Hvordan du laster ned nye filmer og teksting for dem synkronisert video tutorial

Vi vil se i neste video tutorial som den laster ned nye filmer og filmer av kvalitet og hvordan kan vi finne undertekster for dem å være og synkronisert.

I den første delen av opplæringen vil jeg svare på noen som sannsynligvis misforsto meg angående emnet i opplæringen. " Si nei til ARBEIDARENE med rumenske torrent-nettsteder som får deg til å logge på ”.

I den andre delen vil vi gå rett til å laste ned en film fra en torrent side (Isohunt) mens jeg vil fortelle deg, og hva om filmer og deres kvalitet.

Deretter går vi til nettsiden: subtitrari.regielive.ro må laste ned en undertittel for filmen vi ned på

Vi snakker i denne opplæringen om folk som gjør det mulig å laste ned gratis av disse filmene, som fra mitt synspunkt fortjener all min respekt og håpe på alt.Takk for det du gjør for alle ( FXG, aXXo, kingben, etc.) unnskyldning til de jeg ikke har nevnt.

Jeg håper alle å tro at disse menneskene risikerer jobbene sine og frihet for oss å laste ned filmer og se på dem med den største letthet.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guider


kommentarer

 1. Tusen takk venn !!! men jeg fant virkelig ikke underteksten til filmen min ... Jeg lastet ned davinci-koden fra isohunt ... den er veldig tydelig selv om den er avi! og det er en hel adik en enkelt cd, de fleste av dem var på 2cds ... Jeg søkte på regielive og softpedia, og jeg kunne virkelig ikke finne undertekster å synkronisere, og til slutt slettet jeg den og tok den fra hubene alt formatet du har, men på 2cds, sammen med underteksten. Men takket være deg vet jeg hvordan du gjør det! Jeg søkte på underteksten igjen etter at jeg så veiledningen din, og jeg fant den fortsatt ikke, jeg fulgte trinnene dine. gammel film og hadde sannsynligvis ikke virkelig rangering for noen å gjøre tekstingen eller for å slite med en undertekst av en film som jeg virkelig likte ... Jeg vil foreslå noe til deg selv om du i en opplæring sa at du gjorde eller at du vil gjøre en opplæring om hvordan du setter opp mozilla thunderbird ... Jeg er veldig interessert i dette, jeg er litt lei av yahoo mail, kun annonseringsfarger, jeg vil gjerne bruke en e-postklient på datamaskinen min ... men ikke outlockexpres i alle fall .Takk igjen og vet at du hjelper mange mennesker med opplæringen selv om det ikke er noen kommentarer til dem, er jeg sikker r k ft mange har kommet hit bare at vår rumenske er litt uforsiktig og ikke vet hvordan man i det minste skal si en enkel takk. Vede ser hans interesse og det er det.

 2. Jeg hadde det samme problemet og samme film (ikke kult).
  Eldre filmer 1-2 år er et problem, men filmene i det siste jeg har ikke møtt slike problemer.
  Vanligvis tekst å finne nettsteder viet dvdrip (aXXo, FXG, kingben).
  Takk for dine kommentarer adrian åpent sinn.

 3. Super opplæringen, men etter min mening tror jeg undertekster å bruke søkemotoren http://subtitrari.exsto.ro/ Dette inkluderer oppmerksomhet 30 av nettstedene undertekster og være sikker på at her sikkert finne undertittel bruke det i ca et år og jeg har aldri hatt problemer med å finne en undertekster i verste tilfelle jeg brukte Google Trans for å oversette en bildetekst tatt alle på at søkemotor tutorial om både super bravo cristi holde opp det gode arbeidet og så mange tutorials

 4. Mr. Tudor rettferdig, godt forslag!

 5. Veldig interessante eksempler på interessante tutorials spesielt for de som er nybegynnere, som mange gjør sperrsa
  takk

 6. PELE ALIN sa han

  velkommen
  du er dine land

 7. hvordan kan de ta opp (eller LINC'm ikke bra som de sier) i denne delen, slik at hvis noen har klikket på den for å nå denne adressen?

 8. Costel.
  Hvor kan du sette denne adressen?
  Hvis du ønsker å sette deg bør ta når du registrerte deg for kommentarer å sette ditt nettsted adresse og klikk Costel ga verden når nådd på nettstedet ditt.
  Kan registrere deg med en annen nettleser, eller tømme dem lu denne bufferen.
  Du setter ditt navn, epost og nettside adresse.
  Men på en betingelse, vil området bli din og link til enten indekssiden (hoved), som ikke gir henvisning til andre nettsteder eller annet tull.

 9. Vieru dan Aurel sa han

  Kjære Cristi, jeg fulgte trinnene indikert ved åpningen av Isohunt,
  FXG, valgte vi følgende filmer: hertuginnen, elizabeth gullalder, Run Fat Boy Run,
  Jeg har lastet ned, men ikke vise undertekster selv så jeg valgte alle FXG tekster
  tilstrekkelig avbrøt vi mappe deksel, FXG, undertekster og engelsk språk ikke vises titrering romana.De Hvorfor? Hva har jeg gjort galt?

 10. Det er en tutorial på nettstedet om hvordan du får tak i en rumensk undertekster og varer akkurat 1 en andre til advokat.
  Gjør et søk på nettstedets søkemotor med ordet "undertekst"

 11. Cristian sa han

  Ja flere mennesker ... men når du først får en torrent fra isohunt, mininova og andre torrenter fra utsiden, har du ekstremt lav hastighet ... synder hvis du tar en film fra RO, laster du den ned på noen få minutter ... å ta fra trackerne utenfra bare hvis det TRENGELIG er nødvendig, og dette en stund før fordi du må vente på en redsel. Lykke til og fortsett det !! Du er den beste

 12. Sergiu sa han

  Cristian
  Så e..intradevar fungerer tregere, men kvaliteten er upåklagelig ..
  Stiu..de ikke på hvilke områder du .tragi Ro filmer
  Jeg hadde også problemer med en undertekst ... faktisk flere ... og det er det faktisk (filmene var eldre)

 13. tusen takk god tutorial jeg visste ikke om fxg det er super kult det har den beste kvaliteten på videotutorial.ro filmer - de kuleste

