Guide prosessoren Haswell laptop kjøp eller Sandy Bridge

Guide prosessoren Haswell laptop kjøp eller Sandy Bridge
4.8 (80) 96.5%

Hei venner, i dag snakker vi om bærbare datamaskiner har nettopp truffet markedet utstyrt med Haswell-prosessorer og ny grafikk fra Nvidia.
For to uker siden gjorde jeg en guide hardware der jeg anbefalt flere komponenter for et system basert på HaswellFor bærbare datamaskiner måtte vente på det øyeblikket var ikke på lager i våre butikker, i dag har vi noen få bærbare datamaskiner med Intel Haswell og vi vil snakke om dem.
Hver gang vi lanserer en ny generasjon av prosessorer, hardware produsenter som Asus, Acer, Lenovo, MSI, Dell, HP, etc, lanserer nye produkter som er utstyrt med disse nye prosessorene. Med lanseringen av Haswell, har Nvidia løftet forestillingen, ikke fordi jeg er for snill, men fordi Intel har satt i Hasewll gode grafikkprosessorer som kan kjempe peer med GT650M. For å motvirke dette Nvidia kom opp med en "cancioc" performance går over den eldre generasjonen.
For å være ærlig med deg, jeg var imponert enn å innføre mer allment × 1920 1080 skjermer, som var i dyrere bærbare datamaskiner i fjor, ellers er det som forrige gang.
anbefalinger (For de som vil ha "den siste fyren laptop")
Lenovo IdeaPad Laptop med Intel® Core Y510 i7-4700MQ 2.40GHz, Haswell, 8GB, 1TB + SSD 24GB, Dual nVidia GeForce GT 750M 2GB, Microsoft Windows 8
Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm med Intel® Core i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 16GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 760M 2GB, Linux, Gold
Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk med Intel® Core i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Black
anbefalinger (Best pris for god kvalitet)
HP Laptop med Intel® Core 650 i3-2348M 2.30GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Linux (For kontor)
G46VW Asus Laptop med Intel® Core-W3060D i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, Black (Gaming)
Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med et produkt, kan jeg varmt anbefale laptop som jeg kjøpte meg etter noen måneder, og at jeg er veldig fornøyd.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Daniel sa han

  Min gjetning er at det var et lite skrivebord og laptop starte apuna.Sa du kjøper en bærbar eller stasjonær for sterk grafisk og spille spill 2-3 mai som verden i et år, du egentlig ikke kjøpe en merita.Sa tablett eller en telefon forrige generasjon selv som det merita.Mobilitate, vekt, lagring, smart, DLNA-tilkobling, berøring, vinduer etc.Jocuri 8 som spiller på skrivebordet og nettbrett kan nå spille etc.Ce ytelse tror du?

  • Andrew sa han

   Min venn, la oss innse det, du kan ikke sammenligne en tablett / telefon med en laptop / desktop når det kommer til spill. Når du kan spille deg 3 Far Cry, Crysis 3 eller spill sånn på en tavle og la meg kjenner meg.

 2. FaqTak sa han

  Hvorfor alle ultabook områder kommer med Windows forhåndsinstallert.
  Me jeg bryr meg en Lenovo U310 hjemmet, så ustabil distribuere linux på den for å gjøre noen tester, for å spille spill i nettleseren, etc. Jeg mistenker at hvis det kom uten vinduer ville være billigere der hundre euro, og vil være det beste ultrabook / laptop-markedet. Jeg så mole, og jeg elsket det, ser veldig bra ut, flott design, er mot metall baldakin, små, kompakte og ser bedre tider som HP 10 650.
  Jeg snakket med noen karer fra EMAG henholdsvis pcgarage og fortalte meg at ultrabooks kommer med Windows forhåndsinstallert fordi du må respektere noen standarder, andre har fortalt meg at hvis ultrabooks kommer uten Windows forhåndsinstallert når ala ikke Ultrabook .
  Jeg forstår ikke hvorfor ultrabooks kommer med Windows forhåndsinstallert?

  • ThLegend sa han

   Er din latskap å gjøre din kommando til en bærbar PC uten Windows forhåndsinstallert? Bai hører du klage når du ikke ... Tror du det er latskap å kjøpe en stik og du installerer Ubuntu Linux på den ,, hyggelig maskinvare med Windows og fjerne pac .. du installere Linux på stik ... hva er så vanskelig ... Normal og vakker og logikk fra microsoft ville være en gave var å gjøre oss sette på dvd vinduer og vi installerte ny Windows. Men gjorde dette med Windows forhåndsinstallert .. Fase I ganske sint og vanskelig for meg å ha lisensiert bordet ... ting plugget i prosessoren eller hovedkortet virker for meg litt noe om tvangs dyttet ned i halsen hennes .... Endelig ...

