om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Veldig interessant og nyttig opplæringen. Takk.

 2. En veldig god opplæring. Forresten, hvis du kan gjøre i fremtiden om "Hvordan kan vi se hvem som var online på Facebook fra vennelisten vår når vi blir delegert, har vi PCen slått av, slik at vi kan se om morgenen hvem og på hvilken tid han kom inn og hvor lenge det var logget inn ”Jeg vet at det er noen applikasjoner på facebook. Bare du kan forklare det vakkert.

  • Marius L. sa han

   Det er ikke. Søknader som skal huske er bare tull, tull at mange godtroende raskt sette snuten.

   • Vet, kanskje det er programmer å fortelle som var online fra listen din, og til hvilken tid og hvor staten er enkelt i teorien (ikke programmer som som flyttet Mine viste profilen til alle utlendinger på facebook) Kan du en totorial.

    • Marius L. sa han

     Jeg ser at du insisterer og spør hardnakket om noen applikasjoner som ikke eksisterer, eller hvis de eksisterer, er det bare fakta. Det kan være, da det er "applikasjoner som Hvem så profilen min fra alle de fremmede på Facebook", som alle vet er tull. Søk, og du kan finne noe slikt. Men det er mye mer mulig at når du laster ned et program som lover å gjøre det du vil, vil du bli smittet med et virus. Suksess!

 3. Robert Dobrescu sa han

  Hei Adrian! Skjuler den usynlige Facebook-applikasjonen og "skriver X"?

 4. Jeg stoler ikke på extensions som arbeider for at hvis astiuia fb d ela direkte fra spillserveren og se på hvordan å lese meldingene vil ikke gå disse utvidelsene. Det vil ikke fungere alltid 100% pluss utvidelser som vi hadde disse utvidelsene noen ganger jeg ikke.

 5. Du kan gjøre en tutorial eller en kunngjøring ved utgangen av september microsoft gi gratis plass til onedrive 15GB gratis. 30GB dvs. totalt.

  PS Mitt budskap kan godkjennes eller ikke, ingen lovbrudd. Bafta

 6. Adrian hilsen. kan opplyse meg, hvorfor gjorde jeg ikke dette videotutorial i internet explorer? er nøyaktig som noen andre spiller ikke. mer presist de som er installert blir spilt på jwplayer youtube.probabil har å gjøre med dette, og hvis så hva kan jeg gjøre. (jeg nevne at Google Chrome er i spill.

 7. Jeg hilser deg! Jeg har et problem og ikke kan løse. Datamaskinen kan ikke få tilgang til området etter at jeg installerer Windows, jeg har installert Windows på alle vinduer 7 8 32 på biter og ingenting. Jeg prøvde uten antivirus og antivirus og ingenting. Hva kan jeg gjøre? Bare dette nettstedet kan ikke få tilgang til det ellers alt fungerer bra.

  • Marius L. sa han

   Men hvis du sitter foran datamaskinen, kan du få tilgang til nettstedet? Kanskje det er problemet at du prøver å få tilgang til nettstedet "fra datamaskinen".

  • Har du satt foreldrekontroll? Jeg mener også "graving", den hadde foreldrekontroll, eller andre steder, der du ved et uhell plasserte nettstedet, eller du la det i et program (utvidelse) i nettleseren. Jeg aner ikke.

 8. Nei, jeg hadde ingen foreldrekontroll installert. Jeg vet ikke årsaken.

  • Du prøvde flere nettlesere? Hva skjer når du prøver å logge inn? Hvilket budskap får du? Lader ikke, forblir en blank side?

 9. Ja, problemet er alle nettlesere, har siden ikke lastes inn, men vi løste det. Jeg fjernet ruteren og alt tilbake til det normale. Ruteren er fra RDS. (ZTE)

 10. Takk for hjelpen.

 11. Cristian sa han

  Howdy! Først vil jeg takke deg for din innsats, jeg har lært mange ting fra deg. Jeg opplevde et problem som vil kreve hjelp: Jeg hadde en samtale med noen fra min venneliste på Facebook chat, jeg ønsker å gjenopprette den samtalen. Problemet er at personen ikke lenger var i vennelisten din. Det løse? Takk på forhånd!

 12. Hvordan kan fjerne facebook konto fødselsår, måned og dag, jeg ønsker ikke å være sist i facebook, jeg vil slette alt, ikke bare ønsker å skjule dem. Takk.

 13. Huge forespørsel !!! Beskyldninger om utroskap par
  Hjelp med svaret på spørsmålet: hvorfor registrerte facebook messenger counter aktivitet, logget inn på applikasjonen på en Samsung-telefon med Android-system og internettforbindelse fra Telekom, i en periode på flere timer der jeg ikke brukte chatten? Det vil si at jeg ble bebreidet med statusen "aktiv nå", under forholdene jeg sov under. Jeg nevner at Facebook-passordet er sikkert og telefonen er personlig, med en tilgangskode.
  Mange takk!

  • Når du kommer tilbake til spørsmålet ovenfor, tror du at Facebook Messenger-applikasjonen på Android gjør datatrafikk "på egen hånd"?

 14. Veldig anteresant og hjelpsom: '(

 15. turisticus sa han

  Nyere i chat-status kan du se hvem som spiller, og hva som spiller ... Kan dette deaktiveres? Jeg mener, hvis jeg spiller noe, vil ikke alle venner se hva jeg gjør.
  Takk!

 16. Hei, jeg har også et spørsmål, men husk at jeg ikke vet mye om datamaskiner, så jeg trenger veiledning. Inntil nå så jeg på vennelisten på Facebook, den listen til høyre, da det var alles siste forbindelse. Nå er det bare noen som ser den siste forbindelsen, andre ikke. Hva kan jeg gjøre? Er det en innstilling jeg må gjøre?

 17. Liviu sa han

  det er mulig å sende et brev til noen, og du vil vise meldingen som ble sendt, men ikke mottatt som han har noe installert eller er det en innstilling som vil tillate dem å vise deg binde som ikke mottar meldingen? Det er mulig å gjøre det?

 18. Cristina sa han

  Bra, kan jeg deaktivere kontoen til meg som sier hvor lenge du er offline? Takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.