Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Sorin Chiran sa han

  Android er et lite problem ... .apare mesjul "feil lasting spiller ikke spillbare kilder funnet"

  • Løst!

   • Hei alle sammen.
    Mitt navn Ciprian og du har et spørsmål, og samtidig et problem
    Jeg har en ruter Netis-wf2471 og er koblet til en Internett-RDS.
    Jeg ruterinnstillingene corespunxstoare Men jeg har et problem
    1.emite wifi signal .Min kontakt med tlf ... Men jeg kan ikke laste ned noe, og dette på andre nettsteder
    2.aceasta problem er oppstått og desktop koblet til ruteren

    Forresten ... jeg unplugged ruteren nettet og jeg koblet direkte til pc ..
    Og den begrensningen er borte.

    Så kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre Cristi nøyaktig hvilke omgivelser ... egentlig?

    mye MS

 2. Marian sa han

  Jeg liker det du gjorde med den mobile versjonen av nettstedet. Gratulerer!

  • Det er ingen mobilversjonen er det samme grensesnittet for alle.
   Trikset er at design er flytende, den tilpasser seg enhver oppløsning og alle nettlesere så det vil passe alt på skjermen, og du har alltid til det samme området, enten du går på din datamaskin, nettbrett, telefon Saude.
   Hvis du ønsker å se hvordan det fungerer live nettleseren når du øke eller redusere videotutorial.ro

 3. Ionut sa han

  Cristi Hei, jeg har denne ruteren 3 måneder, jeg er den med ekstern antenne og kan si at meg og overrasket meg hvor mange du kan gjøre med det.
  Som gjorde første gang du har gjort tester alle slag, og jeg ga null og 20 ganger om dagen.
  Et lite verktøy og smart tillegg til ikke å spise mye trolig et sted i full last 3W og 5w passerer 2 godt signal gjennom betongvegger og fangst laptopu alltid full signal og sjelden 4 streker.

 4. Alin Lucian sa han

  Er det et problem fisare av mitt budskap, eller er i prosessen?

 5. Hei Cristi, kan du gjøre en tutorial på hvordan å bygge en NAS-server fra en PC, det vil si å forklare hvilke komponenter for å velge hva som skal installeres på serveren for å fungere osv ...

 6. poldac sa han

  lasting feil strøm
  Kan ikke koble til serveren
  Har du et problem med at serveren kan ikke se på opplæringen?

 7. Cristi er ute etter en router. Kan du anbefale en eller flere modeller av 150 - 160 løver? Helst TP Link (jeg vet ikke om det er nok billigere modell ...)

 8. Sorin Chiran sa han

  Det er flott existent.Se spiller kan enkelt kontrollere android dispozotivele og er så elegant og stasjonære og bærbare.

 9. Alin Lucian sa han

  Jeg ber tusen unnskyldninger som jeg legge det ut her på mine spørsmål, men jeg vil gjerne noen til å klargjøre meg.
  Jeg postet en tutorial og Acronis True Image 2011, som ble postet 4 år, og det er vanskelig å få et svar.
  Gjennom igjen ber meg tusen unnskyldninger!

  Bra!
  Nush meg hvis jeg svarer på denne meldingen alle som vurderer denne opplæringen ble postet nesten 4 år.
  Allikevel mitt spørsmål er følgende!
  Jeg har en Acer PC tysk 4 år nå, han har for sikkerhetskopiering og gjenoppretting fra Acer, er backup plassert på en skjult del.
  Når du installerer Windows actualiazarile vare veldig lenge, og jeg trodde det var oppdatert og jeg vil gjøre ham en ny backup. Jeg installerte Acronis programvare vi gjorde backup, men backup harddisken min valgte og dukket opp der bedriftenes backup og MB HDD 100, 37 nå GB tenk gjort!
  Spørsmålene er:
  1. Kan jeg sikkerhetskopiere bare C-partisjonen der Windows og jeg cunctioneze rett?
  2. Hvis jeg bare C-partisjonen, påvirker restaurering andre partisjoner, dvs. partisjonere programvare for sikkerhetskopiering fabrikken?
  3. Hvordan bedre å gjøre alle 3 backup harddisker, eller er det nok partisjon C.

  Et annet spørsmål som har ingenting å gjøre med denne opplæringen, beklager.
  Etter at du tar en sikkerhetskopi bildet kan mopp 2 partisjoner skjult (paritet 100MB og en med backup fra fabrikken), for ikke å ha problemer etterpå fordi jeg ønsker å kjøpe meg en SSD, og ​​jeg ønsker å sette han Windows (reservekopi). Noen sjanse jeg kan gjøre denne endringen eller dårlig idé ??
  Eller hvordan kan jeg kan gjøre for å gjøre det flytte!

  Takk!
  Lykke til!