 14. George Iordache sa han

  Kjære og respektert Sir,
  Ved en tilfeldighet kom jeg over dette nettstedet som jeg anser eksepsjonell.
  Tillat meg å argumentere hvorfor jeg er spent på hva jeg så på nettstedet du. Jeg er en gammel mann, jeg 60 år, som de sier er i en alder av 3 har. Jeg er agronom av yrke på randen av pensjonisttilværelsen. Jeg bor i en landsby i fylket Valcea. For noen år siden, ved et uhell, måtte jeg gjøre noen kortsiktige datakurs. Frem til august i fjor jobbet jeg bare i Word og Excel minst. Jeg jobbet i et program av skatter. Det er om alle. I fjor ga heldig enn meg, og jeg var i stand til å koble til internett hjemme og på jobb på fiberoptikk. Du kan forestille deg hvor vanskelig det var for meg å tilpasse seg noen ting Absolutt oss, men fantastisk for meg. Som en ekstra vanskelighetsgrad var og engelsk som jeg gjorde i mine år på skolen. Sakte dette området fascinert meg og fanget meg helt. Så begynte jeg å lære noe, her og der, spesielt på fora. Jeg lærte meg å bruke torrents og noen grunnleggende ting. Jeg ble overrasket over hvor mye intelligens som er dyktige folk, spesielt unge mennesker. De er rett og slett betatt av hvor mye intelligens og profesjonalitet funnet på forumet. Og du er en del av dem, kanskje mer. Måten valgt av deg video opplæringsprogrammer for å lære oss uvitende er utmerket. Det ene er å forklare en teori og en ting å se levende hva og hvordan du skal gjøre i visse situasjoner. I tillegg det og variasjon og mangfold av emner. Alt dette vil gjøre for meg, heretter, uvurderlig. Jeg vil bruke nettstedet som en d-din Bibel. Tro meg jeg ønsker ikke stedet å smigre. Dette er sannheten! Kanskje vil det være andre steder også, men jeg liker stilen din. For å forklare, direkte, konsis, forståelig for alle og uten pompøsitet. Takk for alle så mye. Hvis du leser disse linjene, og jeg håper av hele mitt hjerte å lese dem, kan du gi meg et tegn til: [e-postbeskyttet] Nok en gang takk og gratulere deg for det du gjør, og jeg ønsker nå til begynnelsen av året Gud velsigne og kraft til å fortsette dette arbeidet. Happy Birthday!

 15. Sir George Iordache.
  Du har gitt oss vinger !!!

 16. Adrian sa han

  wow, ærlig når jeg leser tok meg frysninger, jeg sverger, det er fantastisk hva folk kan gjøre, og hvor ubrukelig penger, kommer sann lykke fra sinnet, hjerte, oppfyllelse og tilfredshet ligger andre steder ingen penger! jeg nok at reaksjonen for at akkurat i dag snakket jeg med en tidligere kjæreste, og jeg er melankolsk, så jeg de virkelige verdiene av menneskelig vil ærlig si at hvis jeg dør i løpet 2 minutter jeg smiler og jeg ville bli lei k mor.Oamenii tro. POT mirakler, sammen kan vi utrette mirakler! Sammen kan vi lære å vokse, iubim.Stiu som jeg kommentere har ingenting å gjøre med området, men jeg kunne ikke hjelpe, men gjøre det.

 17. Radu81 sa han

  Veldig nyttig denne opplæringen ... hjelper mange ... Fortsett det gode arbeidet!

 18. veldig bra, men marge så bare BS.Player ??????????????????

 19. Adrian sa han

  Gabi tekster gå inn i noen videospiller! Jeg hørte ikke en undertittel for BSPlayer eller for undertekster eller undertekster for GOM Player KMPlayer!

 20. hei! Jeg fulgte trinnene og ingenting jeg skrive FXG avetii det har skjedd noen anelse om at nettsiden til noe? Bare hvis jeg finner en annen type søke filmer, men jeg ser ikke ut FXG

 21. basil0000 sa han

  @AdrianAdrian Hvis du liker dette videoformatet: The.Da.Vinci.Code.2006.MULTiSUBS.PAL.DVDR.iNT-HQD.torrent oversatt til engelsk, rumensk arabisk, bulgarsk, kroatisk, estisk, gresk, hebraisk, hindi Magyar, Íslenska, latvisk, litauisk, polsk ,, serbisk, slovensk, er tyrkiske dette området ligger på C-sonen.

 22. @basil0000: så du på datoen da kommentaren ble lagt ut? Vær trygg på at jeg tok det fra gratis trackere, under ingen omstendigheter fra rumenske infeksjoner! og det gjorde ikke vondt for meg å søke manuelt etter undertekster på nettsteder! Jeg fant det endelig! det er derfor jeg har min hånd, mus, hode ... for å bruke dem .... som er komfortable ... å logge på C-Zone. Jeg har en hele tiden i verden, og jeg savner ikke et tog!

 23. basil0000 sa han

  Jeg trodde du likte den filmen, og du vil at den skal samles i dvd-format. For alle trackerelskere vil jeg gi deg adressen til et nettsted der du kan finne alle (eller nesten alle) trackere i verden. hvilket land som er isohunt eller mininova. De plasseres på landene i rekkefølgen av antall torrenter i livet. Her er trackerne "med registrering" så vel som de "gratis" Jeg håper det vil være nyttig ……http://torrents.pluto.ro/

 24. Hvorfor kan jeg ikke se filmer på utorrent ???

 25. @Ionut:
  Kodeker du trenger for å se at vi har en veiledning om dette emnet, kan du søke den med søkemotor inkludert i våre nettsider, kan du finne i øvre høyre.
  Skriv "kodeker" og skriv den inn.

 26. Haralambos sa han

  Hei,
  Jeg fikk vite om siden din for ca 3 uker siden, jeg så noen opplæringsprogrammer, og jeg synes du er veldig nyttig for nybegynnere som meg. Jeg er overbevist om at du også har motstandere, men for meg er du den beste for nå. En av opplæringene tok meg ut av noen sirkler der jeg måtte oppfylle mange betingelser (SI NEI TIL EIERE MED ROMANSKE TORRENTE SITES), og jeg sier bare at jeg er fornøyd og jeg føler meg fri på grunn av deg. Jeg har et problem som jeg ikke kan løse. Jeg vet ikke om det er virus eller den tekniske delen av selve datamaskinen (jeg mener komponenter). Det startet for 4 måneder siden. Mens du arbeider, må du slå på støyviftene og låse musen og tastaturet. Det må være slått av. Det skjer om to timer. Jeg prøvde mange antivirus, men ingenting. Da jeg startet det, fortalte det meg noe om BIOS ... CMOS, men siden jeg ikke kan engelsk, ga jeg det en normal F1-start. I ca 2 uker slettet jeg alt og installerte et nytt vindu. Det er rent, jeg har ikke fullt minne (ca. 15% av totalen ) men det gjør det samme med forskjellen at nå stopper det en gang om dagen og at det ikke viser meg den tingen med BIOS..CMOS, for å se nøyaktig hva det krever. Jeg så opplæringen med BIOS, men jeg vet ikke hvilke innstillinger jeg trenger å gjøre. Jeg vet ikke om du forsto meg, men hvis du har noen råd, vil jeg være takknemlig.
  Med vennlig hilsen,

 27. Jeg følger gjerne rådene dine, og vet at jeg er veldig nyttig for de som tar sine første skritt foran datamaskinen. Jeg har ærlig talt et problem, Cristi, du kan hjelpe meg. Jeg laster ned filmer slik du lærte oss, jeg tar undertekster fra .. "subtitrari.regielive.ro" Jeg har bare et problem, i noen dager lar jeg meg laste ned ... .. når jeg klikker på nedlastingen jeg får åpne en tom side med uttrykket “Nedlasting mislyktes!

  Hmm .... Jeg tror vi vet hva det handler om, vi vil varsle administratoren 😉 ... hvorfor? kan du gi meg råd om hvordan du gjør det? takk på forhånd, og jeg setter pris på deg for det du gjør ... ..

