OnePlus 3, presentasjon, dyret med 6 GB RAM

OnePlus 3, presentasjon, dyret med 6 GB RAM
3 (2) 60%

OnePlus 3, presentasjon, dyret med 6 GB RAM

Design!
OnePlus er 3 fjerde OnePlus telefon fra den kinesiske produsenten. I motsetning til OnePlus 1Og X 2, 3 OnePlus kommer casing laget utelukkende av metall (aluminium plass :) Knapper + SIM support metall, keramikk fingeravtrykksensor, i den rumenske "ikke kan finne plast eller hvis du er ute etter.
Fordi metal casing, ikke gå gjennom radiosignaler, ble brukt antenner injisert inn i sporene på husets; Dermed oppnås en lignende design (+ iphone + htc Huawei) og Bulbucata rom ligner på HTC One M9.
Selv lånt fra alle OnePlus er 3 svært fornøyelig og svært godt utført. Nesten som en super modell tar leppene til Angelina føtter fra ... .. etc, før noe kommer ut perfekt. Huset er laget av aluminium blokk, vende, ikke pressen at andre telefonen på markedet, så det holder stivheten av hele forsamlingen. Aluminiumlegering hvorfra det er fremstilt OnePlus er 3 ganske stiv og kan motstå en bøyetest.
Screen!
Skjermen er AMOLED type og kalles "Optical AMOLED" × 1920 1080 oppløsning. AMOLED er dekket med Gorilla Glass 4, noe som betyr at telefonen vil være mer motstandsdyktig mot riper som irriterer oss alle.
Til mine øyne, som fungerer veldig bra, piksler er usynlig. Jeg vet ikke hva faen jeg ser andre, men for meg 1080 nok.
Når vi ser bort hva andre journalister IT springende, 1080 bruker en skjerm på telefonen er et mye bedre valg enn en skjerm 1440. Tanken er at den grafiske chip har klart bare 2 millioner piksler, i stedet for 3.6 millioner; Dette betyr mindre strømforbruk, mindre varme og spill som kjører jevnere. Så bare fordeler; Eller kanskje du foretrekker VR ...
Fingeravtrykksleser!
Under skjermen har vi fingeravtrykksleseren, noe som er utrolig rask; nesten "! så der" Først trodde jeg det var tull sensor til det, og som ikke registrerer fingeravtrykk fordi det er jævla fort; Men det er ekte og fingeravtrykk registreres med stor nøyaktighet og hastighet. Sannsynligvis hastighetssensoren er på grunn av det keramiske lag, som er skittent / skrapet hardere.
Kamera!
Det vil ikke holde glasset er super lasten; Og bildene og videoene er super kvalitet. Kameraet er mye sterkere enn OnePlus One Mer fullstendig i vurderingen der vi snakker om rums og ROOT.
Batteriet!
I gjennomgangen, gjorde jeg ikke har tid en dag.
Charger!
Som hennes bror fingeravtrykksleser; Dash kalles teknologi og er den raskeste støvelen på markedet. 5 amp lader injisert 4V tiden, at 20W. Peak toppene er at telefonen holder seg kaldt i hele lasten, oppgaven med å forvalte lasten blir tatt Charger, som varmer ham i stedet for batteriet (en type helt). Vi vet at batteriet ikke liker varme eller kulde - forverres raskt i ekstreme temperaturer.
Lade ganger
64 30% i løpet av minutter
100 57% i løpet av minutter
Raskere enn S7 eller G5 som 3.0 Quick Charge-teknologi fra Quallcomm
Ytelse!
Bryte alt. Samsung Galaxy spillet feie S7, G5 LG, HTC 10 eller noe annet, punktum.
Denne telefonen er utrolig. Hva mangler er bare vanntett, hvem vet, såret lyd høyttaler og mikrofon.
Pris!
Euro 399 på det offisielle nettstedet
Spesifikasjoner!
eller i Romania:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - OnePlus 3, presentasjon, dyret med 6 GB RAM
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. decebal12345 Hun sa:

  Hei.
  For noen dager siden var jeg tenker du lurer på om du kommer til å slå deg kjøpe denne telefonen, gitt vurderinger av den første OnePlus.
  Jeg ville spørre deg:
  -root (men ser at du har bestått)
  -merge 4G både sanser? Men 4G fra Digi?
  -Batteri (Se nedenfor); Jeg så printscreen med 9-11 timer som jeg synes er vanskelig å tro
  -Les koste helt
  -carcasa du få? Jeg leste et sted at du ikke kan kjøpe i Romania. Du kan velge den med telefonen, og til å betale dem vises som utilgjengelig

  Vis Kommentar
  • Dvs hvordan å kjøpe den? - Jeg kjøpte den allerede!
   Jeg kjøpte "individet" Jeg har ikke mottatt en gave eller for gjennomgang.
   Gjennomgangen vil snakke om alt.
   Bolig er på vei.
   Dual sim 4G (to spor)
   399 euro til sammen, brakt til døren.

