Problemer med Windows 10 og løse netul

Windows 10 er et stabilt operativsystem, men vi noen ganger by på problemer, noe som er ganske rart i 2016. Vi ville ha forventet at nå, Microsoft å fokusere mer på stabilitet; Men det virker mer viktig er arbeidet med samle inn data fra brukere.
På min jobb-PC, Windows 10 har alle oppdateringer til dags dato. Av og til oppstår et problem med nettet, en rød "X" og meldingen om at det ikke er noen sammenheng. NIC er Intel, noe som betyr at noen tredje klasse produsenten Intel onkel! Men problemet med "Offline" "Ingen ruter tilgjengelig" vedvarer. Det er ganske rart, fordi du tror du har gjort noe galt og begynne å trekke kabler bak på enheten eller på ruteren, ruteren forstyrret, Internett-anropstjenesten, etc.

Problemer med Windows netul 10 - Beskrivelse

Problemet med denne netto nettstedet på Windows 10 ikke alltid forekomme, men bare i visse tider, slik som å få oss ut av meloner. Vær oppmerksom på at noen skal nullstilles problemet forsvinner, men nok en gang, vi er 2016 ...
Den gode nyheten del!
Jeg fant en løsning ved å skanne maskinvareendringer "Enhetsbehandling". Løs dette området bør brukes når et problem fordi jeg gjentar, er en midlertidig løsning.
Ved en annen anledning finner vi løsninger for problemer med wi-fi netto på Windows 10. Vennligst skriv meg i kommentarfeltet, hva slags problemer du med netul wi-fi eller kablet til Windows 10, og jeg skal prøve å ta det med i den neste, og denne opplæringen.
For problemet "Begrenset tilkobling" Jeg inviterer deg til å se dedikert tutorial.
Video Tutorial - Problemer med Windows 10 netul


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Løsningen er: høyreklikk Oppdater driver Søk på datamaskinen velge fra en liste over enheter og det du 2 drivere, du velger den nederste neste problemet løses definitivt og vuala

 2. Hei,
  Jeg 10 alle vinduer og all tilkobling via Internett jeg har et annet problem ..
  Jeg gir jeg laster ned noe fra nettet eller ser en video..pica netul og må finne feilsøke eller gi Deaktiver / aktiver Ethernet som sine revina..Si gjøre det ganske des..Pentru en fil 1gb 4-5 faller ori..avand oppmerksom på at nedlasting med 10 MB / s

  Takk!

 3. Ovidiu sa han

  Hei Cristi, og jeg har det samme problemet, men wifi må gå ut igjen leptop å ha wifi, vises det med røde x på wifi.

  • Jeg erkjenner og jeg vil ta det med i opplæringen at jeg vil gjøre med wi-fi problemer på Windows 10.

   • Lucian sa han

    Hei. Fast samme problem. 10 på wifi og vinner, taper tilkobling og andre tilkoblinger, men ser veldig merkelig at det ikke var koblet til restart, så alt tilbake til det normale.

    • opplever nøyaktig samme problem, og jeg mister wifi-tilkobling og ser resten eneste som ikke var. Selv om et tap så hodet fra tid til annen hvis jeg bare gi en torrent ned en løs umiddelbart hver gang

    • Kom med veiledningen for Wi-Fi-tilkobling, at jeg har slitt for en måned, og jeg har ikke noe imot:

 4. Cristina58 sa han

  http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

  Bluetooth-innstillingene, jeg fant: Generic Bluetooth Adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am EVENTS klikket, og jeg fant de ovennevnte resultater
  USB Device \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 krever videre installasjon.
  BTH Device \ MS_BTHBRB \ & 7f1af4c6 & 6 1 1 & krever videre installasjon.

