Hvordan vi velger en laptop tilgjengelig kunst - video tutorial

Hvordan vi velger en laptop tilgjengelig kunst - video tutorial
4.5 (12) 90%

Hei venner, i dag vil jeg gi en del nyttig informasjon om å kjøpe en bærbar PC, som er mer egnet mobil prosessor som skjermkort, hvor mye lagringsplass som er nødvendig, og spesielt hva type. Under 20 minutter vil jeg prøve å gi så mye nyttig informasjon slik at du kan unngå noen dårlig forretning.
Vanligvis nettbutikker eller butikker prøver å selge klassiske Dacia Mercedes-stasjon, er ikke noe nye markedsføringsstrategier er ment å kvitte seg med gamle aksjer innskudd.
På omtrent samme pris kan du få en laptop neste generasjon, kan det gi resultater 10-20% bedre enn den bærbare generasjon siste som butikker har ingen interesse for å gi denne informasjonen, kan du våkne opp som du kjøpte i dag en bærbar PC med gammel 1 år 2 moralsk selvfølgelig rabatt.
Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bærbar PC eller noe annet, må du kjøpe noe strøm, med mindre du kan finne et veldig godt tilbud for den siste generasjonen. For eksempel, hvis en laptop prosessor i3 andre generasjon tilbys til en pris 20% lavere enn en med i3 tredje generasjon, er det en god avtale, dessverre de fleste butikker vil sette laptop gamle med den nye på samme pris.
I opplæringen tenkte jeg at jeg kjøper en laptop for meg, det er fordi engang å ta min laptop, og er ikke villig til å betale for mye for ham.
Vi må tenke på at mine behov kan være forskjellig fra din, jeg er ikke en gamer i stedet jeg liker enhetene kan du bruke den til å bevege seg raskt, veldig raskt, for det kan ikke bruke en bærbar datamaskin svak prosessor (Intel Pentium, Intel Celeron, Intel Atom, AMD AMD C) eller å ha operativsystemstasjonen. Det betyr ikke at jeg kjøper en bærbar PC med SSD og slett fordi bærbare datamaskiner med SSD er svært dyrt og forstår ikke hvorfor. Jeg kjøper en bærbar PC med HHD da en SSD vil Cupar, og at det i stedet vil installere HDD.
RAM trenger ikke å være stor, fordi du enkelt kan endre eller suppleres, er laptop RAM ikke dyrt i det hele tatt.
Dessverre er det noen ting du ikke kan endre så lett inn i en laptop, jeg mener prosessoren, chip skjermkort, nettverkskort, hovedkort. Disse komponentene skal være sterk fra start.
Jeg må si at jeg ikke anser ultrabooks ikke misforstå, disse er enhetens utmerket, men for meg teller mye avhengig av hva prosessoren, dessverre ultrabooks har prosessorer med frekvens sterkt redusert, som oversettes til tregere responstid, tung multitasking. På oppsiden er at ultrabooks er utmerket for de som ønsker en enhet tynn / vakker, lang batterilevetid. Ultrabook er ikke noe for meg, men for deg kan være perfekt.

Nedenfor er noen anbefalinger:

Laptop balansert avtale utmerket for kontor:

HP Laptop med Intel® Core TM 650 i3-2328M 2.20GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, Linux, Grey Laptop Bag

Laptop kunsten tilgjengelig / balansert:

Lenovo Laptop med Intel® Core TM B590 i3-3110M 2.40GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 610M 1GB, FreeDOS, Black

Mitt valg for meg er perfekt:

Lenovo Laptop med Intel® Core TM G580 i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, Dark Brown

Velge en spiller budsjett på EUR 900:

G46VW-W3060D Asus Laptop med Intel® Core prosessor-5M i3210 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, Black

PC Garage rabattkupong!

Hvis du er kunde PC GarageDu kan bruke denne kupongen 88NX2AZW å få 1.00% rabatt for eventuelle produkt / produkter.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Fremtiden kan lage en tutorial om nye internett-protokoller ipv6

 2. HAPPY BIRTHDAY !!!!!

 3. Adrian Gudus sa han

  For de som kan spørre "og hva de gjør med laptop HDD hvis du fjerne og sette en 60 eller 120 GB SSD?"
  Svaret er enkelt, og du kan enkelt slå den bærbare harddisken i en ekstern harddisk ved å kjøpe et stativ. Det finnes allerede en tutorial på "Hvordan en ekstern harddisk fra en gammel vanskelig å bruke en billig rack" som du kan finne ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre sidebar.
  Så du super hastighet og operativsystem og programvare lagt ved hjelp av SSD og lagring av filmer, musikk, fotogrfii intern HDD med innlegget ekstern harddisk

 4. Godt Nyttår

 5. SSD er ustabile i det lange løp er ikke verdt det, forekommer feil i noen måneder. ikke verdt det, dessverre det ikke vil ha en fremtid.

