeg gjøre? Bare dette nettstedet kan ikke få tilgang til det ellers alt fungerer bra.

  • Marius L. sa han

   Men hvis du sitter ved datamaskinen kan du få tilgang til området? Kanskje det er problemet du prøver å få tilgang til "av PC site".

  • Har du satt foreldrekontroll? Jeg viser til "Digicare" hadde en foreldrekontroll eller andre steder, hvor du setter på nettstedet feil, eller du putter i et program (utvidelse) i nettleseren. En annen idé jeg har.

 8. Nei, jeg hadde ingen foreldrekontroll installert. Jeg vet ikke årsaken.

  • Du prøvde flere nettlesere? Hva skjer når du prøver å logge inn? Hvilket budskap får du? Lader ikke, forblir en blank side?

 9. Ja, problemet er alle nettlesere, har siden ikke lastes inn, men vi løste det. Jeg fjernet ruteren og alt tilbake til det normale. Ruteren er fra RDS. (ZTE)

 10. Takk for hjelpen.

 11. Cristian sa han

  Howdy! Først vil jeg takke deg for din innsats, jeg har lært mange ting fra deg. Jeg opplevde et problem som vil kreve hjelp: Jeg hadde en samtale med noen fra min venneliste på Facebook chat, jeg ønsker å gjenopprette den samtalen. Problemet er at personen ikke lenger var i vennelisten din. Det løse? Takk på forhånd!

 12. Hvordan kan fjerne facebook konto fødselsår, måned og dag, jeg ønsker ikke å være sist i facebook, jeg vil slette alt, ikke bare ønsker å skjule dem. Takk.

 13. Huge forespørsel !!! Beskyldninger om utroskap par
  Vennligst hjelp med svar på spørsmålet: Hva teller facebook messenger registrert aktivitet, kan du logge inn i programmet som en Samsung-telefon med Android system og internett-tilkobling fra Telekom, i en periode på noen timer som jeg brukte chat? Jeg mener jeg ble bebreidet status "aktiv nå", gitt som sov. Nevne at passord facebook er trygt og din personlige adgangskode.
  Mange takk!

  • Retur til spørsmålet ovenfor, føler du at Facebook Messenger Android applikasjonen gjør datatrafikk "på sin egen"?

 14. Veldig anteresant og hjelpsom: '(

 15. turisticus sa han

  Nyere prat i status vise de som spiller, og spiller ... Du kan deaktivere dette? Jeg mener, hvis jeg spiller noe ikke alle kompiser at hvis jeg ser.
  Takk!

 16. Hei ... Jeg har et spørsmål, men vær oppmerksom på at jeg ikke er flink til datamaskinen helt fast, så jeg trenger veiledning. Så langt jeg så listen over venner på Facebook, i listen til høyre, da var den siste forbindelsen til hver. Nå noen ser bare den siste innlogging, andre ikke. Hva kan jeg gjøre? Er det en innstilling som du trenger å gjøre?

 17. Liviu sa han

  det er mulig å sende et brev til noen, og du vil vise meldingen som ble sendt, men ikke mottatt som han har noe installert eller er det en innstilling som vil tillate dem å vise deg binde som ikke mottar meldingen? Det er mulig å gjøre det?

 18. Cristina sa han

  Bra, kan jeg deaktivere kontoen til meg som sier hvor lenge du er offline? Takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.