   Vis Kommentar
   • decebal12345 Hun sa:

    Takk for svar.
    Du misforstått ... siden om uken jeg ville spørre deg om du ønsker å kjøpe (forhåpentligvis å gjøre en vurdering for meg også jeg er en tanke å ta ham, jeg har en S6 Edge + som er misfornøyd mai hovedsakelig fordi batteriet), nå har jeg sett at du tok.
    -4G Fra arbeid Digi?

    Vis Kommentar
 2. Cristian Hun sa:

  Gratulerer oppkjøp og forvente dine meninger etter en uke bruker.

  Vis Kommentar
 3. Cristian Hun sa:

  Hvordan fikk du hastigheten på wifi? Gjorde du noe flere innstillinger? Jeg kan ikke bare få maks. 100Mb / s, jeg 1000Mb fra Digi nettet. Note4 vi fikk på samme vilkår maks. 150Mb / s.

  Vis Kommentar
 4. [email protected] Hun sa:

  Det er et dyr med et kort

  Vis Kommentar
  • Basic-versjonen har 64 GB. Det er tilstrekkelig minne pluss det er super rask skrive 450MB / s og skrive 180MB / s. Finn deg et kort med denne farts UHS-1; Du trenger rask skrivehastighet, fordi du 4K skyting, store kamper, stormet prosessor. Den glatte micro SD UHS-1 har 95MB / s lese og 90MB / s skrive. Ingen flere skal I / O CPC svak med små filer. Apps på et SD-kort laster vanskeligere enn det interne minnet.
   SD-kort er bra, men 64GB internt minne, ikke meningsløs.
   Vi Popcorn Time, nettskytjenester, synkroniseringsmetoder, etc; Hva trenger du SD-kort?
   Aaaaa, forlater du fjellet og har ingen netto; Du kan smitte telefonens interne minne eller på et lager Ekstern HDDav OTG.

   Vis Kommentar
 5. Mircea Enescu Hun sa:

  Også etter en videotutorial gjorde du OnePlus jeg tok en og ikke angre et secunda.Acum meg syk grav.Trageam øyet en stund å modellere det ennå selv om det er vanskelig å skille meg fra at i op1 2ani dager det fungerte impecabil.Astept frem til de neste videotutorial detaljer, om kanskje tehnice.Thx Cristi.

  Vis Kommentar
 6. Sorin Hun sa:

  Hei, kan du fortelle hva er fremgangsmåten du må følge dem for å kjøpe denne telefonen? Jeg har aldri kjøpt noe på nettsteder utenfor! Takk og gratulerer for alt du gjør

  Vis Kommentar
 7. Razvan Hun sa:

  Fin telefon, og jeg ønsker å ta det, men jeg har et spørsmål: Hvis du bestiller fra deres hjemmeside ved å DHL samme måte som du gjorde, du må betale skatt / moms / toll avnd vurderer det er gratis frakt?
  Takk, holde opp det gode arbeidet.

  Vis Kommentar
  • OnePlus 3 kommando på det offisielle nettstedet, og får den hjem med DHL, uten ekstra kostnader eller transport. Betaling kan gjøre det direkte med kort eller via PayPal. Jeg betalte gjennom PayPal.
   399 euro alle pengene de betaler ham.

   Vis Kommentar
   • Cristi jeg ble syk med 3 OnePlus
    2 alternativene er PayPal og Visa bare. Utgangspunktet jeg prøvde VISA, men alt jeg sa noe gikk galt og prøv igjen i 10 minutter, jeg prøvde om 5 ganger ... samme feilen. Jeg kom inn i området på VISA https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-ratesMen overrasket over at det var RON, nedenfor er en lenke som fortsatt gir meg transaksjonskurs. Jeg vet ikke hvorfor det ikke ville skje med VISA transaksjon, men å være engstelig ... Jeg dro til PayPal.
    Faktisk om PayPal og deres provisjoner og snakke og ønsket å advare potensielle kjøpere som mulig.
    Dato 21.09.2016, BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON og foruten den store forskjellen selvfølgelig har jeg tatt 57.57RON uten varsel, og ikke engang vises hvor som helst i regningen eller på deres hjemmeside for å betale (jeg tror dette er lite skrevet vilkår). Allikevel er det for sent for meg, men jeg håper ikke å vises til andre, og jeg håper denne kommentaren.
    Takk for din vurdering Cristi er overbevist om vil de verdt pengene selv om det handler om 120RON mer enn hvis du har betalt med VISA :(.

