Hvordan diagnostisere en harddisk sektorer eller ødelagte data fra SeaTools - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om å sjekke harddisken direkte fra Windows. Oss i det siste jeg har diskutert dette, men når jeg brukte HDD Regenerator som kan finnes på CD Hiren`s Boot CD. Når jeg brukte HDD Regenerator, problemet var at vi måtte gjøre det bagasjerommet, for å brenne en oppstartbar cd for deretter å starte opp og sjekke harddisk i stand til å gjøre noe uten noe på en annen datamaskin. Med metoden skissert i dag vi kan vi fortsatt få noe forskjellig fra PCen mens programvaren vil sjekke harddisken, selv om det ikke er anbefalt å arbeide med programvare for tung når harddisken test program.
Noen forslag før du bruker denne programvaren:
- Ikke kjør antivirusprogramvare og stoppe tung før du begynner å sjekke harddisken
- Sjekk om harddisken på en bærbar PC, pass på at batteriet ikke gjør dette, kan du koble den bærbare datamaskinen til en strømkilde.
- Hvis du har en USB-pinne eller ekstern USB-harddisk ikke ønsker å bli kontrollert er å koble datamaskinen før du bruker programvare
- Ikke bruk harddisk Avanserte Tester på områder som allerede har data, kan denne testen bare gjøres på nakne harddisker, filer eller corupeti risiko for å miste data hvis harddisken inneholder filer som kjører avanserte tester
- For høyere nøyaktighet bruk testmodus Long Generic
Det jeg ikke liker med dette programmet: det ikke tilbyr mange detaljer om testene og ikke fikse eventuelle korrupte sektorer der de finnes. Det er en programvare bare forteller oss hvis harddisken har problemer eller ikke. Det er en programvare diagnostisk og ingenting mer.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Adrian folosec tiden i 2 2007portabil registret booster for xp og vista gjør jobben sin perfekt, hvis du vil kan du sende det til å prøve det

 2. Men jeg gir en myk god stand og Badura hvis du gir meg Long Generic men hadde ingen suksess, og syntest FAIL omdisponert Nåværende Venter Sector Count Sektor mislyktes og 254 og var låst hdd knitrende sizzle var en Maxtor 80gb pep. Og jeg har en samsung sp0411n at når jeg la gå gjøre tac tac tac men har vært på en "bonde" som ikke visste sal du monterer dem sette ide mens du går og bulit og jeg byttet så rart skulle iam Seagate ga 30gb og jeg bruker streaming på bulit å kalibrere Prøv igjen Count har gitt iam 521 testing og test og gjøre klemme klemme, klemme og forblir sperret. Geoarse! junk

 3. Adrian om mulig å gjøre en tutorial på et emne langt mer inportant og nyttig om hvordan å fikse blå skjerm .... for eksempel på Vista, men synes noen ganger på 7 vinduer, for eksempel. Jeg har vista og min leptop e Toshiba i 2008, nemlig de fra Toshiba for menyen leptop driver ikke allerede utgjøre nye internett-nettverk, er SENESTESVA det 2009 og jeg netio.sys problem noen ganger oppstår som å ikke se slike problemer, så jeg en totorial om dette problemet, men ingenting inportant ingen konkret måte reparasjonen trenger nytt og basta, men over en periode earasi som kommer ninimic god (gå online se, og dere som problem og reparatil bla bla jeg var skuffet ... dette er ... dette emnet.

 4. AdrianGudus sa han

  Oktav:
  Adrian om mulig å gjøre en tutorial på et emne langt mer inportant og nyttig om hvordan å fikse blå skjerm .... for eksempel på Vista, men synes noen ganger på 7 vinduer, for eksempel. Jeg har vista og min leptop e Toshiba i 2008, nemlig de fra Toshiba for menyen leptop driver ikke allerede utgjøre nye internett-nettverk, er de 2009si SENESTESVA jeg noen ganger synes netio.sys problem, for ikke å forsvare slike problemer jeg så en totorial om dette problemet, men ingenting inportant ingen konkret måte reparasjonen trenger nytt og basta, men over en periode earasi som kommer ninimic god (gå online se, og dere som problem og reparatil bla bla jeg var skuffet på dette tema ... dette er ....

  hva du ønsker er umulig. Det finnes milliarder av grunner på grunn av noe som får så mange BSOD og utbedring metoder. Så hvis vi gjør en tutorial for fircare grunn ville bety å fylle nettstedet med tutorials på BSOD. I denne opplæringen ble fortalt hva de skal gjøre. Og ja, du må se etter at avhengig erroarea mottatt det er en annen løsning. Hva er så vanskelig å søke på Google? Du tror vi ble født lært? Også fra Google har vi lært å gjøre mer. Du kan ikke ha alt nesen. Mumcesti og du må ...