  Jeg prøvde å koble min kabelboks og USB.Inainte installere hvilken som helst enhet, med mapper C og D viser en pop-up som forteller meg at jeg har en ny enhet, kunne jeg klikker, velge hva og fac.Am en bluetooth pinne, som jeg gjorde i Windows 7, 8 og 8.1
  Det er komplisert fordi de ikke vet ABCs av denne profesii.M jeg tenkte som en kabel jack 3,5 vil løse problemet, men hva skjer med bluetooth laptop som, hvis du tenker på det ... ..l har alltid hatt problemer. jeg gjorde eller med datakabelen, eller overføre filer i Dropbox og gata.Acum, og Dropbox oppgradering og spør meg hvordan jeg har nok der ... ..vai og-bitter mine.Multumesc og ser frem til dine tips

 5. Salut! Jeg har et problem, spader konstant trådløs laptop. Den bærbare er en Lenovo Windows G585 10. Selv bruke en trådløs adapter TP-LINK trådløs kort for bærbare eller føreren kobler hele tiden. Vent dine forslag, muligens en videotutorial. Takk på forhånd.
  Vennlig hilsen,
  Vlad

 6. Utmerket! Gratulerer med hardt arbeid! Jeg virkelig ønsket å skrive deg om dette problemet! Takk, Cristi! Jeg har et problem, og jeg vet at bare du kan gi meg et riktig svar. Jeg har en Acer One Win 10 10 som kommer med forhåndsinstallert. Jeg klarer å boote fra pinnen med android på den i noen form. Jeg søkte overalt, men fant for lite info om dette problemet. Hvis du ønsker å bli involvert enn å gi deg alle detaljer, selv å vite om du kan eller ikke. Selv om jeg ønsker å sette et annet operativsystem kan ikke. BIOS-innstillingene er overraskende begrenset. Takk på forhånd!

  • BIOS (UEFI) deaktiverer "sikker boot" og endre initialisering av "UEFI" in "Legacy", at hvis du holder deg til Legacy.

   • Salut! Er denne modellen: ACER laptop En 2 1 10 i, Intel® Atom ™ Z3735F til 1.83GHz, 10.1 "Touch, 2GB, eMMC 32GB, Intel® HD Graphics, Windows 10.
    Vet at jeg tok på alle sider, og vi har ikke klart å gjøre noe. Vennligst hvis du kommer til en slik modell knapp, kan du prøve å starte Android på den. Vinn 10 for meg virker det for tynn selv er utmerket for kontoret. Det var super hvis du klarer å sette Android. Venter på neste svar fra deg, jeg er nysgjerrig på om du vil være i stand til å gi ham til slutt. Takk for oppmerksomheten.

    • Sergiu sa han

     Du må sette i BIOS passord veileder (i Security, kan du deaktivere senere hvis du vil), slik at du har tilgang til flere innstillinger; Du kan deaktivere "sikker boot" som du rådet Cristi)

  • florin sa han

   Tabletten kommer med en låst bootloader låse bootloaderul..multe di fabrica.trebuie å slå cap.daca Snapdragon prosessor har noe å gjøre med arkitektur eller Intels ARM..daca Atom..at gir ingen sjanse ..

   • Og så tror jeg at kommer fra fabrikken. Det er som de sier ... .unica bruke. Win og du har bildet reinnstala uendelige zapping bios men alt vi gjorde nimic.Am gjorde oppdatere BIOS direkte fra dem, men ikke gå ..

  • Sergiu sa han

   Jeg skrev en gang i går kveld og viste ikke svaret. Prøv på nytt! Du kan starte på hva du vil, må du sette BIOS passord veileder og vil låse innstillingene du trenger. Du har flere alternativer boot og / eller deaktivere "sikker boot".

   • Hei !. Jeg så svaret, takk. Jeg har ingen mulighet for noe på den tiden. Jeg vil prøve å igjen.

 7. Jeg møtte problemer som det på mange datamaskiner med Windows XP, 7, 8.1 på 10 møtte jeg fordi jeg prøvde 2 ganger, og jeg sluttet, problem: måtte refactor forbindelse rds, for å gi restart PC, routeru å hvile, koble nettverkskortet og koble - eneble - tee ... trengte ikke å gjøre dem alle på en gang, men 1-2 løsning av det jeg sa prøve å sette frem Addicted, nå ønsker ikke å si at Windows er en katastrofe, er ingenting perfekt. Ubuntu Foloesec på ca 2-3 måneder på god mozilla jeg ikke lenger gikk ingensteds før Addicted lukker og åpner den, jeg trodde det var første gang på nettet eller router da jeg satte krom og endelig ordnet

 8. Nicholas sa han

  velkommen
  Og jeg har et problem som jeg tror er knyttet til alle dine Internett-tilkobling på Windows 10 nemlig for eksempel hvis du lytter til musikk på nettet (youtube, radio, etc.) hopper hakkete og si vi drivere til lydkortet til dato og jeg møtte et problem som i 3 10 forskjellige datamaskiner med windows.