    Vis Kommentar
 8. Dragos Touch Hun sa:

  Altfor, altfor muuuulti prise ham. Du subjektiv 80%.
  Telefonen er ikke dårlig, særlig penger, men å "øverstkommanderende Zevs 'som du ser det mye lenger.
  Du kan være mindre subjektiv.

  Vis Kommentar
 9. Catalin Hun sa:

  Jeg hadde OnePlus og jeg holdt 1 5 dager etter at jeg kom tilbake fordi det ble blokkert flere ganger. Nå har jeg en LG G4 av 8 måneder er ikke låst noensinne, pluss jeg tror at bildets kvalitet.

  Vis Kommentar
 10. Jeg gikk fra den ene til 3
  Telefon fortjener hver krone av euroen 399. Førsteklasses kvalitet.
  Jeg har ennå ikke testet 4G. I WiFi i 2,4 jeg ikke klarte mer enn 72mbs.
  Med moderate bruksdata og WiFi slått på og batteriet går non-stop en halv dag.

  Vis Kommentar
 11. florin73 Hun sa:

  Jeg bestilte meg en samtale og vi valgte DHL og beklager at jeg har betalt først 19,99 $ for DHL på 6 dager PayPal ba meg lenger betale fortsatt 35 $ for DHL til meg bringe ham hjem må betale 100,80 fortsatt lei pluss tollgebyr (betales av DHL) hvis du velger DHL telefonen senere nådd med noen 3 uker og betaler bare aprox.340 lei.

  Vis Kommentar
  • Jeg hadde ikke valgte Express levering.
   Jeg bestilte juni 23 kveld på 29 de hadde sendt, telefonen kom i Romania juli 1, men jeg tok ham i juli 4 måneder. Day USA
   For OnePlus 3 enn den prisen jeg ham, og så 399 euro. Jeg ønsket å ta og annet tilbehør, men var ikke på lager for øyeblikket.

   Vis Kommentar
 12. Calin Hun sa:

  er en veldig fin telefon sannsynligvis nødt til å kjøpe også. hvordan du har betalt transport til ham?

  Vis Kommentar
  • Jeg gjorde ikke betale transport. Pris 399 euro, inkludert atom er fortsatt med transport kostnader opp til deg på døren.
   Hvis jeg var amerikansk, ville det ha kostet oss 399 dollar.

   Vis Kommentar
   • Calin Hun sa:

    perfekt hvis du ikke trenger å betale. Jeg synes prisen er ok om 1800 lei beregnet i euro. og dollaren skulle komme rundt 1600 og en smule. Jeg er ikke veldig dyrt vurderer utseende og ytelse. og rewiu vente å se detaljene. Google Play-butikken etc om hvordan å sette boksen og andre. Samsung Galaxy sammenligne med fjor Billigere noe eller Apple. gi min mening, og ikke verdt pengene du bør minst 3 år 4 im endring med en annen. rewiu være en mer fullstendig og detaljert.

    Vis Kommentar
 13. Karolin Hun sa:

  Hva kan jeg si holde S7 Edge Gull og Samsung telefoner OnePlus 3. S7 er OnePlus telefonservicepersonell og autoriserte fysiske lucrepers. Og ærlig fra alle synspunkter En virkelig koste meg pluss 3 399 euro og S7 Gold 900 kanten. En pluss verdt som ytelse og pris virkelig fenomenal, men i stedet som med oppdateringer til dagen etter en lang telefonbruk En pluss det bremser være Restar minst 1-2 ganger i uken for å gå flytende som S7 Edge er den beste. Ikke en fan av alle merker av det motsatte er her, og jeg kan si at jeg liker Sony aste er et annet spørsmål, og jeg skulle ønske jeg hadde Z3 Z5 En pluss gi den bort. Som jeg sa S7 Edge gjør mer vakre bilder i dårlig lys, spillene lastes raskere, og alt inneholder> flash player eller store bilder. Hva kan jeg si hva som er mer avansert kanten s7 Ett tillegg til virkelig forlaget lesestoff og metall. Og selvfølgelig prisen er verdt det helt. Edge S7 forhånd og bo i mye bedre kamera for bilder pluss 3 En jente særlig i dårlig lys, høyttaler sterkere og tydeligere, vanntett, Kontrast. Og selv om de har samme Chip Video animasjoner lastes raskere på de fleste S7 og er glatt.
  Tips hvis du har penger verdt S7 EDGE S7 ikke lett, og hvis du ikke trenger å kjøpe OnePlus Edge 3

  Hils og bonus tutorials Cristi

  Vis Kommentar
  • OnePlus 3 2 ble utgitt knapt uker. Jeg vet ikke når du tok den, og når du har hatt tid til å danne seg en mening så raskt.
   Jeg OnePlus En av 2 år og ikke starte i det hele tatt.
   I virkeligheten OnePlus telefoner og Nexus er mer stabil enn noen telefon på markedet, rett og slett fordi den kjører lager Android.

