Hvordan endre ikoner i Windows 7, vista og xp - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan endre programikoner, ikoner for Min datamaskin, Recycle Bin og ikoner partisjoner. Fremgangsmåten er meget enkel og krever ingen programvare. For å endre ikoner i Windows kan brukes på mange forskjellige måter ved hjelp av ekstra programvare, men jeg valgte å ikke komplisere dag. Ved hjelp av programvare for å endre ikoner, har den ulempen at programvaren må gå ved oppstart (med Windows) pluss ikoner i Windows-programvaren og vil forbli endret bare så lenge programvaren er installert. Hvis vi avinstallere programvare, vil Windows ikoner tilbake til normal eller verre vil bli vist som en fil ukjent. Alt du trenger å gjøre er å endre ikonene til å være svært forsiktig på video tutorial og ha noen nyttige ikoner i Ico-format som du finner tusenvis på Google. Oss i det siste har jeg gjort tutorials om tilpasning spesifikt om hvordan kan vi endre Orb knappen og Windows Vista 7. Jeg er sikker på at denne opplæringen vil være svært nyttig for de som elsker tilpasning så jeg kan bare invitere deg til å se videoen opplæringen. Nedenfor er noen notater i tilfelle du ønsker å endre ikoner partisjoner. Vennligst se tutorial nøye som de som er nevnt nedenfor for å gi mening!

Tekst som skal skrives til filen "Autorun.inf" for å endre partisjonen ikoner er:
[Autorun]
ICON = Driveicon.ico

Når plassert på ikonet med filen "Autorun.inf" partisjon, må du gi restart det skal vises i Min datamaskin. Akkurat slik det ble gjort for å endre ikonene til partisjoner, kan du gå videre og for å endre ikon av en USB-pinne eller et minnekort, slik at når de kommer inn i pinne eller kortminnet i en annen PC, ikonene på du har valgt vil bli vist.

LAST NED Pakke med ikoner for Windows

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Claudiu sa han

  F. Cristi god tutorial!

  Jeg vet ikke hvor du har lært, men gjøre det beste tutorials!

  • AdrianGudus sa han

   Claudiu:
   F. Cristi god tutorial!

   Jeg vet ikke hvor du har lært, men gjøre det beste tutorials!

   Opplæringen er laget av Adrian. Hvordan kan du la slike kommentarer når hver av oss, før du begynner denne opplæringen forteller hans navn og svar: "Hei venner Jeg er Adrian i dag vil lære ..." Hvor fikk du høre det sagt i denne opplæringen "Hei venner, jeg er Kristus .... "???

  • Claudiu:
   F. Cristi god tutorial!

   Jeg vet ikke hvor du har lært, men gjøre det beste tutorials!

   Adrina Cristi er ikke ... Bare fortell hans navn i begynnelsen av opplæringen. Du ser at utseende på maten!
   God tutorial, fortsett med det gode Adrian!

  • Cristi sa han

   ClaudiuF. Cristi god tutorial! Jeg vet ikke hvor du har lært, men gjøre det beste tutorials!

   Adrian opplæringen er gjort. du er veldig "forsiktig" når du ser

 2. madutz sa han

  adrian veldig fin tutorial. en eller annen måte har ideer hvordan du endrer en fil-ikonet på Windows 7, for eksempel en fane ikon av winamp.

 3. florin sa han

  Howdy! Jeg gjør pt. Mapper en lignende metode. Jeg kommer til å reinstallere Windows mappeikoner i sistem32 og jeg endre alle mappene som jeg hadde tidligere [seieren automatisk. gammel] schimbata.Evident ikon, ikonet fortsatt vekslere på denne måten at Adrian presentert, men som alltid ikke å gjenta operasjonen for å installere win. gå kjekk mappe i Windows => sistem32 og vi pastezi.Repet bare pt. foldere.Salutare og suksesser!

 4. Da jeg lastet ned ikoner ikoner Iphone jeg ikke går (ikke sett), hvorfor?

 5. costel08_78 sa han

  Veldig interessant opplæringen.
  Vi håper at når den nye versjonen av ubuntu fremragende 11.04 du gjør en tutorial.E fortsatt mulig å lage en tutorial? Selv sant f spent på å se hva du synes.

  • AdrianGudus sa han

   costel08_78:
   Veldig interessant opplæringen.
   Vi håper at når den nye versjonen av ubuntu fremragende 11.04 du gjør en tutorial.E fortsatt mulig å lage en tutorial? Selv sant f spent på å se hva du synes.