  • Backup Factory er ikke det samme med en laget med Acronis.
   100 mega partisjonen ikke lov til å slette den.
   Partisjon med backup av fabrikken kan fjernes og festes til partisjonere C. Men vi kan ikke vite sikkert om produsenten ikke har satt MBR partisjon med backup.
   Enhver operasjon du gjør disse to skjulte partisjoner kan ødelegge operativsystemet.
   Jeg pleier å fjerne og installere operativsystemet partisjon med backup, men i dette tilfellet må gjøre reaktive liceentei på telefon fra Microsoft.
   Hvis du likevel ønsker å gjøre backup med Acronis, vil jeg råde deg til å lagre alle partisjoner og sette backup på en ekstern harddisk eller det bryte opp i flere stykker med WinRAR eller 7zip som ham kan sette på mer mange DVDer.

   • Alin Lucian sa han

    Cristi Thanks a lot!

    Dessverre har jeg et ganske alvorlig problem med de internett (2800 fin eruo).
    Jeg kan kontakte deg via telefon eller nettprat, jeg ønsker å sette posten rett med noe relatert IP-adresser.
    Hvis du fortsatt registrert adresse eller la meg en melding hvis du ikke bo, jeg sender den. Hvis jeg kysten litt, er Cici ikke et problem å løse! ...

    Cristi Thanks a lot!

 10. alex567S sa han

  Hei Cristi. Hackintosh prosjekt jeg går på?

  • Normalt er dette også på listen.
   Noen ganger saker kommer i forkant av nye og ventende (tablett, router, Ubuntu, etc.).

   • Alin Lucian sa han

    Jeg vet hva du sier, men vanskelig å forklare og å skrive alt dette er mye! Men la oss prøve.
    Jeg kom hjem et brev med en bot på EUR 2800, står det for en film som jeg lastet det ned etter at jeg brukte BURSA som tjener penger! (Jeg ikke ser en sammenheng her).
    IP du meg brevet ikke svarer til min adresse, jeg ringte og jeg forklarte at jeg ikke tar noen film og IP er ikke min, men de sa at IP jeg endre seg når jeg får på nettet. Nå Nush jeg for betalere, PTR har ikke tatt noe på nettet, spesielt i 5 morgen når jeg var i fantasiland.
    Det kan være som de sier, å endre min IP ??
    Rundt sjøen som er mitt problem, men jeg stoler på at du vet om jeg vil ha en forklaring som jeg kan gi ham jeg saksøke henne for jobben!

    Cristi Thanks a lot!

    • Dette kalles svindel, det er en avlegger av fiskesamfunnet.
     Angripere brukerne bruker frykt for å trekke penger fra dem.
     Det interesserer telefonnummeret ditt hvis du er i virkeligheten tilhører en institusjon, med mindre svindel.

     • Alin Lucian sa han

      Ja, din! Jeg har allerede snakket med min advokat, og er seriøst arbeid! Jeg har noen dager for å være i stand til å saksøke! Alle dokumenter kom til meg hva de sier er ekte. Jeg vet om IP kan ikke endre meg hvis jeg gjør noe på internett, IP-adresser min ID så å si. Hva de har kommet til meg på Hati øvrige IP, men da jeg klikket på området har endret min IP. Jeg forstår ikke dette! Med denne skiftende IP-adresser.

 11. Hei Cristi.
  Vennligst indrumama av en tutorial eller lage en selv hvordan å sette Android på mobiltelefonen. Spesielt jeg gikk, ble det slettet. Jeg har en stor L5 og holde på når du slår på LG-logoen, men begge deler. Noen dager før han begynte å gi meg feil android. Vennligst hjelp meg!

  • Telefonen er ikke som PC, ikke bare installere Android. Det er et bilde som er kalt ROM, spesielt laget for hver telefon. At bildet må være "injiseres" i telefonen med et bestemt verktøy for hver modell av telefonen eller telefonprodusenten.
   XDA-utviklere på jakt etter informasjon om "hvordan å blinke en ROM på LG L5 '
   Jeg kan ikke hjelpe deg fordi ikke ha det modell av telefonen.
   Hos oss kan du finne generell informasjon "betyr root" "er og hvordan du bruker CWM recovery".

  • Adrian Gudus sa han

   skriver i søkeboksen øverst til høyre "Install ROM Originalt LG Optimus One P500 å eliminere rot og ClockWorkMod Recoveryc" Trykk på enter, og du vil finne opplæringen.

 12. Såle sa han

  Hei, meg på min router ASUS RT repeater funksjon n53 Jeg vet ikke om alle funnet på ASUS eller i noen modeller.

 13. petri sa han

  Asus har wl330n3g Repetera modus (dvs. 6 bruksmodi) og gå greit! + Det og bærbar

 14. Marian Valentin sa han

  Endelig en ny spiller! Nå kan jeg se disse flotte tutorials på iPhone! Takk! Spilleren fungerer veldig bra!

 15. Robert Jumbo sa han

  Dd-wrt med n740 og med siste firmware opererer som Repetera (men jeg tror det er et annet navn). Jeg sier dette fordi den siste firmware som Repetera går bra, fikk den eldre versjonen ikke fungerer.

 16. Rares sa han

  TP-LINK Wireless N Router TL-MR3040, 3G, bærbare meninger? Den har batteri

 17. Kjære Cristian Mitt navn er Alex og jeg ønsker at behage en tutorial på hvordan å lage et trådløst nettverk for telefonen eller tablett precizen som nam ruter, men en USB tp-wn722n og en datamaskin {desktop} er veldig takknemlig hvis mati hjelp vi så veldig nam over internett og fant bare om å skape felles laptop og .Multumesc nettet.