  • George sa han

   Jeg hadde det samme problemet, men ser at etter nesten en måned forsvant håp skal ikke oppstår på nytt

 9. Kanskje du vil snakke om problemet med skillevegger, med rettigheter til partisjoner. Jeg vet det er et problem og ikke klarer å forstå noen ganger alt fungerer ok, noen ganger må du "kjør som administrator" for å kjøre eller å følge alle slags måter. Jeg forstår ikke problemet og møte noen spill, f.eks., Som fungerer perfekt i Windows 7, og jeg er sikker på at det er feil av disse rettighetene til partisjoner

 10. Marius sa han

  Hei Cristi,

  Wifi møtte følgende problem:
  - Ofte jeg åpner datamaskinen (Windows 10) gjorde ikke automatisk kobler seg til det trådløse nettverket. Jeg nevne at jeg har en trådløs adapter fra TP-LINK. Jeg må gi manuell frakobling og tilkobling.

  Vennlig hilsen,

  • Romica sa han

   God kveld! Løse, i mitt tilfelle, var: 1. Jeg lastet ned den nyeste driveren fra produsentens hjemmeside; 2. Jeg avinstallerte den eksisterende driveren med IObit Uninstaller eller Revo Uninstaller; 3. Jeg installerte den nye driveren; 4. Jeg har konfigurert tilkoblingen adapter og koblet; 5. Jeg restartet PC for å sjekke om forbindelsen er. ADVARSEL TIL brannmur! Tilkobling må settes HOME (HOME) PUBLIC der. Sikkerhetsprogrammer krever installasjon av AC velge hvilken tilkoblingstype, som beskrevet ovenfor. Nå er en mulig årsak til nedetid adapter er gammel sjåfør som ikke er kompatibel med W10.

  • Så jeg gjorde, og jeg ,, og inn igjen å bli lei. Jeg trodde det routeru eller de fra kabelen, gikk jeg med dicks overalt. før jeg innser at alt var da vi gikk 10 seier.

 11. Fanica sa han

  For de som har problemer wi-fi bærbare datamaskiner, opphold på Windows probleme.Nu vil ikke løse problemet, etter bytte til andre vinduer, fordi det er mange inkompatibilitet med driverele.Acest kan skje i Windows XP ... etc.Nu Windows-verktøy er å klandre, men voastre.Mai du besøker 25 service og gi Roni en kompatibel hovedkort hvis du ønsker å smake og deretter 10.Si vinduer, ingen vinduer 10 noe i tillegg til Windows 7.Adica en Windows 7, gjør deg avslappet, mens Windows 10 kan gi deg slo cap.Resursele forbrukes er omtrent det samme, er Cortana ikke i Romania (bare vi er i Romania og rumenske språket forveksles med "romerne" og ingen overs MS) .Concluzie: Windows 10 fungerer OK på systemer som er kompatible!

 12. "Dette kan skje i Windows XP, ... etc.Nu Windows-verktøy er å klandre, men voastre.Mai sjekk ut 25 service og gi roni et kompatibelt hovedkort hvis du vil smake og vinduer 10"

  Jeg forstår at etter bestilling 2 "verktøy" fra butikken med Windows installert lisens, må jeg gå på jobb for å endre nettverkskortet ???

 13. Grigor Danut sa han

  Hei jeg Cristi Louise Irland og jeg hadde det samme problemet for noen måneder etter at jeg installerte Windows 10 (utgangspunktet vi hadde vinduer 8). Intro-dagers laptop da jeg begynte så jeg at det ikke lenger koble til den trådløse ruteren jeg prøvde å koble via kabel og så jeg kunne ikke koble til Internett. Jeg kom inn i området fra Dell og jeg lastet ned to sjåfører ved å relatere den internettforbindelse og det virker som problemet er løst fordi jeg hadde problemer med å koble til internett når jeg lastet ned to sjåfører.
  Takk så mye for denne opplæringen.