 5. nustiu kanskje finnes tusenvis av slike problemer, men jeg har denne Windows Vista Ultimate nesten et år, og jeg hadde ikke noe problem, men nå 2 måneder på grunn av nettverksdriver når netio.sys nemlig kopier av noe og på samme torrents mens noen ser en film på youtube synes noen ganger satt jeg dette problemet som vi har lært av deg ... iam redusert i kort vi kom til en svært ytelse og er veldig fornøyd med dette .... men er ikke en unnskyldning finnes tusenvis av slike feil, og du kan ikke gjøre en tutorial ,, selv ti mest vanlige problemene oppstår fordi draiverului jeg f.eks. Jeg så nøye tutorials hvordan kunne reparere arbeidet konkret feil som fører til blå skjerm enn tutorials på softulete ... seeatools ... Glary Utilities ... bla bla mange andre, ikke i det hele tatt tiltalende og vanskelige nyttig, og si du skal se på nettet om jeg ikke er en profesjonell som du har søkt meg kom brakt til exe, register softulete rense registeret, men hvis du ikke vet hvilken av det er bra at Toic å se, jeg gjør noe, og jeg vil implantatet keilogari malware Windows og basta ... Adrian du se at fra denne delen er klar som er nesten alt på google, men trenger (å vite hva barna hva de skal installere), men hvis vi flertallet er ikke programmerere har ingen conostinta grundig i datamaskinen hvordan i helvete kan løse et problem blå skjerm på google ... logikk ikke så jeg kan ikke si et ord, så jeg tror vi avklare hode hale og jeg håper jeg intles ... og fortsatt et team spurte noe og ikke svare meg hvorfor når du starter leptop til windows vista ultimate som jeg har, må jeg vente med å passere 11-12 linjer og åpne Windows ... kanskje vet noen metode å gjøre for å redusere antall flyreiser når oppstart fra åpne vinduer vista, hvordan han til meg er Descida i 55 har færre, men hvis det går tror disse linjene og 30 s hoppe start, men det er ikke de inportant deltakere, men hvis det er noen måte jeg ønsker å vite noe, men ikke softulete sette noen exe. nustiu du vet bedre ...

  • AdrianGudus sa han

   Oktav:
   nustiu kanskje finnes tusenvis av slike problemer, men jeg har denne Windows Vista Ultimate nesten et år, og jeg hadde ikke noe problem, men nå 2 måneder på grunn av nettverksdriver når netio.sys nemlig kopier av noe og på samme torrents mens noen ser en film på youtube synes noen ganger satt jeg dette problemet som vi har lært Lavoie redusert iam ... kort sagt vi har nådd et høyt utøvende nivå er veldig fornøyd med dette .... men er ikke en unnskyldning finnes tusenvis av slike feil, og du trenger ikke gjøre en tutorial ,, cums de ti mest vanlige problemene oppstår fordi draiverului jeg f.eks. Jeg så nøye tutorials hvordan kunne reparere arbeidet konkret feil som fører til blå skjerm enn tutorials på softulete ... seeatools ... Glary Utilities ... bla bla mange andre, ikke i det hele tatt tiltalende og vanskelige nyttig, og si du skal se på nettet om jeg ikke er en profesjonell som du har søkt meg kom brakt til exe, register softulete rense registeret, men hvis du ikke vet hvilken av det er bra at Toic søker, voipune noe jeg vil sette i verk dekeilogari malware Windows og basta ... Adrian ser du at fra dette partee klart at det er nesten alt på google, men trenger (å vite hva barna hva de skal installere), men hvis vi flertallet er ikke programmerere har ingen conostinta grundig i datamaskinen hvordan i helvete kan løse et problem blå skjerm på google ... logisk vil jeg ikke du kan gjøre en bønne, så jeg tror vi avklare hode hale og jeg håper jeg intles ... og fortsatt et team spurte noe og ikke svare meg hvorfor når jeg slår leptop til Windows Vista ultimate som jeg har, må jeg vente med å passere 11-12 linjer og åpne Windows ... kanskje vet noen metode å gjøre for å redusere antall flyreiser når oppstart fra åpne vinduer vista, hvordan han til meg er Descida i 55 s men hvis de går de få linjene tror jeg 30 jump start og var uhelbredelig, men det er ikke inportant, men hvis det er noen måte jeg ønsker å vite noe, men ikke softulete sette noen exe. nustiu du vet bedre ...

   Det suger at det gir Google for mange svar når vi leter etter noe? Jeg er sikker på at hvis du gir et svar du ikke vil løse problemet. For å forstå et problem, og du trenger å gjøre, ikke nok som vanlige folk i rumensk statsborgerskap for å få deg en tutorial video på rumensk og fortalte hvor du skal plassere musen. Som jeg sa over, det trenger du å jobbe som deg, søk, vet engelsk. Du kan ikke heve krav fra oss så lenge vi gjør det med tutorials jobb frivillig uten å bli betalt. hvis noe du ikke liker og vil ha mer, er løsningen å ikke spørre det å se, gjør din lære, til forskning.

   Jeg la merke til (ironisk nok ... den tingen alle av Google) problemet ditt er veldig vanlig og veldig vanlig på HP bærbare og spesielt med Windows Vista. Derfor microsoft nettstedet gir brukerne en fiks for denne feilen at det ser ut som du har det og deg. adgang DENNE siden og klikk på den blå bokstaven "Last ned 929547 pakken nå" (ADVARSEL: det er og for den versjonen av Windows Vista 32 bit og 64 litt ... du vet best hva operativsystem du har Hvis du har få Vista 32 bits versjonen. for hvis du 32 64 bit versjon for 64)
   Stopp sikkerhetsprogramvare installert pakken, og følg veiviseren lastet ned, så du starte på nytt.
   Slutt å bruke overdreven rengjøring programvare, er registret rengjøring ikke en lek, selv når du bruker profesjonell programvare og kommersielle løftet vil rense og reparere registret feil.