 18. Rettelse si jeg leptop mars, men mer interessert i desktop takk.

 19. Liviu sa han

  Cristi godt du kan gjøre en tutorial på denne avanserte ruter med detaljer om standardinnstillingene.
  Takk.

 20. Cornel sa han

  En grisebillig, bare 55 lei
  en enkel billig router, priset omtrent 60 lei TP-Link TL-WR740N
  Jeg anbefaler ikke!

  • Det er mer stabil enn TP-Link radius TP-Link er litt høyere. Allikevel jeg sa, for de som bor i hagen eller i en stor leilighet, velge en modell med ekstern antenne.

   • Vet du hva dekningen er TP-Link TL-WR740N, er god til å passere signalet gjennom de tykke veggene i rommet 80 cm?

 21. Costelina sa han

  Det ser ut som du ikke forstår dypere (eller hva å ta hensyn til her)
  aicea det var ikke billige ting og det er derfor denne ruteren kan ta ut et nett og gi den bort og Cristi 'spørsmål var om du har gjort noen ruter som gjør det, eller hvis du vet
  og en annen fin modell

 22. Andi sa han

  Du mener billigere modellen ikke anbefale at TP-Link? Da minsteprisen for å være ... Jeg spurte meg selv over på en anbefaling, men jeg ble ikke besvart. Vær så snill, kan du fortelle meg?

 23. Tibi sa han

  Venter tutorial om feil i Windows 8.1 med "begrenset tilkobling"", fremstår som for meg så ofte.

 24. pop Vasile sa han

  Hei, ett spørsmål: Jeg net Romtelecom (DSL)
  Jeg kunne bruke denne type ruter å ta over fra ClickNet (med autentisering og kryptert) og kan åpne porter i ruteren Netis 2,3?
  Takk.

 25. Cristian sa han

  Hei,
  veldig interessant tutorial, men jeg har en ruter TP-LINK WR740N kjøpte etter anbefaling, installerte jeg DD-WRT på den, samme, samme råd, er mitt spørsmål: Kan bryte sikkerheten for et trådløst nettverk med ruteren ovenfor Retur nevnt (eller Kali Linux)? Jeg nevne at jeg så Tutorial Backtrack og sikkerhet i trådløse nettverk, men ikke har et trådløst nettverkskort.

  • Dessverre hvis du gjør en broforbindelse, ikke datamaskinen føler router som et trådløst nettverkskort.
   I bridge mode datamaskinen er koblet med kabel til ruteren, og ruteren har trådløst signal fra en annen trådløs ruter eller AP.

 26. Mihai sa han

  Salgssteder ,,?

 27. Andrei Vlad sa han

  Kan du lage en tutorial på hva som ville være den beste ruter som har området mellom 250-500 m eller modifikasjoner kan gjøres til en ruter ved å endre antenner. Du har allerede sendt inn noen 3 modeller router (D-Link, TP-Link, Netis nettsted som er en tutorial ganske interessant), men jeg ønsker å gi flere forklaringer om svikt betyr en ruter hvor du skal lete i spesifikasjonene å finne ut hva dekningen er, hvordan kan vi endre en ruter ved å montere noen komponenter på det osv forskjeller mellom områder slik enhet (tilgangspunktet, ruteren, repeater) eller forskjellen mellom antennene (toveis og rundstrålende, DBI etc.) alle på opplæring, selv om du mer enn en time, definitivt jeg vil ikke kjede og jeg vil ikke kjøre fordi jeg var veldig interessert i disse tingene, og sikkert det er besøkende "tørste" som meg. . .
  Vennligst gjør en slik veiledning, hvis du har muligheten!
  Takk !!!

  • PalAlexander sa han

   Og jeg vil ha det!

  • En ruter kan variere fra 300 eller 3000 meter, selv om det er i det åpne og er utstyrt med enveis antenne, forsterker og ruteren må også være sterk nok.
   Inne ting blir komplisert, har vi vegger og andre enheter som forstyrrer det trådløse signalet.
   Jeg skal lage en tutorial med tips for en bedre trådløs dekning hjemme og når du heve echiamentele nødvendig, vil jeg gjøre en tutorial på punkt til punkt trådløse forbindelser i en avstand på flere hundre meter eller kilometer.

  • Jeg tror noe trebuie.ce helvete er dette? Og hvordan det fungerer? S trådløs tilkobling og en laptop duplex problemet tror ikke du har mye å 50m.poate Cristi vil opplyse oss.

 28. Daniel sa han

  En annen ruter som kan ta så serioux trådløse signalet SRX-WR150WH, går det 1 år og ennå

 29. George sa han

  Vennligst lage en tutorial om hvordan vi skaper en e-postkonto på Gmail og Yahoo, men uten stuffing telefonnummer, for å lage uten telefonen. Det kan være et smutthull noe fordi jeg prøvde og jeg bodde hos ham så han spurte meg telefonnummeret jeg har ikke stukket og bodde der sammen med dem på en server så å si, meg jeg gjorde noe som alle jeg kunne ikke bli kvitt den tingen man med telefonnummeret feltet. Vær hvis du kan tenke å analysere som er sterke i programvare, maskinvare, tips.