   Vis Kommentar
   • Greuceanu Hun sa:

    Som en kollega sa ovenfor, selvsagt overdrive ros til sin adresse OP3, jeg personlig fanboysm høres billig, men så langt jeg vet du er ikke den typen person.
    OP3 har allerede dukket opp en måned, sider profil Foreign allerede vurderinger detaljert sin totale smarttelefon er veldig bra, men med minuser møte toppmodeller som HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 , spesielt i verste kalibrert skjerm, batterilevetid, kamera middelmådig eller litt dårligere enn de modellene nevnt.
    Ingenting har rå kraft, er det raskere enn noen modell av oppgavene omhandlet zilnice.Adica er en telefon som er verdt pengene, men ikke på langt ikke oppfører seg som et dyr i forhold til dagens flagshipurile fra Samsung, HTC, Huawei og LG .
    En uslåelig fordel har rapportert den pris.
    Og ja, jeg tror du er mer subjektive enn objektive, og tro meg at jeg vet hva jeg snakker både angår deg som følger deg i mange år, men også i forhold til emnet i denne artikkel.

    Vis Kommentar
 14. Marian Hun sa:

  Hei Cristi, tutorials setter pris på alt det du gjør, og ser frem til fullversjonen og tutorial om denne telefonen.
  Siden åpningsdagen min oppmerksomhet, som den nåværende Nexus telefon 5 servert meg med tillit batteri, men ikke lenger oppfyller kravene til daglig, og i en alder av 2 år Hattrick.
  Å være en ivrig fan av Android lager, vil jeg gjerne bestille OP3, men et hinder vil være at du ikke kan resultere i garantien, men må sende den hvis du har problemer med ham.
  Hva synes du om dette aspektet av garantien, sammenlignet med et produkt kjøpt fra Romania som du lett kan bære i garantien.
  Også, jeg la merke til at han dukket opp i rumenske markedet prisen på 2.199 2.299 Lei Lei henholdsvis, men forstår ikke hvorfor er så stor prisforskjell i forhold til selger av 399 E.
  Alle de beste.

  Vis Kommentar
  • Prisforskjellen mellom OnePlus nettstedet og i våre butikker er ca € 100. Hvis du ikke bryr deg ....
   Men hvis telefonen bryter ned og bli med ham til garantien, vil butikken ta over og det vil sende alle OnePlus.

   Vis Kommentar
   • Marian Hun sa:

    Gitt at det er en ganske stor forskjell prosent euro, og i henhold til din påstand om at de sender alle OnePlus telefonen kan konkludere med at det er bedre å bestille på nettet,
    Jeg ser frem til total gjennomgang, som vil være avgjørende for kjøpet. Det virker som noen brukere har allerede fått 3.2 Oxygen OS.
    Jeg håper at i hans opplæringen du fokusere mindre på operativsystemet.
    Alle de beste.

    Vis Kommentar
    • Jeg satte meg oksygen bein 3.2.0, og jeg kan si at jeg liker store volum og lyd rene hodetelefoner, profil sRGB farge og høres bedre ut på video (støyreduksjon programvare for lyd i videoene var for aggressiv).

     Vis Kommentar
 15. Kamera sammenlignet med Nokia Nokia 808 1020 sua

  Vis Kommentar
 16. allex06 Hun sa:

  Ha ha. Det er en overdrivelse å maturatu ikke hjelpe noen. Hver pakke kommer med sine egne fordeler.
  Kvaliteten-pris forholdet her op3 er virkelig den beste.

  Vis Kommentar
 17. Sorin Hun sa:

  kommer med fullstendig gjennomgang!

  Vis Kommentar
 18. Mihnea Hun sa:

  Hei,
  Cristi beklager å si ja ikke på Digon på 5 "ikke alle har hånd enn deg ... Jeg fortsatt å xiomi meg ... en være gode totate visninger gi deg Tenk og andre ... god pris god ytelse 2016 ...

  Vis Kommentar
 19. Firefox Hun sa:

  Gå med gjennomgangen helt roten fingrene å spise meg!