   • Ciprian sa han

    lisens plugget i prosessoren, til hovedkort :)) lisens gjøre Windows 8 BIOS for "anti-piratkopiering", men alle er torrents nok installasjonsmetoder windows8 + lisens

  • FaqTak: EDOS, Black (for spilling)

   FaqTakHvorfor alle ultabook områder kommer med Windows forhåndsinstallert. Me jeg bryr meg en Lenovo U310 hjemmet, så ustabil distribuere linux på den for å gjøre noen tester, for å spille spill i nettleseren, etc.Banuiesc, at hvis det kom uten vinduer ville være noe billigere med det for en hundre euro og vil være det beste ultrabook / laptop-markedet. Jeg så mole, og jeg elsket det, ser veldig bra ut, flott design, er mot metall baldakin, små, kompakte og ser bedre tider som HP 10 650. Jeg snakket med noen karer fra EMAG henholdsvis pcgarage og fortalte meg at ultrabooks kommer med Windows forhåndsinstallert fordi du må respektere noen standarder, andre har fortalt meg at hvis ultrabooks kommer uten Windows forhåndsinstallert når ala ikke Ultrabook . Jeg forstår ikke hvorfor ultrabooks kommer med Windows forhåndsinstallert?

   Jeg satte meg selv dette spørsmålet, og jeg har ikke funnet et svar ennå. Sannsynligvis bare useriøs markedsføring. Ultrabookurile skiller seg ut i kapittel design ... er laget for å ta øynene mer. Kanskje folk på Microsoft trodde det gjorde få penger på den måten, og en eller annen måte var en annen ble ilagt på markedet i denne kategorien. Nå gjenstår det å se ... og hva salget til april ble fortalt at vinduene 8 har svært lav popularitet. Kundene er ikke så glad for å skaffe 8 ultrabookuri med Windows forhåndsinstallert.

 3. Alex567 sa han

  En gjennomgang av Daniel: du bør tie !!!

 4. To modeller med Ivy Bridge god ytelse prisforholdet
  HP ProBook 4540s (H5J92EA) starter på 1800 lei
  Dell Inspiron 3521 (DI3521I54750DA-05) starter på 2049 lei

 5. Cristi sa han

  Daniel: Etter min mening, det var et lite skrivebord og laptop starte apuna.Sa du kjøper en bærbar eller stasjonær for sterk grafisk og spille spill 2-3 mai som verden i et år, bare ikke kjøpe merita.Sa en tablett eller et telefonnummer siste generasjon selv som det merita.Mobilitate, vekt, lagring, smart, DLNA-tilkobling, berøring, vinduer etc.Jocuri 8 som spiller på skrivebordet kan nå spille på tabletter og ytelse gjør du etc.Ce ?

  Jeg tror du er ung, er min mening annerledes

 6. FaqTakHvorfor alle ultabook områder kommer med Windows forhåndsinstallert. Me jeg bryr meg en Lenovo U310 hjemmet, så ustabil distribuere linux på den for å gjøre noen tester, for å spille spill i nettleseren, etc.Banuiesc, at hvis det kom uten vinduer ville være noe billigere med det for en hundre euro og vil være det beste ultrabook / laptop-markedet. Jeg så mole, og jeg elsket det, ser veldig bra ut, flott design, er mot metall baldakin, små, kompakte og ser bedre tider som HP 10 650. Jeg snakket med noen karer fra EMAG henholdsvis pcgarage og fortalte meg at ultrabooks kommer med Windows forhåndsinstallert fordi du må respektere noen standarder, andre har fortalt meg at hvis ultrabooks kommer uten Windows forhåndsinstallert når ala ikke Ultrabook . Jeg forstår ikke hvorfor ultrabooks kommer med Windows forhåndsinstallert?

  Les market makers, markeds si at de fleste brukere ønsker å kjøpe plug n play-enheter, noe som betyr arbeid inediat de hadde ut av boksen, og hvis du kan ha batteriet ladet.
  Vi gjør oss hvem vi er få, for få grafikk som du regne med til markedsføring.

