Hvordan det utfolder seg og hvordan den manipulerer format med Magic ISO Maker EFE video tutorial

Før eller senere vi alle møtt eller vil vi alle møte visse filer, lastet ned fra torrent nettsteder, som vi ikke kan angre fordi de er i en merkelig format kalt EFE.

Det er ingenting å håndtere en ny EFE at i neste tutorial video med et spennende program som ligner på PowerISO, kalt Magic ISO Maker.

Dette Magic ISO Maker hjelper oss til å manipulere, konvertere eller brenne dette formatet merkelig heter EFE.

Dette formatet er ikke rart, selv veldig sikker på er et format som vi kan basere til å lagre filer uten frykt for at det vil forringes over tid, slik det skjer med ISO eller andre formater.

Denne saken er sjekket av meg og er akkurat hva mea.Personal vi hadde ingen problemer med dette formatet i motsetning til andre formater som jeg ofte hadde hodepine.

I følgende video opplæringen vil vi se hvordan det lastes ned, hvordan du installerer og hvordan du setter Magic ISO Maker program som kan åpne, manipulere og endre filer og iso EFE.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. salut..frate du kan si at jeg er bn ff hardt som man kan finne noen til å hjelpe de som mn, Adika de som ikke vet hvordan datamaskinen ... .jeg så 90% av tutorials som du har jeg gjorde, og nå har jeg ingen anelse om mye mer chesttii.multumesc og Tineo så videre.

 2. beb3_mykk sa han

  CRD god og denne opplæringen ff k alle tutorials er 10 notat;)

 3. Cornel sa han

  veldig god tutorial, men jeg har et spørsmål: hvorfor kan ikke direkte bruke formatet EFE må gjøre det om til iso? Du kan ikke installere direkte fra EFE?

 4. Adrian sa han

  @Cornel: For ikke mange programmer ikke vet hvordan man skal arbeide med EFE, og hvis noen programmer ser som EFE vet ikke å jobbe med dem! EFE er mer en måte å arkivering, er kryptering filnavnet ikke veldig bra bilde EFE men uansett ... I vanlig EFE er en måte å "inpachetare" flere filer

 5. Cornel sa han

  Tusen takk, nå forstår jeg.

 6. Denisa sa han

  Hei! Poi og etter å gjøre ISO-filer som du åpner?
  meg jeg lastet ned et spill, og jeg formatu EFE ble gjort av Magis ISO, men når du gir ham åpen for å åpne min programu: |
  Du må gjøre det eller fil på CD ?: D

 7. Adrian sa han

  @Denisa: Etter at du konvertere ISO eller du brenner en CD / DVD eller bruke en emulator ISO image som Daemon Tools eller Alcohol 52% som er gratis, trenger du ikke forstår hva jeg sier opplæringen vi om Daemon Tools ... skrive opp søket pitas Daemon Tools Daemon Tools emulerer en CD og praktisk talt ikke lenger trenger å brenne den på CD kan du bruke emulandu det ... du vil være bedre forklart i opplæringen som ...

 8. radu77 sa han

  Meget god tutorial ...

 9. Adrian sa han

  radu77 det ikke er beb3_mykk forkledning? Forgjeves advarte han at denne gutten ikke ser tilbake for å se innleggene og legge inn kommentarer ... ... .Dear hva folk ... hva i helvete la disse tekstene som "gode ft" Du må være veldig dumt å la slike kommentarer ... noen hjulene har hoppet over hodet eller har 11 år og kjeder seg og hva hun sier? la oss la noen cometraii ... Guds dere !!!

 10. radu77 sa han

  @Adrian: Lurer du på hvorfor fornærme folk uten engang kjenner henne, fordi jeg vet svaret ... men hvis du er så smart at du kan innse at ikke bebe3_mykk.Cu definitivt ikke en del av teamet Videotutoriale.ro. Jeg tror alle er fri til å uttrykke seg som de vil, de vil at du skal ha cenjurezi tatt? .Ingen Alt så smart som deg ... hva folk !!!

 11. gaby_mario sa han

  hei, jeg har fulgt trinnene som er nevnt IAI og gir meg en feil ,, og jeg kjenner ham en noe datamaskiner, men denne feilen når jeg pakke formatet EFE øyne har ikke jeg ,, kan du hjelpe meg ???