  Vis Kommentar
 20. Ollie Hun sa:

  Jeg har et stort problem. Jeg ønsker å ta en Xiaomi MI5. Selv var jeg overbevist om å ta det fra Romania med utvidet garanti. Men å se hvor glade er forfatterens gjennomgang av One Plus 3 er mindre bekymret. Xiaomi virket det beste valget i denne prisklassen. Så vennligst gi meg noen råd

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sa:

   Jeg vil gå på OnePlus 3 fordi:
   - Virker mer greit å ha en metall enhet enn ett glass foran / bak. Glass gjør det mer sårbart
   - Den fremre rom (den selfie) OnePlus er 8 MP til MP 3 4 og bare Mi5
   - Hvis du er entusiastisk og liker du alle spille med ROM tilpasset alle typer tilpasninger programvare, OnePlus 3 er mer allment støttet og populær samfunnsutvikler AV Android utvikling nettstedet er og vil være svært OnePlus diversifisert 3

   Vis Kommentar
 21. Bogdan Hun sa:

  Howdy!
  Siden vi har lært av One Plus Jeg ble fascinert av denne brand.Raportul kvalitet + konfigurasjon / pris er veldig bun.Toata Killer flaggskip verden kaller det ... Jeg håper det vil bli eller ikke, men jeg tror det er "best" .Jeg overvåket mange anmeldelser, artikler, visninger, kommentarer, etc. og fikk ideen om at uansett hvor mye du legger i konfigurasjonen, slik oneplus3 selv med lager android fortsatt ikke optimalisert bedre enn IOS.
  Kanskje du er en fan si at Apple langt, jeg bruker en Galaxy S6 jeg ikke liker iphone overhodet.
  1 nå dager ble jeg også fristet til å kjøpe en plus2 meg, men før jeg kommer til en formell kanal med garanti, med service autorisert tror det vil achizitionez.Dar da tenkte jeg, hvis alt dette ville være mulig pris vil være helt forskjellig fra den i dag.

  Vis Kommentar
 22. Adrian Gudus Hun sa:

  Jeg vil gå på OnePlus 3 fordi:
  - Virker mer greit å ha en metall enhet enn ett glass foran / bak. Glass gjør det mer sårbart
  - Den fremre rom (den selfie) OnePlus er 8 MP til MP 3 4 og bare Mi5
  - Hvis du er entusiastisk og liker du alle spille med ROM tilpasset alle typer tilpasninger programvare, OnePlus 3 er mer allment støttet og populær samfunnsutvikler AV Android utvikling nettstedet er og vil være svært OnePlus diversifisert 3

  Vis Kommentar
  • Calin Hun sa:

   Adriane enig med deg. glasset som du en gang rømt sement eller keramiske gikk i rumensk. Jeg komme unna, og jeg er Telugu enten utilsiktet bagasje. vasusem selv en som banket iphone s6 som det ble overkjørt av toget var fortsatt støv. hvis du har metallhus og muligens foruten beskyttelse er beskyttet mye bedre og enda skjermen. captilul Laa bilder og ikke glem at telefoner og tabletter er ikke enestående bilder uansett hvilket merke det er eller hvor mange piksler du har bilder profesionaele osv .. IATI enheten. men det betyr ikke gjøre dårlige bilder

   Vis Kommentar
  • Calin Hun sa:

   Adriane enig med deg. glasset som du en gang rømt sement eller keramiske gikk i rumensk. Jeg komme unna, og jeg er Telugu enten utilsiktet bagasje. vasusem selv en som banket iphone s6 som det ble overkjørt av toget var fortsatt støv. hvis du har metallhus og muligens foruten beskyttelse er beskyttet mye bedre og enda skjermen. captilul Laa bilder og ikke glem at telefoner og tabletter er ikke enestående bilder uansett hvilket merke det er eller hvor mange piksler du har bilder profesionaele osv .. IATI enheten. men det betyr ikke gjøre dårlige bilder

   Vis Kommentar
 23. florin Hun sa:

  Hva er skjermen? 6 5,5 tomme eller

  Vis Kommentar
 24. florin Hun sa:

  Hva er batterilevetiden ved normal bruk?

  Vis Kommentar
 25. dan Marinoiu Hun sa:

  gjennomgangen fremover, fremover ... .På da? muligens en mini anmeldelse, etter noen dagers bruk

  Vis Kommentar
 26. Marian Hun sa:

  Så selv en liten utsikt, en intro.

  Vis Kommentar
 27. Andrew Hun sa:

  Salut! Han sjekket om noen støtter samtale venter mellom de to sims? Jeg mener ikke er dual standby ... Takk.

  Vis Kommentar
 28. tnnzy Hun sa:

  Det ryktes at telefonen er en stor bløff "markedsføring".
  Hva er nødvendig 6 gigs ram når toppen telefoner som har bare 3 og som ville ha et stort nok problem i batteriforbruket.