 28. camellia sa han

  Jeg er en nybegynner, og jeg klarte å laste ned torrent med hjelp av Kristus Takk så mye / men jeg har et stort problem jeg lastet ned datamaskin
  (Web sikkerhetsvakt), og når vi kom inn i Isohunt ble rød og sa mia Dangerous nettstedet, og jeg vil si at jeg en gang caculatorul format og det andre problemet ikke vet hvordan man skal bruke torrent til å ta filmer fra andre

 29. beb3_mykk sa han

  Så hold det slik at min far ko Romanie Hele gutter ser på deg;)

 30. bobi dan sa han

  Jeg følger veiledningene dine med stor interesse, og for øyeblikket er du best, du gjør en utmerket jobb, ikke ta hensyn til noen synspunkter ... takk for alt du gjør.

 31. dorineid sa han

  Sal
  Jeg har lest nøye dine innlegg, men jeg har et problem med å finne undertekster på filmer helt nye. For eksempel jeg lastet ned Knight Rider episode 2008 16, og ingen av de adressene som er nevnt ovenfor har ikke funnet undertittel.

 32. @dorineid: Det er å vite at vi heller ikke bruker andre mer spesielle måter å søke på undertekster på! hvis det du fant i kommentarene og i veiledningen ikke hjalp deg ... det er det !! vi gjør det samme når vi leter etter undertekster! Det er normalt og naturlig at nyere filmer finner undertekster vanskeligere eller ikke i det hele tatt!

 33. GOD.
  Jeg lastet ned UTORENT GIKK men mislyktes alt unntatt TRACARE.CAND SE DAU laste filmu AFIJEAZA PE-skrivebordet, IL deretter ta LIST UTORENT IL ordspill og i den VISES IMI IMI er en liste viser mer sannsynlig filene er i FILM CATE AM VAZUT.DAU OK, SI SE ASEAJA List UTORENT og deretter begynne å laste ned FILMUL.AM klarte SAL laste GODT GENERELT ned nøyaktig når showet mitt Dade CLIK hvordan du laster ned i STYKKER FILMUL.TOTUL var bra
  Nå vil du I INTRB er bra som vi gjorde noe som bør eller bør være mer alt i orden.
  TAKK GODT .NUMAI

 34. @daniel: Fra det du sa ovenfor og fra det jeg forsto, gjorde du det bra, du gjorde det rette ... og jeg ber deg i neste kommentar om å skrive med små bokstaver som vi ser ... du trenger ikke å skille deg ut!

 35. CRISTI, ingenting å si, du gjør en god jobb, det er superkult at noen tenkte på den som ikke vet hvordan man skal løse dataproblemer, og du og resten av teamet hjelper oss å komme oss ut av tåken ... Jeg vil gjerne vite hvordan lage et spill for playstation, jeg vet ikke om det allerede er en veiledning, jeg søkte på siden, men jeg fant den ikke. Jeg ville være veldig takknemlig hvis du kunne lage en veiledning om det.

 36. ønsker sa han

  sal! Zimi du hvordan du gjør min mus pilen for å ha ala sirkel knd klikke ceva.ms

 37. @Gege:
  Denne opplæringen vil lære deg hvordan å trekke en Play Station spill på DVD.
  For å gjøre dette trenger du:
  1.De en DVD + R eller DVD-RW DVD R.Niciodata ikke bruke fordi det ikke vil bli lest av konsollen.
  2.Programul DVD Decrypter

  Å skyte spillet må du gjøre følgende:
  1.Instalati DVD Decrypter og DVD-brenner innsats i DVD du ønsker å dra spill eller film.
  DVD Decrypter 2.Setati-ISO-skrivemodus
  3.Dezarhivati ​​spillet bildet du ønsker å trekke den og sette den i DVD Decrypter (Kilde gi å bla gjennom og dobbeltklikk på bildet).
  4.Selectati destinasjon dvs DVD-brenner DVD som er tom.
  5.Setati skrivehastighet (skrivehastighet) for å 4x.Orice paote høyere hastighet og dermed skade DVD ISO og konsollen vil ikke lese.
  6.Apasati skrive og vente.
  7.Enjoy spille!

  ARTIKKEL HENTT FRA GOOGLE Du må bare søke ... bruk google brødre, det er playstation klubber på rumensk, dedikerte fora der du kan finne alt forklart som for alle ... hvis du er lat å søke, så vær!

 38. @ønsker: Du kan ikke sette den sirkelen, det er en effekt av programvare fangst, noe som ble gjort tutorial for å markere mauseul og kan betrakteren ikke unnslippe mauseul markør mauseului øyne ... at effekten er fortsatt aktiv, og er bare aktivert når når du fanger ... det er ikke en permanent effekt !!!

 39. Jeg kan ikke se videoene …… ..dc?

 40. ,, For din bekvemmelighet er denne videoopplæringen på ROMANSK og kan sees i fullskjerm (fullskjerm) ”… .hvis det ikke fungerer .. ingen video vises for meg… .. ???

 41. @Denys: Hvilken nettleser bruker du? Du har sannsynligvis ikke installert Flash Player !!! installer det, du trenger det uansett hvilken nettleser du bruker! og ikke spør det samme to ganger ... vent på svaret !!

 42. Mihai sa han

  super interessant informasjon, kanskje det er andre gutta så godt som axxo og FXG

 43. gabipocaitu sa han

  hei først vil takke deg personlig for to tutorials nemlig på om torrents og en hvor vi tar teksting for som ikke er i landet for å bruke ODC så mau hjalp enormt, problemet er involvert at vi laste 2 filmer etter Isohunt harry potter og printu semi akkurat den andre krysset over, men når de gir spille til bsplayeru jeg se et bilde og jeg sier for eksempel harry potter (dette filmfil av kan bare vises ved hjelp av farten mediespiller og sendte meg movielooney.org/software~~number=plural nettsteder) og den andre filmen si (denne videoen har blitt encripted for å se den må du besøke http://www.torrentsafe.com og følg instruksjonen) og jeg vil nevne som er ripuit av Crossing Over [2009] R5, DVDRip [Eng] -aXXo hva du skal gjøre i dette tilfellet? Takk for at du tok deg tid til å merke 10 for videotutoriale

 44. Sabin sa han

  gull 're datamaskinen

 45. GIGIVL sa han

  Takk f. Mer pt. Mau tutorials hjalp enormt. kan du hvis du kan sette en tutorial hvordan å sette en undertittel i en film DVD (på rumensk) ms mye du opp det gode arbeidet

 46. hei .. la meg fortelle deg min mening, og du bør huske på det. På ISOHUNT-nettstedet er det mange filer med virus, det beste torrent-nettstedet er ………….