   2 har knyttet til problemet med "12 linjer ved oppstart av Windows" ikke engang forstår og vet ikke hvilke linjer du mener og hva linjene du ser for deg når du starter Windows ...
   Det er mulig å ha flere programvare oppstart som går, og hvis du ikke nødvendigvis mer enn er tunge eller starter programvare hardere. Sørg også for at den bærbare datamaskinen eller datamaskinen har en harddisk, og ikke en SSD (solid state om hva det betyr og hva er bedre enn en HDD er allerede på stedet tutorial som du finner ved å bruke søkeboksen)
   Det tie du til Windows på mindre enn 1 minutt, jeg vurdere en "velsignelse" vurderer å bruke en HDD og ikke en SSD, med installerte programmer og system tosk drifts (ja, er Vista et system lure)
   Jeg hadde heller ikke inntil nylig HDD og SSD med Windows 7 og Windows var oppe og går i løpet av minutter og 1 40 sekunder. Harddisken er treg, kjøpe deg en SSD hvis du ønsker din PC for å åpne i 20 sekunder.

   Kan jeg anbefale: fjerne oppstartsprogrammer (som alle kommer til denne Det er meget mulig nedleggelse på grunn erroarea mottatt en tjeneste eller en sjåfør som kjører ved oppstart.)
   å defragmentere harddisken, for å rense PCen av unødvendige filer, spesielt C-partisjonen, for å rense temporarele

 6. AdrianGudus sa han

  Ærlig talt, jeg bare synes synd at mange av dere ikke forstår hva vi gjør her på videotutorial og hva vi ønsker fra deg. Alt dette skyldes uvitenhet om noen av dere, egoisme, og spesielt flippancy som behandlet vårt arbeid, hjelpe andre, som vi skriver teksten over hver tutorial, i utgangspunktet å ofre vår tid i våre liv vil bli viet til deg. Vet ikke å sette pris på, å respektere benet for å sette i arbeid, kan du ikke forstå at ingen skylder ingenting til deg, og hvis du vil ha mer du trenger å sette skulderen til å fungere.

 7. ms pt opplæringen, Adrian, men for meg er det et installasjonsproblem:
  "Feil
  Msilaunch tilstand failed.Installation avbrutt. "
  Jeg ville være takknemlig hvis du kan hjelpe meg med råd når du har tid.

 8. Adrian ovenfor melding lese den sakte og komme inn i essensen av det jeg skrev som du leser flyktning ... Jeg iteles at du er opprørt, vi er modne og ting får oss opprørt ... Jeg demme hva du gjør og gjenkjenne takk til deg vista ultimate at jeg har mitt arbeid klokken som noen sier at Vista er en Windows ikke altfor vellykket, vet jeg ikke å installere Windows og sette den, men ennå ikke kjent med sine barn på google registeret og å jeg fikse feil BSOD, men vil selv si til lerrets comentari å gi og nye forslag jeg si som en av meningene ... ikke kalle en hykler som å skrive i orce du gjør daler alt er perfekt ti ... ja jeg er mange svært gode (nyttig) og er så bra det er.

 9. og faktisk disse meldingene er adressert til Kristus admin for BSOD om dette emnet ble utført av CRISTI_ADMIN og jeg var litt overrasket over at han gjorde en tutotia så grunne ... ..Det han vanligvis blir ganske konkret og avklart, men IAI du i betraktning Adrian, men jeg snakket til deg som raspunti oftere comentariele du scrium oss her ...

  • AdrianGudus sa han

   Oktav:
   og faktisk disse meldingene adressert til Cristi-admin maisunt fordi BSOD om dette emnet ble utført av CRISTI_ADMIN og jeg var litt overrasket over at han gjorde en tutotia så grunne ... ..Det han vanligvis blir ganske konkret og avklart men behandlingen IAI deg i Adrian, men jeg snakket til deg som raspunti oftere comentariele du scrium oss her ...

   Du svarer på ovenfor venn! Gjør enorm innsats, gi tid til å lese kommentaren ovenfor, bruke musen og bla for å komme til den kommentaren. La oss ikke mye å gå. Jeg svarte til begge problemene!

  • Oktav:
   og faktisk disse meldingene adressert til Cristi-admin maisunt fordi BSOD om dette emnet ble utført av CRISTI_ADMIN og jeg var litt overrasket over at han gjorde en tutotia så grunne ... ..Det han vanligvis blir ganske konkret og avklart men behandlingen IAI deg i Adrian, men jeg snakket til deg som raspunti oftere comentariele du scrium oss her ...

   For hva du får før?
   I sin tur folk vil ikke presse!
   En del av hver for å gi for å nå alle!
   Du ønsker ikke å kommentere svar, som å løse problemet, dessverre kan vi ikke gi ubetinget glede svare på kommentarer med sunn fornuft er tusenvis (min fred som det høres ut) av de besøkende som har fått svar som og- de har løst problemene.
   Dessverre sunn fornuft er en knapp ressurs.
   Vennligst ikke gjør press bare fordi du har et problem og ønsker å løse det "går" tenkere står i kø, alle ventet på tur.

