CustoPack, det beste programmet for å tilpasse Windows 7, Vista og XP - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om en formidabel tilpasset programvare (tilpasning) om de bruker Windows ned Windows XP, Vista eller Windows 7. Jeg trodde ikke det hvor godt denne programvaren fungerer og hvordan perfekt og vakkert er laget temaer, ikoner, bilde påloggings ikonene til mapper på stasjoner i Min datamaskin, du installere den. En myk veldig godt organisert med et galleri av interessante temaer og svært godt ferdig. Jeg er sikker på at tilpasnings entusiaster vil bli begeistret av dette programmet. Hvis før nå måtte bruke verktøy og programmer eller forskjellige temaer for hvert operativsystem delvis med CustoPack trenger du ikke å gjøre det. De samme tilpasning programvaren kan kjøres på alle Windows versiue være 32 64 bit eller biter i samme galleriet vil du finne temaer for hver versjon av Windows. Hvis du er god på design, gjennom dette programmet kan du komme i CustoPack samfunnet og bli en skaper av temaer. Min mening er den mest profesjonelle programvare tilpasning og en stige fra 1 10 10 gi it lapp. Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se video tutorial!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. AbdreiPaciurca sa han

  Adrian løst treba hva du sa på facebook, pls gå på facebook å lese at jeg skrev en melding

 2. Veldig bra og interessant tutorialul.BRAVo! Hold opp det gode arbeidet

 3. Ovidiu sa han

  Pleaaca hver gang datamaskinen ved oppstart?

 4. Ionut sa han

  veldig god virkelig er interessert i dette, men jeg har et spørsmål om du avinstallerer programvaren installert tema vil forbli eller vil returnere normalt?

 5. Gabriel sa han

  Bare fungerer på Windows 32 7 bit jeg 64 og fortsetter ....

  • Cristian sa han

   Gabriel:
   Bare fungerer på Windows 32 7 bit jeg 64 og fortsetter ....

   Jeg vet ikke hvorfor du ikke har klart å installere det? Me fungerte perfekt uten problem. Jeg liker Windows Ultimate Service 7 1 64 på Biti.

 6. Ovidiu sa han

  Vel, messed han opp litt laptop gikk gal ...

 7. Costea sa han

  Tusen takk! Veldig bra tutorial, programvare antradevar anm 10 ...

 8. sklipy sa han

  Hei alle sammen, jeg har et problem, og jeg trenger din hjelp. Jeg startet i dag, og jeg pc som alle omu og pause: nei videoinngang! Ja oppå PC (arbeid) stoppet jeg sjekket jeg alt jeg kunne sjekke ringte en kompis .Jeg gi noe å se ham og gi strøm motta rart å ikke starte, så jeg gikk bort til ham og startet fra en overraskelse først, jeg kom hjem og bare PAUSE. så komme tilbake :)) åpnet og sjekket hva og hvordan å kjelde gi første gang var ok, prosessor, Rami .. til slutt fjernet jeg batteriet fra hovedkortet og startet på nytt, men prosessoren som AMD 1.50ghz 1800 + i stedet for 2ghz og 2400 + som det var før. Hvorfor? Jeg vet ikke. Jeg håper du forstår hva jeg skrev så kort som vondt i hodet meg allerede da jeg stresset med ham i dag. hvis noen vet hvor dum jeg gjorde, og om du kan løse noe som kan svare meg (jeg beklager at jeg postet her) Takk

  • sklipy:
   Hei alle sammen, jeg har et problem, og jeg trenger din hjelp. Jeg startet i dag, og jeg pc som alle omu og pause: nei videoinngang! Ja oppå PC (arbeid) stoppet jeg sjekket jeg alt jeg kunne sjekke ringte en kompis .Jeg gi noe å se ham og gi strøm motta rart å ikke starte, så jeg gikk bort til ham og startet fra en overraskelse først, jeg kom hjem og bare PAUSE. så la tilbake) åpnet og sjekket hva og hvordan første kilden ja det var ok, prosessor, Rami .. til slutt fjernet jeg batteriet fra hovedkortet og kjører som ny, men prosessorens 1.50ghz amd 1800 + i stedet den 2ghz og 2400 + som det var før. Hvorfor? Jeg vet ikke. Jeg håper du forstår hva jeg skrev så kort som vondt i hodet meg allerede da jeg stresset med ham i dag. hvis noen vet hvor dum jeg gjorde, og om du kan løse noe som kan svare meg (jeg beklager at jeg postet her) Takk

