Løse problemer med spill, skjermdrivere erstatning

Løse problemer med spill, skjermdrivere erstatning
4.8 (5) 96%

Løse problemer i spill, video drivere erstatning.

For noen måneder siden hadde jeg noen problemer med Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). Når vi spiller et spill på noen minutter 5 blokk bilde og mus og høyttalerne kunne bli hørt humming irriterende. Etter at jeg fikk den ved å eliminere alle mulige årsaker, konkluderte vi med at skjermkortdriveren var litt tvilsom. Men hvordan å være skjermdriveren, når var sist tilgjengelige området Nvidia? Bare i forrige driver, er det også den beste, ikke sant? Ikke alltid! De nyeste driverne er optimalisert for de nyeste ansikter og noen ganger kan gjøre tallene på eldre maskinvare. Kan gripe inn og alle slags programvare inkompatibilitet, som vil gi deg fred over hans hode. Det kan i et spill for å utføre feilfritt og i en annen til å gjøre bare tall.
Jeg endelig løst problemet ved å installere en eldre driver på produsentens hjemmeside laptop. Jeg satt dette problemet på Windows-kontoen, som var litt grusom på den tiden.
For noen dager siden kontaktet jeg en fyr som hadde det samme problemet på en PC ganske bra; og at ett år etter lanseringen av Windows 10; da jeg innså at det ikke er fra Windows, men driverne fra Nvidia, som snart vil vokse større enn et operativsystem.
Løse problemer med spill, skjermdrivere erstatning
Nvidia-drivere kommer med alle mine under, som ærlig, en egentlig ikke trenger, men starter i hjemmet og forbruker ressurser bakgrunn, og det er helt falsk.
Symptomer som indikerer problemer med skjermkortdriverne:
1. Lås skjermbilde
2. Blokk mus i korte perioder
3. PC-bildet fast og ikke svarer
4. Plutselig exit fra spillet (stopp spiller)
5. Blå skjerm feilmelding etterfulgt av restart
6. Plutselig startet opp PCen
7. Lås skjermen etterfulgt av skingrende høyttalere
8. Kjører hardt spill som gikk normal
9. Svart skjerm comeback bare etter restart
10. Spill som fungerte, starter ikke i det hele tatt
Løsninger på problemer skjermkortdriveren:
Oftest, utskifting skjermkortdriveren med en eldre mirakler. Men det kan ikke gjøre det ... uansett.
Selv om du avinstallere og installere en annen driver i november, vil Windows automatisk gripe inn og sette sjåføren tilbake; Så jeg gjorde ingenting.
Steps gjenbosetting riktige driveren for skjermkortet:
1. Vi må sørge for at banditten vil ikke re-installere Windows. For dette gå til: Kontrollpanel / System / Avanserte systeminnstillinger / Hardware / installasjons Innstillinger og velger å ikke spare her.
2. Avinstallere er gjort Display Driver Uninstaller i sikkermodus (viktig)
3. Installere driveren er gjort etter omstart. Det er å foretrekke å laste ned en litt gammel sjåfør og fjern haken alle crap du ikke trenger.
Nedlastinger:
1. Display Driver Uninstaller
2. Eldre Nvidia-drivere
Hvis du har problemer med drivere anbefaler:
Hvordan installere drivere for ukjente komponenter eller ukjent enhet
Hvordan kan jeg ta backup av alle sjåfører med Double Driver
Hvordan du laster ned drivere for Lenovo bærbare eller stasjonære
... ..altele Om drivere
Video Tutorial - Løse problemer i spill, skjermdrivere erstatning

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Calin sa han

  Jeg sier igjen jeg har glemt hvordan det føles å gi blå skjerm feil og kompatibilitets vinne tull :)) for bruk av Linux 2005 få vinne en gang i en blå måne. driveru problem, og hvis vi velger linux eieren av den universelle. og fungerer perfekt. pt vinne og ikke å gå inn i safe mode bruk revounistaller

 2. Fanica sa han

  Jeg trodde du sa at du ikke jobber med spill, det har kommet for å begjære over? Kanskje du laptop, noe går ok.Ai liksom kinezarie? .Hvis Så glem det det grå !!!