  • Alex sa han

   Yahoo vet ikke hvordan jeg gjorde det, men nylig gmail-konto uten telefonnummer. Det er et sikkerhetstiltak. Hvis du glemmer passordet vil sende dem en SMS-kode for å nullstille. At ingen. Telefonen vil kun bli brukt til å gjøre rede problemer. Hva skjer sjelden. Og du vil bare motta sms. Hvis du ikke ønsker å innføre det ikke er nødvendig, men det virker som du må fylle disse feltene med hemmelig spørsmål og ut denne siden.

 30. Cristi du kan gi meg råd og jeg er i ferd Netgear Smart Dual Band Gigabit WiFi Router AC1750 (R6300v2) _ ???

 31. Daniel sa han

  Jeg hilser deg, til ruteren kunne gjøre en tutorial ZTE-ZXHN DIGI-H218N, RCS-RDS med de riktige innstillingene og alt du trenger ?? Takk.

 32. Adrian Gudus sa han

  Alin Lucian problemet er enkel. Noen Internett-leverandører tilordne statiske IP-adresser (som ikke endres med hver Internett-tilkobling) og bevilger mest dynamiske IP-adresser som endres med hver tilkobling.
  Selv om din leverandør tildeler dynamisk IP dette tilfellet betyr ikke at de ikke vet hva tid, på hvilken dato ble tildelt ip X og spiker. Hold litt log bare for tilfeller der noen bruker internett til å gjøre ulovlig.
  Når en klient begår en straffbar handling, så han leverandøren logger, sjekk hva tid ble tildelt ip som begikk ulovlig, på hvilken dato og til hvem ble tildelt som IP.
  Hvis du nå har en annen ip fra en tatt på dagen for den straffbare handlingen gjør deg ikke uskyldig! For nå har du en annen IP IP-abonnement med dynamisk, men det forhindrer ikke at tilbydere å sjekke hvilken IP du hadde 2 eller 3 dager siden.

 33. D flom sa han

  Jeg har en ruter Netis WF2411.Are samme mulighetene, men noe billigere (43 lei)
  Og selv gjør jobben sin veldig bra, selv om jeg er 7 måneder.
  Jeg liker de fra Netis foreta regelmessige oppdateringer til alle rutere firmwares fra dem.

 34. Catalin sa han

  Jeg RDS nettet fra ... hvordan gjør vi nødvendigvis må trådløst kort? Jeg vil at han skal ha wifi på min pc ..nu fra vecinu ..merge det?

 35. iFlorin208 sa han

  Du kobler bare denne Natis til en strømkilde og en wifi signal, og ved hjelp av denne enheten nettet og gi videre?
  Jeg står på det store huset med 2 etasjer, første etasje og loft og ønsker å ha netto overalt, over hele huset, du råde meg til å gjøre?
  La meg kjøpe noen av disse 6 Netis? Tror du det ville være en god løsning?

  • iFlorin208 sa han

   Siden ingen svar jeg mener det jeg trodde jeg vil ikke fgunctiona, skam, venter på et svar fra deg om det fungerer eller ikke.

   • Den første delen du har rett denne ruteren er i stand til å gjøre wi-fi og gi det bort gjennom repeater funksjon. På hånden med råd ikke vet hva jeg skal si mer enn du forventer å svare Cristi eller Adrian. Ideen virker bra i teorien, men i praksis vet jeg ikke.

  • Selv Netis kan koble til og kan formidle utelukkende trådløst, disse typer forbindelse har tap.
   Når nettverket er å tenke godt, bør planlegges å være, at du ville være godt å ha ledningene som går over hele huset og på slutten deres vil være mange en Netis eller annen router, på den måten trenger du ikke tap og signal god overalt.
   Selv om trådløs er bølgen, må kabelen sies at stabilitet er konge.
   Hvis du hus under bygging, kjøpe deg cat5e kabel og spre den overalt, fra en sentral posisjon hvor han skal bo roouterul, til ekstremiteter.
   Hvis du allerede ferdig inne i huset må bruke adaptere til å transportere kraftledning som netto strøm gjennom kablene. Sammenlignet med kabel cat5e, disse kortene er dyrere.

 36. Relu sa han

  Hei Cristi,
  Netis eier en ruter og prøvde en oppdatering til firmware! Jeg mistenker at noe ikke fungerer akkurat nå, fordi han ikke lenger ser noen datamaskin .DELOC ............ !! Tror du det er en gjenoppliving prosedyre ,, "denne ruteren? Takk.

  • Tilbakestille ruteren til standardinnstillingene. Bunnen har et hull, truffet med en nål eller en tannpirker.
   Det skjer noen ganger etter firmware oppdatering til Cleese innstillinger.
   I NIC jab auto innstillinger.
   Hvis dette ikke fungerer betyr ingen DHCP-server på ruteren gi din ip. I dette tilfellet må du sette nettverksinnstillingene manuelt.
   Manuelle innstillinger for nettverkskortet i PCen eller laptop som du ønsker å gå inn i innstillinger Røiter samfunnet.
   ip stick
   192.168.0.10
   subnett
   255.255.255.0
   Ved inngangsporten degault
   192.168.0.1
   DSN å passere bare en
   192.168.0.1
   Deretter lagrer og inceci igjen for å gå inn i ruteren.
   Når du fikse opp, gjenopprette innstillingene på nettverkskort driver.