 14. Grigor Danut sa han

  Cristi Hei Jeg bor i Irland, og jeg hadde det samme problemet for noen måneder etter at jeg installerte Windows 10 (utgangspunktet vi hadde vinduer 8). Intro-dagers laptop da jeg begynte så jeg at det ikke lenger koble til den trådløse ruteren jeg prøvde å koble via kabel og så jeg kunne ikke koble til Internett. Jeg kom inn i området fra Dell og jeg lastet ned to sjåfører ved å relatere den internettforbindelse og det virker som problemet er løst fordi jeg hadde problemer med å koble til internett når jeg lastet ned to sjåfører.
  Takk så mye for denne opplæringen.

 15. Roman sa han

  Vanligvis når det bryter meg wi-fi-tilkobling og viser meg en rød X i nederst til venstre på skjermen jeg går inn i flymodus og deretter koble den fra jeg kobler til nettverket

 16. gideon sa han

  Løsning: Windows 7

 17. Corneliu I. sa han

  Vinn 10 genererer mange bp ....! Wi-fi (ASUS) 97Mb nedlasting, laste opp 57Mb direkte: 267 Mb Last ned, laste opp 7,6Mb !!! .. forklaring på RDS "Win.10" er å klandre ! .På sin laptop var Wiin 7: 297 Mb 176Mb Last ned og opp !, som på min kabel ... .Annen pb.:cate gang har åpne filer ,, ,, sjåfører glemmer ser parrole, venstreklikk ikke fungerer ... osv ... må startes på nytt hver gang. Vil ikke gjøre mitt poeng restaurering ... etc..Parerea: Vinn 10 gratis ptr er ikke .. "ferdig" .. De bruker oss (med ca nøyaktige tegninger med Microsoft) og det forbedrer "hud vår "Sannsynligvis at når de nå" endelig "får vi en" advarsel "som var prøving og datert ... ..trebuie betalt!

 18. Dragos sa han

  Dell 15 3521, kobler fra wi-fi hver 40-45 minutter, prøvde jeg alle driverne fra produsentens hjemmeside, inkludert Windows 8.1

 19. Stefan sa han

  velkommen
  10 på wifi og vinne, mister tilkoblingen, må du gi opp alt returnerer leptop starte normal eller lukker og åpner wifi .i en ny Lenovo leptop .Crezi kan du finne en løsning. takk

  • Bra! Har du prøvd å avbryte Strømstyring?
   Dvs.> skriv Enhetsbehandling> høyreklikk på wifi enhet (for meg er Intel Wireless Wifilink 4965AGN)> kategorien Egenskaper> Strømstyring> Fjern merkingen for Tillat datamaskinen å slå av denne enheten for å spare strøm.
   Jeg gjorde dette da jeg ikke lenger har problemer.

 20. Ja flott KKT vinduer. Jeg ser alltid til å kommentere når opplæringen vinduer. bare vinduene er størst problemer. Jeg linux går greit og uten nerver etc. Jeg dual boot og seier gir meg problemer jeg har hatt noe nett eller jeg og jeg og jeg UEFI cv. bare ikke kan gjøre noen 2 1.60 måneder UEFI oppdatering og ser ut til å gjøre er å gi og å starte på nytt og oppdatering som alltid oppstår. hvis ingen respons forventet oppløsning

 21. antimicrocost sa han

  Grand Microcost har feil! KKT bein masse penger, gjorde bad brødrene ikke har nok penger til å gi noe som skaper problemer? Du må være masochistisk å installere noe! Allikevel Linux er og alltid vil være MOCA DET ER INGEN PENGER!

 22. Andrew sa han

  Hei,

  Å ha et problem med å høyreklikke på startfeltet. Ingen meny alltid ser ut til å være nær åpne vinduer. Har du en løsning for det?

  Takk!

 23. Hei,

  Følg tutorials for en lang tid som vi gjør, og vi har ikke sett mye en tutorial knyttet til et kamera for å ta bilder anstendig for noen som er lidenskapelig om fotografering for å ta bilder trenger bare sporadisk.
  Jeg vet at svaret er den enkleste måten er å ha en smarttelefon, og har løst problemet, men jeg tror alt er bedre apparat.

  Og hvis du kan drive litt av en idé tema for en annen tutorial som Lytro Lys Feltet Illum det virker noe mer avansert enn det som er kanon, Sony, Panasonic og andre.

  Takk!