 47. boby_admin sa han

  @adi:
  Jeg personlig på isohunt fikk ikke noe virus i stedet for nettstedet du anbefalte var fullt av pupper og nakne kvinner …… så jeg kunne ikke forlate det
  Kanskje jeg er mer uheldig og ikke finner noe virus ... men jeg vil se etter isohunt igjen

 48. adrian sa han

  Jeg fulgte trinnene som du har presentert, men etter at du kan laste ned filmen tok ikke navnet på filmen sal kopi og følger disse trinnene vil jeg gjerne nevne at jeg er nybegynner kan du hvis jeg kan ajuta.multumesc

 49. makavely sa han

  hei .... Jeg tok en dvd palyer westwood sys i går 102. filmene ser bra ut Jeg har ikke noe problem med det. problemet er med undertekster ... det ser veldig lite ut, det vil si det kan sees hvis du holder øye med TV-skjermen. hvordan kan jeg øke undertekstene? ??? Jeg prøvde med avisub og sub2divx og det ser like lite ut ... hjelp plz ... fortsett å komme

 50. Adrian sa han

  @makavely: hvis du kan engelsk, søk gjennom DVD-spillerinnstillingene! må ha undertekstinnstillinger ... noen har ...

 51. Daniel sa han

  Ziua.Din god lesing jeg har utledet at vo måte med calculatoare.Am har et spørsmål:
  Hvilket program laste ned alle filmene med undertekster?

  Takk!

 52. makavely sa han

  om nedlasting av nye filmer ... Jeg laster ned filmer fra “www.r ……… ..s”… .Jeg laster ned en film med 300kb / sek .... men de fleste av dem går med 1mb / sek ,, 2mb / sek ... og underteksten på s ……………… o .... gjør en super flott jobb med dette nettstedet ... respekt ...

 53. Emanuel sa han

  Mr. Cristi takke for mye. video, mult.Mersi hjulpet mye.

 54. Adrian sa han

  @Daniel: Hvor laster du dem ned med undertekster? For filmer kan du laste ned på flere måter, via FTP, gjennom Per2Per-protokollen (Torrents) via direktekobling (DC-hubber, sterk DC ... osv.) Eller fra nettsteder

 55. alexandru sa han

  Fortsett med det gode arbeidet du er til stor hjelp

 56. Sergiu_stelistu ' sa han

  Vennligst skriv dak, vil du gjøre en opplæring med et annet program for å øke hastigheten på nettet ...
  Ja, xp_antispay gjør jobben sin, men jeg vil gjerne ha en mer effektiv en..Jeg har et nett gjennom romtelecom. Jeg har 4 Mbps, og jeg skyter med 400 kbs i de beste tilfellene …… ..ms på forhånd

 57. @Sergiu_stelistu ':
  For å være ærlig med deg er det ingen slike program, noen som forteller deg en løgn.
  AntiSpy XP er bra hvis du laster ned fra flere kilder for å øke båndbredden, men det var ingenting, sammenhengen leverandør kan tilby deg er din topp, mer enn at du ikke kan gjøre.
  Du må laste ned maksimalt K 320, 400 hvis du skyter godt.
  Tro meg at du har en god fart på internett og internetthjørne for deg skyte og 400 internt og eksternt med det som er særlig interessert selv med hvordan andre som trekker på eksterne nettverksnabolaget.
  Du vil ha høyere hastighet når du laster ned med ODC, dette er ikke mulig fordi romtelecom ikke har peering (høyhastighetsforbindelse) med "nabolag" -leverandører.
  Jeg sier laste Vel, du har ingenting å bekymre seg for.

 58. sadblack sa han

  du kan prøve en tutorial på å synkronisere en titreringer med Timeadjuster eller andre program.Cred det ville være nyttig multi ptr.

 59. sadblack sa han

  Revin..abia nå klarte jeg å se hele opplæringen ..

  noen forslag ..

  under teksting brukte du ikke sentraleuropeisk kode .. for å forsvinne gjenstandene som vises i stedet for de rumenske diakritikkene ...

  codecuri..se kan brukes med hell til å bli tatt automatisk ffdshow..ptr teksting uavhengig av spilleren, være som filmen og undertekster har samme navn, nemlig: yyy.avi og yyy.srt.

  også for undertekster var det divxg400 et direktefilter som en gang var installert, med filmen og tittelen med samme navn, som automatisk viser underteksten ...

  Jeg anbefaler at du laster ned de med lydspor i AC3-format for filmer .. (vanligvis er filene 1.4 giga), 5.1-kanals lyd, hvis du ser filmen i kombinasjon med en stasjon og noen 5.1-høyttalere ... opplevelsen er flott.

 60. sadblack sa han

  @makavely: du kan ikke gjøre noe for å øke underteksten ... du kan i stedet konvertere filmen fra avi-format til dvd-format. Du angir skriftstørrelsen i programmet, og etter konverteringen har du en DVD som vil fungere på alle spillere med en undertekst som vil se veldig bra ut.
  Generelt, de fleste frittstående spillere som vet Xvid / Divx svært små skjermer teksting ..

 61. @sadblack: Takk for tips, det ville være bra hvis alle ville komme opp med noen tilføyelser.

 62. Michael :) sa han

  Hei ... Jeg gjorde akkurat k i videoen, men jeg har et problem. Jeg oppdaget filmen og dens undertekster. det er ingenting i mappen der filmen er, bare filmen og undertekstene. undertekstnavnet er det samme som filmnavnet. Jeg starter filmen med BSplayer og underteksten fungerer ikke: |. [Med andre filmer jeg lyktes med .. .. takk på forhånd

 63. Adrian sa han

  @Mihai : Hvis du ikke tar spilleren alene, drar du undertittelen manuelt i spilleren ved å dra og slippe ... hva et rot?

 64. Michael :) sa han

  aaa :)) .. multumesc..nu trodde m`am ikke vet hvorfor. Nå går. Takk igjen

 65. Michael :) sa han

  Jeg vet egentlig ikke datamaskiner, men kan ikke gjøre noe som hva nedlastingen uTorrent til å laste ned raskere?

 66. Adrian sa han

  @Mihai : Ja det fungerer ... hvis du får et nytt abonnement på nettet med høyere hastighet ... har du ingenting å gjøre i prinsippet ... hvis du har lav hastighet, vil du laste ned litt hvis du har høy hastighet, vil du laste ned i høy hastighet

 67. Michael :) sa han

  ok..multumesc

 68. Zaharia sa han

  Mens en tutorial for å legge undertekster til filmer til DVD for visning på tegnet Tv.? Takk.

 69. yull_77bal sa han

  Fortell meg du hvordan sal slå på sporing teksting kommer til å se dem på tv og dvd?

 70. stanly7 sa han

  @ Yull_77bal:
  sjekke om navnet er identisk med undertittelen på filmen (dvs: Killer Movie [2008] DVDRip [Eng] -FXG.avi og Killer Movie [2008] DVDRip [Eng] -FXG.srt) og kan også settes direkte i film teksting (Enkeltrom)

 71. Sandell sa han

  Cristi god-admin så opplæringen og jeg ønsker å legge til noe om rumenske torrent side medlem for å kommentere noen nettsted tau.Sant eksempel scenefz.net, etc xtremezone.ro ikke enige om de går videre grøft dvs. nedlasting 2- 3 giga og jeg øker umiddelbart sami rasjon ser ut som om noen dager du får meg ut av området, og jeg må sende melding om at er noe penger å heve mine rasjoner har allerede sendt flere mesaje.Eu grøft som suger på Kypros jeg har kolleger som er bulgarsk og når jeg sier hvordan du gjør det tracker lo rumensk og bulgarsk gitt meg en nettadresse: www.zamunda.net og mer brukervennlig gitt meg, og jeg lastet ned noen kode og 100 konserter, og det er ingen melding romani.scuze vokse rasjon som det er ganske lang kommentar, men jeg tror det er mange som meg som sende meldinger på rumenske trackere å dyrke sin ratia.Si da er det fortsatt mange ting å si, men jeg vil stoppe her

 72. Michael :) sa han

  Jeg har et spørsmål: det har ingenting å gjøre med opplæringen. når jeg starter pc-en vises en boks med "Kan ikke laste inn S / PDIF-driver". Jeg gir ok eller X og det kommer ut. kan du fortelle meg hva det er?