   Unity-grensesnittet ikke kjører (vises ikke riktig) i VirtualBox så i konklusjonen, kan vi ikke presentere Ubuntu 11.04. Og for å installere det ekte og gjøre presentasjonen om det er vanskelig fordi fange programvare for Linux er ikke opp til de standarder som vi fanger for Windows

   • Laurentiu sa han

    AdrianGudus: Unity-grensesnittet ikke kjører (vises ikke riktig) i VirtualBox så i konklusjonen, kan vi ikke presentere Ubuntu 11.04. Og for å installere det ekte og gjøre presentasjonen om det er vanskelig fordi fange programvare for Linux er ikke opp til de standarder som vi fanger for Windows

    Du kan gå i vmware player

   • Sorin 00098 sa han

    AdrianGudus: Unity-grensesnittet ikke kjører (vises ikke riktig) i VirtualBox så i konklusjonen, kan vi ikke presentere Ubuntu 11.04. Og for å installere det ekte og gjøre presentasjonen om det er vanskelig fordi fange programvare for Linux er ikke opp til de standarder som vi fanger for Windows

    Jeg installerte Ubuntu 11.04.Din dessverre en stor dezamagire.In av enhet kom ikke ut med noe igjen.Hvis til andre versjoner når en passerer til en nyere versjon du bare fortsette å legge oppdateringer viktigste filer for å slette hele systemet 11.04 drift og mister alle data som de har salvat.Si grensesnittet virker mer behagelig å min .Parerea 10.10 ikke vare for fortjener å 11.04 .Vi trodde folk på Canonical vil ta Microsot foran, men jeg jeg inselat.Asta det !!

   • costel08_78 sa han

    AdrianGudus: Unity-grensesnittet ikke kjører (vises ikke riktig) i VirtualBox så i konklusjonen, kan vi ikke presentere Ubuntu 11.04. Og for å installere det ekte og gjøre presentasjonen om det er vanskelig fordi fange programvare for Linux er ikke opp til de standarder som vi fanger for Windows

    Takk for svar

    AdrianGudus: Unity-grensesnittet ikke kjører (vises ikke riktig) i VirtualBox så i konklusjonen, kan vi ikke presentere Ubuntu 11.04. Og for å installere det ekte og gjøre presentasjonen om det er vanskelig fordi fange programvare for Linux er ikke opp til de standarder som vi fanger for Windows

    Takk for svar

 6. myname sa han

  Veldig vanskelig, ms. Med Drive ikonet registeret er en metode som jeg brukte den, men din ii enklere. takk

 7. fotballspiller sa han

  adrian hilsen veldig fin tutorial Jeg vil vite hvordan du kan endre ikonene av messenger jeg så det! ms Ceao mer!

 8. SideBySide sa han

  Etter min mening, er det lettere å Icon Pack. Last ned en pakke satte ham i programmet, programikoner endres etter at du ikke lenger jobbe med ham. Det er ikke hvordan du sier det igjen i skuffen, og spiser ressurser.

 9. sailorriver sa han

  Takk for opplæringen og ikoner.

 10. je_bogdan sa han

  Min tutorial svært nyttig for å hjelpe meg gjøre mine vinduer til ikoner som ul.Treaba visste, visste ikke hvordan å endre ikonet i stedet for partisjoner og harddisker.
  For å lage så mange tutoriale.Bafta !!!

 11. på windows xp jeg ikke går prøvde jeg å gjøre autorun vi fulgt alle råd, men likevel virker ikke .... Jeg må ha en programvare som kan åpne filen 'ico? som om jeg dobbeltklikker på ikonet ikke åpne

 12. Matthew sa han

  hei fin tutorial baietzy ikke hatt en nylig, og jeg var bekymret :)) Jeg hører ikke meg gå gjøre mitt autorun gjør det hele txt. og etter ham skriver tekst i det og min hjelpe meg please?

  • je_bogdan sa han

   Matthew:
   hei fin tutorial baietzy ikke hatt en nylig, og jeg var bekymret) Jeg hører ikke meg gå gjøre mitt autorun gjør det hele txt. og etter ham skriver tekst i det og min hjelpe meg please?

   Gjør all teksten når du lagrer fordi du ikke har satt utvidelsen ".inf" og navnet "Autorun", så hans tittel er "Autorun.inf", og vi trenger å se deg starte PCen for å endre ikonet partisjoner.