  • ... Og det er surt! Du er feil informert. Jeg SSD i løpet 2 år, og du har ingen anelse om hvordan perfekt gå. Fortsett på dum som dette vil bacalizatorii.

  • Michael N. sa han

   Jeg tror du hadde uflaks, jeg har aldri hørt om noe slikt, og mitt arbeid i over et og et halvt år uten problemer.

 6. Adrian Gudus sa han

  Wayne:
  SSD er ustabile i det lange løp er ikke verdt det, forekommer feil i noen måneder. ikke verdt det, dessverre det ikke vil ha en fremtid.

  Var en gang slik at når teknologien var bare begynnelsen, og det var lite marked SSD. Det er nå noe, men jeg ser ikke hvorfor, og hvorfor gjorde du kjøper et dusin SSD. Hvis du kjøper en god kvalitet, vil du ikke ha problemer. Bruk SSD mer enn 1 år, og vi hadde ingen problemer og ingen feil som du nevner.
  SSD-teknologien har utviklet seg mye i det siste, kontrollere har stadig mer intelligent og pålitelig.

 7. Wayne:
  SSD er ustabile i det lange løp er ikke verdt det, forekommer feil i noen måneder. ikke verdt det, dessverre det ikke vil ha en fremtid.

  SSD er så ustabil at ett år siden satt vi videotutorial.ro utelukkende på SSD.
  Etter ett års bruk barbara fortsatt gå parametere for et år siden.
  Vi må understreke at videotutorial.ro området er et flott sted å trafic.ro kategori 2 datamaskiner-internett-trafikk daglig, innhold tunge, store databaser, streaming video.
  Men kanskje du har rett du sikkert har testet intensivt.

 8. En rask SSD er utmerket, men kostnaden fortsatt koste mye dessverre. Jeg vet ikke når de vil inntreffe 500 1 GB og TB ville ideelt sett skje nødvendigvis indikert. I utgangspunktet er det behov for å bli defragmentert en SSD. Det koster for dyrt og for liten kapasitet. Hvis prisen som en normal Vanskelig å være sikker på at de ble solgt vellykket peker.

  • Kanskje et alternativ verdt å utforske er hybrid plater - med noen SSD for operativsystem og programvare, og noen harddisk for lagring.

 9. Sorin Chiran sa han

  Happy Birthday!

 10. Romaniaaaaa Happy Birthday, Happy Birthday !!!! 2013

 11. valentin sa han

  Cristi Bravo!
  En annen verdifull veiledning som vanlig ellers.
  Godt Nyttår!

 12. Iron Maiden sa han

  Sal, hvordan kan jeg bytte en laptop HDD HP ProBook 4530s med en SSD?

 13. Adrian Gudus sa han

  Iron Maiden:
  Sal, hvordan kan jeg bytte en laptop HDD HP ProBook 4530s med en SSD?

  Det er allerede tutorial om dette. Skriv i boksen øverst til høyre SØK sidebar "Hvordan endre harddisk på netbook og laptop" trykk enter og du vil finne opplæringen.
  Før du stiller spørsmål, ikke vondt å bruke søkeboksen. Vi har over 1000 tutorials på nettstedet

  • Iron Maiden sa han

   Takket være fint, jeg fant tutorial, men om den bærbare HDD, så jeg vet at det er 5400rpm og er på sata, men spesifiserte ikke om det er noe sted SATA II eller III. Nå vet jeg ikke hva som ville gå SSD, SATA II eller III?

 14. Cristi sa han

  "Happy Birthday" helse og alt du ønsker. et Godt Nyttår. Lykke til videre

 15. adrian sa han

  Wayne:
  SSD er ustabile i det lange løp er ikke verdt det, forekommer feil i noen måneder. ikke verdt det, dessverre det ikke vil ha en fremtid.

  hvor du scoso dette? du hører du snakker?

 16. George sa han

  Hei, omtrent det samme spørsmålet, kan jeg har inne bærbare HP ProBook 4540s foruten HDD og en SSD som er å sette OS?

 17. Happy Birthday !!

  Jeg så i går en nabo av meg og en Alienware ærlig jeg elsker det, så ille er det dyrt. Det er en flott bærbar PC for gaming.

 18. Hei Cristi, hvorfor 32nm prosessorer er dyrere enn de på 22nm? Og et problem etappe. Min grunnleggende hovedkort ASUS p8P67 på win8 jeg bare beta drivere for, og for resten. ASUS AI Suite bryte jeg har ikke noe om det betyr at mitt bord er allerede gamle, hva vi gjør i dette tilfellet bare drivere BETA: (((((?