  • Claudel sa han

   Sannsynligvis referert til spill bare for å gjøre opplæringen.
   Den bærbare er en av kvalitet, Acer V Nitro park

  • Nå vet du hvordan det er ... alle er chinezarii. minst merchandise ankommer i Romania. men laptop som er veldig bra. Kan 1 sjåfører gi produsenter innlegget. og heller ikke gidder å fikse dem ASAP. er så mange 3, 4 måneder.

 3. LucianGL sa han

  Cristii har liksom skjermdriveren og Intel? Hvis ja, hva er et lite problem, og jeg hilser deg på en prosessor og en mer avansert skjermkort til en rog.Anume i mitt tilfelle asus asus tilbyr på de offisielle driverne alt, og Intels med nvidia beleaua.Pe du kan oppdatere til den nyeste versjonen, men intel-driveren går veldig bra på asus offisielle, men hvis du setter den nyeste intel-driveren, så CPU-kjøler sette mer luft Intel har mer arbeid med kjønns 10 20% mer, og bytter fra Intel på NVIDIAs greoaie.Cu Men hvis du lar gamle driveren kan ikke bruke wi-di i intel.Ar være noe å huske for eiere laptop med to skjermkort (intel + nvidia).

  • LucianGL sa han

   Fullfører kommer med en relativ betydning:
   Jeg prøvde mange versjoner (selv om jeg ikke kan si at det vil alltid noe), som jeg sa jeg har en ASUS ROG Gaming Laptop G750JY-T4036D (lenke detaljer: http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4710hq-2-50ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-2-x-128gb-ssd-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4036d/pd/D8DZWBBBM ); at jeg ønsket å gi skjermen speiling på en Chrome men jeg la merke til at under ingen omstendigheter gå på vinduer 7 med noen driver endret eller offisiell (enten trådløst eller intel video) på Windows 10 Jeg løste problemet med sjåfør Intel, men ikke vil den trådløse ... men til slutt klarte jeg å gjøre tilkoblingen bare på Windows 8.1 offisielle pro drivere, inkludert Intel trådløse. Problemet knyttet til drivere dette gjelder ikke bare til sjåføren (ny eller gammel), men også operativsystemene Windows windows.Este meget mulig at en sjåfør 7 10 eller vinduer for å skape problemer i Windows 8.1 går perfekt som Hvis meu.Problema løsning og nevner det som er diskutert på de offisielle fora behage asus uten noen løsning bringer concreta.As fullfører denne opplæringen Cristi dette som svært important.Deci skaper problemer, ikke bare sjåfører, men også Windows-operativsystemer .Precizez operativsystemer som brukes ble lastet ned fra den offisielle Windows (Windows 8.1 offisiell link: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ) .En Hyggelig uke

 4. Peter sa han

  Hmm, jeg har akkurat det samme problemet, og tror han er skjermkort BIOS, brant jeg platen. AMD gjelder for denne reparasjonen, ikke sant? Og hvis jeg har en CD med drivere for skjermkortet, er det anbefalt å bruke det?

 5. cata sa han

  Kan reddet av en reinstallering av Windows.nota 10.

 6. Sebastian sa han

  Salut!
  Hva synes du om hostinger for et område ??
  Et lite område

 7. Stefan sa han

  Hei Cristi, spille WOT?

 8. hei. tutorials eldste mangler?
  https://videotutorial.ro/mesajele-facebook-cum-le-stergem-arhivam-si-gestionam-tutorial-video/

  ikke starte:
  Server ikke funnet: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

 9. ViorelR sa han

  Takk nyttig tutorial.

 10. Tommy sa han

  WTF, 1 millioner besøk per måned, gratulerer! similarweb.com forteller oss at 61% av visitoirs er fra Romania, 2,5% av england, italia% av 5, 6% av Brazos ect ... Vel minst som i andre land annonsering betaler bedre. Bare en liten crontab: fjerne € 1000 med mange visite måned?