 73. haosss sa han

  @Mihai:
  kuta på google ... .. det er visse nettsteder som forklarer alle feil ...

 74. Adrian sa han

  @Mihai : Det handler om lyd driver !!!

 75. Michael :) sa han

  ok takk

 76. haosss sa han

  ms nå ... Jeg kan lettere finne gode kvalitetsfilmer, og vi ... du er veldig sterk blant andre som kommenterer mer enn hvor mye du skal jobbe ...
  lykke til med andre veiledninger ....

 77. Mircea sa han

  Vel, vi fant deg, og jeg er glad fordi det er folk som fremdeles tenker på nybegynnere på datamaskiner! Jeg så på alt du hadde veiledninger om Linux, og for det, takk igjen, det er sant det er mange forum som fremmer linux, men dessverre ingen som du gjør (eller kanskje jeg har skylden og jeg ikke "gravde dypere"!) Forespørselen min er selvfølgelig hvis du kan markedsføre linux mer aggressivt, og det ville være bra for dem som ikke vet hva de skal "spise" denne linuxen, de vet at det ikke er mulig, at det ikke er mulig og det handler om det! å være redd for det ukjente? !!!, spesielt siden det er et stabilt og til og med vennlig operativsystem og på toppen av det og GRATIS. La oss rumenere være så arrogante og avvise et slikt operativsystem bare fordi de fleste bruker Windows, et operativsystem som er dyrt for kjøpekraften til vanlige rumenere, men også full av virus, jeg sier ikke at ALLE relaterte programmer for installasjon er på PENGER (eller nesten alle). Jeg ønsker deg god helse og så mange veiledninger som mulig. Med respekt Mircea. "Jeg vil komme til deg som en mening, som en drøm fra andre verdener brakt …… .."

 78. Adrian sa han

  @Mircea: Takk for kommentaren, men Romania er ikke moden nok til å motta Linux ordentlig, folk i vårt land bruker ikke et operativsystem for å gjøre livet enklere ved å bruke kontoret, eller jeg vet hvilke prosjekter, men for spill, winamp og bs spiller ... Hvor mange selskaper i Romania bruker Linux som operativsystem? Det er det ... vi vokste opp med Windows vi lærte med windows ... det er også feil hos Linux-folk at de ikke vet hvordan de skal markedsføre produktet, å vise videoer om produktet, reklame med hva de kan gjøre, mer aggressive kampanjer ... ellers har de ingen en sjanse ... Windows er smartere lanserer nyere bein hver måned og fremmer aggressivt og er som sådan til deres fordel.

 79. morisman sa han

  Jeg trakk filmer mer på Isohunt, jeg tegnet og titrering jeg har plassert i nærheten av filmen og da satt filmen ikke se noen titrering, klikket Dr. titrering å lese Adobe Flash Player, sier han er korrupt, som om du hadde 5 stjerner når vi synkende tekst og comenatrii god på 5 filmer skjedde som jeg gjør skriving som oppstår som en tutorial for fisierulde SRT undertittel var alt som opplæringen ???

 80. paulthe1 sa han

  Jeg tror det beste nettstedet for å laste ned undertekstfilmer er "www ……… ..com"! et utmerket nettsted der filmene allerede har tittelen!

 81. aqdyshor sa han

  Hei jeg har et spørsmål Hvor kan se filmer uten å laste dem ned hvis du vet hva Sait kan du kontakte meg på yo_ady94 Thanks !!! for forståelse: P :)

 82. hei. veldig høyt opplæringen. Jeg har et spørsmål, hvor kan jeg laste ned tegneserier rumenske eventyr?

 83. Adrian sa han

  @Mihai: fra strømmene !! søk og deg ... det er ikke akkurat lovlig ... vi kan ikke gi lenker her, det er ikke lov !! nedlasting av filmer er ulovlig !! Lær å bruke torrenter, skriv opp Søk slik: "Opplæring om hvordan du laster ned torrenter (torrentbitfiler)!" uten anførselstegn, gi enter og se på veiledningen, eller skriv Apex give enter, så finner du det

 84. Hvorfor kan jeg ikke dow ... adobe 9 for undertekster fra Regie ... ????

 85. Jeg tok ned underteksten, og den fungerer ikke ... den åpner ikke ... den sender meg til adobe r 9 .. hva blir det >> ????

 86. Si meg veldig Adi ... hvordan skal jeg fortsette ... Jeg er litt av en nybegynner på PCen ...

 87. Det kan heller ikke laste ned (adobe ..) ..nu la meg .. ?????

 88. Adrian sa han

  @76MIN: Du har lagt ut 100 ganger, og i noen av kommentarene ovenfor har du ikke vært eksplisitt og tydelig ... hvis du vil ha svar på problemet, og fortell meg hva du vil gjøre, gi nøyaktig detaljer mann. Jeg er ikke spåmann i stjernene!

 89. Ok, men ingen ga noe svar om å kopiere filmen til DVD med alle undertekster ..., hva er trikset med å ikke fungere og undertekster ... ????, kopier og lim inn den med alt med undertekster for at Burn er ferdig. DVD-avspilling og undertekst? Nei ...

 90. Først vil jeg takke deg for. for det du gjør. oss.
  Dernest jeg tilbake med et forslag om at făcuto og "sadblack" i 19 apr.2009 dvs. "du kan prøve en tutorial på å synkronisere en titreringer med Timeadjuster eller andre program.Cred det ville være nyttig med flere ptr"Det er veldig gamle filmer (eksempel: Godfather) der jeg ikke fant en passende undertekst, men bare undertekster som trengte behandling (for å kunne se filmen med familien på en rimelig visning på et annet sted - og ikke på liten PC-skjerm)

 91. Hai Jeg klarte til slutt å synkronisere undertekster ved hjelp av plagsom Subtitle Workshop. Det er enkelt for selv nybegynnere til datamaskiner. Prøv og du frimodig at suksess er sikkert!
  Takk igjen for den godhjertede teamet videotutorial.ro !

