Hvordan endre harddisk og optisk stasjon laptop

Denne videoen opplæringen lærer deg hvordan du kan endre harddisken og den optiske stasjonen på en Dell laptop, selvfølgelig denne metoden er vanlig for de fleste merker (Toshiba, HP, Acer, etc.), her vi unntatt ultrabooks og netbooks som de er mer kompakt og har montert harddisk annerledes. Men for å gi deg en idé om hvordan du endrer harddisk og en netbook eller ultrabook, inviterer jeg deg til å se opplæringen: Hvordan endre harddisk på Asus netbook.
Hva jeg vil achimbam harddisken på en bærbar PC?
Svarene kan varieres:
1. Vi ønsker større lagringskapasitet på den bærbare.
2. Gamle harddisken ikke fungerer som den skal, kan sjokket være skadet ulike deler inne i laptop er mobil enhet (vanlig problem)
3. Vi ønsker å endre den til en SSD for å tilby et nytt liv latop s (stor forskjell).
Min anbefaling for de som allerede har en stasjonær til lagring vil erstatte harddisken med en SSD, må det være minst 120GB, er man ikke nok Windows60 7 og 8. Selv de som har eldre bærbare datamaskiner, i stedet for å endre hele laptop kunne endre bare harddisk med en SSD, vil endringen være utrolig, vil det være en ny laptop.
For de som ikke har en stasjonær og bærbar PC brukes til å lagre personopplysninger, inkludert (dokumenter, bilder, filmer, musikk, etc.), men jeg anbefaler en raskere harddisk med høy kapasitet (750GB eller 1TB). 7200 betyr raskere harddisk omdreininger per minutt og større buffer. Lengre på markedet, og nylig nye hybrid harddisk, vil dette være den perfekte kompromiss mellom hastigheten til en SSD og en HDD lagringskapasitet. Harddisken har strukturen av en hybrid harddisk normal 8 + GB NAND flash-minne, akkurat som den som brukes i SSD. Data vist oftest nand samtale laget til minne for lasting mye raskere, mye det samme systemet som for teknologi Intel Smart Response som jeg presenterte det nylig i en video tutorial
Husk
Før eventuelle endringer anbefales å sikkerhetskopiere alle data på eksterne enheter eller DVDer.
Med endringen av harddisken har du to alternativer, eller ta en sikkerhetskopi av operativsystemet fra harddisken gammel at du kan gjenopprette den på nytt, eller installere et operativsystem frisk, er det også min anbefaling hvis det er mulig.

HDD + SSD hybrid hardt Anbefaling:
Laptop harddisk Seagate THIN sshd ST1000LM014, 1TB (HYBRID)

SSD Laptop anbefaling:
Kingston Flash SSD V300 2.5 "120GB, SATA 3 (Perfekt for bærbar PC)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Duallpannel sa han

  Hva med en tutorial for å erstatte den optiske stasjonen fra en laptop hdd?

  • Alex Craigslist sa han

   Jack tilkobling fra den optiske stasjonen er forskjellig fra den ene harddisken. Til slutt kan det være mulig med en adapter som er laget for hånd, så tror ikke at det er noe på markedet. Uansett ideen er veldig god, og jeg kan være interessert i det. Hvis det var mulig å koble to harddisker i stedet for den optiske stasjonen, fordi vanligvis strømstyrken optisk stasjon ville være nok for noen bærbare harddisker. Mellomrommet bør ikke være et problem.

 2. Duallpannel:
  Hva med en tutorial for å erstatte den optiske stasjonen fra en laptop hdd?

  Du vet at du ga meg en god idé?
  Jeg graver og hvis kommer til å gjøre.
  Normal bør gå nå til Vadem hvorfor og hvordan.

  OPPDATERING

  Ok, jeg fant, nå gi ordre på ebay

 3. Alex Craigslist:
  Jack tilkobling fra den optiske stasjonen er forskjellig fra den ene harddisken. Til slutt kan det være mulig med en adapter som er laget for hånd, så tror ikke at det er noe på markedet. Uansett ideen er veldig god, og jeg kan være interessert i det. Hvis det var mulig å koble to harddisker i stedet for den optiske stasjonen, fordi vanligvis strømstyrken optisk stasjon ville være nok for noen bærbare harddisker. Mellomrommet bør ikke være et problem.

  Sier klar, saken løst i løpet av få dager opplæringen vi om dette emnet

 4. Caddy kalles "støtte" som fanget HDD.

 5. vladutz sa han

  IIF bildene på min laptop hadde det jeg ikke lenger vises på skjermen ikonet som viser at et landskap på plass på det bildet forhåndsvisning http://imgur.com/nzk7x6j hva kan jeg gjøre? Jeg 7 ultimate vinduer.
  Jeg gjorde som jeg sa til noen, men det var ukontrollert mappen optin> view <alltid vise ikoner, aldri miniatyr ... .Hva kan jeg hjelpe meg?