   • AdrianGudus sa han

    Cristi-adminHvorfor sette deg selv i ansiktet?
    I sin tur folk vil ikke presse!
    En del av hver for å gi for å nå alle!
    Du ønsker ikke å kommentere svar, som å løse problemet, dessverre kan vi ikke gi ubetinget glede svare på kommentarer med sunn fornuft er tusenvis (min fred som det høres ut) av de besøkende som har fått svar som og- de har løst problemene.
    Dessverre sunn fornuft er en knapp ressurs.
    Vennligst ikke gjør press bare fordi du har et problem og ønsker å løse det "går" tenkere står i en kø, alle ventet på tur.

    Svaret på begge problemene vi har ovenfor, skrev jeg 3 km tekst, men det er vanskelig å gi en liten bla opp og lese noen anmeldelser ... .deh ...

 10. Ok bror ... og jeg vil ikke skrive noe dumt i en nesemtit hele dagen fordi jeg ikke har skrevet til dere for 6 måneder så jeg forstått fra ovenstående melding Cristi ,, dette er å få den meldingen som den er, og jeg har ikke noe imot . Adrian takk for hjelpen jeg kopierte 929547 32 bit jeg så i oppdateringer av Windows og intradeva ikke det du er takknemlig ... min bror sitere meldinger og siterer lamureala som til slutt å få meg rett, men jeg får som du er, at e fiser mann har sin nejunsurile og alle må griseasca og motta dereptul som det er ok å gå over det vi ser fiser med sin ... fortsatt en god dag og bli den beste iT-verden.

 11. faravirusi sa han

  Oktav:
  Adrian om mulig å gjøre en tutorial på et emne langt mer inportant og nyttig om hvordan å fikse blå skjerm .... for eksempel på Vista, men synes noen ganger på 7 vinduer, for eksempel. Jeg har vista og min leptop e Toshiba i 2008, nemlig de fra Toshiba for menyen leptop driver ikke allerede utgjøre nye internett-nettverk, er de 2009si SENESTESVA jeg noen ganger synes netio.sys problem, for ikke å forsvare slike problemer jeg så en totorial om dette problemet, men ingenting inportant ingen konkret måte reparasjonen trenger nytt og basta, men over en periode earasi som kommer ninimic god (gå online se, og dere som problem og reparatil bla bla jeg var skuffet på dette tema ... dette er ....

  Du nøye deg rense registeret med CCleaner eller andre programmer for å rense registeret. Det skjedde med meg med den blå skjermen, han bare ga start og visste ikke hva, jeg tror det er noe sjåførene skadet, men etter en stund jeg ikke har renset registeret og oops, overraskelse PC ikke lenger ja start. Siden da bruker jeg ikke lenger Ccleaner, når jeg tømt min chacha hånd og klar golosc det.

 12. AdrianGudus sa han

  ulmamei: Jeg har Windows lisensiert, den siste oppdateringen var morgen, og jeg installerte Microsoft C ++ Redistributable 2005, 2008, 2010. Net rammeverket kan fra 2 som ikke har jeg installert?!?

  Spørsmålet ditt er en ... .fara forstand (for ikke å si noe annet) Siden jeg fortalte deg at du må installere 3, er det ikke opplagt? Jeg må si til deg at mennesket er obligatorisk å ha dem eller hvordan andre å forstå? Enten du sannsynligvis tror du er den første med dette problemet, og jeg har gitt deg et svar, så på måfå uten å vite hvorfor eller si uten å være sikker?

  • AdrianGudus: Spørsmålet ditt er en ... .fara forstand (for ikke å si noe annet) Siden jeg fortalte deg at du må installere 3, er det ikke opplagt? Jeg må si til deg at mennesket er obligatorisk å ha dem eller hvordan andre å forstå? Enten du sannsynligvis tror du er den første med dette problemet, og jeg har gitt deg et svar, så på måfå uten å vite hvorfor eller si uten å være sikker?

   Kjære Adrian, jeg løst problema.Ai 3 var riktig med mindre sidevinduene piratkopiert programvare, men ms mye for råd og du fortsatt ser på. Salut!

   • Piticelul sa han

    ulmamei: Kjære Adrian, jeg løst problema.Ai 3 var riktig med mindre sidevinduene piratkopiert programvare, men ms mye for råd og du fortsatt ser på. Salut!

    ... ,, Man å stjele eller kapre "noen ide er å tenke at din frihet er over småkriminelle gå hvor sinnet

 13. Adrian folosec tiden i 2 2007portabil registret booster for xp og vista gjør jobben sin perfekt, hvis du vil kan du sende det til å prøve det

 14. Adrian Bravo Tutorial Pt takk!

 15. Alexandru sa han

  Hei. Jeg har et problem. En av de harddisker er opreset eller skriv pause, tror jeg. Når jeg ønsker å spare noe på den eller åpner et program låser datamaskinen for en kort periode, og støy syntes å hoppe start bolig maskinvare, så la meg lagre og arbeid. Jeg har en SSD som er så 60GB, en WD-1TB, og en samsung-1TB. Vennligst hjelp meg. Takk.