 92. God Cristi..nu Jeg vil bare takke deg for det og dele den nye incepatarilor erfaring ta.Am lært mye av deg, ting du ikke vet hvor vi kan lære, fordi ingen forteller deg noe. gjør en fantastisk jobb for at forklare betydningen av våre vilkår, uten at for som du bør takke suflet.Cu dictionar.Inca gang mye, mye aktelse og respekt, hilse Olga

 93. olgaKjære Cristi..nu Jeg vil bare takke deg for det og dele den nye incepatarilor erfaring ta.Am lært mye av deg, ting du ikke vet hvor vi kan lære, fordi ingen forteller deg noe .Faci en fantastisk jobb for at forklare betydningen av våre vilkår, uten at der bør du takke suflet.Cu dictionar.Inca gang mye, mye aktelse og respekt, hilse Olga

  Og vi ønsker deg velkommen Olguta og selv venter på oss, takk for gode ord!

 94. Hei Jeg har et spørsmål, og hvis du kan glede meg svare deg: bruk en stund uTorrent og det fungerte prikkfritt, nå, noen dager når jeg gir nedlasting cava, for eksempel en film, forteller torrent descarca.Ce er ugyldig og ikke kan gjøre? Takk!

 95. Mirela: Hei Jeg har et spørsmål, og hvis du kan glede meg svare deg: bruk en stund uTorrent og det fungerte prikkfritt, nå, noen dager når jeg gir nedlasting cava, for eksempel en film, sier jeg torrent descarca.Ce er ugyldig og ikke kan gjøre? Takk!

  Finn en annen film tracker, gi deg det skjer med pensjonerte eller funksjonshemmede og eldre torrents!

 96. Vennligst hjelp meg trakerele som de stiu.Da meg noen ex.

 97. Mirela: Hjelp meg trakerele som de stiu.Da meg noen ex.

  Nettsteder hvor nedlasting av torrent-filer kalles Trakai. For mer informasjon se HER . Isohunt stedet hvor han gikk Kristus i denne opplæringen kalles tracker! I konklusjonen filmu utseende fyr på et annet nettsted (tracker)

 98. Grasuxx sa han

  Hei Cristi ser har en misforståelse som kommer med et spørsmål som spiller kan skyte film undertekster? Jeg har et stort problem med undertekster som kan hjelpe meg å finne dem?

 99. Hei Cristi! Mens en veiledning om: Hvordan øke underteksten ... eller noe sånt ... ?????
  En god dag.

 100. 76MINHei Cristi! Mens en tutorial på hvordan å øke bildeteksten ... eller noe sånt ... ????? God dag.

  Øk skriftfarge og skriftstørrelse å vise undertekster i BSPlayer er ganske enkel å sette opp, tror jeg å gjøre en video tutorial for dette.
  BSPlayer høyreklikk / alternativ / preferences / teksting / her har du tre kategorier, angi undertittel egenskaper, her kan du endre hva du vil, skriftstørrelse, skriftfarge / modusen for oppgjør til kantene etc.

 101. 76MINHei Cristi! Mens en tutorial på hvordan å øke bildeteksten ... eller noe sånt ... ????? God dag.

  Hvis du ikke vet hvordan du bruker BS Player opplæringen vi allerede har for ham, skrive i boksen "søk på videotutorial.ro ..." fra øverst til høyre: ja BSPlayer gå inn og du vil finne den opplæringen, eller du kan se på om GOM Player du finne alle det samme. Lykke til !!

  • Adrian: Hvis du ikke vet hvordan du bruker BS Player opplæringen vi allerede har for ham, skrive i boksen "søk på videotutorial.ro ..." fra øverst til høyre: ja BSPlayer gå inn og du vil finne den opplæringen, eller du kan se på om GOM Player du finne alle det samme. Lykke til !!

   På BSplayer …… legg det på rumensk og klikk på Høyre> Alternativer> Innstillinger> Teksting og til høyre der har du FONT, FARGE, BAKGRUNN ... .. her kan du gjøre deg

 102. Takk…. respekt.

 103. Adi ... .. ikke for å se på Comp filmen med høye undertekster, men for filmene som er kopiert på DVD og deretter sett på TV ... På TV kan du se de små undertekstene, jeg prøvde fra DVD-innstillingene, men ingenting, noe må være mulig gjøre hva…
  Beklager igjen for at jeg ikke var mer eksplisitt. Pa.

 104. 76MINAdi ... ..nu for en film med undertekster Comp ser flott ut, men for filmer kopiert på DVD og så på TV da ... .Hvis TV teksting sett litt, jeg prøvde DVD-innstillingene, men ingenting har noe å kan gjøre ... Sorry igjen for at jeg ikke var mer eksplisitt. Pa.

  Les her.

  • Følg opplæringsprogrammer for en stund at vi er klar over. Jeg liker. Mange gratulasjoner til alle (for ideen om dette området, presenterte tutorials for hvordan, for hele laget). Om torrents, jeg lurer på hva er de filmene som du laster ned, men i stedet gjengi filmen, sier første spilleren til å ta på seg et bestemt nettsted. Jeg turte ikke å følge lenken, gandidndu meg at han kan være en felle for noen virus. Men du vet, og du kan si de er veldig irriterende for dem som gjør.

 105. Integrerer undertekster i filmen.
  "Http://omegastar.3xforum.ro/post/39/1/Subtitrare_inclusa_permanenta_pentru_film_avi_pe_d%20vd_tv_ipod_pda_etc/#"

 106. Nok en gjeng - i en annen gate ... .. :)). Så ja, jeg er veldig danske.

 107. Super hundre gutter med dine tutorials
  ! Nå vet vi for. Hvorfor gjør vi pc-urile1

 108. Bravo gutta virkelig hjelper meg dine tutorials
  tinetio så videre
  Gratulerer

 109. Jeg er veldig glad jeg fant dette et par uker siden sait.Ma fortsatt sliter med å se etter lignende nettsteder avoastre om hvordan du kan skaffe PC-ul.va dere lykke til og håper å gjøre flere tutorials på hvordan du kan skaffe din PC og så departe.SUCCES !!!!!!!!!!!!!

 110. Gode! Gratulerer! Super tutorials, jeg er en nybegynner i datamaskinen, men forklaringer fordi i går kveld klarte jeg å se en film lastet ned fra en torrent. Takk! Alle de beste!

 111. Takk.
  veldig nyttig!

 112. monaramona37 sa han

  super ... hjelp bravo

 113. Cristi Hello! Jeg prøver å laste ned en film på Isohunt og fungerte ikke. Jeg tror vi trenger et program som jeg lastet ned noe som hadde svært gode anmeldelser. Hva kan jeg gjøre?

 114. Iliuţă sa han

  Cristi Jeg ønsker å gjøre en tutorial på torrent.Stiu du gjorde en lam fulgt trinnene, men jeg holdt mine filer merg.Imi ikke skrive det 100 prosent merg.As men jeg ønsker å gjøre en tutorial under utladning etter og deschizi.Daca hvordan de tenker å gjøre, men kan du sende meg adressen hvor jeg kan se tutorialu link.

 115. Merk fortjener 10

 116. e super presentasjon flaks fortsatte å gjøre en utmerket jobb.

 117. Bogdan sa han

  Ikke kommer til å visualisere !!! Jeg gir all lek og ikke noe arbeid! Hvorfor?
  Kanskje det er et problem fra deg?

 118. claudiu sa han

  Du er god ... respekt !!!