 19. 4520s ProBook har en første generasjon prosessor i3 etter at jeg satte ssd beveger seg bedre enn en bærbar PC med i7 med hdd (testet) Quick Start (ca.. 10 komme og rot sek, uTorrent avast)

 20. Og hvis du virkelig trenger det hdd kan monteres i stedet funnet dvd rack (100ron) personlig ikke bruker dvd 1an (kun pinner og ekstern hdd)

  Dany:
  4520s ProBook har en første generasjon prosessor i3 etter at jeg satte ssd beveger seg bedre decatun i7 med laptop hdd (testet) Quick Start (ca.. 10 secintra og rot, utorrentavast)

 21. Jeg så en med 900 euro, og sier det er ytelse, men jeg fant en butikk Lenga meg med 69 euro dyrere, men jeg vil gjerne vite hva du synes fortjener å kjøpe denne bærbare eller ikke? Jeg må si at jeg trenger Bilde å behandle den for noe som er så kraftig.

 22. Tusen benådninger glemte å sette linken adresse http://www.fnac.com/HP-Envy-dv7-7290sf-17-3-LED/a4647805/w-4#ficheDt

 23. Cristi sa han

  Andrew:
  En rask SSD er utmerket, men kostnaden fortsatt koste mye dessverre. Jeg vet ikke når de vil inntreffe 500 1 GB og TB ville ideelt sett skje nødvendigvis indikert. I utgangspunktet er det behov for å bli defragmentert en SSD. Det koster for dyrt og for liten kapasitet. Hvis prisen som en normal Vanskelig å være sikker på at de ble solgt vellykket peker.

  Det er markedet 512 GB SSD områder, men prisen starter fra 2000ron fortsatt ikke verdt det

 24. Bogdan sa han

  Det er markedet noen skjermer med IPS, S-IPS, MVA, så ... Jeg vil gjerne se en tutorial for å bedre forstå fordeler og ulemper med hver teknologi (spesielt at de vil at jeg skal få en ny skjerm ).
  Hva med Cristi, vil du gjøre mindre tid til det?

 25. augustin sa han

  Jeg har et spørsmål til Mr. Adrian etter en stund hvis urørt pc-skjermen lukkes, men ikke kjøre bil, og hvis du beveger musen slår til meg hvis du beveger musen på skjermen ingen innspill signal.Mentionez Send en e tv.Va og kan ha et svar.

 26. Videotutorial.ro team, kan din gjøre en tutorial på å lage en DVD rip av x264, fordi vi har søkt informasjon på nettet, men vi fant ikke; filmer i DVD-format opptar mye plass, men kan passe og 264 x3 filmer format på en plate; (En slik metode er svært nyttig når du må gå et sted og ikke av hadde 10 filmplater i stedet for 2)
  Hvis du kan, vil jeg gjerne også presentere en tutorial ...

 27. Urmaresv videotutorial.ro siden han ble løslatt fra 2009 mening og jeg vil si at jeg er dypt imponert over mucna et innskudd og lidenskapen du har for tutorials. Gjør tutorials godt dokumentert i de fleste områder. Jeg må si, for å ta hensyn til tilbakemeldinger fra besøkende og fortsette med tutorials. Det er viktig å ta hensyn til tilbakemeldinger fra besøkende på dette store området. Jeg liker veldig mye videotutorial, gå til dette nettstedet 5-6 ganger om dagen. Jeg tror vi har sett på alle dine tutorials. Jeg ønsker deg suksess, Gratulerer Cristi Adrian for alt!:

 28. Viorel sa han

  Jeg likte spesifikasjonen til en bærbar PC bare har Linux operativsystem ...... Kan jeg kjøpe den og deretter installere en Windows 8?

 29. Adrian Gudus sa han

  cr:
  Videotutorial.ro team, kan din gjøre en tutorial på å lage en DVD rip av x264, fordi vi har søkt informasjon på nettet, men vi fant ikke; filmer i DVD-format opptar mye plass, men kan passe og 264 x3 filmer format på en plate; (En slik metode er svært nyttig når du må gå et sted og ikke av hadde 10 filmplater i stedet for 2)
  Hvis du kan, vil jeg gjerne også presentere en tutorial ...

  Teoma finnes allerede veiledning om dette emnet. Skriv i boksen øverst til høyre SØK sidebar "Hvordan kopiere originale DVD-filmer til høy kvalitet" trykk enter og du vil finne opplæringen.

 30. Adrian Gudus sa han

  Iron Maiden:
  Takket være fint, jeg fant tutorial, men om den bærbare HDD, så jeg vet at det er 5400rpm og er på sata, men spesifiserte ikke om det er noe sted SATA II eller III. Nå vet jeg ikke hva som ville gå SSD, SATA II eller III?

  SATA-spor hvis du kan få en SATA 2 3 vil fungere, men vil ikke bruke SATA hastighet 3.