   Jeg har vært der eu..de ... vanligvis når han må ta den aktuelle beskyttelsen er aktivert i BIOS som deaktiverer ... og at du ikke trenger å fortelle pb..nu vite nøyaktig hvem jeg er s fikk e..si en famle (i bios) jeg ga det opp

  • romeo sa han

   sklipy:
   Hei alle sammen, jeg har et problem, og jeg trenger din hjelp. Jeg startet i dag, og jeg pc som alle omu og pause: nei videoinngang! Ja oppå PC (arbeid) stoppet jeg sjekket jeg alt jeg kunne sjekke ringte en kompis .Jeg gi noe å se ham og gi strøm motta rart å ikke starte, så jeg gikk bort til ham og startet fra en overraskelse først, jeg kom hjem og bare PAUSE. så la tilbake) åpnet og sjekket hva og hvordan første kilden ja det var ok, prosessor, Rami .. til slutt fjernet jeg batteriet fra hovedkortet og kjører som ny, men prosessorens 1.50ghz amd 1800 + i stedet den 2ghz og 2400 + som det var før. Hvorfor? Jeg vet ikke. Jeg håper du forstår hva jeg skrev så kort som vondt i hodet meg allerede da jeg stresset med ham i dag. hvis noen vet hvor dum jeg gjorde, og om du kan løse noe som kan svare meg (jeg beklager at jeg postet her) Takk

   Gå inn i BIOS-innstillingene og gir DEFAULT => restart, og tror det vil være ok

 9. spille sa han

  For det er ingen tema xp ....

 10. Cosmin sa han

  Hvorfor ikke bruke temaet i bloggen og nettstedet? Jeg finner det mest vellykket blogg.

 11. George sa han

  Dere tutorial programvare Cleave iz3d å spille i 3d

 12. Marcel sa han

  Ikke Lessing opplæringen, sier "Server not found: RTMPTE: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /"

  I forbindelse med denne programvaren ... tilfeldighet eller ikke engang i går ga jeg ham peneru vinduer hadde funnet et tema som gjør ham til 7 8 vinduene, og du kan oppføre super zic..se engang å lage en selv hvis jeg hadde tid så min smak: D

  Thx Videotutorial vil følge tutorials for nesten et år.

  • AdrianGudus sa han

   Marcel:
   Ikke Lessing opplæringen, sier "Server not found: RTMPTE: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /"

   I forbindelse med denne programvaren ... tilfeldighet eller ikke engang i går ga jeg ham peneru vinduer hadde funnet et tema som gjør ham til 7 8 vinduene, og du kan oppføre super zic..se engang å lage en selv hvis jeg hadde tid så min smak: D

   Thx Videotutorial vil følge tutorials for nesten et år.

   Opplæringen går uten problem. Kanskje du ikke har lenge vært på stedet fra oss, og du har forlatt din gamle nettleser cache. November tiden jeg har gjort endringer i koden, og derfor har problemer. Tøm buffer og coockie i nettleseren din og gå

 13. Hei, jeg installerte dette programmet og jeg, det er veldig hyggelig, men jeg fant meg selv med noen utenlandske datafiler som: Instal maskiner, dll, arkiv Red drosje og flere andre filer! Hva skal jeg gjøre med dem: Jeg holder en mappe eller slette dem alle? Takk og forventer et tips!

  • AdrianGudus sa han

   Marcel:
   Zott så det viste seg for deg?
   Har den noe du sletter

   Zott:
   Hei, jeg installerte dette programmet og jeg, det er veldig hyggelig, men jeg fant meg selv med noen utenlandske datafiler som: Instal maskiner, dll, arkiv Red drosje og flere andre filer! Hva skal jeg gjøre med dem: Jeg holder en mappe eller slette dem alle? Takk og forventer et tips!

   Du kan slette rolig, bare trekke ut filer liggende igjen når du installerte kitlui ...