 119. drshomeboy sa han

  Fin opplæring, spesielt for nybegynnere 🙂 i "art of pirxxxx". "Teknikken" i opplæringen er teknikken jeg bruker. Jeg vil nevne at det fremdeles er utenlandske trackere som krever godkjenning i tilfelle du vil få en torrent. Eksempel: demonoid.com som er kanadisk og det virker for meg som en av de største og kuleste trackerne, sammen med selvfølgelig piratebay.org, isohunt.com, mininova.org som ikke er mer, sistnevnte trenger ikke godkjenning . En melding til de som er nye i torrents: seed till you bløder !: D Jeg vil også legge til at jeg har all respekt for eierne av rumenske trackers, faktisk fokuserer noen for mye på den økonomiske siden og glemmer hva protokollen betyr p2p, men det er det, det er alle slags mennesker med alle slags muligheter og alle slags ressurser og alle slags interesser.
  GOD JOBB !!! Cristi

 120. Ionutz sa han

  Takk så mye for denne opplæringen, samt for toate.Nu visste ting med filmer, og jeg er glad nå hvis en forelder lamurit.inca en kvalitet tutorial ,, bravo til dere og alle asa.Sa tinetio være sunt ..

 121. andrei sa han

  Jeg har et forslag for opplæringen for å se at vi ikke har på noe og google kan ikke finne info f nemlig hvordan man skal integrere en bildetekst til en fil video.Nu er vanskelig å gjøre, og som jeg sier en tutorial Calum .

 122. I mappen der filmen er bare en film, og må forbli subtitrarea.Eu jeg hadde en plakat og vet ikke hva ting ikke fungerte, og verken dracului.Multam, Cristi!

  • Ovi: I mappen der filmen er bare en film, og må forbli subtitrarea.Eu jeg hadde en plakat og vet ikke hva ting ikke fungerte, og verken dracului.Multam, Cristi!  sitere meg

   Du trenger ikke å slette innlegget eller noe, men filen bør bli omdøpt til å være den samme filmen undertekster. Ex: Mama Mia [2008] .avi, Mama Mia [2008] .srt
   Hvis du brenner en DVD undertittel å lese og DVD-spiller.

 123. totorialul er flott, men jeg laste ned med uTorrent for ca 3 år, og er en fan av sine rumenske-bane; for hva som er trygt, det er sikkert!
  Jeg tok også rundt 8 filmer, men de fungerte ikke ... de ga meg en feil, og de skrev meg for å åpne med mediapleyer. men ingen virket.

 124. Bravo, Cristi,
  takk for det du gjør ... du vet ikke engang hvor vanskelig det er når du klokka 50 lærer du (fordi jeg har en langdistansedriver hjemme) å laste ned filmer ... og på toppen av alt det, redder du meg fra å alltid spørre guttene mine som tydeligvis ikke har tid til svar - det virker veldig enkelt for meg, nei

  all respekt

 125. ms Miai nyttig

 126. Radu ønske sa han

  en tutorial notat 10!
  alt som jeg leste for deg, hvis jeg kan avklare hva som kan gjøres når du laster ned en film, og det virkelig har bare én fil / I / med semnuletul for winnap ikke kommer til å åpne på noen måte?
  Takk!

 127. hei ... Jeg lastet ned noen filmer med undertekster ... men underteksten vises ikke eller vises på et annet språk, hva skal jeg gjøre?

 128. SHE svart sa han

  Takket være leksjoner Cristi

  respekt for meg

 129. Rumenske torrents suge, få en film 700mb ta sil gjøre 4 GB. Dc gjøre dette.?
  fra torrents int. gi en 700mb film ned på 20 minutter :), det tar MYE på rumenere, rumenske trackere er bortkastet tid:>
  dvrip er utdatert HD versjonen er best;)

 130. Tusen takk for arbeidet som et depositum for oss!

 131. Jeg må si at jeg har lært mye av problemene i dine tutorials. Gratulerer med arbeidet ditt.

 132. Med andre ord, angående søket etter undertekster for en video-torrent, vil jeg si at jeg har en enklere løsning: Jeg kopierer nøyaktig navnet på filmen (så med dvdrip axxo) og gir google "lim inn" hele navnet som jeg legger til ordet " undertekst ". Jeg får siden (mesteparten av tiden "Regielive") med undertekster, og samtidig vises undertittelenummeret. Hvis det er omtrent 30 undertekster, er denne informasjonen (av serienummeret til underteksten) veldig nyttig fordi jeg går direkte til det nummeret og mesteparten av tiden sammenfalt underteksten med navnet på filmen.

 133. Yonutz04 sa han

  Tusen takk for alt du gjør! Du er en stor hjelp for meg siden jeg er en nybegynner

 134. Lucian Gabriel sa han

  Noen ide hvorfor det ikke kan laste ned undertekster med mozilla.Cand gi retning nedlasting ja laste failed.Am lese hjelp fra dem på stedet, har jeg deaktivert brannmuren, men fortsatt fungerer ikke.

 135. Vanessa sa han

  Se om du ikke har deaktivert det i Mozilla ... Aksepter cookies fra nettsteder og godta tredjeparts informasjonskapsler ....klikk her... Mozilla ... Klikk på verktøy > Klikk e alternativer

 136. Andrei Cojocaru sa han

  Vennligst gjør en fin tutorial som viser hvordan du kan ta filmer direkte fra låven på utkikk etter en uke Deathly Hallows Harry Potter And The Part 2 nettet og ingenting, men filmingen plzzz

 137. alexandra sa han

  Bra!
  Jeg lastet ned tutorial ovenfor basert på filmen Twilight [2008] dvdrip-aXXo Jeg lastet ned en undertittel, men når jeg åpner filmen ikke viser undertittel.
  Hva bør jeg gjøre?

  • AdrianGudus sa han

   alexandra:
   Bra!
   Jeg lastet ned tutorial ovenfor basert på filmen Twilight [2008] dvdrip-aXXo Jeg lastet ned en undertittel, men når jeg åpner filmen ikke viser undertittel.
   Hva bør jeg gjøre?

   Sett filmen og underteksten på samme sted / mappe, velg mappen og filmen og dra og slipp dem over vinduet med spilleren ...

 138. AdrianGudus sa han

  Jeg retter, velger filmen og underteksten og drar og slipper dem i vinduet med spilleren ...

 139. BSPlayer automatisk laste ned film undertekster
  e

 140. Jeg vil gjerne spørre teamet på videotutorial om en god programvare kode video for å arbeide med x264 og mkv og har muligheten til å redigere for å gjøre min film skjerm størrelsesforholdet 2.35: 1 i 16: 9, jeg har prøvd VideoPad video Editor med iWisoft Free video Converter (som jeg har gjort tutorials), men gir meg inntrykk av kvalitet ønsket jeg gjøre oppløsningen 1920 × 800 i 1280 × 720 gjør de som lager filmer torrenter de som axxo eller FXG eller annet du programvare bruk

 141. AdrianGudus sa han

  Danutz:
  Jeg vil gjerne spørre teamet på videotutorial om en god programvare kode video for å arbeide med x264 og mkv og har muligheten til å redigere for å gjøre min film skjerm størrelsesforholdet 2.35: 1 i 16: 9, jeg har prøvd VideoPad video Editor med iWisoft Free video Converter (som jeg har gjort tutorials), men gir meg inntrykk av kvalitet ønsket jeg gjøre oppløsningen 1920 × 800 i 1280 × 720 gjør de som lager filmer torrenter de som axxo eller FXG eller annet du programvare bruk

  VidCoder du prøvd? og vi tutorial om det. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: VidCoder, går du inn og du vil finne opplæringen.