 24. Jeg håper det ikke er noen problemer med netul nettet uten noe fordi du ikke kan løse andre problemer. En pinne med Ubuntu deg ut av problemet

 25. for meg er det en merkelig ting, det vil si hvis du setter skjul innstillingen for netul trådløs ruter på hver økt kobler og must hånd bag SSID og passord; hvis det er synlig sette noe problem; wired've møtt mange et fall, og ikke bare 7 10; Takk Cristi informasjon.

 26. På Windows 8 Jeg hadde dette problemet, jeg prøvde alt jeg kunne prøve (oppdaterte drivere installert avinstalleres av ulike prosesser i systemet) Jeg ga det opp og flyttet til w7. Jeg brukte w7 opp dukket 10 og jeg installerte det bare for å se hvordan det går, og jeg merket at går greit, jeg gjorde ikke aldri hatt problemer, jeg har en eldre laptop på vinduer 8 ikke til alle drivere og stuffing CD drivere laptop i stedet på Windows 10 har alle installert som standard Windows-drivere ikke vet hva problemet var, men jeg tror driverne fra cd som berører Addicted, prøver ikke å installere noen drivere eller gi oppdateringer til Windows-driverne

 27. Mara studie sa han

  Det er godt å vite! Takk!

 28. daniel sa han

  Jeg har et annet problem: hvis du åpner en ny fane i den nye siden får jeg en melding om at det er problemer eller dns internett ... osv skåner ikke lenger skrive !!! Og nøyaktig hvordan dette skjer bare hvis vi åpner og laste ned noen BitComet .Etter installere (w10 x64) jeg la merke til at problemet ikke forsvunnet (jeg gjorde installere andre grunner), og jeg brukte det samme skjer med andre nettlesere, og de åpner ny fane!

 29. daniel sa han

  AST er feil: kan ikke nås Dette nettstedet

  videotutorial.ro DNS-serveradresse ble ikke funnet.
  prøve:
  Å laste siden
  Kontrollere proxy, brannmur, og DNS-konfigurasjon
  DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

 30. daniel sa han

  Jeg oppdaget noe annet: la bare hvis problemet vedvarer maksimal nedlastingshastighet ... hvis jeg laster ned mindre (rundt halvparten) går alle OK.

 31. Silviu sa han

  Jeg har også funnet meg selv disse problemene, men på et tidspunkt ikke lenger ser noen wi-fi og ingen nettverkskort, begynnelsen av reinstallere Windows vet ikke hvor mange ganger, og etter en stund ikke lenger ser wi-fi og ikke engang koble til nettverkskabelen, gikk jeg til virksomheten i opplæringen, og sier han ikke kan installere findca er ikke-tilkobling, men vi løste ellers og se at det fungerer, forsvinner hver gang wi-fi, ut alt vi USB, gi starte på nytt og gå

 32. Hei, jeg ser frem 10 vinn løsning for å koble til ruteren hver gang du åpner datamaskinen. Jeg gjorde forbindelsen wi-fi router og netul fungerer. Men med jevne mellomrom jeg åpne min laptop over ikonet viser en stjernekobling som sier at det ikke er noe nettverk tilgjengelig. Den eneste løsningen er å lukke det presset på knappen og åpne den på nytt. Jeg vinner 10 lisensiert og oppdateringer daglig. Hva kan jeg gjøre det blir irriterende situasjon. Jeg tror inntil de rette opp en feil fra Microsoft kan du finne en løsning. Jeg prøvde å se etter oppdateringer til drivere, men i Enhetsbehandling forteller meg at vare er installert. Dette skjer ikke i tidligere versjoner av seier.

 33. Horatio sa han

  Cristian Hello! Problemet er wifi gjennom en Win10, høst ba, ba gå veldig hardt, wifi ba må lukke den for å åpne den, ba ikke se sammenhengen. Dette problemet først på et par dager. Inntil nå arbeidet gikk bra. Takk!

 34. Ovidiu sa han

  Og det skjer med meg som et eksempel ... ofte mister forbindelsen når jeg åpnet uTorrent og veldig hardt på torrent download ... Problemet jeg har og kablet og trådløst, og vet ikke hvordan det kan løses.