 31. Costelina sa han

  takker Cristi

 32. Adrian sa han

  Som alltid svært nyttig tutorial: D Takk Cristi.Am har en forespørsel Når du har kjøpt en bærbar PC kan gjøre det ... eller enda unboxing til en kort beskrivelse for å se hva du har: D som videokameraer som du har sett tutorials ... video og jeg ble overrasket :) Ellers VideoTutorial og godt nytt år til alle !: D

 33. Hei videotutorial.ro, og jeg vil ha noen råd fra deg, er det en rask avgjørelse på TRB å gjøre.
  Jeg tok en asus laptop på 18 millioner, er det denne modellen nå tatt 2 wk.
  http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intel-174-pentium-174-b980-2-40ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-610m-1gb-freedos-matt-blue-x55vd-sx089d/pd/EQ1ZKBBBM/

  og jeg ser at folk fra EMAG jeg ønsker å gjøre til tross siden, satte de et tilbud på en acer, med denne modellen
  http://www.emag.ro/laptop-acer-aspire-e1-571g-32324g50mnks-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-2328m-2-20ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-620m-1gb-linux-black-nx-m0dex-078/pd/E67XKBBBM/

  Spørsmål: Det lønner seg å gi tilbake og sette mer asusu 150 lei og få min aceru? Vær oppmerksom på alle detaljene (asusu har 3.0 USB), etc.
  Jeg ville sette pris på om du ville svare raskt ender opp med ikke å tilby produktet eller returnere periode (dager 30 - 2 spyttet)

 34. Viorel sa han

  Viorel god hjelper meg og meg noen Hvordan kan jeg endre brukernavn og passord autentisering Router? er de "Admin" Jeg har en d-link 2640r, jeg har sett flere tutorials, men denne informasjonen
  Som brukernavn og passord i stedet fant vi ,, takk

 35. Hello! Tilbudet fra EMAG ikke har denne modellen. Jeg fant et annet nettsted, men vet ikke om det samme mønsteret. IdeaPad vet ikke hva ... Fortell meg om det er samme modell. http://www.cel.ro/laptop-notebook/laptop-lenovo-ideapad-g580ah-i3_3110m-1tb-8gb-gt630m-2gb-l/
  Takk!

 36. Adrian Gudus sa han

  Ionut:
  Hei videotutorial.ro, og jeg vil ha noen råd fra deg, er det en rask avgjørelse på TRB å gjøre.
  Jeg tok en asus laptop på 18 millioner, er det denne modellen nå tatt 2 wk.

  og jeg ser at folk fra EMAG jeg ønsker å gjøre til tross siden, satte de et tilbud på en acer, med denne modellen

  Spørsmål: Det lønner seg å gi tilbake og sette mer asusu 150 lei og få min aceru? Vær oppmerksom på alle detaljene (asusu har 3.0 USB), etc.
  Jeg ville sette pris på om du ville svare raskt ender opp med ikke å tilby produktet eller returnere periode (dager 30 - 2 spyttet)

  Verdt!

 37. God opplæringen, og jeg anbefaler denne bærbare Lenovo Laptop med Intel® Core TM G580 i3-3110M 2.40GHz.

 38. Cristi sa han

  Hei, synes du vite bærbare datamaskiner kan oppgradere skjermkortet sportslige resultater?

 39. DacitT sa han

  Hvorfor må vi huske på at en bærbar PC ikke være renere flekker, støv? være farge grå er ikke po ...

 40. Jeg beklager at jeg er i, men jeg i stedet for at bærbare spesielt hvis det skulle brukes til spill jeg kjøpe en stasjonær som koster ca 1000 lei, en dual core prosessor 3,4 gh, 4 gb ram og HDD 500 gb pluss et integrert skjermkort som kan enkelt skiftes ut, er det sant at en bærbar PC er bærbar, men skrivebordet er mye billigere og mer kostnadseffektivt, kan et slikt system lett tåle opp til 10-15 år om ikke mer, avhengig av bruk, lykke venner.

 41. Hei teamet Videotutorial.ro
  Vennligst send meg svar på e-posten du l'jeg igjen to dager siden for å velge en bærbar datamaskin.
  takk

 42. Gabitzu Gabitzu sa han

  Howdy! Jeg vil ha en bærbar datamaskin til å bruke programmer Corel Draw, Photoshop og som dette, men vet ikke hvilken ville være best. Noen recomnadari fra EMAG men jeg hadde ikke overbevist meg. Jeg vil ha en slags opp til maksimalt Ron 2500 fordi jeg ikke har råd decoamndata en ytelse, men den kan bruke for arbeid acetat. Venter på svar. Takk!

andre referanser

 1. [...] For komponent ytelse, er det G580 Lenovo, en bærbar PC hjemme og på kontoret som jeg har gitt deg en guide anbefalt maskinvare for ikke lenge siden. Lenovo G580 del av leveområde er en vanlig bærbar PC med etterbehandling [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.