Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. marius sa han

  Det er ikke morsomt .... først kommer i spam i 2 th rad ikke kan sette custom-adresse "anonym" i kommende e-post. (F.eks fra: [Email protected])

 2. kopper sa han

  velkommen
  Adrian er nødvendig vennligst fortell meg vakker når jeg lager en ny messenger id meg og legge meg? Takk Advance

 3. AdrianGudus sa han

  kopper:
  velkommen
  Adrian er nødvendig vennligst fortell meg vakker når jeg lager en ny messenger id meg og legge meg? Takk Advance

  Hvor du legge til? Hva mener du nøyaktig?
  Noen har lagt sitt eget rot ID listen for å sjekke om du endrer avataren din når de setter en eller hvis du endrer sin status når de setter en. Det er ikke obligatorisk å legge til din egen ID i listen. Hvorfor skulle det være? Hvorfor tror du det?

 4. AdrianGudus sa han

  marius:
  Det er ikke morsomt .... først kommer i spam i 2 th rad ikke kan sette egendefinert adresse "anonym" i kommende e-post. (F.eks fra:[Email protected])

  Utbedre mindre feilstavinger:
  For å spille med noen er nok denne tjenesten!
  Den kan brukes når:
  Du kan få tilgang til postkassen fra uansett grunn og hvordan du ønsker å sende en e-post
  Veldig rask å sende en e-post, uten å måtte logge inn eller forlate spor av kontoen din i en nettleser / PC til en fremmed
  Hvis e-postadressen er normalt forbudt av mottakeren
  Hvis du ønsker å uttrykke følelsene dine til noen du er glad i mystikk, men også ønsker ikke å vite hvem du er
  Hva sier du har en annen konnotasjon å sende en e-post som gir deg en annen ... et selskap, antagelig ikke til å spille, men du har andre tanker (for å slå ulovlighet) vi ikke fremme noe her!

 5. adrian76 sa han

  For meg er det nyttig.

 6. kopper sa han

  Takk Adrian svar
  Men jeg så mange etter at laget deres messenger id sette sin egen liste og tenkte ID kreves. For eksempel: Jeg ønsker å gjøre mitt nye e-postadresse ... og etter at jeg ga Opprett kontoen min og legge bare komme på messenger kontaktene du vil og ikke min egen ID.
  Hva jeg mener ovenfor

 7. kopper sa han

  Adrian Men hvis du kan du forklare kort ekstra ting med sin egen ID på listen for å være klar med meg selv i denne lucru.Eu sett i det siste og tutorials var hovedsakelig knyttet og Messenger, som ble bundet og e-post, men fikk ikke se du har lagt deg.
  Men hvis du er villig og ønsker så kan du forklare
  Takk Advance

 8. Jeg hilser alle en alvorlig sak, og jeg tror bare du kan løse det
  i primu foreldre hver dag im kommer over 350 pluss e-post som spam e-post skal mitt ønske om å ikke motta e-post fra dem hvordan de kan slette all-emailu land takket !!!

  • Du kan ikke stoppe mailu å ikke motta e-post hvis du omdirigere e-posten til en annen adresse for å motta e-post eneste måten det kan. og pluss det er din feil fordi hvem vet hvor du setter mailu eller lai postet. dumhet og likegyldighet Betales

   • Valentino Miracolo sa han

    Da jeg var yngre jeg sluttet de få områdene med de jentene håper å henge meg noe, men da jeg så at jeg ga Treu betale meg å komme på dem ennå min daglige e-postene kom en vogn Løsningen vi gasito jeg var å få postinnstillingene, postfiltre, og det uitîndumă stand til å blokkere de mailuri.Exact jeg vet ikke hvordan jeg gjorde, men jeg gikk til filtrene du bruker mail.Sper til mitt forslag.