  • AdrianGudus sa han

   Alexandru:
   Hei. Jeg har et problem. En av de harddisker er opreset eller skriv pause, tror jeg. Når jeg ønsker å spare noe på den eller åpner et program låser datamaskinen for en kort periode, og støy syntes å hoppe start bolig maskinvare, så la meg lagre og arbeid. Jeg har en SSD som er så 60GB, en WD-1TB, og en samsung-1TB. Vennligst hjelp meg. Takk.

   gjøre det DENNE video (Klikk på dette ordet i rødt)
   Ja, dette er fordi Windows 7 har en meget god strømstyring og strømmen slås automatisk av harddisker som ikke er i bruk på en stund.

 16. Alexandru sa han

  Og jeg har et spørsmål. Hvordan bli forent, setter harddisker i mitt tilfelle
  (SSD 60GB det er SO, en WD-1TB, og en samsung-1TB) for bedre funksjonalitet. takk

 17. Adrian ikke ønsker å installere mine oppdateringer til The Påfør til systemet ikke gir å være i stand til å hoppe crakiesc hvordan og i hvilken mappe du setter det? windows vista ultimate for meg er 32 litt Sp2

 18. Hei. Når jeg prøver å åpne programmet, og etter en liten stund ser hddurile ed forteller meg:
  Fatal Feil: Device Discovery
  Void ThrowExceptionForHRInternal (Int32, IntPtr)

  Jeg vil takke dere for alle opplæringsprogrammer som du gjør. Jeg håper å snart kjøpe meg en telefon med Android OS og la meg være nyttige tutorials om dette argumentet. Gutta gjør en god jobb. Lykke til !!

  • Liviu:
   Hei. Når jeg prøver å åpne programmet, og etter en liten stund ser hddurile ed forteller meg:
   Fatal Feil: Device Discovery
   Void ThrowExceptionForHRInternal (Int32, IntPtr)

   Jeg vil takke dere for alle opplæringsprogrammer som du gjør. Jeg håper å snart kjøpe meg en telefon med Android OS og la meg være nyttige tutorials om dette argumentet. Gutta gjør en god jobb. Lykke til !!

   Etter fire forsøk på å åpne. Hvem vet hvorfor denne feilen ga meg ... Jeg håper ikke å gjøre foodie fra nå.

 19. Maskinen starter ikke før 2.3 stopp, men da har jeg ingen problemer med det som gir meg retninger jeg takke vinduer 7

 20. Du kan lage en dutorial om: Windows Password Remover 7.01 er vanskelig med ham har jeg laget en oppstartbar CD. http://i1238.photobucket.com/albums/ff482/anacondaz4/windowspass.jpg

 21. Du kan få Windows passward Remover 7.01 kan aratatimi hvordan du gjør og lage en tutorial i dag! http://www.megaupload.com/?d=CZ0LECYC brenne den på en CD!

 22. FAIL ga meg, men jeg har ingen slike problem, du går hardt kopiere, låser eller fjerne rare lyder hele slag. Mitt problem er at det tar veldig lang tid å lyse opp bagasjerommet til den begynner å laste inn Windows tar ca 10 min. Kan noen fortelle meg om noe alvorlig eller om det kan avhjelpes problem ???

 23. Piticelul sa han

  Jeg, i tillegg til IT-problemer som utvilsomt diskutere her, jeg fortsatt lurer på hvorfor Adrian endret til å ha hatt Cristi stemme ... ikke sant? ... Eller du har endret mikrofon?

  • AdrianGudus sa han

   Piticelul:
   Jeg, i tillegg til IT-problemer som utvilsomt diskutere her, jeg fortsatt lurer på hvorfor Adrian endret til å ha hatt Cristi stemme ... ikke sant? ... Eller du har endret mikrofon?

   Mor hva ting du vil kna, så WOW, jeg kan ikke tro at du er bekymret for deg på denne timen. Du innser bror? Adrian har en annen stemme endret ... det er utrolig stemme Adrian nene ...

 24. Crsiti-Admin beklager at jeg har brukt stemmen uten godkjenning :)) Jeg håper du vil nyte videotutorial.ro promo laget av meg, jeg selv sitt beste for å gjøre noe fint for deg og håper du liker (ikke sammenligne den ene gjort av Romeo), men til slutt uansett din oppfatning av meg, takk igjen her er videotutorial.ro linker:http://www.youtube.com/watch?v=4jJXASiO53I admins vil vurdere om det er verdt det.

 25. Sir Adrian, hvorfor jeg ser ut som jeg 2 harddisker når jeg faktisk bare én (WDC-WD3200AAJB-ATA)?

 26. cristian Teodorovici sa han

  IKKE vise min HDD = UL DELOC.SCANEAZA IMI MEN IKKE VISER HVORDAN NIMIC.CA OG HAR IKKE AS HARD DISK. Hvorfor?

 27. Tusen takk for godkjenning link, jeg ønsker å fortelle dem som er interessert at denne reklamen er gjort med sony vegas videotutorial og Camtasia Studio 7, uten etter effekter og andre underverkene :)) ingen andre blyforbindelser ikke gi min programvare så tung :)) Takk igjen.

 28. God jobb!

 29. Den programmerte det ga meg diagnosen FAIL vanskelig å fikse det, men når Hiren`s.BootCD.9.7 jeg ikke fant noe, noe som ville være forklaringen? Hva ganger er velkommen svar fra alle, jeg ønsker ikke il jeg understreke videotutorial gruppemedlemmer, jobber nok for oss.

