Hvordan få en e-post på gmail video tutorial

Opprette en e-postadresse for alle som ikke lenger er et problem, men jeg bestemte meg for å lage denne videoen opplæringen video når jeg merke til at min konto på Yahoo er svært begrenset.

Hvorfor sier jeg det? Fordi plassen på yahoo ikke kan overstige 200 Mb mens den er på gmail, er den nesten 7 Giga, og bortsett fra den på yahoo messenger, kan du ikke sende store filer mens du snakker (google chat-program) tillater sending av filer uten SIZE LIMITS. HERLIG……

Dette chat-programmet, google talk, har også et svakt punkt, nemlig at det ikke kan brukes som en videochat, dvs. det har ikke muligheten til å bruke et webkamera, SIN… ..

La oss se neste video tutorial som viser i detalj etableringen av e-postkonto gmail chat og installasjon program fra Google som kalles Google Talk

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guiderkommentarer

 1. teresant.am og jeg virkelig på noen problemer og trenger Iara computeru Windows® men nam cd.ovi_nicu

 2. Enache Dorel sa han

  kan du fortelle hvordan du oppretter en imeil

 3. Enache Dorel sa han

  sterk

 4. Preda Mrian sa han

  Veldig vanskelig å gjøre

 5. Jeg fortsatt ikke feilkode vises i Leam og passord og skrive 1000 ganger

 6. vlad: Fail min feil kode vises i Leam og passord og skrive 1000 ganger

  prøve å bruke en annen nettleser, Dane flere detaljer om erroarea få det du skriver i meldingen erroare?

 7. Ingen oppdage en innstilling, nemlig i yahoo hvis du leser e-post og slette den automatisk åpner neste gmail må slette den og deretter klikker, kan du angi at yahoo?

 8. aEA: Ingen oppdage en innstilling, nemlig i yahoo hvis du leser e-post og slette den automatisk åpner neste gmail må slette den og deretter klikker, kan du angi at yahoo?

  Dessverre Google Mail kan ikke sette noe sånt som Yahoo Mail!

 9. Zerocool sa han

  Ja, det er kult at jeg bruker gmail til yahoo fyr irriterer meg: det

 10. ionelsava sa han

  ok

 11. Jeg prøvde også å lage en gmail-adresse, men etter å ha fullført navnet, passordet osv. og jeg oppretter kontoen, den forteller meg at jeg må bekrefte kontoen og at jeg må motta valideringskoden via sms (via telefon). og det får meg til å velge land og skrive telefonnummeret ... men jeg skrev telefonnummeret, og det fungerer ikke å aktivere kontoen.
  Kan du fortelle meg hva kan jeg gjøre?
  Takk på forhånd.

 12. Jeg liker det, og jeg våknet om morgenen og moren min vokste opp fordi hun også har en e-post ... Jeg har en messenger ... Jeg vil også gjøre det, men da jeg så hvor mye du må gjøre, vil jeg ikke ha det lenger. Elena.

  • elena: Jeg liker meg og jeg våknet opp og min mor dimineatza skryt for at hun også e-post messenger ... Jeg ... Jeg ønsker å gjøre mitt selv, men når jeg så hvor mange har å gjøre vreau.va ikke bæsj! ! Elena.  

   Hvis du bruker Yahoo Messenger hvis du allerede har en e-postadresse, bare gå til yahoo.com og logge på kontoen din.

   Hvis du ikke vet hvordan du logger deg på e-postkontoen din, klikk her = >> Hvordan er en e-postadresse og et yahoo messenger id

 13. meget vanskelig, spesielt med skilleveggen 7G

 14. Bra. Jeg prøvde å sende en 340Mb stripe av Google Talk og han viste det tar ca 2 timer !!!!!!! Jeg vil vite hva årsaken til at hardt arbeid?

  • LiviuKjære. Jeg prøvde å sende en 340Mb stripe av Google Talk og han viste det tar ca 2 timer !!!!!!! Jeg vil vite hva årsaken til at hardt arbeid?  

   Prøv skype som vi har en opplæring om, skriv opp i ruten "søk på videotutorial.ro ..." til høyre: skype, enter, så finner du opplæringen. Jeg tok 30 sanger fra noen på 25 sekunder!
   Det er veldig bra når du vil overføre filer!

   Likevel forstår jeg ikke hvorfor Marvel lav hastighet overføring på Google Talk, skriver et sted som skal være høyere eller skrive et sted du må overføringshastighet og ikke har den hastigheten? hvor så mange hevder?

   Jeg foreslår at du raskt overføre filer via FTP som vi tutorial som du finner øverst til høyre boksen, skrive det: enkel og rask overføring av filer via FTP uten begrensninger, går du inn og du vil finne den opplæringen!

 15. HVORDAN endre passordet på min Gmail-adresse?

 16. Dessverre kan jeg forstå hvis dialogen mellom en adresse Messinger og en annen gmail.

 17. Og jeg trodde jeg Kåret! Det betyr at fortsatt ikke vet hvordan du går frem.

  • Adrian admin sa han

   anaOg her trodde jeg Kåret! Det betyr at fortsatt ikke vet hvordan du går frem.  

   Du kan sende e-post til hvilken som helst e-postadresse, til yahoo, hotmail, aol osv ...

 18. Takk til Adrian for svar. Ana

 19. Dobryk29 sa han

  Han ber meg om telefonnummeret sitt

 20. Basil Muresanu sa han

  Hei, jeg er Vasile og er 40 år. Bare nå begynte jeg å studere "internett-alfabetet" med din hjelp. Jeg lagde en gmail-adresse TUSEN TAKK.

 21. God påske alle sammen!
  Ikke forvent svar i dag, men i dag har jeg tid til å skrive.
  Jeg åpnet en Gmail-konto, og siden den gang jobber PCen min veldig hardt, den beveger seg nesten ikke. Det er sant at det er eldre enn den første generasjonen. Jeg lette etter en veiledning for å se hvordan jeg sletter Gmail, men jeg fant den ikke. Kan noen veilede meg med adresse, råd ...?
  Tusen takk.

 22. Liliana Barsan sa han

  Hvor bra kan jeg fjerne en oppdatering fra innlegget?

 23. Jeg ber deg fortelle meg gjenopprette passordet meg hvordan du Gmail med CACI Toet Jeg gjorde ikke noe ,,,, AM passord til en I5500 SAMSUNG kamera og kan brukes når VB IKKE MESSENGER PLEASE ,,,, ærbødig MA veiledere og meg fordi når jeg ønsker å gi rom MESSENGER forteller meg at jeg har installert noe fra markedet kan du hjelpe meg og meg Takk på forhånd

 24. leonard sa han

  problemet mitt er: Hvordan sletter jeg uønskede kontakter i gmail Takk på forhånd?.

 25. som ct sa han

  Jeg kan ikke gå inn gmail.com.

  Dc få på gmail, jeg automatisk gå videre med rumenske som spør meg Nei, via telefon. Jeg vil ikke ha.
  AKKURAT SLIK JEG VIL PRESENTERER DL. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
  Hvordan kan jeg gjøre ??????????????????????????????????

 26. maria bagneanu sa han

  gmail adresse

 27. Ghita sa han

  Jeg på Orange SIM-kortet PayPal-konto som jeg prøvde å forklare, men jeg ble overrasket allerede åpnet kontoen Nei Hvordan kan jeg finne dem som åpner konto?

Tilbakesporinger

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.