   • Julian sa han

    Cristi velkommen, og jeg har det samme problemet som meg Relu ikke bare tilbakestiller deloc.ramane bculetul fra sys tent hele tiden, og skjer ikke nimic.modelul min e wf2411 .ar være en annen løsning?

 37. FlorinP. sa han

  Jeg ser at ruteren har en seksjon IPTV.
  Innlegg kan motta denne ruteren hvis stasjoner gir IPTV-leverandør?

 38. George Lintes sa han

  Hilse,
  I går kjøpte jeg en router NetisWF2409 men ikke klarer å få ham i innstillingene. Jeg koblet via kabel til en stasjonær uten et trådløst nettverkskort. NIC innstillinger er opplæringen, og IPv4 er automatisk IPv6. Når de settes inn i adressefeltet 192.168.1.1 ingenting skjer. I det venstre vinduet, bunntypen 'Overføre fra 192.168.1.1 dato ... "og ventet forgjeves. Jeg er feil eller ruter er knust?

 39. Hei,
  Jeg kan bruke det som et tilgangspunkt for en nettverksskriver?
  Jeg mener i stedet for å trekke ledningen fra skriveren til skriveren i nærheten av ruteren sette en Netis og løse problemet.
  takk

 40. FaqyaK sa han

  Er det en måte å bruke rooterele TP-Link TL WR740N (eller annen modell) som REPEATER?
  Det må være en måte å fecam denne firmware noe?

 41. FaqyaK sa han

  Den kan brukes som en repeater rooter Tp Link?

 42. Cosmin sa han

  Takk for denne videoen opplæringen.
  Men jeg har ett spørsmål: hvordan kan jeg bruke den nå tilgjengelig uten RCS? Jeg så den opplæringen som er begrenset til no-ip og DynDNS. Kanskje jeg tar feil ...

 43. for repeater modus som kobler Ruoti ikke å være kablet?

 44. Hei,
  Jeg vil gjerne vite hvordan det oppfører seg over tid, så det er stabil (eller side trådløs ruter / switch)?
  Og til slutt hva CPU du har, vet jeg ikke finne noe sted.
  Jeg vil velge den modellen som har WF2411 for antenne, ditt ord puternic.Eu signal for en mistenkt som er akkurat som den modellen du har introdusert deg selv, tror jeg at maskinvaren er akkurat det.

  Takk for svar Cristi
  snilleste

  • Etter at jeg studerte litt, fant vi et minus at denne ruteren har trådløs LED enten aktivt eller hvis aktiviteten el.In resten ser ok, selv om jeg var astep et svar før du kjøper den fra Cristi eller fra en annen person, og eksperimenterte med flere rutere som denne ruteren har Netis.

   takk

 45. velkommen
  Øyeblikket er hvordan Repetera bare genererer Wireless Internett eller på LAN-porter, jeg ønsker å bruke for å fange sin generasjons Internett og en DVR.
  Takk!

 46. Hva kan jeg gjøre dem i denne ruteren at min ISP gir meg ttl1 net og jeg trenger ikke gå til denne internett router! IP-ruter mottar, men gir ikke ytterligere netto !!

  • Vel som ikke tilbyr til side, er 1 TTL verdi for liten. Leverandøren gjorde dette i desperat kanskje for å unnslippe flommen.
   Snakk med dem, fortelle dem hva som er opp, for å løse problemet.
   TTL er timeout pakker på nettverket hvis en andre ingen bruker disse pakkene, de kastes. Flood-bombingen er en nettverkspakke til ikke-eksisterende adresser, slik at nettverket belastning og ingen kan bruke, forutsatt at nettverket bruker billig utstyr.

 47. Jeg kunne bruke denne ruteren på en smart dongle stasjon med wirelessready Fra beskrivelsen jeg tror det, men jeg ønsker et svar fra noen experimentat.Motive ville være mer: fra stranden verktøy, pris (dongle dedikert LG koster et sted 100 ron) .Multumesc forventet.

 48. Hei, jeg så presentasjonen med stor oppmerksomhet og interesse på samme tid fordi jeg ønsker å skaffe meg en router di dette, men jeg vil vite om du kan koble til en ruter via trådløs gi signal videre og også til koble til en PC via kabel. Hvorfor er interessert i dette, vel jeg vil koble til en ruter i nabolaget og på at ruteren kan ikke logge inn med telefonen fordi signalet er svakt og sannsynligvis hvis du setter på den måten repeater henne til å øke signal, men ønsker å bruke det på PC. Jeg håper du forstår meg. Takk på forhånd.