  • AdrianGudus sa han

   Rares:
   Den programmerte det ga meg diagnosen FAIL vanskelig å fikse det, men når Hiren`s.BootCD.9.7 jeg ikke fant noe, noe som ville være forklaringen? Hva ganger er velkommen svar fra alle, jeg ønsker ikke il jeg understreke videotutorial gruppemedlemmer, jobber nok for oss.

   HDD Regenerator og SeaTools både gjøre de samme tingene! HDD Regenerator bare dårlig sjekk HDD logiske eller fysiske områder, men SeaTools se og analysere mulighetene og teknologier for HDD SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology)

   • AdrianGudus: HDD Regenerator og SeaTools både gjøre de samme tingene! HDD Regenerator bare dårlig sjekk HDD logiske eller fysiske områder, men SeaTools se og analysere mulighetene og teknologier for HDD SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology)

    Takk for svar, tenkte jeg at blant de problemene oppdages av SEEA verktøy som ikke angir hva problemene er, løgner og dårlige nettsteder som kan festes med HD Regenerator som løser dårlige nettsteder logisk nivå, selv etter sin oppløsning sjøen FAIL alle verktøy for å ivareta skanne en harddisk, håper jeg intlegi hva jeg mener, så jeg tutorials head-coada.Ori hvordan PC jobber hardt, jeg er ikke redd for at eksploderer, sier dette fordi jeg la merke til kommentarer, denne opplæringen patetisk, så å si.

 30. For meg med WD 500gb kaviar blå med programvare fra WD når jeg gir full medie scan sektorer tar det fra høyre til venstre dvs. den første sektoren 976123456 og starter og synker ba 0, ba 975000000, 974999999, etc. Jeg tror brytes og kaste det, men jeg holder det elektriske ptr andre hdd

 31. Hei,
  Jeg har et problem med 2 dager pcul.De gjøre figuri.Se blokker og flytter greu.DE eksempel, hvis du lytter til musikk på winamp og åpne et program i løpet av musikk som høres ut som om bandet ville bryte caseta.Iar peker klamre mus hele tiden.
  Jeg sjekket boot cd Hirens og fant ikke noe dårlig sektor.
  Hva kan være årsaken disse problemene?
  Vær så snill, kan du hjelpe meg og meg?

  • AdrianGudus sa han

   Leonard:
   Hei,
   Jeg har et problem med 2 dager pcul.De gjøre figuri.Se blokker og flytter greu.DE eksempel, hvis du lytter til musikk på winamp og åpne et program i løpet av musikk som høres ut som om bandet ville bryte caseta.Iar peker klamre mus hele tiden.
   Jeg sjekket boot cd Hirens og fant ikke noe dårlig sektor.
   Hva kan være årsaken disse problemene?
   Vær så snill, kan du hjelpe meg og meg?

   Årsakene kan være mange!
   1 for mange programvare / tjenester som kjører i bakgrunnen (bakgrunn)
   2 en PC for gammel ikke helt takle kravene eksisterende programvare i øyeblikket, flash player og mange andre PC-programvare fra maskinvareakselerasjon himmelen
   3 støvete komponentene inni PCen føre til overoppheting
   4 virus eller uønskede tjenester som kjører i bakgrunnen
   5 og årsakene kan fortsette ....

   Jeg anbefaler en reinstallering av Windows. Med mindre du vet hvordan du gjør dette, har vi på stedet opplæringsvideo om hvordan du installerer Windows XP, Vista eller 7. Du trenger bare å skrive i søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten: Windows XP eller Windows Vista installasjon og optimalisering, går du inn og du vil finne tutorials

   • AdrianGudus: Årsakene kan være mange!
    1 for mange programvare / tjenester som kjører i bakgrunnen (bakgrunn)
    2 en PC for gammel ikke helt takle kravene eksisterende programvare i øyeblikket, flash player og mange andre PC-programvare fra maskinvareakselerasjon himmelen
    3 støvete komponentene inni PCen føre til overoppheting
    4 virus eller uønskede tjenester som kjører i bakgrunnen
    5 og årsakene kan fortsette ....

    Jeg anbefaler en reinstallering av Windows. Med mindre du vet hvordan du gjør dette, har vi på stedet opplæringsvideo om hvordan du installerer Windows XP, Vista eller 7. Du trenger bare å skrive i søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten: Windows XP eller Windows Vista installasjon og optimalisering, går du inn og du vil finne tutorials

    Jeg har mer programvare som kjører i bakgrunnen.
    PC er ikke gammel, jeg er nesten 2 ani.Nu Jeg hadde ingen problemer så langt med maskinvareakselerasjon.
    Støv ikke rengjør den ofte.
    Tjenester uønskede ruleaza.Virusi jeg vet ikke om vi fant bare én (Agent.SPY eller noe ")
    Da han begynte å gjøre det jeg installere Windows og alle problemer har dukket opp.
    Og gjør det hele tiden, bare en halvtime eller en time etter oppstart av PCen, avhenger, som etter, fungerer perfekt.