 14. Marcel sa han

  Zott så det viste seg for deg?
  Har den noe du sletter

 15. roobert74 sa han

  sklipy sal
  for at når du fjernet batteriet fra hovedkortet du starter bios etter omstarten ikke har tatt innstillinger på riktig måte, må du gå inn i BIOS og sette multiplier større enn å ha samme frekvens som du hadde før, at hvis du har ingen anelse om hvordan hvordan, hvis du ringer fra noen som vet likevel nødt til å gi meg mer informasjon hvis du ønsker å bli hjulpet, for eksempel hovedkort modell, BIOS-er for diferite.sper du forstår.

 16. sklipy sa han

  Takk for råd jeg ga alt standard seting, men så er FSBul kan ikke endre er 100 tror det er problemet, er forbi meg jeg er ikke flink til det og kan ødelegge bios imidlertid. Adrian du er god du bedre hjelpe meg st ber, hva er everest nå viser meg dette:
  CPU Type AMD Athlon XP, 1500 MHz (x 15 100) 1700 +
  Hovedkort Navn Syntax SV266A (5 PCI, AGP 1, 2 SDR DIMM DDR DIMM 2 Audio)
  Hovedkort Brikkesett VIA Apollo VT8366A KT266A
  1024 MB systemminne (DDR SDRAM)
  så det er en stor konfigurasjon, men prosessoren er høyere som jeg kjenner ham nå.

 17. marinescu77 sa han

  Adriane god jobb hilsen og høyt ja til meg ønsker ikke å laste den ber om å logge inn for å få en konto, jeg har ikke sett noe, spurte han.

  • marinescu77:
   Adriane god jobb hilsen og høyt ja til meg ønsker ikke å laste den ber om å logge inn for å få en konto, jeg har ikke sett noe, spurte han.

   Det skjer bare til meg, og jeg kan ikke laste ned

 18. costy sa han

  Adrian meget god programvare tusen takk!

 19. Rares sa han

  Merk 10 for denne opplæringen, og for https://www.videotutorial.ro nota 20
  ikke hoppe på dette nettstedet kan gjøre det ved gjennomgangen forblir nettleseren til å gå inn på nettstedet og OS?
  det kunne være fint!

 20. Jeg har et problem med CustoPack, akkurat som du har installert programvaren, installere temaet som tilbakestille Windows og når det er å gå inn i skrivebordet jeg får en svart skjerm og gir meg feil:
  Kunne ikke oppdatere BITMAP 6801: 24
  Kunne ikke oppdatere BITMAP 6805: 24
  Kunne ikke oppdatere bitmap 6809: 24

  Først etter de gi Ok la meg komme inn i Windows!
  Cunva vet hva jeg skal gjøre ??

 21. installeres raskt hvis du setter på pause

 22. MEGET GOD tutorial som vanlig! Jeg ser frem til å gjøre som jeg forstår en tutorial på Photoshop fordi det ville være svært nyttig! ALLIKEVEL TAKK IGJEN FOR TUTORIAL!

  • giften sa han

   DAN:
   MEGET GOD tutorial som vanlig! Jeg ser frem til å gjøre som jeg forstår en tutorial på Photoshop fordi det ville være svært nyttig! ALLIKEVEL TAKK IGJEN FOR TUTORIAL!

   Det er allerede tutorials på Photoshop, bare for å se, så han gjorde som søkemotor, men mange vet ikke hvordan de skal bruke det!

 23. cristi026 sa han

  hello world
  sier du til å gjøre en tutorial på å kjøpe en tablett profisonaleDet som vi så det (jeg søkte, men fant ikke)

 24. Stefan sa han

  Jeg har et problem! Etter å ha installert for at jeg valgte tema som fugler og ga dobbeltklikk på den for å åpne et vindu Error "Installasjonen av CustoPack Tools er skadet, har du lyst til å reparere det nå?" Jeg ga Ja og så meg dukket opp. Vennligst hvis du kan hjelpe meg jeg må være takknemlig.