 49. Jeg vil gratulere deg på nettstedet videotutorial.ro, fulgt med interesse ditt råd, og jeg vil be deg om å gi meg en idé om problemet som jeg har.
  selskap hvor jeg jobber har en wifi router 2.4 ghz, har tilgang til internett wifi gratis
  Jeg bor i bygningen ved siden av selskapet om 15 m fra ruteren og laptop i nærheten av vinduet jeg 2 signalledninger.
  Hvordan kan jeg få en bedre signal og hvordan du kan distribuere det i hele huset (ca 40 kvm) der jeg bor? (For TV, playstation telefon ...)
  Nevnes som ikke kan tilpasse FIME antenne router eller jeg kobler UTP kabel. (Muligens mer enn å sette en repeater / extender i å bygge ex. Netgear WN3000RP som strekker signal, men mister mye av nedlastingshastighet fra hva jeg forstår).
  Fra hva jeg fant jeg hadde en AP Ubiquiti PICOM2HP som trolig kan du stille repeater og koble til en ruter eller adapter airGateway interiør.
  Jeg fant innendørs signal booster TP-LINK TL-WA830RE, ZyXEL WAP3205 V2, eller kanskje som vet finnes forskjellige rutere og AP Client modus.
  Hva tror du ville være den beste løsningen?
  Jeg ser frem til ditt svar. takk

  • Løsningen er å opprette en trådløs bro. Se at vi har en tutorial om det.
   15 m er kort, men hvis du er vegger mellom deg og ruteren / vinduer komplisere ting.
   Gå broen metoden hvis du trenger trådløs og repeater hvis du trenger trådløst i huset.
   Du bør vite at leseopplevelsen i slike situasjoner er ikke veldig hyggelig.
   Hvis det er mulig:
   Mitt råd vil være å stikke en abobament til slutt vil bli vunnet, du vil ikke kaste bort tid å laste inn sider eller lav hastighet.

 50. Viorel Baciu sa han

  Hei Cristi kan du hjelpe meg en nabo har gitt meg passordet fra ruterens Netis_2_4g jeg logge inn, men ikke så går verden siden den ble nullstilt igjen, og ikke mer konfigurert noen fordi jeg visste at mellom oss er det en avstand 150m og mellom november er en bygning signalet er bra, men tilkoblingen er treg jeg ff hjem adapter fra TP-LINK og en antenne er retnings 16dbi .Intrebarea kan hjelpe meg å konfigurere denne ruteren som Accespint kan angi eller hoppe eller Teamviever har du et program som kan hjelpe meg til å gå inn i min e-post Hopp Viorel Baciu.Sau å sende takk på forhånd.

 51. Salut! Jeg la merke til at øst har Wirless ruteren og chanel 1 har fra 5 13 ... så det bare meg eller er problemet at ... hjelp meg varog mer! Takk på forhånd!

 52. Karbonh2o sa han

  Jeg kjøpte ruteren basert på anbefaling av nettstedet. Jeg er fornøyd med prestasjonen, vurderer det er en veldig billig router. Jeg har ett spørsmål. Det er alternativ firmware for det? Takk!

 53. som er bedre? Jeg RDS avtale med 20mb / s nedlasting med 2,2mb su / s, og vi må gi wirless signal til bærbar PC og en smarttelefon så jeg trenger roterul.Voi at jeg anbefaler det? http://www.emag.ro/compare/245

 54. ANA-Simon BIRSE sa han

  Jeg fikk ørene, jeg hjemme i Buc. Wi-Fi-ruter Netis 2411.merge ff bine.am kommer på besøk noen, prøver vi å 2 dager å montere samme type router koblet til et modem rds..si ikke vil ha lenger! Jeg prøvde alle varianter posibile..si når endelig på side devicwe-pica pagina..ce s ... jeg gjøre?

  • Se deg her: http://www.netis-systems.com/en/products/wireless-routers-regular/53.html#.VKBEzl4gA i nedlastinger delen, bla nedover en rask installasjon quide (hurtiginstallasjonsveiledningen) i PDF-format.
   I utgangspunktet blå kabelen koblet til modemet jack RDS WAN router, og den blå kabelen som følger med i pakken Netis LAN jekke deg koblet til ruteren og ethernet-kontakten på PCen. 192.168.1.1 inbrowser deretter skrive inn adressen, har adresse åpnet det og Cristi i tuorial. Det drar i hurtigoppsett Internet Connection Type velg PPPoE og skriver inn brukernavn og passord som du har i kontrakten din. Se som passerte gjennom disse innstillingene og Cristi i opplæringen og guide som forklarer i PDF.

 55. hei, jeg har en ruter Netis wf2419d og jeg har problemer med det. introdusere kabel netto wan og LED lyser ikke. konfigurasjon er identisk med den som postet her etter manualen. leverandøren er RCS-RDS. Jeg forstår ikke noe, jeg netto direkte kabeltilkobling hvis datamaskinen wan ruteren via WAN LED lys. Jeg vet ikke hva som skjer hvis ruteren ikke ønsker å se netto stedet RDS. Hva ville være problemet (igjen, som manuell konfigurering er gjort, dvs. PC så min router, ser nettleseren min adresse)?