 32. Hei,
  Jeg har et problem med PC jeg gjorde for to dager siden i renhold total PC
  Jeg trakk Rami, skjermkort, prosessor, makt jeg demontato og renset fan av kilden og alt i den, Hardisck på [SEAGATE (ST3250410AS) 250GB ga en detalj hardisck fordi jeg har et problem med det siden jeg renset den etter at jeg ferdig med å rengjøre alt går ok omtale som overvåker ofte temperaturer, men jeg merket at HDDUL varmer all øke temperaturen på HDD og CPU-temperaturen i iddle er 28-29 grader skjermkort 50 grader og HDD når du starter PC-en starter på 23 grader og fremdeles vokse opp til 40-41 den andre dagen grade.In gir en dårlig sjekk og reparere feil program HDAT2 jeg har ingen dårlig figur i det hele tatt klare MBR er rene så igjen dårlig sjekk og reparere feil jeg gir alt og alt for å installere Windows [Windows XP] gi NTFS formatering treg ferdig å installere Windows for å installere raskt vi installert alle drivere Chipset, Lan, skjermkort, lydkort. Everest Ultimate Edition Bag V5.50.2100 se å se temperaturen HDD oss alle gi 40 grad av selv HDD stresstest temperaturen klatrer til 44-45 grader. Før jeg hadde til å rengjøre harddisk temperatur 30-31 grader.
  Det kan du hjelpe meg med dette problemet !!! VERDT vente til PUSCA HDD NEW eller ta en. ingen spøk, men jeg frykter ikke å ta ild fra en PC insufferably hardisck

  • AdrianGudus sa han

   anno:
   Hei,
   Jeg har et problem med PC jeg gjorde for to dager siden i renhold total PC
   Jeg trakk Rami, skjermkort, prosessor, makt jeg demontato og renset fan av kilden og alt i den, Hardisck på [SEAGATE (ST3250410AS) 250GB ga en detalj hardisck fordi jeg har et problem med det siden jeg renset den etter at jeg ferdig med å rengjøre alt går ok omtale som overvåker ofte temperaturer, men jeg merket at HDDUL varmer all øke temperaturen på HDD uluitemperatura CPU iddle er 28-29 grader skjermkort 50 grader og HDD når du starter PCen starter fra 23 grader og fremdeles vokse opp til 40-41 den andre dagen grade.In gir en dårlig sjekk og reparere feil program HDAT2 jeg har ingen dårlig figur i det hele tatt klare MBR er rent så igjen dårlig sjekk og reparere alle feil og gi ingenting å installere Windows [Windows XP] gi NTFS formatering treg ferdig å installere Windows for å installere raskt vi installert alle drivere Chipset, Lan, skjermkort, lydkort. Everest Ultimate Edition Bag V5.50.2100 se å se temperaturen HDD oss alle gi 40 grad av selv HDD stresstest temperaturen klatrer til 44-45 grader. Før jeg hadde til å rengjøre harddisk temperatur 30-31 grader.
   Det kan du hjelpe meg med dette problemet !!! VERDT vente til PUSCA HDD ulSAU å få en ny. ingen spøk, men jeg frykter ikke å ta ild fra en PC insufferably hardisck

   Temperaturen på harddisken din er helt normalt. Det er ingen grunn til panikk ... Hvor mye ønsker du å bo HDD i 18 grader? Har du selv vet hva som er i det HDD? En motor på noe rpm 7200 (og hvordan vet du hva det betyr?) Det dreier 3 eller 4 fat og aktuator hastighet han vandrer flgerului venstre og høyre på overflaten ...

 33. Hei folkens, jeg har et spørsmål om maricica av 1 uke fargeløs å starte din synes for meg å trykke F1 feil sier det er et problem med harddisken, og gjør presserende back-up, etter å ha gitt F1, lasten WinXP lastet normal og så snart jeg får en feilmelding noe sånt som:

  - "Print Instruksjoner for sikkerhetskopiering, diagnostisering, og erstatte den defekte harddisk" -

  --Instructions For feste Harddiskfeil:

  Vi anbefaler på det sterkeste at du sikkerhetskopierer datamaskinen for å unngå mulig tidstap.

  Etter at du har sikkerhetskopiert datamaskinen din, burde du kontakte produsenten av datamaskinen eller annen maskinvare teknisk support for å finne ut om disken med feil må skiftes eller repareres.

  Vi anbefaler at du lagrer skrevet disse instruksjonene Brukte sammen med media for å sikkerhetskopiere dataene (for eksempel CD-er eller USB-flash-stasjonen som brukes til å lagre backup), så alt du trenger for å fikse datamaskinen er på ett sted.

  GMT informasjonen er gitt for å hjelpe maskinvare teknisk support person diagnostisere harddisken med feil .----

  Kan du hjelpe meg ?? Takk.

  • Eugen:
   Hei folkens, jeg har et spørsmål om maricica av 1 uke fargeløs å starte din synes for meg å trykke F1 feil sier det er et problem med harddisken, og gjør presserende back-up, etter å ha gitt F1, lasten WinXP lastet normal og så snart jeg får en feilmelding noe sånt som:

   - "Instruksjoner for sikkerhetskopiering, diagnostisering, og erstatte den defekte harddisk" -

   --Instructions For feste Harddiskfeil:

   Vi anbefaler på det sterkeste at du sikkerhetskopierer datamaskinen for å unngå mulig tidstap.

   Etter at du har sikkerhetskopiert datamaskinen din, burde du kontakte produsenten av datamaskinen eller annen maskinvare teknisk support for å finne ut om disken med feil må skiftes eller repareres.