 12. Hei. Ikke la meg manipulere filer større enn 300 MB som han skriver meg en prøveversjon. Hvorfor trenger jeg å registrere det liksom? Hvis så hvem kan hjelpe meg med registrering av serie 1001 jeg fikk, og det registrerer ikke! ...

 13. Adrian sa han

  @rZy: Å være en prøveversjon er begrenset i bruk, hvis du ønsker å bruke den fulle alternativ bør det kjøper eller å registrere deg! Nesten alle forsøk ... er så ofte gir deg alle funksjonene for 30 dager eller begrenser dine funksjoner ... vi beklager, men vi har ingen mulighet til å få hjelp med penger serialului.Este programvare, Adik handel, og vi er ikke gi serie fordi det ville bety noe for å fremme piratkopiering og ulovlig! må vise deg håndtere selv om ... du ta dine egne torrents eller ODC, tutorial vi om hvordan du bruker torrents eller huburile.scrie deg å søke og over til høyre: Apex eller uTorrent eller BitComet, går du inn og du skal finne opplæring, kan du søke etter dem ved hjelp av deres programvare ... og mye mer!

 14. roserubis sa han

  Jeg vet jeg ikke descuracat noe
  puitn hjelp? Takk!

 15. Adrian sa han

  @roserubis: Magisk Iso're at rettssaken og er ikke registrert ??? Årsak hvis du ikke har lisens for retten, og når han ikke vil la deg konvertere alle bilde cnvertesti enn 5 prosent av det ... det ACA ... dette kan være problemet ...

 16. Julian sa han

  Jeg har et problem jeg så opplæringen 100% og du gir det å sette bildet for å konvertere jeg si "addind filen er for stor" ting ??? dc jeg si dette er min id hvis du kan hjelpe bv.iulian

  • Adrian sa han

   Skriv vennligst google: UIF til ISO da gå inn og klikk på det første resultatet, laste ned dette lille programmet som krever ingen installasjon, er bærbar, visningene i første falt du bla gjennom PC-en og legge bildet EFE og 2 du bla og velge hvor du vil lagre resultatet av konverteringen iso, er gratis og super enkelt å bruke lite program, håper jeg at jeg har vært hjelpsomme !!

 17. adrian sa han

  hei. Jeg sjelden arkivert to deler av et spill. arkiver er to filer, en over 300 MB MDF format og ett format 5 Kb .mds
  Jeg har ingen erfaring med virtuelle CDer, men jeg skjønner poenget. Jeg installerte magic iso, programvare for bilder og magi diskett tenkelig programvare for å kjøre, for jeg forsto at disse formatene er laget med magi iso. men jeg gjorde ingenting. Jeg gjorde virtuelt bilde av to arkiver, men for å se faktisk montere drive image som åpner med de to sidene arkivert. noen instruksjon? ..

  • Adrian sa han

   Pakker du i arkiver, vil resultere bilder, installere Daemon Tools og prøve ham, eller Alcohool 52% er fortsatt en emulator som Daemon Tools, hvis du ikke kan bruke Daemon Tools skrive opp Søk Daemon Tools trykk enter og du skal finne tutorial!

 18. adrian sa han

  takk for svar. Jeg prøvde å trekke, men det jeg ser er en hvit skjerm. Vis write-up spill navn. Fil Rediger Vis faner deretter Hjelp. Ikke ascii tegn vises i vinduet etter vindu som viser prosesser bo lenge og hvitt ..

  • mirceag sa han

   Adrian, MDF (Decrypter mediefil) er en bransjespesifikk program
   120% alkohol, prøver å installere dette programmet, og for å tilpasse bildet MDF med ham, kan du se noen av installasjonen arhiva.La vil han gjøre en virtuell disk i Min datamaskin, høyreklikk den og velg "mount image> Open" og calea.Din vise ham hva du sa to bilder (MDF og MDS) er i separate repositories, normalt vil være ved siden av altul.Sau jeg forstår gresit.Daca kan ikke gå prøve å trekke ut og sette dem i samme mappe, og deretter prøve å installere dem i virtuelle eller alkohol eller med tools.Incearca og revino.Bafta daemon.

 19. BRAVO !!! noe vakkert!

 20. Hei, kan noen fortelle meg hvor å konvertere bin til iso magic iso fra?

 21. hei, vi følger trinnene oppløsning av en fil i formatet EFE iso, skrev jeg da en cd-u med nero men ikke åpne filen ber meg om å fjerne CD u å sette den inn igjen og start merke og denne og alle programu ikke åpne, alle kan Zia meg hvorfor? takk

 22. Dorin Suciu sa han

  DA YO MA jeg søkte hvordan du bruker bruker MAGIC ISO !!!!!!!

