Som vi kommer tilbake til den gamle WhatsApp

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan bytte tilbake WhatsApp, en der jeg hadde Kontakter-fanen i forgrunnen, i program-grensesnittet.

Hva er forskjellen mellom den nye og gamle WhatsApp WhatsApp?

Som jeg sa i opplæringen og om Som vi kommer tilbake til den gamle Facebook Messenger uten My Day meldingsapplikasjon trend er å kopiere kjente snapchat app. Fordi WhatsApp er kjøpt opp av Facebook, og at Facebook Messenger har allerede lidd endringer som bekrefter denne trenden, turn kom WhatsApp søknad. Det nye grensesnittet er nå 3 ting: Samtaler, Status, samtaler og finner ingen kontakter på, tab, i det siste, jeg kan lett se Whatsapp kontakter og deres status.
Jeg hadde den gamle grensesnittet Kontakt fane i stedet for kategorien Status.

Tab for å bruke det nye grensesnittet status WhatsApp?

Denne statusen fanen i det nye grensesnittet tillater oss å legge ut bilder eller videoer av 45 sekunder vil være offentlig for alle kontakter Whatsapp. Som det skjer med snapchat og Facebook Messenger My Day.
Vi kan skrive på bildet, kan vi legge til klistremerker / emoticons, tekst, før den blir lagt ut offentlig til kontaktene Whatsapp.

Hvor ble den nye kategorien Kontakter Whatsapp?

Vel, Whatsapp kontakter har ikke forsvunnet for alltid bare for å se dem, må vi gi et par trykk (kraner) i tillegg til å få tilgang til dem. De vises kun når vi ønsker å starte en ny samtale med noen. Og selv om vi gjør det, er det ikke å vise sin status.

Hvordan kan jeg gjenopprette gamle WhatsApp mindre vi heie?

For brukere uten rot, er den eneste måten å avinstallere den gjeldende versjonen av WhatsApp og installere en eldre versjon av den. Før du laster ned og installerer den gamle versjonen av WhatsApp, ikke glem å gå til Innstillinger> Sikkerhet> og kontrollere Ukjente kilder. Denne innstillingen lar deg installere apps .apk laster ned fra andre steder enn Play-butikken.

Last ned WhatsApp gammel versjon

Som om vi går tilbake til den gamle roten WhatsApp?

For de med rot, trenger du en filbehandler som vet å bruke root (jeg anbefaler ES File Explorer File Manager, finner du det gratis i Play Store). Bruke filbehandler som du har gitt superbruker, går du til plasseringen "/data/data/com.whatsapp/shared_prefs" og åpne filen som heter "com.whatsapp_preferences.xml"
Søk filen linjen status_mode value="1" og erstatte den på "1" cu "0". Lagre den endrede filen og deretter lukker og åpner WhatsApp.

Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi kan bytte tilbake WhatsApp. Kan hjelpe oss, og vi forstår kommentarfeltet, hvorfor er denne trenden å kopiere snapchat? Hvis du ønsker å bruke snapchat, installere snapchat! Hvorfor skulle produsentene meldingsklienter å stikke nakken min, en posisjon han ikke ønsker? Eller hvis de fortsatt gjennomføre det, selv for å gi brukerne en knapp i grensesnittet, for å aktivere denne funksjonen eller defekt.Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Hei. Det forteller meg at han ikke allerede, jeg har en Galaxy Android S6 Edge 6.0.1. Hvordan kan jeg løse problemet?

 2. Foca & Mo sa han

  Hei Adriane, som vi intales Facebook kjøpte Instagram stedet og WhatsApp stedet, og hvordan du gjør Fatza konkurranse Snapcheat er gjort noe sånt for å være lik eller sterkere på Piatza ... min mening ... Jeg er enig, det ville være flott å velge om dette alternativet eller ikke

 3. Robert sa han

  Super Root fase selv gå

 4. Marius sa han

  Hei Jeg fikk linken ovenfor beskrevet inn i området, men når jeg gir nedlastingssiden forteller meg at det

 5. Marius sa han

  til slutt klarte jeg å laste den ned for å se om det går hvis du prøver roten som forklart i videotutorial
  ms enn jeg hadde mye å lære fra din side
  Jeg ønsker deg en god zii

 6. Andrew sa han

  Salut! Jeg vet at min kommentar har ingenting å gjøre med opplæringen, men vet ikke hvor jeg holde utkikk, håper jeg her for å finne svaret. Jeg har et spørsmål, jeg spør Rami 100% uten å gjøre noe på din PC, dette problemet vedvarer i ca 2 måneder 3 månedene jeg har det, PCen er ny, kjører Windows 10 lisensiert profesjonell. Jeg prøvde å sette en annen antivirus, tro at Windows Defender ikke gjøre jobben, men det begynte å henge og bare starte å løse problemet, og bemerker at Rami å gjenopprette alle restart figur etter 2 eller 3 dager ligger problemet med Rami 100%. Tusen takk!

  • Adrian Gudus sa han

   Gi en skanning med et alvorlig virus, Kaspersky, Avast. Jeg anbefaler at du gjør en skanning av støvelen. Vi har allerede en tutorial på hvordan du gjør dette. Skriv opp i søkeboksen øverst til høyre "Hva betyr antivirus Offline (boot) og hvordan du bruker Windows Defender Offline Tool" trykk enter og du vil finne opplæringen. Jeg anbefaler å gjøre en test av RAM. Og om dette temaet vi tutorial, skrive inn i søkefeltet "Check RAM Memtest86 (spill krasjer, starter pc, clock)"

  • ViorelR sa han

   Etter å ha gjort hva Adrian sa, gjør et vindu optimalisering, rengjør Temps.

 7. Root metode du går ... Men ikke lenge ..ceva endringen skjedde .. neste dag returnert til sin nye grensesnittet ... uten å gjøre noe ... .acum..Am ukontrollert automatisk oppdatering for å se hva som skjer.

 8. ikke noe navn sa han

  Salut! Smp. iPhone hva kan gjøres?

 9. Tilbake igjen om at det ikke er Root metode (minst for meg) jeg hadde ukontrollert automatisk oppdatering, og alle returnerte til det nye grensesnittet ... ..Nu gjenstår det bare for meg å prøve det andre alternativet.

 10. Claudia Dragu sa han

  Hei, kan du installere en gammel versjon av Windows Phone? Takk!

 11. zocoza sa han

  Hei, jeg høres til andre tutorials på denne nei. Er det noen som vet hvorfor? (Jeg Realtek driver til dag-vinduer × 7 64)

 12. Marius sa han

  Hei, alt gikk ok med å installere den versjonen oppført. Men det dukket opp kort tid ca to uker en melding om at du må gjøre oppdateringer for den installerte versjonen støttes ikke lenger. Jeg rot.
  Så jeg spør igjen om hjelp, i mellomtiden dukket senere versjon som har det gamle grensesnittet?
  Takk på forhånd.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.