  Vis Kommentar
 29. tnnzy Hun sa:
  • Ikke lenger gyldig jobb med RAM blir adressert i den siste OTA 3.2.0.
   Jeg skal snakke mer inngående i hele anmeldelsen, der et motiv til å behandle i detalj.
   Dessuten forstår jeg ikke hva problemet; Det var bedre om jeg 3-4 GB Ram?
   Med RAM der, kan du alltid gjøre forbedringer, i stedet hvis du har det ... hva forbedringer helvete er du?
   Når andre produsenter gir oss forestillingen del, en teskje per år, OnePlus 3 2 teskjeer gir oss med en gang; Og vi liker crap, vi drukner.
   Klart det er om en rev S7, G5 eller 10, som ikke når druene.
   fremgang:
   Nå trykker du på "knapp" med 6GB. sørg for at du har Note7 eller S8 en 6GB RAM. Trolig måtte presse Samsung eller LG eller HTC, men det var de presset "kinesisk", som er mellom oss, trykker du knapper stadig oftere.

   Vis Kommentar
 30. claudia Hun sa:

  Jeg leste noen nyheter som bør være gulaktig ecranu ville ha en gul nyanse er sant? og at batteriet er svakt deg enn det du kan fortelle oss?

  Vis Kommentar
 31. claudia Hun sa:

  Varm eksempel hvis det er vanskelig når du vet de sier gulning i solen. er det sant?

  Vis Kommentar
 32. claudia Hun sa:

  og ønsker en telefon som tar og batteri og kraftig, men så hva kan du anbefale 400 euro ??
  Du kan lage en presentasjon på asus zenfone max?

  Vis Kommentar
 33. decebal12345 Hun sa:

  Kortet mitt er spillets ankler venter på evaluering. Hvis det er, hvis jeg ser at pengene vil gå til bryllupet på søndag.

  Vis Kommentar
 34. Victor Hun sa:

  Hei,
  Jeg har en OnePlus One.
  Jeg bruker telefonen service, med om 1000 kontakt.
  Problemet er at å miste telefonkontaktene. Spesielt de som brukes sjeldnere.
  Det er umulig å jobbe som dette. Når verden er dyrere og du må ringe noen du ikke har snakket mye, innrømmer din mistet kontakten. Og kan ikke lenger hvor du får nummeret.

  Vennlig hilsen,
  Victor

  Vis Kommentar
  • Telefonene holde kontaktene på tre steder: sim i det interne minnet og sky. Hvis du har lagret kontakter på ett av disse stedene, og er ikke satt for visning, er kontakten ikke sett.
   Hvis du har kontakter i skyen (på google konto) og ikke av nettet, vil de ikke vises som synkronisering mellom telefon og nettskyen er ikke lenger gjort.
   Jeg hadde ingen problemer i det hele tatt med kontakter OnePlus One.

   Vis Kommentar
 35. Victor Hun sa:

  Den har problemer med å sende en SMS til en kontaktgruppe. En melding som sendes og 10 være fattige mennesker gå. Og jeg må sende dem de samme melding 100 mennesker.
  Den kan settes til å operere med SMS sendt til 100 mennesker, problemet er feil, meldinger nådde bare noen få personer.

  med respekt,
  victor.

  Vis Kommentar
 36. Cosmin Hun sa:

  Fortell oss selv når gjennomgangen skjer, vet vi ikke holde deg i uvisshet. :))

  Vis Kommentar
 37. Marian Hun sa:

  Jeg ga oppdatere siden videotutorial.ro mer enn en Facebook-side refresh, i påvente vurdere området :))

  Vis Kommentar
 38. Mihai Hun sa:

  innehaver av en OnePlus er svært fornøyd one.Sunt el.Ruleaza feilfritt uten etterslep eller annen blokkering, jeg 6.0.1.Un Android-telefon ham ned palaria.Vin fra en samsung s5 og s6 og tro meg, jeg er så glad oneplus.Cred at du oppgraderer til OP3

  Vis Kommentar
 39. Sorin Hun sa:

  Cristian fortelle meg OnePlus er 3 menyen i rumensk? Jeg hadde x og hadde ingen takk OnePlus

  Vis Kommentar
  • Og n er tydelig sett tutorial som OnePlus er 3 menyen i rumensk. I tillegg har Google selvkorrigerende tastaturet i rumensk språk.
   Kort sagt, vi dekket.
   Selv skrev jeg denne kommentaren på OnePlus 3, Google selvkorrigerende tastatur.

   Vis Kommentar
 40. Sorin Hun sa:

  Takk god natt

  Vis Kommentar
 41. Lucian Hun sa:

  Sal fortjener å gå fra kant til OnePlus s7 3? takk

  Vis Kommentar
  • Jeg tror ikke det. Ytelsen er lik på begge enhetene. S7 Edge har noen ekstra ting, som for eksempel bedre stabilitet, vanntett.
   Det er ingen begrunnelse passasje fra mitt synspunkt, med mindre du ønsker å gjøre forretninger, forblir pengene dine.