 25. Costel sa han

  Takk så mye for slike opplæringsprogrammer er gode på hva du gjør og forventer å gjøre så mange og vakre, tror jeg er bn et år fra du abonnerer faktisk hvordan jeg lærte å gjøre, og jeg noe til PCen. Tusen takk

 26. robert sa han

  Jeg har windows xp pc, og jeg ønsker å vise ledig plass på harddisken på Windows k 7
  dak Zvete noen løsning eller råd messenger program datimi
  og forresten soooooper nettstedet

 27. polferis sa han

  Hei alle sammen! Jeg snakker spesielt Adrian Gudus fordi han gjorde videotutorial. Det er en mer kompleks pakke av ekstrem tilpasning er superb! Om at hvis du gjør en videotutorial ville være flott! For ingen annen grunn, men for de mest erfarne og ville være en skam ikke en nybegynner kan forstå. Pakken har en bruker ønsker noen, fra pekere, ikoner til programmer slik STARORBZ STUDIO. I et ord har alt! Den kan lastes ned her:
  http://www.kat.ph/extreme-windows-7-customization-pack-alphar11-t4164444.html
  Jeg insisterer, og kan gjøre en videotutorial med denne pakken!
  Takk.

 28. Super dette programmet !!!

 29. Hei, du endre alt for meg, bortsett fra bunnen, hva skal jeg gjøre? http://imageshack.us/photo/my-images/15/24092011234454.png/

 30. Det ser ut til at Windows 98.

 31. AdrianGudus sa han

  edi:
  Det ser ut til at Windows 98.

  Det er temaet, ingenting skjedde (feil) hvordan ikke å installere et annet tema ... ...

 32. Er det noen som vet hva problemet er? Takk!

 33. Av alle de temaene som er installert bare gå 1, vises 98 vinduer restuol

 34. Nylig installerte WIND AM og er gyldig 30 DAGER kan ikke installere CUSTOPACK II ............ .. SAD INSTALLASJON OG VISES er ikke kompatibel med TOOLS CUSTOPACK din kan du se listen over OS.YOU kompatible OS AT HTTP.WWW.CUSTOPACK.COM
  Er det VIND 7 startet N TERM
  Jeg hadde CUSTO pakken installert FØR jeg endre 7 ULTIMATE WIND
  Vent på svar fra deg.

  • polferis sa han

   adrian:
   Nylig installerte WIND AM og er gyldig 30 DAGER kan ikke installere CUSTOPACK II ............ .. SAD INSTALLASJON OG VISES er ikke kompatibel med TOOLS CUSTOPACK din kan du se listen over OS.YOU kompatible OS AT HTTP.WWW.CUSTOPACK.COM
   Er det VIND 7 startet N TERM
   Jeg hadde CUSTO pakken installert FØR jeg endre 7 ULTIMATE WIND
   Vent på svar fra deg.
   HOMEBASIC start versjoner har de samme funksjonene som den siste. Har gjøres for å tilpasse sine spesielle tilpasninger som ikke er gyldige for den siste etc. Du kan ikke bruke tilpasning i STARTER, denne funksjonen er ganske begrenset. Søk på Google og du vil finne, men "ekstrem tilpasning"

 35. Jeg elsker det arbeidet de gjør noen tutorials, men over med dritt kjønns tilpasninger, transformasjoner, spoiri og trivielle er noen dritt som ikke vil være for alltid forenelig med et operativsystem, spesielt i disse typer programmer vandre i Microsoft kjempet i årevis for å realizeze.Fiecare av disse tilpasningene "gni" enda et register, for ikke å gå noe riktig: ba internett avbrytelser, ba ikke åpnet messenger eller nettleseren, eller ikke kjører et annet program.
  No offense, men disse tingene er for barna ivrige Avent.

 36. Howdy!
  Super gratulerer opplæringen vil aprecizez mye for hva du gjør.
  Jeg har et spørsmål om å installere disse temaene, noen emner dexemplu: MacOSLion krav og skiftende DLLs.
  Jeg kan peturba PC-ytelsen disse DLLs?
  Takket hilser og respekt

 37. Marius Stanciu sa han

  Med det programmet kan endre tema til Windows XP-installasjonen?

 38. Jeg kunne endre født og pålogging åsted for en Windows vi img Iso og gjør det oppstartbar, nah jeg ønsker å gjøre min egen Windows, vet hvordan de skal gjøre det med nLite bare nustiu hvordan kan jeg endre født hud og pålogging stedet

 39. Vet du hvorfor området ikke lenger fungerer på Custopack?

  • Jeg vet ikke hva som ikke fungerer nettstedet. Kanskje programvareutviklere forlatt. Men hvis du virkelig ønsker programmer som er skrevet på google: "custopack verktøy 1.0.0.40".

 40. Takk og vekst i alle de beste!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.