 9. Dubfire sa han

  La oss lære cocalari å sende spam ... .vi var nok der de kan forurense netul

 10. Disse gutta vil tenke smart og ikke liker ikke bruker dem. Adriane Bravo Takk mye for din tålmodighet og hardt arbeid for oss å forklare mange av de få som vi vet hvordan å bruke disse tjenestene. Bafta mye videre og ikke stoppe ami sende du fjerner alle tutorials. Lykke til! Marcel

  AdrianGudus: Utbedre mindre feilstavinger:
  For å spille med noen er nok denne tjenesten!
  Den kan brukes når:
  Du kan få tilgang til postkassen fra uansett grunn og hvordan du ønsker å sende en e-post
  Veldig rask å sende en e-post, uten å måtte logge inn eller forlate spor av kontoen din i en nettleser / PC til en fremmed
  Hvis e-postadressen er normalt forbudt av mottakeren
  Hvis du ønsker å uttrykke følelsene dine til noen du er glad i mystikk, men også ønsker ikke å vite hvem du er
  Hva sier du har en annen konnotasjon å sende en e-post som gir deg en annen ... et selskap, antagelig ikke til å spille, men du har andre tanker (for å slå ulovlighet) vi ikke fremme noe her!


 11. vicentiu sa han

  den primu linjen skrevet om haleste en bokstav må gi rett scrisu mai

 12. Aham ... så gjør nesimtitii så vi fortviler anonyme reklame.

 13. Spis først litera.Verificat.

 14. AdrianGudus sa han

  Vali:
  Spis først litera.Verificat.

  Ikke bad ... Trykk på mellomromstasten 3 ganger og deretter begynte å skrive

 15. AdrianGudus sa han

  Calin:
  Du kan ikke stoppe mailu å ikke motta e-post hvis du omdirigere e-posten til en annen adresse for å motta e-post eneste måten det kan. og pluss det er din feil fordi hvem vet hvor du setter mailu eller lai postet. dumhet og likegyldighet Betales

  Ba ... kan være en tutorial om det. Hvor snart!

 16. Hei,
  Interessant, er det godt å vite at det så hvis du ønsker å gjøre en spøk til en venn. Kan det også være stedet som gjør det samme: "http://www.openhippo.com/fake-emails/" .Tot i denne kategorien vil registrere og følgende nettsted: "http://www.destructingmessage.com/" hvor du kan sende en e-post for å ødelegge (slette). Takk eksisterer.

 17. Corina sa han

  Hei, jeg har gjort denne testen, og jeg går ikke! Hva er greia? Jeg 2 sendt til e-postadressene som jeg har og ingenting!

 18. Razvan sa han

  Og en eller annen måte du legge linken i vtutor hvorav VB hvordan du kan finne ut om / når / hva klikket mottaker av e-post fra meg? ... Ms ... kan du gi meg?

 19. For noen måneder siden, omdirigert jeg til en venn, fra en ekstern plassering, posten som jeg bekrefte min konto nedleggelse Hi.5. (Fra: @ hi5 taagedmail.com). Nå fikk jeg en mail anonymt i spam (fra: tom plass), uten innhold og uten sub. Jeg prøvde Svar: Fra: en firkantet rød og innholdet vises fra: naken, Til: adresse. min mail Skrevet: Hi.5 dato satt av den opprinnelige posten, Sub: tom!. I tillegg er den samme natten forandret mitt navn, og som satte meg alltid vises når du sender e-post! Nå jeg sender, tar imot meg navnet som vises Yahoo, vanligvis når du åpner e-post. Jeg sjekket pålogginger, IP hensyn data og ... ser greit ... KAN kjæresten (dyktig!) Å skrive inn adressen. Min e-post (les) uten passord på en link ??! Hvordan ellers kunne? Jeg nevne at jeg korresponderte med henne enn i posten. Hvilke andre muligheter finnes?

 20. Servus, Jeg har nylig mottatt trusler fra en rot og mange banneord, er det meningsløst å utdype. Jeg tror ideen er at noen!
  Hvordan kan jeg koble den til dem? Jeg trenger konkrete bevis på at den mistenkte er banne på meg.