 6. Hello! Jeg vil vite om du kan snakke med og danne annet enn en her. Jeg har noen spørsmål som ikke kan gjøres her. Relatert sikker, alt dette området. Takk!

 7. Xextreme sa han
 8. Daniel sa han

  Denne uken vil vi trolig se MAC OSX installert?
  Dette prosjektet, Hackintosh, ville ikke være den første eller den siste forlatt, men selv å vite om lenger levedyktig eller ikke! Betyr mangel føler Adrian?

 9. Denne caddy finnes for salg på enkelte områder. Avslutningsvis har vi 2 laptop hd sider: en SSD og en hd.
  Vi venter med interesse opplæringen.

 10. mircea85 sa han

  Hei, jeg ønsket å vite om jeg kan erstatte den gamle harddisken og bærbar PC med denne SSD har følgende spesifikasjoner:
  Kingston HyperX SSD Flash 3K 2.5, 120GB, SATA 3
  Kapasitet (GB): 120
  Grensesnitt: SATA 3
  Les overføringshastighet (MB / s): 555
  Skrive overføringshastighet (MB / s): 510
  Annet:
  Støtsikker
  MTBF: 1000000 timer
  TRIM-støtte
  SMART støtte
  Controller Sandforce SF-2281
  Dimensjoner (B x D x H mm):
  69.85 x 100 x 9.5
  Vekt (g): 97
  Type: 2.5 "

 11. http://www.newmodeus.com/pics/OBHD/OBHD-Matrix-6.html.
  stuffing en laptop SSD i stedet for harddisk og HDD i obhd optiske stasjonen på plass. eller hvis vi SSD i obhd på plass gjennom en optisk stasjon?

 12. mircea85:
  Hei, jeg ønsket å vite om jeg kan erstatte den gamle harddisken og bærbar PC med denne SSD har følgende spesifikasjoner:
  Kingston HyperX SSD Flash 3K 2.5, 120GB, SATA 3
  Kapasitet (GB): 120
  Grensesnitt: SATA 3
  Les overføringshastighet (MB / s): 555
  Skrive overføringshastighet (MB / s): 510
  Annet:
  Støtsikker
  MTBF: 1000000 timer
  TRIM-støtte
  SMART støtte
  Controller Sandforce SF-2281
  Dimensjoner (B x D x H mm):
  69.85 x 100 x 9.5
  Vekt (g): 97
  Type: 2.5 "

  SSD er en veldig god, men en laptop vil ikke være i stand til å bruke den til full kapasitet. Mer er det jeg anbefalte ovenfor, og billigere.
  SATA-kontrolleren på bærbare datamaskiner er ikke like raskt som på skrivebordet.

 13. david sa han

  Cristi mann Hackintosh ikke glem den videre Projektorer

 14. Hei, Cristi jeg har en klage ... i tittelen på opplæringen er skrevet, og jeg siterer: "Hvordan endre harddisk og optisk sett på laptop" .I opplæringen bare viste deg hvordan du kan endre harddisken, men ingen stasjon optica.Nu jeg vet at jeg ikke ville, men det er noen nybegynnere som ikke vet!

 15. Cristi jeg fikk den samme SSD lai anbefales at du og jeg fikk en hard 1TB og jeg vil gjerne spørre deg god SSD installere operativsystemet på harddisken etter installasjon må deles
  eller du urmna partisjon på harddisken.
  Harddisk lagring Jeg ønsker sal bruk for spill.
  Cristi hjelpe meg fint terog

 16. Chitu sa han

  Hvis du kan lage en tutorial for å endre den bærbare viften med en mer perforlant. Takk!

 17. Adrian Gudus sa han

  edy:
  Hei, Cristi jeg har en klage ... i tittelen på opplæringen er skrevet, og jeg siterer: "Hvordan endre harddisk og optisk sett på laptop" .I opplæringen bare viste deg hvordan du kan endre harddisken, men ingen stasjon optica.Nu jeg vet at jeg ikke ville, men det er noen nybegynnere som ikke vet!

  Og det viste. Det er ikke vår skyld rulle tutorials eller se på dem head-tail

 18. Presentert Cristi og hvordan du bytter ut en optisk stasjon bitter mot slutten av filming, hvis du ikke har hatt tålmodighet til å vare mer kyske øyne 3 min.

  edy:
  Hei, Cristi jeg har en klage ... i tittelen på opplæringen er skrevet, og jeg siterer: "Hvordan endre harddisk og optisk sett på laptop" .I opplæringen bare viste deg hvordan du kan endre harddisken, men ingen stasjon optica.Nu jeg vet at jeg ikke ville, men det er noen nybegynnere som ikke vet!