 13. Wilder sa han

  Cool opplæringen. Tror du at du kunne lage en om Unity Web Player?

 14. Razvan sa han

  Hei fin tutorial.
  Hvis jeg har noen affiliate søk hvor en eldre tutorial til opplæringen innlegg i mai at besvare det eller gi meg en e-postadresse for å sende en e-post.

  • AdrianGudus sa han

   Razvan:
   Hei fin tutorial.
   Hvis jeg har noen affiliate søk hvor en eldre tutorial til opplæringen innlegg i mai at besvare det eller gi meg en e-postadresse for å sende en e-post.

   Lagt tutorial hhv. Vi vil se dine kommentarer på hva opplæringen du legger ut. Det er derfor vi er forvaltere, ikke sant?

 15. mircea85 sa han

  Hei, jeg ønsket å jeg hadde visst hvordan du kan endre ikoner i Windows XP-partisjonen .i lastet ned ikoner som jeg ønsker å sette det autorun akkurat som vi gjorde i opplæringen, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Skrivebordet (Yahoo! Messenger, min datamaskin, papirkurven, etc ...), men du kan endre partisjoner i .Multumesc ikke vet hvor vakker du er stor.

  • AdrianGudus sa han

   Ovidiu:
   Jeg gjorde det samme som i opplæringen, men jeg går ikke. :(

   mircea85:
   Hei, jeg hadde visst hva jeg ønsket å endre partisjoner i Windows XP iconitelede ned .Jeg ønsker å sette dem iconitelecare jeg gjorde akkurat det autorun tutorial Cain, så bare vet hva de skal gjøre. Skrivebordet (Yahoo! Messenger, min datamaskin, papirkurven, etc ...), men du kan endre partisjoner i .Multumesc ikke vet hvor vakker du er stor.

   Les teksten over videoen opplæringen. For det er skrevet og plassert der for å bli lest!

 16. Ovidiu sa han

  Jeg gjorde det samme som i opplæringen, men jeg går ikke. :(

 17. cristals sa han

  God morgen, jeg har et spørsmål, hvordan kan jeg sette min hardt på en win7 være forhåndsinstallert?

 18. Gherghisans Nelu sa han

  Takk for opplæringen.
  Jeg er også interessert i en ny metode for å bildemapper.
  ... Den andre metoden enn med IconPackager.

 19. Teodorovici sa han

  Super tutorialul.Le ser med stor interes.Eram alle veldig spent på å se hvordan de kan endre ikonet til cdrom eller kan flopy.Se? Eller hvordan kan jeg endre ikoner med temaet i 7 windows2.Astept opplæringen endring i windows7.Oricum temaene er svært nyttig, og jeg er takknemlig for din personlige opplæringen du innser.

 20. valentin sa han

  Jeg hilser deg og alt det beste. Jeg har et lite problem, nemlig: når du gir dobbeltklikk på partisjon c eller d for maicomputer bryteren til søke er noe urovekkende. Hvis du klikker med høyre vises i søkerekkefølgen, åpning explorare.Cred den et sted kan du endre denne innstillingen Odin og løse problemet. Hvis du kan hjelpe meg med noen råd eller idé. Mange takk og så mange videotutoriale.Numai også.

  • AdrianGudus sa han

   valentin:
   Jeg hilser deg og alt det beste. Jeg har et lite problem, nemlig: når du gir dobbeltklikk på partisjon c eller d for maicomputer bryteren til søke er noe urovekkende. Hvis du klikker med høyre vises i søkerekkefølgen, åpning explorare.Cred den et sted kan du endre denne innstillingen Odin og løse problemet. Hvis du kan hjelpe meg med noen råd eller idé. Mange takk og så mange videotutoriale.Numai også.

   Fortsett som DENNE video (Klikk på dette ordet i rødt)

 21. valentin sa han

  Takk Mr. AdrianGudus. Når du får på Buzau gjøre ære. Det fungerte utmerket. God helse og lykke

 22. Laurn sa han

  Jeg har ikke kommentert mye, men jeg er glad for at nå kan jeg ha ikoner på stasjoner, inkludert ekstern, fordi et bilde er verdt tusen ord, og jeg klikker gli lettere. Men et lite problem oppsto fra en PC som jeg har tilgang (konto aministrator) sikret med Avira, salt bare autorun.inf fil og blokkere det. Jeg hadde og unntak og så videre. Andre antivirus har behandlet ham og forlot ham alene.