 11. gabriel87 sa han

  Cristi Hello! Jeg ønsker å hjelpe meg og meg i en sak ikke om jeg kan legge dette problemet. min, men likevel ... Jeg ble nylig installert på Windows PC 8 på 64 bit, og selv om jeg ble fortalt at det ikke er forenlig med spill fifa ennå klarte vi å installere noen spill serien FIFA nemlig fifa 2006,2008,2009 og en periode gikk, men i går da jeg ønsket å komme i en av de spillene jeg ga dobbeltklikke på ikonet for spillet og viste seg for meg en melding som "fifa 2006 Krever hardware grafisk akselerasjon" og nustiu av hva vi kan søkes løsninger på nettet, men jeg fant jeg kunne løse dette problemet, og jeg vil gjerne fortelle meg om du kan hva du skal gjøre hvordan kan jeg fikse? God dag og forventer et svar snart.

 12. Ionel Manea sa han

  Ønsker råd eller en mening. Jeg kjøpte to stasjonære med wni.7 home premium inkludert, samme modell, samme konfigurasjon, samme pris, etc. Ett fungerer perfekt, den andre vil høre en buzz i høyttalerne til enhver bevegelse av musen, en rull av eventuelle run rullende websider på alle andre områder.
  Jeg Shimba Speaker, jeg Shimba lyddrivere, jeg prøvde det meste av alternativene som finnes på nettet. E garanti, er forseglet (jeg kan ikke se inni), har ingenting installert enn operativsystemet, noen uke siden jeg tok. Så jeg underviser tilbake, eller du går på jobb ?.
  Takk på forhånd

 13. Dumitru Damian sa han

  Jeg løste mitt problem med AMD (ATI Mobility Radeon HD 5470) vi hadde vinduer 7, 10 jeg byttet til Windows. Hun virker ikke lenger spill og filmer, gikk veldig veldig jerky ..! Jeg installerte DDU draiver jeg slettet den eksisterende og installert en av de 09.2012 og beveger seg veldig godt .... tusen takk min venn ....! Du er veldig nyttig ....! holde opp det gode arbeidet ... ..! Mange takk igjen ...!

 14. victorstoicescu sa han

  Gratulerer med dagen, helse og alt du vil!
  Jeg eier en AMILO Xi 1547
  Intel 945PM + ICH7-M CPU: Intel® Core ™ Duo-prosessor T7200 (2.0GHz, 667 MHz, 4MB L2 cache)
  Grafikk ATI Mobility ™ Radeon® X1800 med dedikert video-RAM og 256MB GDDR3 MXM-III-teknologi - Høy ytelse ultra-threaded grafikkmotor 3D - Avansert Shader Model 3.0 Support (for realistisk mobile gaming) - Avivo ™ Skjermteknologi (for høyere kvalitet på bilder og videoer) - HDTV Ready med HDCP støtte - All-HD videoavspilling opptil 1080p * - Powerplay 6.0 for lengre batterilevetid.
  Jeg installerte XP, WIN 7, WIN 10 (VISTA og WIN 8 unngår dem, jeg liker ikke).
  Problemet oppstår i 10 WIN: skjermkortet er ikke fysisk sett: WIN 10 gå med integrert video, microsoft driver, men sakte (RAM 2GB)
  I 7 er vinn ikke noe problem, derfor bruker jeg det.
  Har du noen tips for WIN 10 på dette grafikkortet?
  Hovedproblem til den bærbare datamaskinen i diskusjon: HDD
  Jeg kjøpte den uten harddisk og jobbet ikke med bare en Fujitsu; Jeg har satt en (faktisk mer) og kan ikke installere noe slikt på dem. Den andre HDD kan bruke den til datalagring uten problemer.
  For å oppgradere til en høyere SSD og / eller HDD fant vi bare ett selskap. http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Fujitsu/amilo-xi-1547
  Hva ville være problemet, og hvordan kan jeg løse det?
  Hva er spesiell på denne SSD / HDD? for denne bærbare datamaskinen?
  Jeg vet det er utdatert, men som du gjør, gjør meg gå videre ... (tapte netter, nerver, øl og prøve å gjøre en pisk ... som ikke trosneasaca).
  Takk mye for svaret, uansett hvem det er (jeg, men jeg glemmer ordren mellom ... øl ...).
  Happy Birthday!

 15. hei jeg har dette problemet bare fordi jeg sitter fast på filmer på nettet og youtube kan hjelpe meg med noen

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.