  • Cristi Jeg tror at produsenter installere på bærbare VINDsider 30,40 fordi for dem ingenting rart i så mange minutter de fortsatt tjener ca 4.5 millioner

 7. Cristi hilse te Sami be fortelle om denne bærbar PC http://www.altex.ro/laptop-asus-x401u-wx031d-amd-c60-1-0ghz-14-4gb-320gb-amd-radeon-mobility-hd6290-free-dos dvs. sal er bra for hjemmebruk 2.3.4 melodi per dag for lydighet av et spill som Counter Strike, drage byen, World of Tanks se en film på youtube

 8. Instruksjons mk908 se at fremdeles lar forventet. Jeg kan ikke vite at du ga det opp. Jeg tror 10 minutter ville være nok til å presentere alle hva kan dyret eller om én søknad per tlf. grazzie!

 9. marius sa han

  Hvor mange comenturi trengte å gå få den opplæringen presentasjon med mer detaljert mk908 ????? Jeg må gjøre VRO 50 og 50 postadressene til kontoer videotutorial. å bli tatt hensyn til? ok total skuffelse !!!!!!!!!!

 10. Daniel sa han

  Jeg kan være ung, men å vite at jeg følger alle videotutorialele Crsti 'hode hale "(om Adrian) .I en siste videotutorial (MK908 + + OnLive gamepad, konsoll-spill på TV) sier at du kan spille OnLive spill, at du ikke trenger massevis av minne og sofistikert skjermkort fordi de har gutta som best.Tu servere utstyrt med det lille dyret av deg som har lite ressurser Andrid og demonstrerte ytelsen ligner på en tablett som du ikke ville trene laptop eller igjen desktop.Poate andre mening!
  PS jeg ikke si at vil forsvinne fanget og skrivebord, men det vil være sjelden å ... utryddelse!

 11. DanielJeg kan være små, men å vite at jeg følger alle videotutorialele Crsti 'hode hale "(om Adrian) .I en siste videotutorial (MK908 + + OnLive gamepad, konsoll-spill på TV) sier at du kan spille OnLive spill som du ikke trenger massevis av minne og sofistikert skjermkort fordi de har gutta som best.Tu servere utstyrt med det lille dyret av deg som har lite ressurser Andrid og demonstrerte ytelsen ligner på en tablett som du ikke ville trene desktop.Poate laptop eller har en annen mening igjen! PS jeg ikke si at vil forsvinne fanget og skrivebord, men det vil være sjelden å ... utryddelse!

  Ovennevnte svaret jeg la meg, jeg er Kristus-admin Cristian cismaru.

 12. Daniel sa han

  Cristi, jeg beklager ... og leve den andre Cristi.Multi Cristi Daniel denne site.E godt som vi har samme delte synspunkter eller parere.Progres, bror, fremgang!

 13. adrian Rotaru sa han

  AMCUMPARAT TRONSMART MK908 koble DIGI MOBIL AS hun kan?

 14. Iron Maiden sa han

  Jeg ønsker ikke å høre modellene Acer, har hatt dårlige erfaringer med Acer Aspire og utover, slik at det i anførselstegn.

 15. Costelina sa han

  Jeg beklager at min leptop har bare 2gb RAM, men det er hva du skal gjøre

  .vreau er litt eldre jeg prøvde å fortelle windows8, sa jeg ja Domain

  en bevege seg mer vanskelig, men å se meg selv. Jeg vil si jeg er overrasket over at du ikke visste

  men Windows som Microsoft på hvor stort det er og hvor mange forhåndsinstallert i det
  trekk og beveger seg bare laste raskere, men vinduene 7
  Jeg tror som brannmur er sterkere.
  selvfølgelig er det noe jeg ikke liker (som vi er så kresen)
  Jeg liker ikke at bare har 3 kjernetemaer og ikke lenger har den klassiske tema som
  w som i 7, men i alle fall er det svært rapid.bravo microsoft

 16. sapunell sa han

  Cristi..salut ... ..daca ...... Jeg har ikke noe imot å fortelle meg hvorfor ikke du og tutorials operativsystemer Designs (30zile) som ... Windows Ultimate eller Windows 7 8 2 Professional i stedet for den kommersielle versjonen av Windows 7 8 Enterprise og Windows Enterprise?

 17. Iustin sa han

  i leptopuri kan det være en stor forskjell mellom AMD og Intel desktop men ytelsen er liten, men intel god pris !! drive min mening !!

 18. Ali! ' sa han

  ThLegend: Det er lat til å gjøre din laptopfara kommando i en Windows forhåndsinstallert? Bai hører du klage når du ikke ... Tror du det er latskap å kjøpe en stik og installere Linux Ubuntusau ham ,, hyggelig maskinvare med Windows og fjerne pac .. du installere Linux på stik ... hva Normal er så vanskelig ... og vakker og logikk fra microsoft ville være en gave var å gjøre oss sette på dvd vinduer og vi installerte ny Windows. Men gjorde dette med Windows forhåndsinstallert .. Fase I ganske sint og vanskelig for meg å ha lisensiert bordet ... ting plugget i prosessoren eller hovedkortet virker for meg litt noe om tvangs dyttet ned i halsen hennes .... Endelig ...