 23. Adrian sa han

  um kan ikke endre mappeikonet .. for eksempel hvis jeg ønsker å lage en ny mappe med et ikon som forekommer meg ..

 24. andrei Razvan sa han

  Gode ​​ziua.Invatati meg hvilket program og hvor du skal få det, et program skrevet tekster, for microsoft 2007 windows7.

  • AdrianGudus sa han

   andrei Razvan:
   Gode ​​ziua.Invatati meg hvilket program og hvor du skal få det, et program skrevet tekster, for microsoft 2007 windows7.

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Microsoft Word kontor eller kontor 2007 eller 2010, trykk enter og du vil finne opplæringen. Vi tutorial på begge versjoner av Office og Office 2007 2010

  • andrei Razvan:
   Gode ​​ziua.Invatati meg hvilket program og hvor du skal få det, et program skrevet tekster, for microsoft 2007 windows7.

   Skrive tekst du ikke virkelig trenger Office kan du bruke Wordpad veldig fint som allerede er installert på Windows 7, vista, xp.
   Det er slags kontor i lys mai.
   Jeg er sikker på at du liker mer enn på kontoret, fordi det er enklere og beveger seg raskere.
   C: \ Program Files \ Windows NT \ Tilbehør \ Wordpad.exe
   Kopier og lim inn linken i adresselinjen i Windows Explorer (Min datamaskin) og deretter trykk enter eller bedre i søke pasteaza det under startmenyen og trykk enter.

 25. andrei Razvan sa han

  Takk suflet.Totdeauna ajutati.Sanatate meg!

 26. På Windows XP hvorfor ikke gå?

 27. robert sa han

  Soper gratulasjoner og tutorials kan du fortelle meg hvordan du gjør det hdd k ledig plass til å bli vist meg som jeg k til 7 min id e xp [Email protected] vennligst ajutatima

 28. Nicu banditu sa han

  denne metoden er svært enkel, men hvis du liker Avira antivirus konflikt med autorun.inf fil, slik jeg har gjort, og jeg droppet det enklere metode er registret, i hvert fall for meg som jeg har lært opplæringen og o.bun ser så lære nye ting.

 29. Jeg gjorde akkurat det i 7 Enterprise Windows tutorial si..nu merge..am x86, jeg satt på ikonet, jeg gjorde autorun-filen, restart og jeg gjorde ingenting ... verken viser som de dukket opp før ... ikke noe problem, slette autorun fil, starte figur og anta at noen som vet revine..dar være på grunn av feil ?: s

 30. Mange takk jeg trengte det

 31. Sall
  Jeg har XP partisjonen, og jeg ønsker å vise at det er noen myke cv 7 vinduer for å gjøre det ser ut vinduene 7 ... Jeg søkte på nettet, men vi fant nimik .. Jeg mener ikke bare ikoner i Windows 7
  Jeg ønsker å vise disse innrykk i å vise hvor mye minne har gratis ...

  • AdrianGudus sa han

   Maryan:
   Sall
   Jeg har XP partisjonen, og jeg ønsker å vise at det er noen myke cv 7 vinduer for å gjøre det ser ut vinduene 7 ... Jeg søkte på nettet fant jeg darnu nimik .. Jeg mener ikke bare ikoner i Windows 7
   Jeg ønsker å vise disse innrykk i å vise hvor mye minne har gratis ...

   Hold øye med blog.videotutorial.ro vil legge inn en artikkel der om slik programvare!

 32. ..pe av at jeg ... Jeg ville at han skulle vite det er windows dak 7 men Kredi ...
  oriqm ms mer ..

 33. Så hvordan forklarer du meg !! hodepine hvis tittelen sier "hvordan å endre ikoner i Windows" Jeg forstår ikke hvordan du må se skjule en mappe og hvor vi setter showet / hide..ar være godt å gå rett på sak uten å måtte forlenge slik at det blir irriterende, tror jeg alle vet hvordan å skjule en mappe !!!!

  • AdrianGudus sa han

   florin:
   Så hvordan forklarer du meg hodepine !! tar tittelen hvis du skriver "hvordan å endre ikoner i Windows" ikke forstår hvordan du har å vise og skjule en mappe der vi satt showet / hide..ar være godt å gå rett på sak uten å måtte forlenge det blir så irriterende, jeg tror alle vet hvordan å skjule en mappe !!!!