   Vis Kommentar
 42. Lucian Hun sa:

  Ok takk for råd

  Vis Kommentar
 43. Cristi hallo! Jeg ønsker å kjøpe meg, og jeg op3 kan hjelpe meg med noen råd?

  Vis Kommentar
 44. glans Hun sa:

  Hei Cristi kan du fortelle meg du har noen av disse problemene ved OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Jeg ønsker å ta det, og vet ikke hva jeg skal gjøre takk

  Vis Kommentar
 45. glans Hun sa:

  Takk Cristi

  Vis Kommentar
 46. FF er en god telefon som penger. Oppriktig OnePlus Selskapet vokste raskt ved ganske enkelt å lytte til hva folk. Kan jeg endre fargene på klokken? Nu.mi sånn blå

  Vis Kommentar
 47. glans Hun sa:

  Cristi kan du fortelle meg behage hvordan du google bandet forsvinne fra skjermen for å takke op3 do

  Vis Kommentar
  • Liker du dette:

   Vis Kommentar
 48. glans Hun sa:

  Og en ting jeg vil be deg om å oppdatere sin 322 og forstår ikke hvorfor gi så hardt ned på wifi med 100 kb

  Vis Kommentar
 49. Silviu Hun sa:

  Hei, jeg er interessert hvis telefonen er full dual standby eller aktiv?
  takk

  Vis Kommentar
 50. Cristi Hun sa:

  Sal. I dag fikk jeg med meg, og jeg så at telefonen er som oksygen 3.1.2. Fra hva jeg har hørt ulike fora ville ha problemer med fotavtrykk og et par ting. Du kan fortelle meg behage hvordan kan oppdatere til den nyeste versjonen? takk

  Vis Kommentar
 51. Cristi Hun sa:

  Oppdateringen systemet ser ut til meg "Systemet er up to date". Ultimare verifisering: 06 / 08 / 2016. Hvis du gir til informasjon Oxygen Phone versjon 3.1.3 ser ut for meg, så det er den gamle versjonen. Fra det jeg leste på ulike fora bør være ulåst bootloader og forankret til å gi oppdatering til Oxygen? Jeg visste ikke å låse bootloeaderu eller å rute.

  Vis Kommentar
 52. Adrian Hun sa:

  Kjære Cristi,
  Telefon ankomst vente grunnen kan du anbefale en antivirus for det, og hvilket program renere, optimalisere bruken?
  Takk.

  Vis Kommentar
 53. Marancea Catalin Hun sa:

  Cristi Hello! Jeg har nylig oppdaget nettstedet ditt, og jeg erklærer meg selv en stor fan.
  Jeg ønsket å kjøpe denne telefonen, men jeg leste et sted (husker ikke hvor) de gjorde en oppdatering og nå batteriet faller til ca 1 4% minutt, og at produsenten ville ha trukket tilbake støtten, acumsunt i Dubi. Kan du hjelpe meg med et svar og opplysende? Takk på forhånd!

  Vis Kommentar
  • Jeg kunne ikke forstå hvordan å svare på noe du husker du ikke hvor du leser. For å prøve likevel.
   Batteriproblemer er ikke OnePlus 3. Siden oppdateringen til å oppdatere, har jeg ikke lagt merke til noe merkelig oppførsel når det gjelder energiforbruk fra batteriet. I stedet har vi alle typer hjelm (med OnePlus 3 eller uten), som rooteaza telefoner og installere all slags elendighet i tillegg Root tilbyr elendighet og rett. Bullshit skjer bakgrunnsprogrammer med forhøyede rettigheter, og forbruker ressurser som faen.
   Det er også den økonomiske og media krig i midten, der de prøver å diskreditere de nye aktører som gjør gode ting. Lest bit av kaken designet "eksklusivt" store merkevarer.

   Vis Kommentar
 54. George Grosu Hun sa:

  Bra. Jeg kjøpte (brukt) av 2 uker denne telefonen er superb. I flere dager motta oppdateringsvarsler PTR oksygen 3.2.4.Descarc oppdatering området og ber meg om å installere oppdateringen. Når du er ferdig installasjon advarer meg om at telefonen vil starte på nytt når du åpner seier tlf skriv Team Project. med tilhørende bokser (installere, tørke, innstilling etc). Kan jeg fortsette å gå eller skal liksom ta ham en tjeneste. Nevn at telefonmodellen er den 3003, oksygen 3.2.1.Poti hjelpe meg? Hilsen.

  Vis Kommentar
 55. Salut! Hvis du kjøper telefonen i USA (med båndbredde spesifikasjoner for Nord-Amerika) kan brukes uten problemer på telefonnettverk i Romania? eller europeisk versjon trenger jeg?