 21. Jeg trenger litt ajutor.O ondsinnet person mailet mine sjefer, den nyopprettede en e-postadresse, som ble gitt som meg, som satte meg i et dårlig lys, og at jeg anklager seg selv for noen fakta at vi ikke har begått alvorlige lovbrudd som ikke å være kriminell, men i min jobb kan det tas i calcul.Ideea jeg gjort en klage til politiet, men e-posten min nespargandu jeg vet ikke om de cerceta.Cum jeg kunne lære identiteten til denne personen, hvis post sendes til Lotus post, e ip er mulig å finne ut om du kan beskrive eller spør om -Har frem postadresse i e-posten min, som er yahoo, kan jeg? som det på min egen!

  Vennligst hjelp!

  • dasgasdhgas sa han

   Det er et nettsted der du kan gjøre alt du skriver til hvem og fra hvem du skal sende / motta e-post. Jeg vet ett sted, og ville ikke ønsker å annonsere dem, men jeg tror det er mange flere som det dette. utgangspunktet du ikke kan gjøre noe. Selv om noen skulle etterforske og finne ip, er sjansen stor for at personen skal ha brukt et trådløst nettverk uten passord.

 22. buna.am sendte en epost til sosialtjenester hvor jeg arkivert en plangere.am bruke en e-postadresse som jeg ikke skjevhet, men på tracing Notatet ble skrevet av huset mitt for meg, nå sjef etterforsker for å se hvem som har innlevert plangerea.pot lære? takk

 23. Adrian sa han

  Cristian, og en behagelig som alt som er relatert til IT & C, men bør gjøre også. Ingenting så jeg så tutorials jeg var ingen hjelp, ingenting fungerer. Min mening er at du ser hva du ikke. Du tar på ulike nettsteder og oversette dem, og hvor du ikke er god, forkledning eller oppfinne alle slags unnskyldninger, og selv ikke ønsker å bli sett og passord, ID etc. Hvor mange spørsmål, relevant, og har gjort alt videotutorial stykke jeg så en kompetent svar, bare en som du forstår ingenting. Så, prøv å lære å lære!

 24. Marius Dragolea sa han

  Jeg har en stor forespørsel om deg. Jeg har et lite hus på landet og jeg gikk tyver 3 ganger på et halvt år. Jeg har naboer på nesten alle tilfeller de dekker hverandre. Jeg ønsker å sette min video på et komp systemet og går hele tiden. Men økonomisk stress, så å si, kan ikke kjøpe meg et effektivt system. Jeg vil gjerne hjelpe meg med ideer og tips.
  Jeg har internett hjemme der permanent. 4 har en datamaskin skrivebord og små videokameraer, webkameraer. At oppløsningen er tilstrekkelig. Jeg vet ikke hva slags IP er der, hvis statisk Adik. Amsi en god UPS for 4 timer. Jeg skulle ønske jeg kunne se hva som foregikk, her i Bucuresti og 24 24 kan registrere deg her. Ta med noen råd og ideer.
  Takk så mye!

  • Hei, vennligst hjelpe meg, jeg har et problem og kan ikke løse det. Motta anonyme trusler.
   (Anonymousemail.me). Jeg leste stedet hvor de forklarer hvordan du skal finne sted via e-post, men det gjaldt bare adressene sannferdig. INMI gi anonymt til IP der det ble laget denne siden ikke fra hvor meldingen ble sendt. Vennligst mam vakker første gang møtte så preoblema ikke vet hvordan de skal løse det. Først startet det med uhøflig meldinger nå byttet til trusler - vi mareritt om 10 måneder. Ajutatima du hvis mulig. Ms enn en god dag på jobb.

 25. Mircea Tătaru sa han

  Hei, kan du fortelle meg hvordan du viderekobler telefonen (Samsung 7s) en post uten å se detaljer om hvem som sendte meg?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.