   Vi anbefaler at du lagrer skrevet disse instruksjonene Brukte sammen med media for å sikkerhetskopiere dataene (for eksempel CD-er eller USB-flash-stasjonen som brukes til å lagre backup), så alt du trenger for å fikse datamaskinen er på ett sted.

   GMT informasjonen er gitt for å hjelpe maskinvare teknisk support person diagnostisere harddisken med feil .----

   Kan du hjelpe meg ?? Takk.

   Prøv hDAT 2.xx Program på CD Leien Boot CD-versjonen er funnet på harddisken reparasjon verktøy avduket Jeg håper å kunne hjelpe deg.

 34. Jeg ønsker denne programvaren er i stand til å reparere
  "GSense Error Rate
  Advarsel: GSense Error Rate er under gjennomsnittet grenser "t vet at det er fysisk erroare Sami // eller du kan si hvilken programvare du bruker til å reparere denne feilen ?? ms

 35. Hei folkens vil virkelig sette pris på ptr. ceafceti hva jeg har vært veldig utili..as ønsker å gjøre en tutorial på feil trygg et program som jeg Chibueze 4 timer trekke det og alt jeg klarte nam hdd. Laptop 500gb som han ikke har noen 37% av alle dårlige Lin uri..daca brutt opp her, og hvorfor ikke gjøre noen forsøk på det ..
  Respekt!

 36. Andrew sa han

  Hei venner. Jeg igjen trenger din hjelp, og jeg håper jeg kan hjelpe denne gangen. Jeg har to harddisker i sporing og win7 system. Prob er at hvis jeg går inn i en mappe på harddisken sekundær (Adik ikke systemet) begynner å lese vanskelig å føle at fast, jeg lukker maskinen min, og når jeg kommer inn igjen jeg forsvinner ikoner fra sekundær harddisk, så det ville ikke være noe kjøring. Jeg ga SeaTools skanne og fant ikke noen feil. Være en prob ha systemet eller harddisken prob? Jeg håper å kunne hjelpe meg med noen råd. Takk.

 37. AdrianGudus sa han

  Andrew:
  Hei venner. Jeg igjen trenger din hjelp, og jeg håper jeg kan hjelpe denne gangen. Jeg har to harddisker i sporing og win7 system. Prob er at hvis jeg går inn i en mappe på harddisken sekundær (Adik ikke systemet) begynner å lese vanskelig å føle at fast, jeg lukker maskinen min, og når jeg kommer inn igjen jeg forsvinner ikoner fra sekundær harddisk, så det ville ikke være noe kjøring. Jeg ga SeaTools skanne og fant ikke noen feil. Være en prob ha systemet eller harddisken prob? Jeg håper å kunne hjelpe meg med noen råd. Takk.

  Hva er partisjonen format, hvilket operativsystem du har installert, hva CPU du har, hvor mye RAM, hva skjermkort?
  Prøv å gjøre en defragmentering av denne partisjonen (vi allerede har på stedet tutorials om defragmentering programvare som gjør dette) Du skriver i boksen øverst til høyre sidebar SØK: defragmentering, trykk på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen.

  • Andrew sa han

   OS er Win 7 ... Intel Dual Core CPU ... Ram 3.0 4 512 Gb ... Video ... .jeg vil gjøre defragmentering, men hvis jeg fikk på denne partisjonen eller hard (harddisk har to partisjoner) jeg lukke vinduet som jeg sa min datamaskin og vises ikke i det hele tatt. Partisjonen er NTFS. Det kan være et virus på denne partisjonen og det er derfor det skjer med deg? Kanskje han slo meg når OS. Likevel prøver å defragmentere? takk

 38. Alexandru sa han

  Hei jeg har et problem med harddisken skadede sektorer knyttet. Harddisken er Seagate ST9640320AS 640 GB kapasitet og prøvde å fikse skadede sektorer med hdd regenerator 1.5 .1.6 .1.7 med 9.7 og 15.2 Hirens boot cd med alle hjelpemidler inkludert på begge platene, med SeaTools og ikke som svar dårlig sektor reparasjon, helse 37%, etter 55GB skadede sektorer lik lese! Mine spørsmål vil være: 1.Trebuie å formatere hard helt for å ha en ny sjanse? , 2. Det ville være bedre å bytte ut harddisken helt? 3.Daca det kan fikse noen trinn eller veiledning kan du gi meg? Takk for svar og gratulerer til jobben selv arkivert her på nettstedet er super sterk!

 39. Bra, jeg har en rugaminte flott om du kan hjelpe meg noen, jeg ble stjålet lap-top jeg passord til ham og fordi han ikke kunne få i han endret Windows, men likevel ikke klarte å fordi det var mellom paswordu selv om vinduene skiftes, mitt problem er at jeg hadde mange bilder som har affeksjonsverdi hvordan kan jeg gjenopprette dem? det er et PC-program for å gi tilbake til dine gamle vinduer?

 40. Sal derfor jeg gir generiske IMU gi scces slag og gjør den lange dc når generisk gi falid

 41. Hei. Jeg har en hdd 320gb noen bugs, men ting er ved oppstart av maskinen med HDD og med Leien boot cd låser som ville være problemet hva jeg skal gjøre jeg prøvde med hinren boot cd 15 og ingenting, men hvis du holder en annen hdd gå nær så Hvorfor skulle gjøre ms på forhånd!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.