  Vis Kommentar
 56. Hei Cristi, er telefonen faktisk veldig attraktive og de fleste vurderinger si bra om det. Oppriktig jeg ville være interessert og jeg, men 3 punkter som gjør meg litt motvillig, og for å svare på dine behov vil jeg gjerne om du kan gjøre noen tester Omfattende kamera (kamera), batteri og skjerm inkludert lyssensor og nærhet. Nå har jeg en HTC M8 som er ganske fornøyd og jeg ville være mer fornøyd hvis de gjør noe mer enn de fra HTC om fokus på kameraet. Et annet problem som jeg møtte og htc og samsung skjermen er nesten helt svarer når du tar i øret er litt svett. Noen ganger jeg fra lommen min, og jeg ser mange av knappene trykkes, selv om den alltid holdes låst med PIN-kode.

  Vis Kommentar
 57. Gitt at jeg liker telefoner med mindre skjerm av 5.5 "tror det ville være et godt valg Xiaomi Mi 5? eller dra på OnePlus 3?

  Vis Kommentar
 58. Jeg har et problem med OP3: Jeg vet ikke koble til Facebook Messenger på mobil data, wifi bare. Kjenner du noen løsning?

  Vis Kommentar
 59. Det var løsningen, ms mye merspect for sitt arbeid på flere tutorials !!!!

  Vis Kommentar
 60. Hei,
  Jeg ga ordren september 18 september 29 og jeg har mottatt en e-post som var expediat.Azi er 2 oktober og fikk ikke "tracking number" å spore livrarea.Cum finne "sporingsnummer"?

  Vis Kommentar
 61. Julian Hun sa:

  Hei,
  Jeg har ikke en Paypal-konto ennå. Vennligst hjelpe meg med litt informasjon. Jeg ønsker å ta en telefonselskap. VISA-kortet selskap jeg gjorde mitt navn. Kan jeg bytte navn og bedriftens data for regningen, selv om jeg gjør en Premier-konto, ikke en juridisk person?. Juridisk person kan motta faktura for kjøpet?. Hvem utsteder regningen?. En pluss Paypal eller?. Noen råd er velkommen. Takk!.

  Vis Kommentar
 62. Julian Hun sa:

  ion
  Fra hva jeg vet er det DHL forsendelsen. Hvis du går på "www.dhl.com" på åpningssiden av et vindu (til høyre) heter: angi sporingsnummer (e). Sett nummeret ditt der, skriv deg og du vil se leveringsstatus.

  Vis Kommentar
 63. Kjære Cristi,
  Jeg telefonen september årsaken til retur og glede du anbefale en antivirus for det, og hvilket program renere, optimalisere bruken?
  Takk.

  Vis Kommentar
 64. Kjære Cristi,
  Tilbake med en anmodning om å anbefale en oneplus3 antivirus og hvilket program renere, optimalisere bruken?
  Takk.

  Vis Kommentar
 65. hei, det har en meny i rumensk? takk

  Vis Kommentar
 66. Andrew Gabriel Hun sa:

  Hei, hvis jeg bestiller med VISA-kort hvor kortbetalinger? Og hvis jeg kortet i RON har noe? takk

  Vis Kommentar
 67. Andrew Gabriel Hun sa:

  Og om du kunne gi meg en promo-kode vil være super!

  Vis Kommentar
 68. Hei,
  Ta kontakt Oneplus3 meg selv, og jeg obseved som produsent av apati Modelu OP3T side. Forskjellen er bare pocesor? Verdt å kjøpe denne versjonen?
  Takk!

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sa:

   Forskjellen er prosessoren, farge, 16 MP kamera på forsiden (sammenlignet 8 har OP3 MP) og 3400 mAh batteri (sammenlignet med 3000 mAh forhold til hvordan det hadde OP3)

   Vis Kommentar
 69. Ved hjelp av denne telefonen? Il anbefale?

  Vis Kommentar
 70. Jeg tok telefonen min, hva faen gjør jeg nå med S7? OnePlus er 3 fff veldig bra.

  Vis Kommentar
 71. Madalin Hun sa:

  Cristi Hello! Veldig interessant telefon. Og du kan gjøre en tutorial på levering av DHL og alt det innebærer å bruke denne kurer! Jeg setter enormt, og jeg er sikker på at andre!

  Vis Kommentar
 72. Cornel Velea Hun sa:

  Jeg 2luni en OnePlus 3T og anropslogg er ikke (jeg tror jeg slettet ved et uhell) .... behage hvis noen kan hjelpe til å gjenvinne denne historien (la meg vises og skjermen).

  Vis Kommentar
 73. gherghisan.nelu Hun sa:

  Hva er din datter Cristi økt. Gratulerer. Å være frisk og lykkelig.

  Vis Kommentar

utsiktspunkt

*

banner