  Jeg levde å høre dette også:
  Hvordan i helvete har du "Windauz" i prosessen? Eller hovedkortet?
  Du bedre holde deg til din kunnskap messenger og facebook, og ikke bry deg med datamaskiner
  Hvis du håndterer slik at datamaskiner og maskiner, ikke lurer på når jeg ser du ønsker å fikse noe, starter umiddelbart og tar deg inn i veggen uten å måtte starte en motor
  Og selv og våkne opp som den reparert problemet selv.

 19. Ali! ' sa han

  adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 jeg ønsker CONECTEZDIGI telefon kan?

  Dada kan.
  Ved PP Widget.
  I fremtiden ikke å halesti og skrive mindre områder

 20. Hei Cristi.
  Jeg vil vite om vi kan fordele mer RAM, Micro SD-kort knyttet til en Tronsmart MK908 (f.eks fra 2 4 Gb). Kan dette være?
  Også spørsmålet gjelder for andre "verktøy" (PC, bærbar PC, smarttelefon ...) som "låne" GB SD-kort, stick, HDD, SSD eller andre, for å øke RAM (eller RAM for grafikk) ( foruten ramdisk). Jeg tror at mer RAM er velkommen i en hvilken som helst enhet som bruker den. Spesielt når det kommer til MiniPCI områder som allerede kommer fra fabrikken med en standardkonfigurasjon (noen ganger begrenset).
  Takk.

  • Ciprian sa han

   Det kan ta det interne minnet på tronsmartului / tablett / telefon ikke SD-kortet, for eksempel tronsmart av at 8gb ta 2gb + 2gb som allerede har og gjøre 4gb, dette fungerer ting på PC kalles siden filen, men bare for bedre bevegelse i deshiderea vinduer og jocuri.Nu ikke trenger d DOB enn 2gb ram i tilfelle caai hadde 512,256 når da.si ikke beveger verste beveger mye bedre i spill grensesnitt, kan du bruke "swapper for root" gratis på Google play, men krever mer noroc.Si rot i tilfelle du ønsker å tildele internt minne sD-minnekort i en slags "gå partisjon" for bruk på sd sd gl til 1.9 versjon av Google, for da markedet ikke fungerer og så krever root.Mult flaks.

 21. IonutHei Cristi. Jeg vil vite om vi kan fordele mer RAM, Micro SD-kort knyttet til en Tronsmart MK908 (f.eks fra 2 4 Gb). Kan dette være? Også spørsmålet gjelder for andre "verktøy" (PC, bærbar PC, smarttelefon ...) som "låne" GB SD-kort, stick, HDD, SSD eller andre, for å øke RAM-minne (eller RAM for grafikk) ( foruten ramdisk). Jeg tror at mer RAM er velkommen i en hvilken som helst maskin som bruker den. Spesielt når det kommer til MiniPCI områder som allerede kommer fra fabrikken med en standardkonfigurasjon (noen ganger begrenset). Takk.

  Først av alt, hvorfor ville du trenger mer RAM, er 2 GB nok.
  Dernest bør du vite at RAM er et flyktig minne og ekstremt rask, er sd-kort et ikke flyktig lagringsmedium ekstremt sakte.
  I beste fall sd-kort MB per sekund og når 20 og 10.000 mb ram innslag per sekund.
  Men i teorien kan du tildele et bytte av sd men det vil ikke hjelpe i det hele tatt, ja selv vil dramatisk redusere telefonen, nettbrettet eller mini-PC.

 22. adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 jeg ønsker CONECTEZDIGI telefon kan?

  Jeg skal lage en tutorial med et modem 3g / 4g mini PC.

 23. Anderson sa han

  Hei, Cristi hva lydkort anbefaler jeg som mitt bord lyd ombord Realtek ALC892 høres "raslende" høyttalere lage støy som arbeider SSD, eller hvis jeg blar musen i nettleseren gjør "fas FAS "og gjøre høyere som Ubuntu vinduer. Vi sjåfører originale dvd og så gjøre, og jeg dyttet etter netto og bare, du hører at støy, er det en raslende ren du vet, det var de audiotapes de startet bandet kunne høre bakgrunnsstøy etter begynte sang. Hva anbefaler du?