   Ikke alle gjorde så holde fakultetet datamaskiner.
   Egentlig var det mappene som automatisk skjuler dem i systemet, jeg holdt meg noe. Vi har vist akkurat slik vi liker å se mappene som operativsystem med vilje skjuler for å unngå skade på operativsystemet og ikke nødvendig å slette viktige systemmapper.
   Hvis jeg ikke hadde vist det, som en som kom for å fortelle meg / det er hån vises ikke denne mappen og ikke vite hva de skal gjøre
   Så jeg prøvde å opplyse alle
   du er så ekspert og så dyktig at du vet hvor synlig mapper vet ikke hvordan de skal gi endre et tema som du trengte denne opplæringen.
   I ditt sted ville jeg ikke har hatt mot til å kommentere ... i alle fall ikke på den måten du kommentert, men litt "bøyd" ydmyke ... expertule.

 34. gratulerer bra! !! ... gjøre tutorials veldig utile.bravo

  Jeg klarer å endre ikoner fra hvilken som helst mappe på en ekstern harddisk. Påfør gi og gjør ingenting ... noen ideer?
  Takk.

 35. MEFISTOFELES sa han

  Veldig nyttig video tutorial og tusen takk for innspill, men ikoner fra "Enheter med flyttbare lagringsmedier" og ikoner fra "Mine dokumenter" hvordan å gjøre for å endre dem?

 36. MEFISTOFELES sa han

  Icon`urile til Endre Mine dokumenter og flyttbare lagrings hvordan du gjør?

  Tutorial nyttig, takk!

 37. bebeto sa han

  Hei, Jeg prøvde forhåndsvisning vinduer 8 relasjoner, og jeg kan ikke gå. Alle som prøvde å win8?

 38. Etter en stund noen ikoner ikke lenger endres og ser veldig stygg, jeg tror det skjedde da vi prøver å valuta ikonet usb-kort?

  http://photobase.ro/di-BU0V.png

  Det kan gå tilbake til normal uten å installere w7? I går ga jeg backup paragon 30 minutter, men i dag ser vi at oppdateringen er avinstallert oppdateringer alene dukket instaling oppdatering 1-93 varte en time ...

 39. camicarmella sa han

  Nyttig tutorial, men jeg har et problem. Jeg reinstallert mine Win7 og PDF-filer vises med classic-symbolet. Før min første Padina vises i dokumentet. så hvordan kan jeg endre ikonet? takk

 40. Hvis det kan være en tutorial på hvordan å endre ikonet fra monteringssettet Windows.
  Gratulerer til tutorials

 41. Jeg forstår ikke hvor nedlasting, men er knyttet ovenfor gir meg noe ilivid, pls hjelpe

 42. hei, det fungerer på windows xp? Hvorfor det enn jeg er fordi jeg ikke ser dette trikset fungerer.

  • Mie Jeg jobber godt på XP. Jeg testet ikke bare ikoner og anvendelsen av systemet (datamaskin, papirkurven, etc.) eller partisjoner, men går bra. Hva det ikke fungerer? Bildene du har i ICO format? Ser du noen feil? Hvis ja, hva? Gi flere detaljer.

 43. God ziua.Va pen du hvis du kan hjelpe meg og meg selv, jeg vil gjerne se meldingene på en ID, det siste året, men ble ikke salvate.Ce skritt som bør tas?

 44. Hva bør jeg gjøre for å endre ikoner i alle mapper samtidig?
  Takk!

 45. alexandru sa han

  velkommen
  I stedet ikon mapper som jeg bosette seg permanent til hvert som du lager?

 46. Hilsener! Takk for at du er der og for at du lagde så mange nyttige opplæringsprogrammer for oss, de uten eller med minimal kunnskap innen IT-feltet. Jeg har lært mange nyttige ting, inkludert hvordan lage en oppstartbar pinne med windows, uten programvare installert, med bare noen få kommandoer i cmd ...
  Nå, jeg vet at det kan være et rot, men jeg blir lei av det faktum at papirkurven ikonet som ble endret etter metoden presentert over, ikke oppdateres full / tom før etter manuell oppdatering, sammenlignet med Windows, som er oppdatert automatisk når du sletter noe eller gir "tom papirkurv" .... hvordan kunne jeg fikse dette?
  tusen takk !!

Tilbakesporinger

 1. [...] Any2Ico og vi kan hjelpe i ulike situasjoner. For eksempel: når vi ønsker å endre ikonet partisjoner eller tilordne et annet ikon snarveier, desktop-applikasjoner som venter. Jeg personlig [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.