 142. Jeg tok en film, og det har undertekster på et annet språk. Og når jeg lagrer en undertittel last ned pdf og ikke vises i filmen. Hva gjør jeg?

  • Nicolae sa han

   Slett den opprinnelige undertittel neste film deretter laste ned nye som må ha forlengelse srt, sub eller txt. Normalt starter spilleren vil automatisk laste undertittel. Jeg anbefaler BSPlayer.

 143. Syntetiske ekstraordinære fagfolk, gode mennesker som prøver å gi en hjelpende hånd uten å påstå noe, hva gjør de for moro, et godt team, det er hva mea.Am lært mye av videotutorial.ro og meg sit.nu dag som denne er å ikke besøke ham, fordi jeg logget på og spør videotut.ro.Mult suksess og tilfredshet, helse og god jul til alle.

  • Attila:
   Syntetiske ekstraordinære fagfolk, gode mennesker som prøver å gi en hjelpende hånd uten å påstå noe, hva gjør de for moro, et godt team, det er hva mea.Am lært mye av videotutorial.ro og meg sit.nu dag som denne er å ikke besøke ham, fordi jeg logget på og spør videotut.ro.Mult suksess og tilfredshet, helse og god jul til alle.

   Takk for dine ønsker, og vi ønsker deg god jul til deg og andre besøkende.
   Forhåpentligvis i det nye året kan vi tilby mer, for å lære mer, kan overbevise folk om å flytte grenser, for å bli bedre.

 144. davy leon sa han

  Jeg har også et problem, jeg vil laste ned noe fra "isohunt", og noen filmer eller spill har ikke lagt til "trackers" (seeding) med grønn og rød skrift, og når jeg legger dem på uTorrent blir den ikke lastet ned. Kan jeg på en eller annen måte legge til "sporere" i den filmen eller den jeg vil laste ned for å få hastigheten til å laste ned? for eksempel prøvde jeg å laste ned et spill "Tom yum goong pc" fra (isohunt) og jeg kan ikke laste det ned.

 145. Doru Bogdan sa han

  Salut.Am din tutorial funnet på internett, i en intimplator.As jeg har et spørsmål: bruker WMP og kan ikke forbinder med pelicula.Am undertittel henrettet exactamente alle "trinn" som var i opplæringen ... og nimic.Ajuta meg behage.

  • AdrianGudus sa han

   Doru Bogdan:
   Salut.Am din tutorial funnet på internett, i en intimplator.As jeg har et spørsmål: bruker WMP og kan ikke forbinder med pelicula.Am undertittel henrettet exactamente alle "trinn" som var i opplæringen ... og nimic.Ajuta meg behage.

   Bruk en annen spiller, er Windows Media Player ikke akkurat det du har. Her på nettstedet til tutorials på flere spillere. Skriving i søkeboksen øverst til høyre i svart ramme: KMPlayer eller VLC Player eller GOM Player eller BS Player, går du inn og du vil finne tutorials.

 146. Hei, jeg kjøpte tv litt kraftig LG 6500 lx 3D Vi ekstern HDD, og ​​jeg har en masse problemer, filmer blu-ray det vises lyd som ikke støttes, formatet DVD kan ikke se dem i det hele tatt og xvid APIer har dårlig bildekvalitet, ikke sette at laste ned filmer med undertekster inkludert, men bare omtrent halvparten av tekstingen ikke gjør det, ikke heve ennå vi ikke fikk se noen film 3D.Ajuta meg please.

 147. Hei Cristi, det skjedde med meg at jeg ikke kunne finne undertekster til filmer fra samme person, og jeg prøvde med undertekstene som hadde høyest vurdering, det fungerte ofte, men ikke alltid, og så prøvde jeg å synkronisere med vlc, men jeg kunne ikke .... . hvor tar jeg feil ???
  Thanks !!

 148. tusen takk '!

 149. Som vanlig, jeg bare lære av deg. Tusen takk!

 150. Eduard Popescu sa han

  veldig nyttig alle veiledningene, men jeg har fremdeles ikke funnet noen veiledning for HVORDAN LADE NED EN FILM FRA YOUTUBE SAMMEN MED INNDRING (Jeg mener her de filmene der du må velge språk ved å trykke på CC-knappen) Jeg prøvde med 4k youtube-video, men det fungerte en gang og da endret det seg noe i ham, og han vil ikke ha det selv om jeg installerte det på nytt ...

 151. SPØRSMÅL: er lovlig å laste ned torrents?
  -Noen Sier det er ulovlig
  -altii si er lovlig
  -altii er lovlig hvis ikke distribuere
  -Andre, "frø" binder deg til distribusjon

 152. Jeg synes ikke god torentu dette programmet er lastet ned filmer nedlasting ptr er neppe et bedre program jeg vet om hvor du kan laste ned filmer, spill, og så mye raskere kalles Express-filer incercatil ikke kommer til å angre

  • ikke bra 🙁 se nå prøvde jeg, og det er ikke det som er veldig bra å ha flere filmer og serier ...

 153. Hei folkens og gratulasjoner for. hardt arbeid. Jeg kan ikke finne filmen undertittel Southern Comfort (1981)
  Kanskje du kan hjelpe meg, eller gutta som har ansvaret for dette, med å undertekster denne filmen. Takk på forhånd ...

 154. og hvis Isohunt gikk fra der filmer få alle på samme måte?

 155. laste ned filmer sa han

  Takk for opplæringen!

 156. Madalina sa han

  Hey! Kanskje synes jeg litt sløv, men jeg fulgte alle trinnene. Jeg tok den beste bildeteksten, og vi utryddet de andre filene i mappen, men likevel ikke innført undertittel -_-

 157. Jeg endelig forstått hvordan du laster ned torrent

 158. Jeg ønsker å finne gode opplæringsprogrammer for å lære bedre å bruke Aegisub men er bare engelsk jeg ønsker i rumensk Hvis du vet hvor jeg kan finne? vil mltumesc

 159. Albert sa han

  Jeg likte tutorialu takk, men den beste kvaliteten på en film har alltid å bli sett, men med noen søk tunge de hadde gjort for å subtritari ikke forstå hvorfor noen filmer med BSPlayer de fant jeg hadde en film på PC 2015 har vært på jakt etter en rumensk lB automatisk planlegge og ønsker ikke å finne og nimik!

 160. VLS-spiller, men jeg går for fort du gjøre teksting

 161. Dragos sa han

  Av nysgjerrighet ... Hva gjør du med PoweISO, Daemon Tools og Magic ISO? :))) Gjør de ikke alle det samme? - ??

 162. Så god fargekontrast til subtritrare definittiv

 163. Bra, jeg har et spørsmål hvordan kan laste ned en serie på TV eller hva programmet skal

Snakk Your Mind

*