om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Andrew sa han

  Adrian, kan du gjøre en tutorial på hvordan å lage en mer kraftfull LG Optimus One P500 selv om et batteri til å gå fort?

  eller

  En tutorial om den nye CM9 utviklet hephappy ...

 2. Interessant, har du tastet inn i hjertet Adrian leseren

 3. AdrianGudus sa han

  Andrew:
  Adrian, safaci du en tutorial på hvordan å lage en mer kraftfull LG Optimus One P500 selv om et batteri til å gå fort?

  eller

  En tutorial om den nye CM9 utviklet hephappy ...

  Vennligst ikke bruk lenger. Jeg er lei av ham og ga meg lei gadgets og lidenskapelig som alltid vil ha det som er nytt. LG Optimus One er en super-enhet, men dessverre må du gå videre. Uansett hvordan du prøver å gjøre 600 MHz prosessor bedre å ikke lykkes, programvarekrav vokse, men maskinvaren er den samme.

 4. iCristi sa han

  Cristi-admin:
  Mer spesielt tykktarmen!
  Derfra stammer nettleser cache, akkurat som vann i kroppen ....

  Hvis du har noen 15-20 faner åpne i nettleseren mamma som du ønsker å hente noe fra cachen du må du oppleve at du Matze på den måten som er beskrevet i veiledningen :))

 5. Bogdan C. sa han

  Ærlig jeg ønsket å si i hvilket område nøyaktig, men jeg tenkte at stammer fra opplæringen og gi biologi.

  Cristi-admin:
  Mer spesielt tykktarmen!
  Derfra stammer nettleser cache, akkurat som vann i kroppen ....

 6. neomorphy sa han

  Hei. Jeg ønsker å informere deg om at i går sendte jeg forespørsel om å slette facebook konto, og i dag så jeg den posten som de forsøkte å gå inn i min e-postadresse (jeg hadde samme passord i posten, og facebook-konto). Har du noen gang skjedd med det?

 7. Hei. Som en backup calculatoru ham?
  antivirus sin pose på en stik?

  • polferis sa han

   Sett på en CD eller en ISO-image pinne med Kaspersky, DrWeb CureIt, Comodo eller hva du vil, starte opp datamaskinen med virus og renset den. Bildene du kan ta på Google.

  • Bogdan C. sa han

   Off-topic spørsmål om deg, men kan du gi et søk i søkeboksen på nettsiden for å se om du finner noe. se Jeg fant masse tutorials om hva du trenger!

 8. Marius sa han

  Hei folkens,

  Jeg selv følgende spørsmål:
  - Når jeg ønsker å sende en e-post (ny e-post) med min e-postadresse i DC til eller motta en enkelt e-post og svare på eller videresende en e-post jeg kan uten å bli lagt til noen boks. Hva kan jeg gjøre for å løse dette problemet?

  Venter på svaret.

  Vennlig hilsen,
  Marius

 9. claudiu sa han

  Hei. Og du kan gjøre en tutorial på hvordan å slette alle meldinger i arkivet facebook. Takk.

 10. Hei,
  Først tutorial og jeg ønsker å takke for at du kom og jeg med noen små IEEDI å tale, for eksempel meg jeg har ombestemt meg et par minutter etter at jeg slettet bildet. Etter at vi kom på listen jeg trykket Ctrl + f og jeg skrev inn dato og klokkeslett den ble skrevet ved siden av hvert resultat i samme format og et mellomrom mellom dato og klokkeslett ved å erstatte bare minuttet tilnærmes som jeg slettet bildet, så jeg går hele listen, mens å være oppmerksomme og størrelse, som etter flere forsøk innså jeg at et bilde av normal har over 80 90 tusen byte, ville en annen metode være hvis du husker bildeoppløsning som er gått i link til noen bilder. Lykke til!

 11. Yoana sa han

  Hvordan kan jeg oppgi adressen "about: cache" hvis vi tørkes av android? Jeg tror jeg har ham ... og rhesus Internet Explorer lenger ..

 12. Hanibal sa han

  Hvordan får jeg tilgang cacheul på en Samsung telefon ..pozele på facebook ... Jeg tørket av telefon: ((

 13. Hei, kan facebook arkiv gjenopprettes hvis den ble slettet?

 14. og hvis vi tørket av Nokia Lumia i Internet Explorer, kan det komme mia?

 15. Corina sa han

  Hvordan kan jeg se kommentarer slettet fra bildet? takk

 16. hvordan kan gjenopprette en kommentar gjort av en annen person på et innlegg av meg som jeg slettet? Jeg virkelig trenger det! takk

 17. Edward Manea Manescu sa han

  Hvordan kan jeg kontakte noen som har blokkert meg.

 18. Hvordan gjenoppretter jeg albumet mitt fra facebook? Feilaktig slettet fra Mobil? ?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.