 19. yonut sa han

  Hvordan endre harddisk og optisk sett på laptop =)))) :)) :)) :)) :)) :)) :)) !! Adrian redigere video beskrivelse !!! eller laso så :)) :)) :)) !! Hvis alt om nealfabeti forstår at du tilhører, og du =))) i samme kategori =)))

  • Octavian sa han

   +/- Harpiks ... hvis stille ... ... ler fragmentet. (P kjenner sine ting, eller du tegner dem?)
   1. laso er faktisk la det og
   2. Det samme er like
   Igen?

 20. Octavian sa han

  LE2:
  3. (Us) analfabetule!

 21. Prototype sa han

  Hei! Jeg ønsker å si til meg om dette tablett er god Serioux S710TAB.
  Jeg skjønte det var off-topic, men jeg vil vite om det er verdt pengene.

 22. Sebastian sa han

  Se du har gjort en feil i opplæringen teksten.
  Du skrev achimbam stedet for endring.
  Lykke til!

 23. Cristi sa han

  av "gal" på rumensk. feil mann en bokstav og vil snart rocke. forfattere 'bomber', som er. May emnet opplæringen please. mer offtopic. flaks.

 24. yonut sa han

  Octavian =)) en annen tid til å ta nøklene i tennene :)) du ikke hoppe =)))

 25. Adrian Gudus sa han

  yonut:
  Hvordan endre harddisk og optisk sett på laptop =)))) :)) :)) :)) :)) :)) :)) !! Adrian redigere video beskrivelse !!! laso eller så) :)) :)) !! Hvis alt om nealfabeti forstår at du tilhører, og du =))) i samme kategori =)))

  Jeg informere deg om at: hver enkelt av oss skriver sin egen tittel og tekst opplæringen. Jeg er ikke ansvarlig for tittelen gitt av min kollega Cristi og han i sin tur er ansvarlig for å tittelen gitt til meg. Hvis han stavet feil, er det hans feil, og hvis jeg skriver feil, er feilen min. Men hvis jeg gjør noe galt, og Cristi varsel, jeg kommunisere, og vice versa.

 26. FlorinP. sa han

  Jeg forstår ikke hvorfor du endret formatet på de tidligere linkene i wordpress tallene var mer intuitivt og lett å huske! Hvis du kan hoppe tilbake til dette formatet ville være super!

 27. FlorinP.:
  Jeg forstår ikke hvorfor du endret formatet på de tidligere linkene i wordpress tallene var mer intuitivt og lett å huske! Hvis du kan hoppe tilbake til dette formatet ville være super!

  Sannsynligvis skjedde med deg, du kaster noen en link, og vet ikke hva som er voba. Nå vet du hva det er før du selv tilgang til koblingen.

 28. Duallpannel sa han

  Adrian GudusJeg informerer om at: hver av oss skriver sin egen tittel og tekst opplæringen. Jeg er ikke ansvarlig for tittelen gitt av min kollega Cristi og han i sin tur er ansvarlig for å tittelen gitt til meg. Hvis han stavet feil, er det hans feil, og hvis jeg skriver feil, er feilen min. Men hvis jeg gjør noe galt, og Cristi varsel, jeg kommunisere, og vice versa.

  Adrian returnert Gudus venner! Velkommen tilbake bro!

 29. Daniel sa han

  Cristi bravo veldig god tutorial.

  En forespørsel om du kan Cristi, en datamaskin låse løsning eksternt mulig? muligens fra en Android-telefon?

 30. Hei, tutorials om hva ønsker du å gjøre? Kan du gi oss noen opplysninger, Cristi?

 31. Cristi sa han

  Cristi er sant at hvis du defragmentere en SSD kaste gode etter det?

 32. Opplæringen er interessant bare refererer til vechi.Dell Inspiron modeller 1545 ikke lenger finnes i de to årene jeg comert.Eu Dell Inspiron en enkelt 5110.Am ønsket å utveksle et år siden 625gb HDD med en SSD 120gb. jeg søkte og jeg VZ dokumentasjon som må fjernes fullstendig alle laptop (som 49 skruene var !!!) .Jeg ga opp og tok den bærbare datamaskinen til en workshop der jeg betalt som 40 eller 50 lei.Cel som erstattet hdd forble forbauset over hvor godt gå med SSD.
  Etter opplæringen bruker jeg HDD rack og har gjort en usb ekstern hdd 3.0
  En god tutorial var perfekt for laptop dell.Am drivere sjekket daglig, og vi alle drivere unntatt ett.

 33. Cristi du kan gjøre en oppdatering til denne opplæringen, mener jeg to nye anbefalingene, hva du skal kjøpe i 2017? takk

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.