 24. Leku sa han
 25. tudorJeg trenger mine alternativer velger en bærbar PC http://www.altex.ro/laptop-asus-k55vd-sx443d-intel-core-i7-3630qm-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-610m-2gb-ddr3-free-dos si http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g780-intel-core-i5-3230m-2-6ghz-17-3-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-ddr3-free-dos hvilken som er bedre for spill og for kontorapplikasjoner (også batteri og holdbarhet og er imp)

  Gå til modellen fra Lenovo, den har en overlegen grafikk-kort og en meget god prosessor.

 26. Servus! Jeg er helt i tillegg til dette emnet, men jeg ønsker å kjøpe meg en bærbar PC, og vet ikke hva jeg vil gråte ved siden av ham .Ingen løpet 2 år ikke takle (den gamle PC), jeg trenger for det, og det er en jente -TECH meg .Sa være mellom 12- 15 millioner ROL. Hva kan du råde meg? Tusen takk, og ser frem til ditt råd!

  • En bærbar datamaskin som penger ikke kan være pålitelig, får du bare en billig bærbar PC som ikke vil være veldig "fremtidskompatibel".
   Dersom kravene ikke er høy, kan du gjøre jobben med en billigere laptop.
   Disse dagene jeg lage en innkjøps guide og laptop mellom 1000 2000 lei. Da vil jeg fortelle deg å se etter at å gjøre gode forretninger selv med en mindre sjenerøs budsjett.

 27. Tusen takk! Jeg gleder meg spesielt som jeg jakte ,, "kutt fra slutten. nov.de av EMAG! Takk på forhånd!

 28. Dette året jeg gikk på college, og trenger en bærbar PC er utmattende. Undersøkelser som banker på døren og tar "objekt" uten noe som du ikke kan sjonglere i løpet av studieåret (lekser, prosjekter, e-poster fra lærere), men også behovet for å slappe av meg gjorde meg beslutte kjøp en laptop (tror jeg) jeg er akkurat hva jeg trenger. Jeg prøvde å se etter en bærbar PC som jeg være nyttig først og fremst for det jeg trenger på college, men også å være ganske effektiv for de nyeste spillene dukket opp i den siste perioden og utover. Så jeg bestemte meg på denne laptop (Asus 15.6 "R501VB-S3116D)

  http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-3630qm-2-40ghz-ivy-bridge-4gb-750gb-nvidia-geforce-gt-740m-2gb-free-dos-black-r501vb-s3116d/pd/DSYRXBBBM/

  Jeg vil gjerne fortelle din mening om dette produktet. Også du kan gi meg og andre lignende produkt hvis det er billigere, selvsagt. Budsjettet er opp i 3000 inkludert lei (+ enda mindre om det er verdt).

 29. Cristi Hello!
  Jeg ønsker å kjøpe en SSD i min latop Asus K55VM og ikke vet hva du skal kjøpe.
  Jeg vil nevne at jeg bruker bare for Windows 7 og gamle HHD (av 750 GB) for å sette det i stedet for en optisk stasjon (vi så tuorialul for det). Vennligst hjelp meg, det er første gang du spør om råd og følge din videotutuorial.ro av 3 år.
  Vennlig hilsen Mihnea.

 30. Mihnea sa han

  Tilbake med et spørsmål, så jeg at jeg fortsatt slå Samsung når det gjelder ssd

  Og du fortelle meg hva dine parereia kjøpe

  Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GT 2.5 120GB
  eller
  Grunnleggende Samsung SSD PRO 840 128GB SATA3
  eller
  840 Samsung EVO SSD Basic 250GB SATA3
  eller
  Grunnleggende Samsung SSD PRO 840 256GB SATA3

  Jeg forventer et svar fra deg!
  Merci.

 31. Salut! Når en tutorial på å velge en bærbar PC med de nyeste komponentene i vårt marked med conformations til forskjellige priser.

 32. VIDEOTUTORIAL Hello! Jeg 2300-2400 ron budsjett for en laptop (hjemmekontor) ... kan du hjelpe meg med noen forslag? Takk!

 33. Jeg ønsker å utveksle en dual prosessor med en AMD Sempron kor ,, jeg, am3 sochet 938 2,6kz, hovedkort gf615m p33 v2 ms 7597 ,, men jeg søkte på nettet og fant ikke kompatibel med min grunnleggende splaca som er sc jeg så am3 sochet 939 938 er det samme med litt rådvill sant ikke noen gang ta en mer eftin etter netto og ikke passer pins ,, ,, ett om mai Ando var et kor amd dual 5200 men jeg tror det var en annen sochet, dm cristi Vær så snill, sami anbefale, fordi jeg ikke har gitt noen tutorial med sine klasse prosessorer og kompatibilitet

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.