  • Hvis lampen ikke lyser, er det mulig at ruteren ikke er satt opp riktig eller ikke er godt krymping kabel. Kanskje hvis det beveger seg litt kontakt.
   Tilbake det og gjøre innstillingene på nytt i wan.

 56. Ovidiu S sa han

  Hei. Jeg prøver å koble denne ruteren som en repeater og mislykkes. Jeg har en ruter som er koblet til HUAWEI ZTE ZXHN H298N ECHOLIFE HG 865. takk

 57. Virgiliu sa han

  Det selv Netis ruteren, men kan ikke koble trådløst tablett. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har ikke noe signal på den bærbare datamaskinen, men tabletten

 58. george sa han

  Cristi, takk videotutoriale! Jeg kjøpte en netis2412 som ikke vil gjøre jobben sin! Den har en annen type grensesnitt lipsindla outher punktkilde wan! Alt annet ganske mye det samme! i å sette den trådløse nettverkstilkoblingen, er vi tvunget til å arbeide i AP ikke koble til og det er ingen tilgang begrenset! modus reapetear jobbet et par ganger mister signalet og basta! ikke lenger tilgang til noen repeatear! som skjer linje uten tilgang til internett, gul trekant! Jeg har en leptop igjen gjort til Windows 8 men jeg installerte 7ultimate! en lenovo hva slags forslag du har! jeg prøvde med en seruoux og som ..multumesc!

 59. Videotutorial.ro hei jeg har en underskriftskampanje for deg hvis du gjør en tutorial Netgear Wireless Router WNB300 takke N2100

 60. Hei, jeg har et problem med en trådløs Netis WF2419.
  Jeg kan ikke koble på at IP Hvor sidens innstillinger vises .. Jeg fikk ikke sjåføren cd og etter deres offisielle nettside vises i arkivet .. ingen oppsett, ikke noe, vet du hvor du skal kopiere den?

 61. Tavi Barca sa han

  Jeg kjøpte en router WT2412. Når jeg prøver å endre passordet mitt etter at jeg Intart med 192.168.1.1 Triangle vises rett under det gule utropstegn og får ikke tilgang nocio nettside. Hva tror du.

 62. Jeg kjøpte meg en router Netis wt24411, inspirert opplæringen av Kristus, men det er ikke satt noen form: hvis du utveksle standard passord "passord" i "password1" for eksempel, vet rett og slett ikke liker ikke du kan få tilgang til ruteren, men ikke engang jeg kan ikke koble til ruteren. Som ikke endre noen innstillinger i ruteren, bortsett fra passord. Standard passord fungerer midlertidig og sterkt begrense hastighet, selv med god trådløse signalet. Det kan være at feil router?

 63. tutorialul.imi bra sånn og jeg hører mange interessante ting!

 64. tutorial.mai bra og jeg hører mange som jeg hadde ingen kunnskap.

 65. DDEC men ikke lenger continuo. stoppet i november 2014?

 66. benådning .2015

 67. Robert Cristea sa han

  Jeg kan jeg ikke koble til side !! jeg kan gi noen link på siden ??

 68. Mad Netis sa han

  Cristi Hei! ... Jeg har lest og kommentar ovenfor jeg prøvde disse innstillingene, men ingenting !!!
  Jeg fikk det samme problemet med Netis WF2420 etter en firmware oppdatering.
  Det ser ut akkurat som den du har presentert deg, akkurat som er 300 mb.
  Ikke klarer å komme inn i grensesnittet, ikke se noe. Ingen laptop, tablet, telefon. SYS LED lyser, og WAN opplyst og synlig lys.
  Jeg prøvde alle innstillinger og data deg noe.
  Ganske snill, hvis det er en mulighet for "gjenopplive, bruker den samme betegnelsen som venn av kommentar ovenfor, som synes mest hensiktsmessig i denne situasjonen, kan du spille igjen, forteller du meg og jeg hvis det er noen løsning ..
  Jeg håper at den siste versjonen er ikke den totale gjenoppliving hamret to Kg.
  Takk og god dag!

 69. 192.168.1.1 ... ma.trimite.la.routerul.telekom ... cum.procedex?

  • Virgil Popescu sa han

   Så jeg grøft og koblet skjer med ruteren grensesnittet Netis2471 og hvis du får meg ut av Netis Telekom router grensesnitt du trenger å gjøre i denne situasjonen takk

 70. Diaconu Catalin sa han

  Hei, jeg vil vite i detalj hva det i en e-post .. dette har gitt meg en nabo router passord til wifi (Telekom) og jeg ganske svakt signal .. denne ruteren forsterke signalet? og hvordan gjør tilkoblingen fra Telekom Netis router?

 71. Moses sa han

  velkommen

  god tutorial

  Auchan er nå på 30 lei !!! I dag tok jeg en repeater stasjon og gjør jobben perfekt.

 72. Julian sa han

  salut.am meg selv et spørsmål om 2411 wf Netis router firmware-oppdateringer og iam gikk ikke jeg kunne gjøre noe med det?