 35. Takket være wi-fi vinduer 10. Enkelt løst. Gratulerer PTR. Rumensk oppfinnsomhet.

 36. Daniel sa han

  Hello!
  Kan du hjelpe meg, og jeg vet ikke hvordan å bygge nettverk og se wuindows 10 tre hest er oppfylt kontor takk

 37. Hei, kan du hjelpe meg ut, jeg går netul veldig hardt, vi prøvde et virus, men jeg finner ikke engang et virus, tror ikke det på grunn av fart, jeg laste ned 2-5 Mb / s .... . laptop går bra problemet er intern

 38. Alexandru sa han

  Hei,

  Jeg har et problem med wifi-tilkobling til den bærbare datamaskinen. Jeg koblet til et trådløst nettverk med laptop og gikk for et par dager og så plutselig jeg kan ikke koble til dette nettverket med den bærbare datamaskinen (telefon og tablet jeg kan koble til dette nettverket). Jeg gikk fra en venn og gikk til jeg koble til wifi er ingen problemer på meg ser jeg "No internet sikret" i mitt nettverk. Jeg prøvde å slette nettverket og logge inn på nytt, men det fungerer ikke.
  Hva kan jeg gjøre?

  takk

 39. Cristi Hello!
  1.Driverul installert Microsoft er en generisk signatur?
  2.Optinea driverinnstillingene i Power Management, "Tillat datamaskinen å slå av enheten for å spare strøm" er aktivert?
  3.Ai verifiserte tjenester: RPC, RPC Endpoint Mapper, Windows Conection sjef, etc?

 40. Cristian sa han

  Salut! 10 Jeg har Windows installert på din PC, men ikke klarer å få kontakt med smarttelefon (via datakabel). Vet noen hvordan jeg kan gjøre? Jeg prøvde med tutorials, men jeg klarte likevel. Takk !!!

 41. sal, jeg har et problem, litt rart å si, jeg prøver å sette ham til å se etter oppdateringer for Windows forteller meg at det ikke kan koble til Internett, jeg ikke gi et nett og jeg eroare0 * 8019001
  Jeg 10 veis vinduer

 42. Jeg trenger løsning for wifi, det er frustrerende DRQ, alle andre enheter på ruteren ser ut for meg, til alle venner bare skal vises på meg ... ikke min laptopu.

 43. Jeg gjorde velkommen oppgradering fra 7 win10 wifi fungerer ikke og fortelle deg hva som er under dette etter at vi rekonfigureres ruteren innstillingene wifi
  "Du har valgt å ikke koble til noen av de tilgjengelige trådløse nettverk"

 44. Jeg har et problem. Det forsvant wifi-tilkobling. Wirelles finner ikke et nettverk. Ikke bare ser ut til å fly innstillinger. Wirelles ikke vises i det hele tatt. Kan noen hjelpe?

 45. Jeg løste problemet, device manager måtte gi ham wirelles aktivere plate. Men nå har jeg et annet problem, finne ruteren, jeg har full signal, men går ingen netto siden. Alternativer for Internett, endre hjemmesiden for intenet skjer hele tiden ,, about: blank ". Skjema side på google.com ingenting, skjer det ingenting.

 46. Jeg har et problem med netul, jeg har en ruter og PC som jeg skriver er koblet til, men du kan ikke få tilgang til Internett. Jeg har en trekant med et utropstegn på innstillingsikonet. Jeg skriver for å nullstille nettverkskonfigurasjon, det 2 eller sagt og gjort ennå ... Som det fortsatt ikke fungerer. Det ser av og til med et ikon flymodus, men jeg kan ikke åpne vinduer eller noe ... Jeg 10. Hva kan jeg gi?

 47. valentin sa han

  Hei, wifi driver for Lenovo IdeaPad 110 hvor jeg kan få det?

 48. Hei, jeg har det samme problemet med Windows Internet 10. WiFi-tilkobling er på, og etter en tid at brukeren kobler fra Internett, og jeg forsvinner mitt nettverk. Ser alle nettverk i nabolaget, bortsett fra meg. I enheten tilsynelatende leder for meg ikke den minste feil. Jeg anbefaler meg å gjøre?
  Takk på forhånd

 49. Hei, jeg har et problem på Windows 10..uneori sitter på laptop og etter en tid rett og slett kobler Wi-Fi..si hvis jeg prøver å koble merge..dupa ikke en omstart alt tilbake til normal..Cauze? ??