 23. axelluny sa han

  Den mest komplette programmet til å manipulere bilder er selvfølgelig som navnet sier ULTRA ISO NOT (eller MAGIC POWER ISO ISO) .Og dette programmet kan konvertere en bildefil i .iso-fil bare ved å kaste på overflaten, rednings lurer i hvilket format du vil ha ham muult salvezi.Este høyere enn å se at din bruk av videotutorial.Am også bedt om å presentere neste ting, nemlig hvordan man skal arbeide med Easy BCD Ultra ISO som er forbundet med produktet firma.Acest program bruker samme grensesnitt som brukes ptr multiboot-cD, kan DVD bootabile.E være noe som er svært komplisert selv og rumenske jeg tror situasjonen letter.

 24. og IFO og VOB til AVI forvandle hvordan? alle med dette programmet? Så skjøt jeg noe og sette dem på DVD ... og nå ønsker jeg å endre min film, og jeg vet ikke lasa.si ikke uif..ii IFO og VOB (det finnes flere videoer)

 25. alliert sa han

  Vel jeg tok jeg etter net "den sims2" Jeg satte knekke alle ... men når jeg klikker på det står "Sett inn riktig CD-ROM, velg OK og start programmer" Jeg ønsket å gjøre som denne opplæringen men problemet er ... jeg vet ikke EFE spillet .Og jeg har ingen ISO. Vennligst hjelpe meg: ((Jeg vet ikke hvor du skal få EFE Det var også der det er skjult Takk på forhånd..

 26. Alexutzu04 sa han

  Jeg kan forklare meg hvordan noen kan slå (MDF, MDS) i ISO? Jeg har et spill for ps2 inneaparat .iso-fil, og jeg må innse det ..

  • Alexutzu04: Jeg kan forklare meg hvordan noen kan slå (MDF, MDS) i ISO? Jeg har et spill for ps2 inneaparat .iso-fil, og jeg må innse det ..

   Alex, synes det som om programmet har muligheten til å konvertere UltraISO MDS / MDF i iso fil ... prøve det koste deg?

  • Alexutzu04: Jeg kan forklare meg hvordan noen kan slå (MDF, MDS) i ISO? Jeg har et spill for ps2 inneaparat .iso-fil, og jeg må innse det ..

   AnyToISO kan konvertere NRG, MDF, UIF BIN og hvis det er flere

  • Alexutzu04: Jeg kan forklare meg hvordan noen kan slå (MDF, MDS) i ISO? Jeg har et spill for ps2 inneaparat .iso-fil, og jeg må innse det ..
   .................................................

   Et lite triks ...klikk herKopier bilde ... MDF Eller .MSD datamaskinen og deretter endre navn på filtypen . Bin
   nå åpen Trolldommen og klikk på Verktøy og deretter gå videre BIN til ISO .Klikk.
   Det åpner et lite panel på toppen og legg inn dine bilder av stedet der du endret i BIN forlengelse ... i de nederste åpne ISO bilder gi et nytt navn, og ser hvor du vil lagre ... gå knapp Conver og klikk på den ... .Dette image skrive på en CD
   ...............................................

 27. Alexutzu04 sa han

  En kjøretur UltraISO hjelpe ylye ms.

 28. Stor tutorial! Fortsett med det gode arbeidet!

 29. hei! Jeg fjernet en windows på nettet, jeg ønsker Sal laget av ISO shi! Kan noen forklare meg hvordan? Vær så snill!

  • AdrianGudus sa han

   Victor: Hei! Jeg fjernet en windows på nettet, jeg ønsker Sal laget av ISO shi! Kan noen forklare meg hvordan? Vær så snill!

   Jeg skjønte ikke noe i din kommentar. Vær mer eksplisitt og detaljer du ønsker å gjøre akkurat

 30. Admyn tusen zim og om mulig å slå ps spill i PC-spill, men med emulatorer for å spille dem sånn kjenner henne pin.

Tilbakesporinger

 1. [...] - En ISO image eller en CD med Windows XP - en ISO image eller DVD med Windows Vista eller 7 - programvare Magic ISO Maker - Daemon Tools eller Magic Disc - Winrar eller 7Zip Først vil du måtte opprette en oppstartsmeny på cae [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.