 73. hei,
  Jeg kan gjøre når jeg ikke kan bruke min roter site ... .Jeg prøvde Netis 2419 alt mulig (eller i det minste hva jeg mener)

 74. Virgil Popescu sa han

  Hei jeg har et problem jeg Telekom net og en ruter Netis-wf2471 hvis ønsker å sette noe i meg som fører direkte til ruteren ruteren ruteren Telekom ikke Netis Hva skal jeg gjøre i denne situasjonen Thanks

 75. Hei, jeg selv er problemet. Jeg kjøpte en ruter Netis, alt vel og bra helt til jeg begynte å bag kablene. Problemet er følgende: Jeg har et modem på rds (svart med farget grønn ting) Jeg satte en kabel fra modemet router, satte jeg en kabel fra PC til ruteren. Wi-fi-signal, men ikke la meg fange jeg koble pc eller laptop eller telefon. Kan du hjelpe meg please?

 76. Hei alle sammen.
  Mitt navn er Ciprian og jeg har et spørsmål, og samtidig et problem
  Jeg har en ruter Netis-wf2471 og er koblet til en Internett-RDS.
  Jeg ruterinnstillingene corespunxstoare Men jeg har et problem
  1.emite wifi signal .Min kontakt med tlf ... Men jeg kan ikke laste ned noe, og dette på andre nettsteder
  2.aceasta problem er oppstått og desktop koblet til ruteren

  Forresten ... jeg unplugged ruteren nettet og jeg koblet direkte til pc ..
  Og den begrensningen er borte.

  Så kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre Cristi nøyaktig hvilke omgivelser ... egentlig?

  mye MS

 77. Salut! Jeg ønsker å kjøpe denne modellen: http://m.emag.ro/access-point-tp-link-150mbps-pentru-exterior-tl-wa7210n/pd/D5DMZBBBM/ og jeg ønsker å spørre om jeg kunne sette den til å gjenta mitt nettverk, men ikke til å holde den bærbare datamaskinen på.

 78. Michael Boriceanu sa han

  Router eksepsjonell kvalitet pris, installerte vi og dekker bedre k k gjenta den grunnleggende råd !!!

 79. CatalinCR sa han

  God kveld! Jeg er i Tyskland. Jeg kobler til et hotspot fra Telekom fon, kan jeg gjenta signalet med en repeater? (modell Fritzboz 310 Repeater). Er det en mulighet? HJELP!

 80. Viorel Baciu sa han

  Hei Cristi ser på nettet nå er jeg ganske du hvis du har tid til å komme AjTi å konfigurere ruteren Netis ærlig er jeg ikke bra nå går, men det var vanskelig å nullstille og forbinder vennligst gi et pip på nr Aces og ringe deg umiddelbart .0745367259 Takk Viorel

andre referanser

 1. [...] Det anbefales ikke fordi det er billig og bra, hvis du er ute etter en billig og god router, jeg anbefaler Netis WT2412 eller TP-LINK TL-WR740N, anbefaler jeg den trådløse ruteren Asus RT-AC56Upentru anbefale det til en [...]

 2. [...] (Nesten gratis), inviterer jeg deg til å se video tutorials som følger: TP-Link router Veiledning Veiledningen Netis Eller kanskje du ønsker å se hvordan det kan forbedre trådløse signalet [...]

 3. [...] WAN-funksjonen er til stede på alle rutere. Ruteren jeg jobbet i Netis WF2412 tutorial modell, som jeg gjorde en tutorial / presentasjon. Dette er en ruter / repeater perfekt for [...]

 4. [...] Hei venner, i dag vil vi se hvordan vi kan øke hastigheten 300 eller 150 Mbps (avhengig av nettverkskortet) på trådløs. Mange av dere har kjøpt bærbar PC eller tablet, og har lagt merke til at den trådløse hastigheten er ikke så høy som du forventer, at selv om du er i nærheten av ruteren. På grunn av begrenset hastighet trådløst kanalbredde er vanligvis router problemet 20 / 40 Mhz stedet de aller fleste av kortene er begrenset til bare 20 Mhz. Det må sies at ikke alle trådløse nettverkskort kan oppnå 300 N Mbps, men mange kan oppnå, og ikke gjøre på grunn av denne begrensningen. For å øke hastigheten kontakt med nettverkskortet må ha en maksimal sendeeffekt av ruteren og nettverkskortet kan brukes i 20 / 40 for trådløs B, G og N er svært viktige drivere, må du ha beste sjåførene, helst på den offisielle nettsiden til produsenten. Oppmerksomhet. N150 trådløse nettverkskort kan ikke gå til 300, de er begrenset i fabrikken, og du ikke gjør. Opplæringen er for de som har nettverkskort N300 har N300 router og nettverkskort fortsatt bare gå opp til 150, eller for de som NIC N150 og faktisk ikke komme på 65-72 DESAT Mbps. Hvis du ikke har en ruter, men ingen for stort budsjett, anbefaler jeg to rutere som jeg har, er ganske bra og ikke dyrt i det hele tatt. TP-LINK TL-WR740N en trådløs ruter super billig og super god Netis, en ruter og repeater stand, liten og veldig billig [...]

 5. [...] AC56U eller AC87U; Posisjonering ruteren kan øke vår dekningsområde; Ved hjelp av en repeater kan i stor grad hjelpe oss dekke noen god, men det viktigste er å [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.