 50. Salutare.am og jeg et problem med windows trådløs 10 når jeg treffer trådløst er aktivert og du trykker på knappen på HP Pavilion g6 Flight aktiverer stedet for trådløs, liksom du vet hva som kan gjøres? takk

 51. Jeg har en bærbar PC hk x360 med skjermdrivere touchscreen.Se tape hvis de oppgraderer til Windows 10? Er det mulig at etter oppgradering touchscrenul slutter å virke? Takk.

 52. cristian sa han

  Cristi hei jeg har et stort problem jeg har en Windows 10 av laptopu pause ... Jeg føler at mitt problem er ikke til å spille nettverksspill vet du om noen måte hvordan løser jeg dette?

 53. cristian sa han

  Cristi hei jeg har et stort problem jeg har en Windows 10 av laptopu pause ... Jeg føler at mitt problem er ikke til å spille nettverksspill vet du om noen måte hvordan løser jeg dette? Jeg bruker wifi

 54. Jeg har et problem. Det forsvant wifi-tilkobling. Wirelles finner ikke et nettverk. Ikke bare ser ut til å fly innstillinger. Wirelles ikke vises i det hele tatt. Kan noen hjelpe?

 55. God morgen Ctisti. Mitt problem er at jeg ikke kan koble til internett pc nettverks rds, det gir meg feil 813, viser denne feilen, trenger den engelske ikke har dem, og hvordan å løse?
  I nevne woidows 10 pro og connexin nettverk uten ruter trådløse rds er tråden gå inn og ut en liten boks av plast. Takk med respekt,

 56. Cristi slaut et spørsmål jeg har en bærbar PC og nett Romtelecom når jeg kobler med kabel ser høyere hastighet 100mbps samme laptop til samme firmaet ser min netto hastighet 1gb av ideer til å løse mange takk

 57. velkommen
  Jeg kobler via Wi-Fi til min bærbare datamaskin og for en stund kan jeg ikke koble til Skype, noe som gir meg følgende feil: "Skype kunne ikke koble til" "Kan ikke koble til. Dette Wi-Fi-nettverket svarer ikke riktig. Prøv å koble til et annet nettverk. "
  Vennligst hjelp meg til å løse dette problemet.
  takk
  Mihai

 58. razvan1980 sa han

  Cristi velkommen
  inntil nylig som om 2 uken min laptop en Lenovo 100 15bybd fungere perfekt koblet via wifi router leies fra rds ... da jeg ikke klarer å gi ham hodet til neste problem ... se nettverk wifi, men når jeg kobler sa tilgjengelig nettverk uten internett ... går til ... rj45 ledning koblet til andre enheter i nettverket wifi.mentionez gå greit som vi vinner lenovo 10.
  Kan du hjelpe meg?

 59. Kostnader sa han

  Hei, jeg bruker seier 10, oppdatere til dags dato, Gigabit fra Realtek, tilkobling til rds gigabit 1gb router fra dem ZTE å vinne 7 eller 8 kan laste ned hastigheten mer enn 10MB / si stedet på Win 10 går ikke mer enn 10MB / s, uansett om det er lastet ned til hardt eller ssd. Kan du løse noe?

 60. Men hvis jeg ikke har oppdatert druver, er det et problem?

 61. ION DONICI sa han

  APARES den gule trekanten med utropstegnet på Wi-Fi, men nettet er ...

 62. Hei! Jeg har et litt stort problem med WIFI. Laptop ikke "lese" Trådløst nettverkskort, hvor som nettverkskort trådløs adapter ikke vises. Den bærbare oppfører seg som Wireless har skjedd til noen? Takk på forhånd.

 63. Jeg er ikke lenger på bordet og sitter fast i flymodus, flymodusknappen er inaktiv. hva kan jeg gjøre?

 64. stefan sa han

  den gode dagen når jeg laster ned noe etter 10 minutter faller wifi fra bærbar datamaskin, jeg slår den ned og jeg wifi igjen for andre 10 min ... og venter fortsatt på et forslag på [Email protected] takk

 65. Jeg har en PC med gaming hovedkort aorus b360 3 wi installere Win som, og når den når siden for å finne et nettverk, finner ingenting og setter meg for å lage en Microsoft offline. Hvordan finner jeg nettverket mitt når jeg logger på kontoen for Microsoft Online siden jeg vinner aktivert e-post.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.